Kinyaltam álmában Panni nénit, és elélveztem

Minden nap estefelé járok egy idős hölgyhöz segíteni a mindennapjaiban. Sajnos sokat betegeskedik, ezért csak ha muszáj, akkor kel ki az ágyból. Már hónapok óta járok, és a munkáim közt, kitakarítok, elmosogatok, a szennyest bedobom a mosógépbe. Szerencsére ételt rendelés alapján szolgálom fel. Panni néni talán 75 éves lehet, igazán jól tartja magát. Mint nő, jó karban van tartva, enyhén molett. Haja teljesen őszes göndör, mellei kicsit a kornak megfelelően lógnak nem nagyok. Arcának bőre sima szinte nincs is rajta ránc. Van benne még valami leírhatatlan, ami nagyon vonzóvá teszi. Mikor nem az ágyban fekszik, mert ha jó az idő, igyekszem kivinni a napsütésre. Ilyenkor segítek felkelni az ágyból, és amit szeretne felvenni, odaviszem a szemközti szekrénysorból. Szerencsére jó idő érkezett. Panni néni szeretett volna kimenni egy kicsit sétálni. A ruhásszekrényből kérte a ruháit. Egy fekete zoknit, egy zöld apró mintás szoknyát, egy fehér bugyit, melltartót és egy hosszú ujjú vékony pulóvert. Mikor összeszedtem a ruháit Panni néni már kiült a franciaágy szélére. Kérte, hogy segítsek, mert elaludta a karjait. Segítettem levenni az pizsama felsőjét.

Mikor felhúztam mellei, mint egy labda kiesett a pizsama felsőből. – Bocsánat! – mondtam kissé elfulladva. – Ó fiam… – válaszolta a befejezetlen mondatot. Odaadtam a melltartót és kérte, hogy forduljak el. – Inkább kimegyek – válaszoltam higgadtan. Nem jött válasz. Kimentem a szobából. Kicsit elmosolyodtam, mert tetszett a jelenet. Pár perc múltán már elkészült, a fürdőben a kócos hajkoronát megigazította. Kimentünk sétálni. Séta közben általános semmit mondó dolgokról beszélgettünk. Félóra után visszamentünk a lakásba, mert vártuk a megrendelt ebédet. Készítettem egy kávét magamnak, ez alatt Panni néni leült az asztalhoz. Nem kellett sokat várni, mert már csöngettek, megjött az ebéd. Feltálaltam és leültem Panni nénivel szemben. – Petikém hoznál egy pohár vizet? – kért meg illedelmesen. – Persze – mondtam. Ezzel egy időben kitette a jobb lábát az asztal mellé, hogy fel álljon ,de inkább rám hagyta a felszolgálást. Ekkor vettem észre, hogy lábai közt szinte teljesen belátok a bugyijáig. Lassan álltam fel, hogy ameddig csak lehet élvezhessem a látványt. És hoztam egy pohár vizet. Most már nekem is kellett egy kis víz. Álmomba se gondoltam, hogy Panni néni ilyen hatással lesz rám, de mégis. Ebéd után rendet raktam a konyhába. Panni néni a nagyszobában visszaült az ágy szélére, és megkért, hogy segítsek neki vetkőzni, mert elfáradt és le akar dőlni. Lehúztam a pulóvert, utána a zoknit kellett lehúzni. A szoknyájának az oldalán a cipzárt lehúzta, és hátradőlt. Kérte, hogy a szegélyénél fogva húzzam lefelé.

Eleinte nehezen jött, mert egész testének súlya rajta volt. Egy kicsit erélyesebben megrántottam, ami hatására le tudtam húzni. Most már egy kicsit más szemmel néztem a fehér bugyiját. Olyan kívánatosan feszült és titokzatosan rajzolta ki annak alakját, amire már titokban vágytam. Bárcsak ezt is lehúzhatnám – elmélkedtem. De ez csak elmélet maradt. Felhúzta térdben lábait, majd kérte, hogy takarjam be. Kimentem a szobából és hátra maradt munkáimat ellátva indultam hazafelé. Hazaérve a régi ódon szagú életembe érkeztem vissza. Nejem egy puszival fogadott, majd kérdezte – Na, mi volt az öreglánynál? – kérdezte úgy, mint aki nem is vár választ. Semmi – csaptam le a kérdést. Eljött az este és nejem tudtomra hozta, hogy egy kicsit bújni szeretne. Persze nagy kedvem nem volt, mert Panni néni erotikája járt a fejemben. Lefeküdtünk, nejem máris elkezdett simogatni. Ebben a pillanatban belementem egy perverz kis játékba. Szeretkezés közben a Panni nénire irányultak gondolataim. Reggelre nagyon rosszul éreztem magam, mert becsaptam nejem is és magamat is. Persze úgy tettem mintha nem történt volna semmi. Bementem dolgozni, de már vártam a délutánt, hogy Panni nénivel ismét találkozhassak. Szinte idegesítő volt a munkahelyi órák lassan elmúló percei. Pillanatok alatt átöltöztem, indulásra készen. Telefonom csengetett. Panni néni a telefonszámomat adta meg a mentősöknek. Felhívott egy jéghideg férfihang. Elmondta, Panni néni rosszul volt, magas vérnyomása volt. De nem kell bevinni a kórházba. Adtak egy injekció, most pihen. Siettem hozzá. Annyira megtisztelt Panni néni, hogy adott kulcsot a lakáshoz. Bementem. Még érezhető volt a mentősök idegen szaga. Benyitottam a nagyszobába. Panni néni arcán abszolút nyugodtság tükröződött. Lassan visszacsuktam az ajtót, nehogy felzavarjam. A konyhában már várt a rengeteg mosatlan. Nekiláttam a szokásos házimunkáknak. A konyha után a fürdőben a szennyeseket válogattam és dobáltam be a gépbe. Minden simán ment, magig a válogatás közben kezembe akadt Panni néni tegnapi fehér bugyija. Azonnal előtörtek a tegnap emlékképei. Abba is hagytam pakolást, és a mosógép tetejére kiterítettem a fehérneműt.

Szinte láttam benne Panni nénit. Kezemmel megsimogattam a bugyit. Körbe néztem, mintha láthatna valaki, felemeltem a bugyit és megszagoltam. Nem volt semmilyen illata. Ezek után a fehérneműt is bedobtam a gépbe. Másfél órás programra állítottam. Leültem a konyhába és egy otthagyott újság olvasásába kezdtem. Próbáltam elhessegetni a gondolataimat. De nem kötött le az újság. Belém bújt a kisördög. Itt az alkalom, hogy jobban megismerjem Panni nénit. Hisz alszik, mint a bunda. Bementem újra a szobába. Panni néni pont úgy aludt, mint amikor megérkeztem. Bekapcsoltam a TV-t alibiből, és felhangosítottam. Vártam mi fog történni. De olyan mélyen aludt, hogy meg se moccant. Lehalkítottam a TV-t és odaültem a francia ágy szélére. Pár percig csak bámultam Panni néni arcát. Arcához hajoltam és egy pillanatra az alsó ajkát megcsókoltam. Vártam mi történik, de semmi sem történt. Óvatosan a takarót felhajtottam. A szokásos pizsama felső volt rajta. Alig mertem, de nagyon óvatosan hozzáértem a pizsamán keresztül a jobb melléhez. Elkaptam a kezemet. Féltem, hogy felébred, de csak az egyenletes levegővétel mozgatta a mellkasát. Lágyan visszatettem a kezemet a mellére és egy kicsit simogatni kezdtem. De nem értem be ennyivel, a pizsama alját kerestem, ami a hasán lapult. Nagyon lassan alácsúsztattam jobb kezemet. A hasán a bőr egy kicsit száraznak találtam, persze, mert már régen kente be krémmel. Remegve toltam fel a kezemet a melleihez. A pizsama felső már teljesen össze volt gyűrve. Engem csak a mellei tapintása foglalkoztatott. Végre kezembe tarthattam Panni néni melleit. Nem igazán mertem vele játszani. Csak érezni akartam tapintását. A Panni néni egy pillanatra kinyitotta száját és visszacsukta.

Úgy megijedtem, hogy azonnal kirántottam kezemet a pizsama felső alól és egy mozdulattal a takarót is visszaigazítottam. Azon gondolkodtam mit fogok most mondani. Semmi értelmes nem jutott eszembe annyira izgatott voltam. Még a pizsama felsőt se igazítottam vissza olyan gyűrött, ahogyan összegyűrtem. Leültem és néztem a TV-t. Persze ez megint csak alibi mozdulat volt. Panni néni csak aludt tovább, mintha semmi sem történt volna. Vártam egy pár percet. De nagyon hajtott a vágy, hogy láthassam Panni nénit ruhák nélkül. Nem bírtam tovább, lesz, ami lesz, kitakarom teljesen. Most a lábainál kezdtem a takarót felhajtani. Egy sötétbarna zokni bukkant elő. Lassan emeltem tovább a takarót, egészen a térdéig kitakartam. Lábain már erősen látszottak az elmúlt évek. Lábai nem voltak teljesen zárva. Ahogy haladtam tovább combjain a bőr egy kicsit megereszkedve mutatkozott. Végre előbukkant a bugyi. A takarót lassan lehajtottam tőle balra az ágyra. Panni néni mit sem sejtve aludt tovább. A bugyi szélét csodálatos csipkeminta izgatta tovább vágyaim. Férfiasságom jelezte, hogy szűknek találja a farmernadrágomat. Először a mutató ujjammal mertem csak hozzá érni. Aztán már a tenyeremben élvezhettem bugyija tapintását. Elkezdtem simogatni. Azonnal megtaláltam a nagy vágatott, ami végig kísérte ujjamat egészem mélyen a két combjai közé. Majd finoman a bugyit a combjai közt próbáltam félre tolni. A mutató ujjammal kicsit a bugyija alá nyúltam és eltoltam balra. A bugyi szegélye becsúszott a széles vágatba. Jobb oldalt egyszerűen kicsúszott kívánatos puncijának egy része. Iszonyatosan féltem, hogy fel fog erre ébredni. Majd ráhajoltam és megcsókoltam ezt a részt, ami már szabadon volt. Legszívesebben nyelvemmel szedtem volna ki a bugyijának begyűrődött részt, de nem mertem. Ujjammal kiszedtem a begyűrt bugyit, és tovább toltam. A fehérnemű itt-ott őszes fürtökkel borított szinte teljesen csupasz dundi gyűrött puncit takart. Ha még egyszer hozzáérek, azonnal elélvezek. Ezért várnom kellett egy pillanatot. De a vágy erősebb volt, ráhajoltam és az enyhén széttett lábai közé nyomtam fejemet és nyelvemet végighúztam egyszer az édes kis vágaton. Mondanom se kell, azonnal bepiszkítottam az alsómat.

Remegő
kézzel visszaigazítottam eredeti állapotára a bugyit, visszatakartam a takarót. Szerencsére a pulóvert is sikerült visszarendezni. Szinte ájultan mentem ki a szobából és mentem be a fürdőbe. Próbáltam tisztába rakni magamat. Majdnem kész voltam, mire Panni néni szólt, itt vagyok? Elcsuklóan közöltem vele, hogy persze, a mosdóban vagyok a szennyesekkel. Kapkodva összeszedtem magamat, majd bementem Panni nénihez. Már ülve volt az ágyban. Elmesélte, hogy milyen rosszul volt és kint volt a doki nála. Én csak bólogattam, annyira zavarban voltam, hogy rá se mertem nézni. Folytatta, hogy nagyon jól kialudta magát és többször is aludhatna ilyen jól.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!