A fasztréning

Ági vagyok. Ez az én történetem. Az egyetemi csoportomból voltunk 8-an (4 fiú és 4 lány), egy magot alkottunk. Sok mindent csináltunk mi együtt, sok mindenről beszélgettünk, szinte mindent tudtunk a másikról, és a történetből fakadóan természetesen csak a szexre gondolok. Tudtuk, ki mikor kivel van, ki a barátja, barátnője, mikor és hogy feküdtek le egymással. Sőt, volt 2 pár, Tomi és Szandra, valamint Gergő és Jázmin, akik már együtt is csinálták négyesben. Névileg még velünk volt Feri, akihez nagyon vonzódtam, mint férfi, valamint Tamara és Dénes.

Elmentünk közösen egy kirándulásra a Mátra szívébe, kibéreltünk egy apartmant. Már első este komoly szexuális élményben volt részem. Természetesen az estére bevásároltunk, főleg piából. Volt pálinka, amit én hoztam, sör, bor, vodka. Kellően ellazultunk és hamar elhagytuk a gátlásainkat. Nyári időszak volt, nappali forróság után sem akart enyhülni melegség-érzetünk, a faházban eléggé befülledt a levegő, valamennyi enyhülést a megnyitott ablakok között járó szellő adott. De így is hamar lekerültek azok a textilek, amik nélkül még mindig takarva voltak a fontosabb testrészek. A pasikon már póló sem volt, csak rövidgatya, Szandrán és Jázminon hosszú póló, ami elég hosszú volt ahhoz, hogy épp takarja a bugyijukat, valaint melltartó. Tamarán egy kis rövidgatya, amiből formás fenekének alja így is kilátszott, felül pedig egy póló takarta méretes melleit, a melltartót hanyagolta. Rajtam pedig egy hálóing melltartó nélkül, ami elég szellős volt, az erősebb szeműek megláthatták, amit megakartak. Természetesen szóba jött a szex témája is, mindenki 1-1 történettel állt elő az életéből, ami felejthetetlen élményeket nyújtott számára. Itt szóba jött a már említett 4-es kaland, de volt autós szex, swinger party, lány-lánnyal (ez én volnék). Ezenkívül vittem az én kedvenc játékomat, ami egy erotikus kártyajáték volt.

Fel is vetettem, hogy akkor elkezdhetnénk, mivel kellő mértékű alkohol van bennünk és elég szenvedély volt már a forró levegőben. Én már a történetektől benedvesedtem, és bizony a lányok testén igen sokszor megakadtak a férfi szemek is. A játék lényege, hogy volt egy pakli kártya, amin szexuális feladatok voltak (két különböző fokú), és ezen kívül fel kellett írni mindenkinek a nevét egy-egy papírra. Sorba mentünk, mindenkinek kellett húzni és azt teljesíteni azzal a személlyel, akit kihúzott. Ha nem akarja, akkor akit kihúzott, kérhet attól a személytől egy olyan dolgot, ami annak a kártyának az erőségével megegyezik. Fontos volt előtte tisztázni, hogy ebben a játékban bárki bárkivel összekeveredhet, illetve mindenki tudta, hogy kinek van bi-hajlama. Természetesen a pasiknak nem volt, de mi lányok 4-es bevállalósak vagyunk. Illetve minden lány szedett gyógyszert, így gumira sem volt szükségünk, mindenki kénye kedve szerint használhatja majd a farkát. Miután nem volt semmilyen ellenvetés, elkezdtük. Előbb a kevésbé merész kártyákkal.

Én voltam a házigazda, enyém volt a megtiszteltetés. Kártya neve: Vetkőzés, vetkőztetés. Egyéb megjegyzés: kéz nélkül, legalább két ruhadarabot. Akit kihúztam, Tamás. Egyből Szandrára néztem, mivel az ő párja volt, hogy milyen reakciója lesz erre, de inkább kíváncsiságot láttam a szemeibe, és mintha fel is izgult volna a gondolattól, hogy más nő fogja leöltöztetni a kedvesét. Na essünk neki, nekem nem volt nehéz dolgom választani, amit le kellett vegyek róla, az a gatya és boxer. Én kezdtem. A kör közepére állt, és elétérdeltem, kezeimet hátratettem, és a fogammal megfogtam a gatyája alsó szárát és szépen elkezdtem lefelé húzni róla. Hol az egyik, hol a másik szárat, majd egy idő után szépen le is csúszott róla. Felemelte a bal lábát, elhúztam onnan a gatyaszárat, majd felemelte a jobb lábát, és hasonlóképpen tettem azzal is. Ezt a testet Szandra ismerte a legjobban, illetve Jázmin, mivel már neki volt dolga vele. Boxerén egyből látszott a játék okozta hatás, merevedő farka annyira kinyomta a boxerét, hogy szinte a hasától el is tolta azt, kis rést hagyva, amit ki is tudtam használni a 2. ruhadarab leszedésénél. Szóval odahajoltam, szép kis méretes farkának hegyét meg is láttam, át is futott az agyamon, hogy ezzel akarva-akaratlanul találkozni fogok. És így is lett, mihelyst elkezdtem számmal lehúzni, egyből odanyomódott a fejemhez, az arcomhoz, éreztem illatát. Volt bennem egy késztetés, hogy mindjárt mást is csinálok, csak úgy, mert jól esett volna bekapni, de folytattam feladatom. Szépen lehámoztam róla, és szegény Tamás volt az, aki először állt a társaság előtt meztelen, ég felé álló farkával. Nem panaszkodhat, a lányok kuncogással vették tudomásul, hogy valószínű, ez valamilyen formában bennük lesz, vagy épp szopni fogják, vagy épp mindkettő. Szóval Tamás meztelen, én következtem. Neki nem lesz egyszerű dolga, mivel a hálóinget kellett leszednie rólam a szájával. Szóval maradtam térdepelve a földön, ő felémhajolt. Enyhén behajoltam, hogy láthassa gyönyörű melleimet, ami pont tenyérre való volt. Nem volt igazán kemény és ágaskodó, de azért nem is lógott, tökéletes volt számomra, ráadásul nagyon érzékeny bimbóim vannak. Ismét Szandrára néztem, de továbbra sem láttam féltékenység jeleit. Felemeltem a két kezem, hogy könnyebben le tudja szedni rólam, előbb a bal, majd a jobb karomról húzta le, végül pedig a nyak részénél fogta meg, ő húzta, én pedig bújtam kifelé. És lent is volt, már mindenki láthatta meztelen felső testem, bár szinte minden fiú megcsodálhatta már a társaságból, a lányok meg pláne. Csak a kis tangám takarta a testem, körbe is fordultam, hogy mindenki láthassa a testemet. Formás kis fenekem meg is fogta Tamara:

– Jó anyag – tette hozzá.

– Örülök, hogy tetszik – feleltem neki.

– Nektek tetszik ez srácok? – kérdeztem a fiúktól, de nem igazán kaptam választ tőlük. Kicsit el voltak merengve, főleg a szemük állt elég meredtem, de Tamás nem:

– Folytathatjuk? – tette fel a kérdést. – Mert most jön az izgibb rész.

– Persze. – adtam neki röptében a választ, majd hanyatt feküdtem. – Így kell megoldd – mondtam neki, miközben el is helyeztem magam.

A fiúk már helyezkedtek, hogy jól lássanak majd mindent, de Tamás lesz kedvező helyzetben, ő fogja először meglátni, megérezni illatos rózsámat.

– Úgy látom, hogy már nálad beindultak a hormonok – hajolt a fülemhez, és súgta bele halkan, hogy a többiek véletlenül se hallják meg.

– Igen, és te lehetsz az első, aki megízlelheti, rajtad áll – feleltem.

Ez annyira felizgatott, alig vártam, hogy valóban valaki lefetyelje a puncimat, vagy épp széjjeldugja azt. Tamás lehúzódott a csípőmhöz, és a teljesen átnedvesedett bugyim szárába beleharapott és elkezdte lefelé húzni rólam. Én enyhén megemeltem a csípőmet, így segítve neki. Mikor már sikerült a fenekem alól kihúzni, megpillanthatta meztelenre borotvált puncimat, szeméremajkaim már enyhén megnyíltak az izgalmi állapotom miatt, nedvességemen pedig megtört a lámpa fénye. Egyből éreztem kedvenc testrészem illatát, szinte azonnal vártam, hogy Tamás valamilyen cselekvést eszközöljön vele, és meg is kaptam, amit akartam. Odahajolt a vénuszdombomhoz, és ajkaival egy kisebb cuppanóst irányzott a csiklómra, ami belőlem olyan felizgulást váltott ki, hogy legszívesebben a fejét egyből beletoltam volna a pinámba. De még nem ez volt a feladat, így engedtem, hogy befejezze a bugyim lehúzását, felálltam, szájából kezembe engedte a fehérneműm, és leült Szandra mellé. A lány pedig szájon csókolta barátját, majd ezt mondta neki:

– Ügyes voltál szívem, de láttam … és teljesen benedvesedtem a látványtól. Ezt mindenki hallotta, ez így viszont elég izgató is volt. Természetesen körbefordultam, mindenki megcsodálhatta testem, és leültem a helyemre.

A következő kártyát fiúnak kellett húzni, aki még nem szerepelt a produkciókban, tehát Gergő, Feri és Dénes. Gergő önként jelentkezett. Előbb a nevet akarta kihúzni. A mi nevünket kivettük, így Gergőn kívül maradt 5 név. Előbb kihúzta Ferit, de ő nem lehetett, majd pedig Jázmint. Mivel a szabály azt mondja, hogy a feladatokat párok egymáson nem végezhetik, így újabb húzás következett, ami már Tamarát eredményezte. Kártya neve: Csókot kell adni … egy 3. társ által megnevezett 2 helyre. Sikeres csókok után a csókot adó megnevezi azt a ruhadarabot, amit le kell vennie annak, aki kapta a csókot. Egyszerű feladat, a névkártyákat összedobták, és kihúzták azt a 2 személyt, aki majd megnevezi a testrészt. Tamara testrészeit pont én mondtam ki: szájon csókolás szigorúan nyelv nélkül. Gergő odament Tamarához.
Szép
arca volt Tamarának, kis ajkai voltak, de annál édesebben lehetett csókolni, hamar nekilendült Gergő ennek a feladatnak, hosszú másodperceken át csókolta az ajkait, akit teljesen lázba hozott ez a dolog. De Gergőt is, mert rövidgatyáján is látható volt ennek az eredménye. Rendes dudor alakult ki neki, amin megakadtak a lányok szemei. Izgalommal vártuk, milyen ruhadarabot mond Gergő:

– Szerintem itt az ideje, hogy újabb melleket csodálhassunk meg. Szóval le a pólóval.

Így ez következett, sok miliőt nem adott ennek a dolognak Tamara, szépen levette magáról. Mondjuk úgy, aranyos kis cicije volt, az enyémtől kisebb, de így is nagyon formás, melludvara kicsi, de a bimbók kecsesen az ég felé álltak. Kétlem, hogy ez a normál állapota, de engem beindított eme női mellek látványa. Még inkább igaz volt ez a pasikra. Meredten bámulták Tamara pucér felső testét, és alig várták, hogy további ruha tűnjön el róla.

Tamara jött, a testrészeket pedig pont Jázminnak kellett mondania.

– Ez van, mi van akkor? Legyen a feneke.

Tamara Gergő mögé állt, letérdelt, és fél percen keresztül csókolta a fiú izmos farát. Gergő rendszeres sportoló, kiváló fizikuma van, így mi lányok nagyon vártuk, hogy lássuk meztelen. Mivel csak két ruha van rajta, így adódott, hogy ez perceken belül meg is fog valósulni. Nagyon nem lehetett más a kérés, le kellett vennie a rövidgatyát, és a dudorodó farka még látványosabb lett így, hogy csak a boxere takarta. Tamara még így is adott egy puszit a farára, és várta a következő testrész megnevezését.

– Legyen akkor Tami bal melle, nyelvesen – adtam ki az ukászt.

Na ez már erotikus feladat lesz a javából, Még Jázmin is izgatottan várta, Gergőben meg biztos is voltam, de arra senki nem számított, hogy Tamara szinte odatolta a pasi fejét a melléhez és el sem engedte onnan fél percig. Addig tartott az élvezet, Gergő odaadóan kapta be a mellbimbót, szopogatta, szívta, miközben nyelvének hegyével igen szaporán adott plusz élvezetet Tamarának. Aki annyira belejött az élvezésbe, hogy Gergő egyik kezét megfogta és a másik melléhez emelte, hogy közben azt is cirógassa. Fél perc után szabadult a mell bűvöletéből Gergő, Tamara pedig már dobta is le a textilt. A falatnyi gatyó is lekerült, és egy szál szürke színű bugyi takarta fenekének kis részét és vénuszdombját. Nagyon felizgult, mindenki láthatta a foltot a bugyin, amit puncija nedvesített át, húzott is egy kicsit a tangán, hogy picit az ajkak közé bevágva enyhítsen szexuális étvágyán, avagy épp ellenkezője történt. Szinte minden pasi megmozgatta a farkát, Tamás meg húzott vagy kettőt rajta, elkaptam szemem sarkából ezt a látványt. Jött Jázmin, aki megnevezte párja megcsókolandó részét, a fülére esett a választás. Csodálkozásunkat hamar megnyugtatta válasza:

– A legerogénebb zónája a srácnak, a faszán kívül persze.

Szóval odahajolt Tamara és oly szenvedélyes nyelves csókot adott a fülére, hogy még jázmin is felsikoltott, hogy ez biztos beindítja a pasiját. Egyből le is került az utolsó ruha is róla, pici feneke feszesen állt a hölgyek szeme előtt, farka pedig még Tamara bimbójánál is meredtebben állt, pont ideális faszmérethez két jókora golyó társult. Élvezet lesz majd vele játszani, gondoltam magamban. Na erre a csajok is megsimogatták magukat, én is végigsimítottam a puncimat, szinte már tocsogtam, annyira fel voltam izgulva, kis kényeztetés után próbáltam magam nyugtatni egy sör belekezdésébe. Tamara is cirógatta peckesen állt melleit, a pasik pedig akarva-akaratlanul minket bámultak. alakult a hangulat.

Szóval négyen maradtak, lánynak kellett következni, aki Jázmin lett. Kártyahúzás, melyen ez állt: a kihúzott partner nevezzen meg két testrészt, amiről le kell kerüljön a ruha (egyszerre csak egy ruha kerülhet le), majd azt kényeztesse egy harmadik, általa megnevezett társ. Komplex feladat, a partnere pedig Feri. Megadta az első testrészét Jázminnak, póló. Szóval Jázmin levette a pólóját, és előbukkant a nagyméretű melltartója, mely két csodás, nagyméretű mell tartását hivatott szolgálni. A látvány beindította a pasikat, a meztelen pasik rá-rárántottak a farkukra, még Tami is végigsimította bugyiján keresztül punciját, ami már láthatóan teljesen átázott a nedvességtől. Na de ki lesz a szerencsés, aki kényeztetheti ezeket a dudákat, Ferinek kellett választani, és a pasik legnagyobb bánatára nem egy férfit választott, hanem egy nőt, nevezetesen a házigazdát. Na egye fene, már így is totál vagyok, szóval szépen odamentem, szemmagasságban álltam két méretes didkójával, amit ezen a melltartón keresztül elég lesz kényeztetni. De amennyire csak tudtam kezembe fogtam őket, gyömöszköltem, próbáltam izgatni. Szerencsére a méretei miatt felül könnyen hozzáfértem mással is, szóval kértem, hogy kicsit ereszkedjen lentebb, és nyelvemmel, amit elértem, kényeztettem neki. Még ezek a cickók is tudtak nőni, láthatóan megduzzadtak az élvezettől és szinte már kikívánkoztak a kosárból. Na de túl vagyunk az első részen. Ez egynek jó volt. Szépen végigmérték Jázmin egyéb részeit is, főleg a pasik. Szerencsések voltak a lány fenekével szembenállók, kis fehér alapon piros pöttyös bugyija nem sokat takart markolászni való fenekéből. Szeméremtájéki testrészét pedig csak akkor csodálhatták meg, amikor elléptem előle. Jött Jázmin, aki Feri ruháját nevezte meg. Mit ad Isten, rövidgatya. Itt is hamar lekerült a ruha, és mindenki láthatta, hogy működnek a hormonok nála is. Ez neki elég jó lesz, mert alulról került le a gatya, tehát biztosnak vélt dolog volt farkának kényeztetése, a boxeren keresztül. Jázmin pedig megnevezte a még kevésbé aktív Szandrát, hogy ugyan legyen kedves odafáradni, és okozzon kellemes percet Ferinek. Oda is baktatott szegényem, talán mindannyiunk közül ő volt a legprűdebb, még nem is volt sok pasival, de a pia szerencsére feloldotta az ő gátlását is. Szóval odalépett, letérdelt, körbe fogta Feri fenekét, majd odahúzta az arcához. Felhevült a levegő, szinte érezni lehetett a hormonok csábító illatát, Szandra odanyomta arcát, végigdörzsölte a gatyából majd kirobbanó faszon. Majd kézzel simogatta, amennyire tudta, végül pedig szájjal elkapta a jól kivehető hengerformát, és ajkaival harapdálta. Feri nehezen bírt magával, mi lesz akkor a következő foknál?! Felállt a padlóról, majd visszament Szandra a helyére. Második kör, jöhetett egy következő ruhadarab, amitől Jázminnak meg kell válnia. Gergő vizslatta a legjobban barátnője testét, és persze a többieket, hogy vajon mit fognak szólni a látványhoz. – Legyen a melltartó, fokozzuk a vágyat Jázmin puncija után. A lány fogta, kigombolta, és nagy hálájára a földre huppant a textil és előbukkant két csodás görögdinnye. Gyönyörű, telt mellek voltak, szép nagy udvarral, és meredten álló bimbói kényeztetésre vártak. Jött is a név, legyen Dénes, a másik alig aktív tag, aki nagy elánnal lépett oda a lány testéhez, Szemügyre vette Jázmin felső testét, végigcirógatta keze hegyével a lány hasát, majd átkarolva a hátát, amitől felizgult a lány. Majd kezébe vette az egyik mellét, megsimogatta, alátartott és nyelvével körbenyalta. Végül pedig eltűnt a szájában a mellbimbója, szívta, szopta, amitől Jázmin már lábujjhegyre állt, muszáj volt mozgást vinni a dologba, mert nem bírta egy álltában az ingereket. Láthatóan élvezte ezt a pasija is, mivel Gergő elkezdte húzogatni a bőrt a farkán, de szinte mindenkit feldobott a látvány, mert legyen lányról vagy fiúról szó, mindenki simogatta valami testrészét. Jó magam a cickóimat. Na de vissza a feladathoz, a másik mellet is kezelésbe vette, de nem bírt magával Dénes, mivel az egyik kezével lenyúlt Jázmin domborulatához, és végigsimította a bugyin keresztül a csaj punciját, aki beleremegett az élvezetbe. De úrrá lett élvezetén, elvette onnan Dénes kezét, majd odahajolt a füléhez és azt súgta neki:

– Majd később drágaság.

Ő pedig engedelmesen helyére fáradt. Jöhetett Jázmin a ruhadarabbal, nem volt nehéz dolga választani, csak a boxer maradt. De egyből kérte Tamarát a pódiumra, hogy az előkerül falloszt egyből kényeztetni tudja. Tamara belső combján is megjelent már a nedvesség, ami az átázott bugyin is tovahaladt, nagy lendülettel térdepelt le Feri farka elé, és nem is engedte, hogy ő vegye le azt. Szép óvatosan a fiú fenekéhez nyúlt, onnan kezdte el letolni, majd pedig szép lassan lehúzta azt a földig. Mikor felegyenesedett, bele is ütközött fejével a szerszámba, amit egyszerű volt kényeztetni, szép méretes darab, olyan 20 centi is lehetett, Tami megfogta kezével a golyóit, azt kezdte el morzsolni, nyelvével pedig a faroktőtől elindult a makk felé. Végignyalta a 20 centit, majd a tetejére érve leheletével adott puszit rá, majd a jobb keze ráragadt a farkára, ütemesen húzogatni kezdte rajta, szájával pedig bekapta a fasz tetejét, éppen csak eltűnt
a
szájában, de olyat szívott rajta, hogy majdnem földre küldte a pácienst attól az érzéstől, ami hatalmába kerítette ekkor. Ennyi volt a hadművelet, felállt a földről, visszament mindenki a helyére. De szép egy farok volt, mindenki megcsodálta enyhén borostás dákóját. Ezzel vége a 3. körnek, és még mindig volt egy. De már senki nem bírt magával.

Nehéz nem kitalálni, férfi következett a húzással, Dénes megragadta a maradék 3 kártya közül az egyiket, amin ez állt. Helyezkedjen el kényelmesen, majd nevezzen meg egy társat, akinek le kell vetkőztetnie magát. Nehézségként bekötött szemmel, és csak egy kézzel lehet dolgozni. Mivel csak ő, illetve Szandra maradt hátra. Így a pár hamar kialakult. Szóval kezdődjön a mulatság. Odaléptem Tamáshoz és Gergőhöz, elkértem a boxerüket, összekötöttem azokat egymással, odaléptem Szandrához, és bekötöttem vele a szemét. Dénes lefeküdt a földre, háttal volt a társnak, így végig kell majd tapogatnia őt ahhoz, hogy le tudja venni róla a ruhadarabokat. Odavezettem a csajt, és jobb kezével elkezdte keresni a pasi középső testrészét. A hátát érte el először szépen végigsimította azt, hogy érezze, merre kell elindulni. Dénesen nem voltak nagy izomkötegek, volt egy kisebb hasa is, szőr borította mellkasát, elég borostás volt az arca is. Ezt a testet tapizta végig, előbb a feje felé indult, hamar észrevette, és egyből letért a másik irányba. Mikor elérte fenekét, elkezdte lehúzni a rövidgatyát róla. Segítségül kicsit megemelte a csípőjét Dénes, hogy könnyen le tudja róla húzni, ez sikerült is. Megvolt az első ruha. Látható volt a srác farkán is, hogy milyen játékot is űztünk mi, nem tűnt túl méretesnek, de biztos annál érzékenyebb lesz a kicsike. Aztán Szandra már előröl próbálkozott lehúzni a boxert, előbb elérte a farkát, azt szépen végigsimította, többször is.

– Jajj, nem találom a boxer végét – mondta nevetve, ezzel is izgatva Dénest, és minket is jobban izzított.

De végül csak megtalálta, ugyanazzal a mozdulattal lehúzta róla, mint a gatyát. Előbukkant a farka, valóban nem volt túl méretes neki, de azért nem panaszkodhat. Jó, Gergő faszához képest kicsi. Ez is szőrös volt, na, nem vagyunk egyformák, talán a szeméremnél volt kicsit megvágva szőr. De kit érdeke, főleg ennyi pia után. Szandra még visszanyúlt.

– Nincs több ruha rajtad? – kérdezte. Persze tudta a választ, csak kekeckedett az alannyal.

Marokra fogta farkát, húzott rajta vagy kettőt. Elöntötte a melegség, de nem csak Dénest, még Szandrát is. Következhetett ő.

Helyet foglalt, rajta még 3 ruhadarab is volt. Én felvettem az én melltartómat, rátette a szeméhez, és a már megszáradt tangával odaerősítettem a tarkójához. Majd odavezettem a testhez. Hozzá is látott egyből. Persze Szandra is háttal fordult felé. De szinte egyből a fenekét fogta meg így is Dénes. Végigsimította szép kis popsiját, feltűrte a pólót, és felső teste is elénk tárult. Nem beszélve az alsó részről, szép kecses formája volt a lábának. Tűzpiros tanga borította punciját. Szandi egyből hátra vágta magát, így Dénes keze beszorult, felhúzta térdét és tárulkozott egyet combtájékon, hogy mindenki szemügyre vehesse az ő kicsi büszkeségét. Szinte alig takart valamit a szeméremdombból, a rózsaszirmok szinte kitüremkedtek a bugyi alól, épp még ne bukkantak elő. De a felizgulás jelei puncija nedvességén tükröződött, akárcsak a többieknél. Szóval Dénes húzott egy váratlant, és ha már a keze a feneke alatt volt, megfogta a bugyit, és még mielőtt csodálhattuk volna tovább az izgatóan ható alig takarom a pinát látványt, már le is rántotta róla. Meglepődött Szandra is, halk kacajjal tudata Dénessel, hogy meglepte. De nem bánta. Csodás rózsaszín puncit láthattunk, tényleg szinte már tocsogott a pinanedvtől. Szeméremajkai hatalmasra voltak duzzadva, csiklója is megerősödött, láthatóan kész volt egy hatalmas dugásra. Ezt tudatva lenyúlt a kezével, végigsimította punciját, hogy aztán középső ujját megmártsa mély járatában. Na ez sok mindenkinél betette a kaput, szinte mindenki rögtön megfogta a farkát, a csajok simogatták mellüket és pinájukat, Szandra pedig a puncitól illatozó ujját odatartotta Dénesnek, aki azt szájával bekapta és lenyalta róla a nedvet. Na, itt már elkezdődött a buli, Dénes gyorsan megfogta a pólót is, megemelte felső testét Szandra és már lent is volt a ruhadarab. Szóval ott volt melltartóban, gyorsan hasra fordult, hogy oda tudjon férni a csatthoz Dénes, végigsimította a csaj hátát, majd egy mozdulattal le is került a melltartó. Míg a földön volt, szépen összenyomódott formás cicije, majd feltérdelt, és odanyomta azokat Dénes fejéhez, aki szájával próbálta a lehető legtöbb helyen megnyalni, vagy épp a bimbót bekapva azt szopogatni. De nem hagyta sokáig ezt, felállt Szandra és visszament a helyére. Körülbelül olyan mellei voltak, mint nekem, szépen, kecsesen álltak, formás fenekéről a pasik is alig tudták levenni a szemüket. Szóval Dénes is megszabadult a fehérnemű-szemtakarótól, és a helyére állt.

– Kész vagyunk az első körrel. De figyelem, még egy feladat hátra van. Mivel nem mindenki meztelen, így muszáj nektek is megválni a ruháitoktól. Fordult oda Jázminhoz és Tamihoz.

Fiúk közül mindenki pucér volt, én és Szandra is túladtunk ruháinkon, csak rajtuk maradt még meg a bugyijuk. Ehhez szintén kártyát kellett húzni, amin ez állt: Vegyétek le a másik ruháját, erotikusan túlfűtve. Bi-hajlamok okozta probléma esetén válasszatok partnert. De itt szó sem volt gondról. Egymással szembe álltak. Tami, a kis kecses mellével, a teljesen átázott szürke bugyijával, míg Jázmin méretes dudáival és kis falatnyi tangájával. Nem kellett sokat várni, szinte minden pasi kezébe fogta farkát, hogy itt biztos jó műsor lesz. Én is kényelembe helyeztem magam egy széken és bizony pinámhoz nyúltam, míg Szandra csak simán állt és nézte, hogy mit hoznak ki a csajok ebből. Szóval egymással szembe fordultak átölelték egymást. Meztelen felső testük összetapadt, kezükkel végigsimították egymás hátát, majd szép lassan lecsúszott mindenkinek a keze a másik fenekéhez. Mintha előre megtervezett produkció lett volna, simogatták egymást, lassan már leszbishow-t láthatott a nagyközönség, azaz mi. Ekkor lehajolt Jázmin, kérte Tamit, hogy kicsit pucsítson be a fiúk felé fordulva, és lehúzta a fenekéről a bugyit. Előbukkant az a csodás látvány, felálltam én is a székből, mindannyian egy oldalra álltunk, hogy lássuk a műsort. Azok a formás farpofák, jaj, elkezdtem körkörösen izgatni a csiklómat és nagyon közel jártam ahhoz, hogy én legyek az első, aki a játék közben először átadja magát az orgazmus csodás érzésének. Ezt már Szandra sem bírta tétlenül nézni, egyszerű mozdulattal helyezte fel ujját tocsogó hüvelyébe, és ki-be mozdulatokkal tette élvezetesebbé a látványt. A fiúk pedig folyamatosan markolták a faszukat, amit megrántottak hevesebb pillanatokban. Szépen lekerült a bugyi. Jázmin kezeit ráhelyezte Tami fenekére, ezzel csökkentve a látványt, míg szájával odafordult a puncijához. Most új kérdés irányult Tami felé, a bedőlést mellőzte, helyette enyhén terpeszbe állt, ezzel utat nyitva Jázmin felé, hogy gyümölcskelyhével valamit kezdjen. Kezdett is, perceken keresztül csókokat hintett szeméremdombjára, majd hirtelen nyelvével próbálta megkeresni Tami csiklóját, hogy azt izgassa kellő fokra, aminek hatására ő sem maradt tétlen. Jázmint lefektette a hátára, fölé hajolt, még ekkor sem láthattuk Tami punciját, mert szemmel fordult felénk. Egyik kezével megfogta Jázmin fenekét, megemelte, majd a másik kezével egy mozdulattal lehámozta a bugyit róla. Ekkor felhúzta térdeit, szétnyitotta a lábait, és belecsókolt, megízlelte Tami is a társ punciját. Nekünk se kellett több, mindenki helyezkedett, mert semmit nem láttunk, két oldalon foglalt helyet 3-3 ember, és láthattuk, amint kezeivel szétnyitja szeméremajkait Jázmin, hogy Tamara könnyebben beletudja nyomni nyelvét hüvelyébe. Vagy akármit is akar. Szóval így is történt, gyönyörű telt ajkai széjjeltárulkoztak, odahajolt Tami, hatalmas nyelves csókkal kényeztette Jázmint, szinte azonnal remegés fogta át a testét, alig bírta visszatartani magát, hogy ne élvezzen el. Mi pedig láthattuk azt a csodás pinát, Gergő például hátralépett, hogy Tamit is megcsodálja, ahogy térdepelve emeli az égbe azt a feneket, szólt is a többi srácnak, így Dénes, Feri és Tamás is odalépett. Szinte mindenki meg akarta fogni azt a csodást farat, ami gyönyörűen kiemelte pináját is. Szinte magától volt szétnyílva, láthattuk kisebb mélyedését hüvelyének, láthattuk, ahogy a tocsogó pinából a combján folyik végig az a nedvesség, amit olyannyira kóstolt volna valamennyi fiú. Mindenki vágyakozott arra, hogy belerakja dorongját és kellőképpen szétkúrja, de nem csak azt a pinát, hanem minden lányét.

De közben felállta
a
két lányt és így szóltak:

– Folytassuk a játékot.

Szóval kellőképpen kiéhezett 8 ember várta a 2. szintű kártyák húzását. Ezek már csoportos feladatok voltak, egyszerre kellett ezeket végrehajtani. Házigazdaként húztam először, remélve, hogy végre faszt kapok a pinámba. „Alkossatok egy kört, mindenki feküdjön hanyatt és 3 percen keresztül izgassátok kezetekkel a mellettetek lévőt.” Egyszerű, párok egymás mellett nem lehetnek. Kezdtem a sort. Mellém került Dénes, majd Jázmin, Tamás, Szandra, Feri, Tami, és végül zárta a sort Gergő. Mindenki a kezét a mellette lévő nemi szervéhez helyezte. Szóval én megmarkoltam jobbomon Dénes kisebb, és balomon Gergő szép farkát. Jó lesz így, mert mindenkit két ember fog kényeztetni, tehát be kell majd osztani, ki mit csinál. Gergő egyből a puncimhoz nyúlt, Dénes pedig melleimet fogta meg. Én pedig éreztem, ahogy Gergő farkán még Tami keze landol, Dénes esetén pedig Jázminnak kellett osztozkodjak. Szóval mindenki megtalálta a helyét, mindenki keze elhelyezkedett kényeztetésre vágyó szomszédján és kezdődött a műsor. Mindenki felfelé nézett, szóval nem nagyon láttuk, hogy ki kivel mit csinál. Én még a szemem is becsuktam, hogy jobban élvezzem, ahogy két pasi is széttapizza a testemet. A többiek élvezkedéséből fakadó hangrobbanás pedig tovább izzította a vágyaimat az orgazmus beteljesedése után. Szóval csak magamat mesélem most, ahogy megosztozkodtam Dénesen Jázminnal, Gergőn meg Tamival. Én Dénes farkának tetejét fogtam meg, tenyeremet összezártam, marokra fogtam, és csak ki-be csúsztatgattam tenyeremből a makkját, láthatóan élvezte, ezt is. Teljesen spermás volt már a kicsike, könnyen mozgott a bőr a faszán, közben pedig Jázmin a golyóit markolászta, néha pedig még fenekéhez is odaért, amit simogatott, de a lyuk közelébe semmiképp nem helyezte ujjait. Eközben Gergő méretesebb dákójánál pont alulról indítottam, bal kezem ügyetlenebb, de így sem panaszkodhat szerintem, amit tőlünk kapott Tamival. Gyengéden és puhán próbáltam izgatni golyóit, herezacskóját, olykor gátját, míg Tami egyből belevágott a lecsóba, és elkezdte neki verni. Néha alábbhagyott a lendülete, olyankor csak a makkot izgatta neki, a másik keze pedig Feri farkát csapkodta. Na de mit kaptam én? Gergő a csiklómat kezdte el izgatni, körkörös mozdulatokkal, ahogy azt kell. Kenés nem nagyon kellett, mivel tocsogtam a pinalében, olykor pedig azt vettem észre, hogy végigsimítja szeméremajkaimat, összedörzsöli egy kicsit őket, ami pont annyira fájt, hogy még élveztem, majd egyszer csak az egyik ujja, majd két ujj is elveszett a hüvelyemben. Szinte görcsbe rándult az egész testem, remegtem az élvezetektől és tényleg nem kellett volna sok, hogy elélvezzek. Mindeközben annyira élvezetes volt, amit Dénes a két mellemmel művelt, hogy olykor-olykor erősebben ráhúztam a farkára, tudtára adván, hogy nagyon élvezem, amit nyújt, meg amit nyújtanak. Szerencsére jött a ring-ring, azaz lejárt a megadott idő. Mindenkinek fel kellett állnia a helyéről. Nagyon érdekes volt látni, hogy szinte mindenki bánta ezt a dolgot, mindenki folytatta volna, de miért is ne tegyük? Na mindegy, haladjunk a feladat szerint.

Magamról tudtam, hogy nekem nem kell sok, de most már szívesebben éreztem volna mást is, befogadásra várt egy, vagy akár több hímtag is, amik egyszerre kényeztetnének, hol a pinámat baszva, vagy akkor a számat gyömöszkölve, de szívesen segítek egy 3. embernek is. A 2. kártyának húzására Tamás vállalkozott: 3-as vagy 4-es csoportba kell rendeződni, lehetőleg egyenlő nemelosztásban, majd a csoporttagoknak vagy orális, vagy rendes aktusban kell a másik csoport megnevezett tagját kényeztetni, 2 percig. Előkerültek a régi kártyát, külön szedtük a nemeket.

– Kinek van kedve csoportosítani? – tettem fel a kérdést. Két lányt választottam, Jázmint és Szandrát.

Mindkettő zihált még az előző feladat élvezetitől, de gyorsan akartak cselekedni, hogy ne lankadjon élvezetük. Jázmin húzta a férfiakat, elsőnek Dénest, 1. csoport. Ennek választott Szandra női tagot, saját magát. 2. csoport első férfi tagja Gergő lett, hölgytagja pedig Jázmin. 1. csoport utolsó két tagja a férfiak oldaláról Tamás, női tagról pedig én. A fennmaradt két személy pedig a kettes csapathoz csatlakozott, Tamara és Feri. szóval szemben álltak egymással a csoporttagok, nem lehetett egymással szemben két pár. De mivel két párunk van, és mindketten egy csapatban, így egymással biztos nem tudtak pajzánkodni. Következett annak kiválasztása, hogy ki kit mivel kényeztet. Nekem Gergő jutott, kölcsönös baszással. Nagyon köszönöm, szerencse, végre megdughatnak. Ránéztem azért Jázminra, csak bennem mártja meg faszát a pasija, na de kit érdekel. Mindenkinek végig kellett nézni mindenkit, nem egyszerre történtek az események. Két perc kevés idő, de annyira fel voltam izgulva, ha elég intenzív lesz, el fogok élvezni. Gergő is örült nekem, a kérdés csak az volt, milyen pózban csináljuk. Én választhattam, így a kedvenc kutyusomat hívtam életre. Leheveredtem egy ágyra a közönség felé pucsítva. Fejemet lehajtottam, ezzel is kiemelve fenekemet, kisebb terpeszbe tettem a lábam, hogy jól hozzáférjen a faszával a bejárathoz. Csengetni nem kell, az ajtó nyitva, welcome-drinkkel bekenve, kezdődjön. Mögém térdepelt Gergő, erősen megmarkolta a fenekem, kicsit széjjelhúzta ánuszom, így picit nyitottabbá vált a pinám is. Nem volt kérdés, hogy nehéz lesz-e bejutnia. Pillanatra hátranéztem, szinte minden pasi fogta a faszát. Sőt, Szandra annyira beleélte magát, hogy mindkét férfi csapattag falloszát kezébe vette és verte nekik, jázmin és Tami pedig összeölelkezve várták, hogy mi fog most történni. Odahelyezte a hüvelyemhez péniszét, lehúzta róla a bőrt, kicsit megmártotta a puncilémben, és lassan betolta. Kicsit ráhúztam pinámmal, szűkebbre fogtam a keresztmetszetet, hogy jobban érezzem faszának vastagságát, először csak a makkot tüntette el a pinámban, ki-be húzta, körülbelül fél percig, majd kezével átfogta előről a mellkasom, megmarkolta két vágyakozó mellemet, és szép lassan tövig nyomta, azt hittem sosem ér végig, olyannak tűnt, mintha méteres horgot akasztanának be nekem. Először csak finoman, lassan tologatta ki be, majd fél perc után (jaj, már eltelt 1 perc) egyre ütemesebben kezdte el baszni a pinám. Remegett a testem, éreztem, hogy közel vagyok, fel is nyúltam a pinámhoz, hogy közben izgassam a csiklómat, ezzel is közelebb jussak a csúcshoz, éreztem, ahogy Gergő farka is lüktet a pinámban. Tocsogtam a nedvességtől, cuppogó hangok fokozták az izgalmakat, ahogy dugott a drága, de lelassított, szándékosan, kezével megfogta csiklómat izgató ujjaimat, megállított, és 3-4 utolsó, lassú döféssel fejezte be a két perces feladatot. Én meg ott feküdtem, mint egy kiéhezett szuka, aki nem akarja abbahagyni. Gergő kihúzta belőlem lüktető faszát, neki sem igen kellett sok, felállt mellőlem, és is feltápászkodtam, leültem oldalra, csiklómhoz tettem ujjam, és vártam a nézési élvezeteket.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!