A faszimádó barátnő

„Már megint szanaszét minden papír, munka a munka hátán, megőrülök! Nem leszek kész sosem a tudósításokkal.” Ezek a meglehetősen pesszimista gondolataim voltak, ahogy beléptem az irodám ajtaján reggel hétkor. Az egyik híres napilap szerkesztőségében dolgozom, mint sportújságíró. A foci az én világom! Kommentárokat, tudósításokat írok, sőt még intervjúkat is készítek, de azt ritkán. Unalmasnak indult a nap. Meleg is volt, fáradt is voltam, egyszóval semmihez sem volt nagyon kedvem. A barátnőmet vártam. Tegnap szállt fel a gépe Miami-ból, szóval délre már elméletileg otthon kellene lennie. A főnökkel megbeszéltem, hogy engedjen el a munkáról, szóval egy fél szabad napra volt szükségem. A számításaimat azonban keresztül vágták.

A barátnőm 19 éves, gyönyörű nő. Külsőre ártatlannak tűnik, de ha valaki igazán ismeri, akkor tudja, hogy ez nem igaz. Kedves, barátságos, humoros és nagyon makacs, önfejű. Pont ezt szeretem benne. Mindig mindent megkap, amit akar. Viszont az egyik legjobb tulajdonsága talán az, hogy eszméletlenül szexéhes, mondhatni, hogy nimfomániás. Semmi sem elég neki! Olyan, mintha egy pornószínésznővel élnék együtt. Az én pornószínésznőmmel. Előbb feltudnám sorolni azokat a napokat, amikor nem térdel le elém és szopja a farkam. Szokása, hogy otthon vár a vacsorával és mikor leülök enni, bebújik az asztal alá és játszik az ékességemmel. Alig tudom olyankor nyelni a falatokat. Azután mindig egy óriási kefélés a vége a dolognak, a konyhaasztal az egyik kedvenc helyszínünk. Imádom ezt a nőt! Gyönyörű rozsdászöld szemei, barna, hosszú, hullámos haja, az ajkai, a teste, egyszerűen számomra ő a tökéletes nő.

Ott hagytam abba, hogy keresztülvágták a számításaimat. Aki erre képes volt, az pont a drágám. Krisztike ugyanis hamarabb ideért, mint ahogy számítottam.
10 óra, kopogás az ajtón és rögtön besurran a kedvesem. Valószínűleg leeshetett az állam, mert elnevette magát.
– Szia édes! – köszönt és egy édes csókot is kaptam.
– Helló Baby, hogyhogy ilyen hamar megérkeztél? Én csak délre vártalak.
– Oh, nem számoltad az időeltolódást. Hiányoztál!-
– Áh, igen. Te is nekem, milyen volt? Mesélj, addig tartok egy kis szünetet.
– Nem mesélni jöttem. Nincs rajtam bugyi szivem – súgta a fülembe kacéran és megpuszilta a nyakam. A szemeim elkerekedtek.
– De most nem mehetek innen ki.
– Nem is kértem – felült az asztalra, és széttette előttem a lábait. Valóban nem volt rajta bugyi és a puncija nedves és dagadt volt. Elvesztettem a fejem, azonnal tudtam mit akar. Fátyolos tekintetével nézett rám és várta, hogy mit lépek. Végigsimítottam azon a szép kis virágon, megremegett. Puszilgatni kezdtem, egyre szaporábban lélegzett. Mélyen belenyaltam kelyhébe, az ismert íz az őrületbe kergetett.
– Ahhh, még, nyalj ki drágám – nyögött és csak nyomta az arcomba a punciját. Gyors tempóban kezdtem el lefetyelni és egyik ujjam becsúsztattam nyílásába.
– Unggghhh. Ez aaaz! – éreztem, hogy mindjárt elélvez.
A nagy nyalakodásból arra eszméltem fel, hogy valaki kopogtatott az ajtón, és abban a pillanatban be is lépett Herkás Dávid, a főnököm. Elkerekedett szemekkel nézett ránk, azt hittem azon nyomban kidob mindkettőnket. Drágám próbálta összeszedni magát, ráncigálta le a dereka fölé felcsúszott ruháját, ekkor azonban megszólalt Herkás Dávid:
– Folytasd Ernő! – jött a meglepő „utasítás”. Köpni, nyelni nem tudtam, Krisztike is zavarban volt nagyon.
– Mondom, folytasd! – utasított mégegyszer. Nem tehettem mást, folytattam, ahol abbahagytam. Krisztike pedig nem tudott magán uralkodni, és pár pillanat múlva elélvezett. Amikor felnéztem azt láttam, hogy Herkás Dávid az asztal mellett áll és a barátnőm kezét ráteszi a nadrágjából kiálló farkára. Krisztike kérdően rámnézett én pedig bólintottam. Nem mertem ellent mondani a főnökömnek. Verni kezdte az arca előtt lévő faszt, én pedig újra lefetyelni kezdtem édes kelyhét. A következő pillanatban, amikor felnéztem, Herkás Dávid már tolta be a farkát Krisztike szájába.
– Szopjad! – parancsolt rá. Nem bírtam tovább, kivettem a nadrágomból akkora már rég álló ékességem és egy mozdulattal behatoltam kedvesem puncijába. Hatalmasat nyögött. Őrülten felvoltam izgulva, mindamellett, hogy a tudat és a látvány, hogy a főnököm a barátnőmet szájba bassza, kissé morbid volt. Vadul dugni kezdtem Krisztike nedves nyílását. Herkás Dávid pár pillanattal később hörögni kezdett és Krisztike szájába és arcára élvezett. Szivem is közel volt már, így még erősebben kezdtem el dugni.
– Elélveeeezeeeek! – kiáltotta és abban a pillanatban jött a megszokott szorítás. Nem bírtam tovább, telelőttem a punciját. Kellett egy kis idő, mire lenyugodtunk.
– Úgy látom, a barátnőd nagyon szereti a faszt – vigyorgott a főnököm. Nem tudtam mit válaszolni, végül Krisztike segített rajtam.
– Sajnálom, de nem bírtam magammal. Ez nagyon kellett.
– Megbocsájtom. Dolgozol valahol?-
– Nem, még nem találtam munkát, amit össze lehet hozni az egyetemmel is.
– Fel vagy véve! Ernő, remélem nincs kifogásod ellene.
– Öh, nincs – válaszoltam. Valójában volt, mert tudtam, hogy Krisztike szájában fog járni mindennap a farka. Viszont azt is tudtam, hogy neki ez nem fog semmit sem jelenteni. Ezen a napon összekötöttük a kellemeset a hasznossal: volt egy véletlen, vad hármasban részünk és ennek a véletlennek a segítségével Krisztike nem szorult rá többé a szülei pénzére az egyetemet illetően.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!