A bizarr beöntés

Miután megérkeztem a kórházba, az éjszakai műszakra, bejelentkeztem, mint mindig. Semmi szokatlan nem történt, néhány új előjegyzés volt a délelőtti vizsgálatokra. Egy fiatal srác pedig beöntést kapott…

Ez megszokott volt az osztályon, ahol dolgozom. Átfutva az éjszakai feladatokat, gondolatban készítettem egy listát, arról, hogy miket kell elvégezni reggel 7 óráig. A vizit alkalmával észrevettem az egyik vizsgálatra váró beteget, egy fiatal srácot, akit nagyon helyesnek találtam. Ellenőriztem a kórlapját. A katonai szolgálat előtt szükséges rutinvizsgálatokra volt előjegyezve. Az én feladatom volt, hogy felkészítsem öt a holnapi röntgenre. Ez azt jelentette, hogy beöntést kellett neki adnom.

Ó, micsoda öröm! – gondoltam. A betegek mindig is szerették a beöntést. Miért pont én?

Bementem a szobába, hogy bemutatkozzam neki, hogy én vagyok az éjszakás nővér. Ahogy beléptem, már ébren volt.

– Szia! – köszöntöttem. Az éjszakás nővér vagyok, nekem kell felkészíteni téged a délelőtti vizsgálatra. Kaptál már régebben beöntést?

– Nem. – válaszolta és mintha egy bátortalan mosolyt láttam volna az arcán.

– Biztos csak fantáziálok. – gondoltam, azzal elindultam összeszedni a szükséges kellékeket. Talán ha túlesek a legrosszabbon, akkor már az éjszaka többi része gyorsabban elszáll.?

Belépve a szobába, megkértem, hogy vetkőzzön le és vegyen fel hátul nyitott kórházi köntöst. Az állványt az ágy fölé helyeztem, a tartályt pedig fejmagasságban felakasztottam rá. Aztán a fürdö mentem, hogy feltöltsem langyos, szappanos vízzel.

– Hányszor végig csináltam már ezt? – kérdeztem magamtól.

Amikor visszatértem, Paul már átvette a köpenyt, amit adtam neki. Rá kellett döbbennem, hogy mennyire vonzó és jóleső borzongás futott végig rajtam, amikor arra gondoltam, hogy meztelenül fogom látni. Közben folytattam a kellékek összerakását. Összekapcsoltam és rögzítettem a csövet, rátettem a lehető legkisebb beöntő csövet. Úgy vettem észre, hogy ahogyan magyaráztam, hogy mi fog történni, Paul egy kissé izgatott lett. Gyorsabban vette a levegőt, én pedig azzal nyugtattam magamat, hogy csak azért, mert kellemetlenül érzi magát. Míg nem észrevettem, hogy kidudorodik a köpenye. A szemeim elidőztek egy pár pillanatig az ágyékán. Észrevette, hogy bámulom, így inkább folytattam a magyarázatot és megpróbáltam minél szakszerűbb lenni. Hogy leengedjem, át kellett hajolnom az ágyon megnyomni a gombot. Láttam, hogy elmosolyodott, mert belátott a köpenyem alá és megpillantotta a kis hasítékot a lábam között. Észrevettem, hogy kezdek elvörösödni, ugyanakkor nagyon felizgultam.

– Milyen jó, hogy egyedül van a szobában, Ez még érdekes is lehet. Egy kicsit feldobja ezt az unalmas éjszakát. – gondoltam.

Megkértem, hogy kövessen a szobához tartozó fürdőszobába és vittem magunkkal az állványt is. Arra kértem, hogy vetkőzzön le és biztosítottam arról, hogy ez egy szokásos művelet és már legalább százszor elvégeztem. A mosdóban volt egy fürdőkád meg egy komód és a kettő között egy rozsdamentes acélból készült kapaszkodó. Mondtam neki, hogy álljon be a kádba és kapaszkodjon meg a korlátba és tegye ki a fenekét. Az állványt a háta mögé helyeztem, a csövet pedig megfogtam. Elővettem a vazelint, hogy megkönnyítsem a cső behelyezését. Megkértem, hogy nyúljon hátra és húzza szét a farpofáit.

Azt elmondhatom, hogy egy kicsit kínosan érezte magát, de azt is, hogy erekciója volt. Ez nagyon tetszett, így hát bekrémeztem a középsö ujjamat és finoman bekentem vele a popsiját.

Miután megbizonyosodtam róla, hogy tökéletesen bekrémeztem, láttam az arcán, hogy teljesen elalélt, élvezte a dolgot. A farka már úgy állt, mint a cövek.

– Hmmm! – gondoltam. Ez tetszik.

Tovább masszíroztam a nyílást, majd hirtelen becsúsztattam a középső ujjamat. Vártam a reakcióját és kellemesen meglepődtem, mivel sóhajtott egyet. Magasba tartotta a farát, hogy könnyebben hozzáférjek. Abban a pillanatban teljesen megfeledkeztem magamról. Felhajtottam a köpenyem alját és a lábamat rátettem a WC – re, hogy lássa az egész combomat, egészen a csipkebugyimig. Lassan simogatni kezdtem a combon belső oldalát és néztem, ahogy megfeszülve figyeli a mozdulataimat.

Miközben még mindig a hátsóját simogattam, megkérdeztem, hogy felkészült – e. Paul csak sóhajtott és én tudtam, hogy most már az enyém. Megfogtam a csövet és megmutattam neki. Végigsimítottam a hátát a körmömmel, egészen le a gerincéig, miközben a másik kezem a popsijával játszott, izgattam a csővel, amit újra bekentem.

Lassan benyomtam, majd kihúztam és megkérdeztem, hogy fájt – e neki.

– Nem. – mondta Paul.

Így lassan megint bedugtam és amikor már 2,5 centire bent volt, megforgattam. Megint sóhajtott egyet. Ahogy néztem azt arcát, láttam, hogy nagyon élvezi. Felém fordította a fejét, amikor ismét végigsimítottam a kezemmel a combom belső oldalát és becsúsztattam az ujjamat a bugyim alá, elhúztam az egyik szélét, hogy megmutattam neki a szeméremdombom egyik felét, majd megint eltakartam, de az ujjamat bent hagytam úgy, hogy lássa, hogy mit csinálok. Közben ki – be mozgattam a beöntőcsövet a fenekében.

– Markold meg a kukidat! – mondtam neki. Látni akarom, ahogy kivered magadnak.

Paul nem kérette magát, megragadta a farkát és elkezdte húzogatni. Hosszan és erőteljesen verte.

Én kihúztam a csövet és kicseréltem a lehető legnagyobbra és megint bekentem vazelinnal. Amikor bedugtam, Paul nyögött egyet és egyre gyorsabban kezdte verni a péniszét. A csövet abban az ütemben mozgattam ki – be – minden egyes lökéssel egyre mélyebbre hatolva – amilyen ütemben ö dolgozott a hímvesszőjén. Amikor nem tudtam már beljebb nyomni elkezdtem beengedni a vizet. Megint sóhajtott, amikor megérezte a meleget a végbelében.

Hagytam a csövet a helyén és szembe álltam a kis betegemmel. Így a feje pont a puncimmal egy magasságban volt. Ledobtam a bugyimat a földre. Felraktam a lábam a WC – re és felhajtottam a köpeny alját, hogy mindent jól lásson. Az arcát a puha és nedves szörzetemhez nyomtam és közben tartottam a fejét. Megragadtam a haját, ahogy éreztem, hogy felfedezi kéjdombomat. Annyira fel voltam izgulva, hogy nem kellett neki sok és eláztattam az arcát a kéjnedvemmel.

Visszamentem a fenekéhez és folytattam a popsija dugását a beöntővel és közben néztem, ahogy egyre gyorsabban és erőteljesebben veri a farkát. A beöntő vég ki – be mozgott minden egyes rántásnál. Paul megint nyögött egyet és felkiáltott:

– Jövök! Kúrd a seggem, kérlek!

Én meg csak örültem neki, hogy így követelőzik. Ahogy verte a faszát, ugyanolyan ütemben keféltem a hátsóját. Ahogy egyre csak dugtam és még egyszer megforgattam a csövet, Paul elélvezett, beterítve spermájával az egész mellékhelyiséget. Csak lövellte és lövellte a nedvét, már úgy tűnt, hogy soha nem fogja abba hagyni. Ekkor már a tartály is teljesen üres volt. Annyira elalélt a gyönyörtől, hogy ráborult a kapaszkodóra.

Kérdeztem tőle, hogy nem volt – e kellemetlen a beöntés, de ö csak annyit tudott mondani: Oh! Nem! Segítettem neki megmosdani, felvenni egy tiszta köntöst és visszafeküdni az ágyra. Teljesen kifáradt, de azért mosolygott. Fölé hajoltam és adtam egy puszit az orra hegyére. Amikor leoltottam a lámpát és kimentem a szobából, elmosolyodtam, ahogy visszagondoltam arra, hogy milyen hatással voltam egy betegre és, hogy mi is történt tulajdonképpen.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!