A fazonigazítás 18+

Erzsi vagyok! Sokak szerint a „rosszabb fajtából”! Átlagos családban éltem , apa anya sokat dolgoztak, a nagyapa pedig csak olyan otthoni lusta here volt.
Egész nap jóformán csak egy gatyába járt! Néha csak a farka tartotta meg a gatyát, máskor meg kigombolt sliccel, ahol a farka helyett egy ronda nagy szörcsomó látszott! Amikor apámék otthon voltak, azért olyankor felöltözött !
Undorodtam a látványától! Anya és apa (meg én is) mindenűtt csupaszok voltunk, na de az öreg..?
10 éves lehettem, (kb.eddig emlékszem vissza)amikor az öreg elkezdett egyre többször a külömböző helyeken hozzámérni, csak úgy véletlennek tűnöen. Sok volt a véletlen, leejtett valamit hogy vegyem fel…tegyem arrébb ezt-azt,stb…
Apró símitások voltak, hozzám érések… és mindezek a dolgok úgy kb. 12éves korom körül kezdett bennem derengeni, és rájöttem hogy az öreg direkt simogat, hajlongtat, ha tud alámnéz vagy tapogat és kukkol!
Valahogy nem féltem tőle, és bizonyosságot akartam, hogy így van-e, vagy csak én vagyok gőzös? Bosszantott, de biztos akartam lenni! Direkt blúzt vettem fel otthon,persze majdnem telibe kilátszottak a melleim, vagy nem vettem fel bugyit, úgy hajlongtam és takarítottam, hogy alám lásson.Egyszercsak a combomon símogató tapizást éreztem, visszafordultam, és
megláttam az öreg nyáladzó szájszélét ! Ekkor engem olyan -undor öntött el-, hogy ijedtemben, fordulatból nagyot ütve pofonvágtam ! Meglepődőtt, én felemeltem a mutató ujjam ,megfenyegettem, és látta rajtam az undort, ezután soha többé nem próbálkozott símogatni, hozzámnyulni!.
14-ik évemben már nagylánynak éreztem magam, kezdett érdekelni a gyakorlati nemiség, símogattam magam, az egyetlen bizalmas barátnőmmel együtt masztiztunk, csókolóztunk, és nyalogattuk, majd élvezésig kinyaltuk egymás punciát, -próbálva- hogy milyen érzéseket okoz nekünk!
Nem tagadomj, sokszor próbálgattuk az izgalmas új dolgokat, és kezdtük apáék dugi kazettáit nézegetni!
Ekkor berobbant hozzánk a két unokatesóm nyaralni, mert az anyjáék külföldre mentek, és a szüleim vállalták, -szeptemberig- nálunk lehetnek!
Elöntött valami „nemtudom” érzés, vagy inkább borzongás, hú…fiúk…de aztán, á… rokonok, ráadásul hozzám még pisisek!
Két „nagy vagány” (Pali+Lali) nagyhangú 11és12 éves kölykök. Apa parancsba adta nekik, hogy én leszek a főnök egész nyáron, és azt kell csinálniuk, amit mondok!
Egész napokra eltüntünk a nagy hátsókerti sufniba és az lett a birodalmunk, oda nem jött ki az öreg, ott béke volt!
Mondtam a fiúknak, az öreggel ne foglalkozzanak, hátha szereti az ilyen kisfiúkat, mint ők! Micsoda? -ők- kisfiúk?
Nehezen fogadták ha parancsoltam , mert játszották a nagyfiút! Persze én hamar megfogtam őket, lazábbra vettem az amúgy is kevés holmit ami ilyenkor nyáron rajtunk van, meg testközelbe forgolódtam előttük! Beszéltetni kezdtem őket a lányokról, meg a szexről.Handabandáztak nagyokat…én meg cikiztem őket:
-láttatok már élőben puncit, szájhősök- ? kérdeztem? Ó már a fél osztályét…-na akkor mondjátok el nekem, milyen volt ?
Láttátok már, honnan pisilnek a lányok? Na, mi van ? Talán én mutassam hogy honnan jön? Persze lassan kiderültek a „nagyotmondások”, füllentések!A kezdetek után pedig nagyon összemelegedtünk, testi-lelki jóbarátok lettünk! Nekem tetszett a két fiú, ők meg úgy láttam, idővel már versengtek a kegyeimért, és mindent elfogadtak tőlem! Jöttek a játszadozások!

Tüzetesen megvizsgáltuk egymást lehúzott gatyával, én meg bugyi nélkül felemeltem a szoknyám ! Ezt nem fogadták el, nekem is mesztelen kellett eléjük állnom, a két kisalma nagyságú borzolódó cicimmel! Később már végig símogattuk egymást,
hajunktól a talpunkig, majd következett a behatóbb vizsgálat! Megfogdostam a markomba tartva a farkincájukat, húzogattam rajta a bőrt, és nevettem a kezemben felálló cerkájuk láttán! Megmértem, melyiküké hosszabb felállva! Még a feneküket is tüzetesen megtapogattam, de ahogy a lyukhoz értem, mindig összeszorították, nem engedték be a kezem! Nagyon izgalmas játék volt egymással bíbelődni!
Persze én se kerültem el a dolgokat, A fülem, nyakam , a cicim se maradtak ki, a puncimmal és fenekemmel együtt!
A fiúk azt nem tudták , amikor a cicimet a tenyerükbe fogva símogattak, benedvesedtem, és a lábom összezárva, elélveztem!
Elcsentem az öreg borotváját, és hiába tiltakoztak, leborotváltam a még csak gyér szőröket, majd a bátrabbik az én puncimat nézte át a borotvával, (nekem akkor már csupasz volt) de azért egy kicsit remegett a keze, a másiknak meg tátva maradt a szája is!
-Nekem csak csupaszon tetszetek-, amilyen csupasz én is vagyok, mondtam nekik! Eljutottunk a puszilkodásig, és később a csókolódzásig.
Ismerkedtünk egymás testével!
Én is letérdeltem eléjük, szopva, nyalva játszottam mig felállt nekik, majd egy két cuppantás után megálltam. (gonoszkodtam)
Azután felültem a fűrészbakra, felemeltem a szoknyám és a fiúk egyenként megcsókolták a puncim, egyszer,kétszer, sokszor…(ahányszor csak akartam)
Gyakoroltunk, és mire eljött a nyár vége, már igazán tudtak finoman élveztetésig puncit nyalni, én meg végre nem csak a filmekből láttam fütyit szopni, meg kiverni, húzogatni a bársonyos bőrt, a zacsit morzsolgatni, (ami mindig összezsugorodott) , és imádtam a benne lévő golyókat a számban szopogatni, bár néha a fiúk sziszegtek…

Esténként ha az öreg berúgott vagy tv-t nézett, bementem a fürdőbe, és szappannal fürdettem meg a két fiút miközben minden alkalommal kivertem a gyorsan felálló farkincákat…és szappanos ujjal dugtam a feneküket. (az elején még nem akarták engedni)de kénytelenek lettek, mert nagyon finoman rávettem őket!
A végén már nekik is kezdett tetszeni! Na -most ti jöttök-fiúk -mondtam-ilyenkor, az egyik lábamat feltéve a kád szélére, széthúztam az ajkam, és kinyalattam magam, miközben a fenekemhez is elkalandoztak a nyelvükkel, mert ragaszkodtam hozzá hogy nekem nem az ujjuk kell, hanem a nyelvük, ami sokkal finomabb!
A fiúk később már azt is szerették ha napközben jutalomból, (ha kiérdemelték) bekrémezett ujjakkal kényeztettem a feneküket!
Persze ilyenkor a kis farkincák is megkapták a maguk „fejés” adagját, és soha nem panaszkodtak az élvezetekre!
Mivel bennem már jobban tomboltak a hormonok, rákaptam a fiúkra és mindig kitaláltam valami érdekeset! Nagyon belejöttem az ötletelésekbe, és egyik nap mondom nekik, verjétek ki egymás cerkáját! Ha nem , akkor nincs több punci! Ez hatott rájuk!
Elővettem a naptejet, a tenyerükbe öntöttem és elkezték kényeztetni egymást!
A punci egy „varázsszó” lett!
Még azt is elértem náluk, hogy szopják egymásét, mert ha nem láthatom, akkor tényleg utoljára látták a puncimat!
Persze hogy szopogatták egymást, belejöttek és a végére az arcukon is látszott a jóleső érzés!
Ezalatt én bennük gyönyörködve a tiszta lucsok puncimat símogatva elélveztem, és utánna a fiúk kinyalhatták a nedveimet! . Nagyon csodálatos nyaram volt! .
Lehet hogy itt kezdődött bennem az érdeklődés a fiatal csupasz farkú fiúk iránt..?
A két aranyos fiú a nyár végén hazament , és minden játékunk örökre titok maradt! (eddig!)

A Pedagógiai fősulin koleszos voltam, ahol a „nagy kanok” állandóan ittak, büzös volt a szájuk, és ronda szőrös , büdös a nagy vörös farkuk! (soha nem szerették a farkukat mosni) Nekem így nem kellettek! Mindig a Pali és Lali jutott eszembe, azzal a szép aranyos kis csupasz cerkájukkal…!
Így hát maradtak a lányok…
Az mindig biztos volt, és kéznél voltunk egymásnak a szobánkban.A szobatársnőm úgy, de úgy tudott nyalni, hogy néha már azt hittem, mindig a nőket fogom szeretni, és nem létezik finomabb dolog a világon egy nedves puncinál!
Persze nem úgy alakultak a dolgok. A főiskola puncis örömei után kezdődött a munka!
Általános iskolában tanítottam, emellett vállaltam napközit, nyári tábort, és mindent ahol fiúk is voltak.
Volt elsősegély tanfolyamom, igy a táborban általában én kezeltem a kis sérüléseket. Jöttek is apró sebekkel, ficamokkal, kék foltokkal, hisz vagy mindig verekedtek, vagy nagyokat estek!
Ilyenkor elláttam, bekötöttem őket, és akit kinéztem magamnak, (hihetetlen, de soha nem tévedtem!!) -na fiú- told le a gatyát (a táborban általában csak trikó és tornagatya volt) mindenütt meg kell nézzelek, nincs-e más sérülésed is! Minden nyáron volt két három, akihez közel kerültem. Valahogy megéreztem, melyik látja bennem a nőt, és megnéz magának,
vagy csak egy ronda parancsoló undok tanárt lát bennem!

Kiültem az asztalom mögül egy székre és a fehér combközépig érő köpeny alsó nyitott gombja mellett egész a puncimig stírölhettek, bugyi és melltartó nélkül! Mindig egyenként hívtam őket! Persze először a fiúk oda se mertek nézni, és fülig pirosak voltak, zavarukban
szinte makogni
se tudtak, főleg amikor a lábam közé tévedt a tekintetük! Megbüvölte őket a látvány!
De nem volt pardon! Akit látni akartam, megkértem: -húzd le a nadrágod-!
Az így már mesztelen fiút elém állitottam, végigtapogattam, ez fáj?, az fáj, és ez…? Persze akin láttam, hogy tetszik neki a „tanárnéni” munkálkodása, annak finoman megfogtam a zacsiját, a fütyit, és megkérdeztem: -Ezt nem ütötted meg?
A fiúknak érdekes módon a vizsgálatkor mindig elkezdett felállni a cerkájuk!( igaz, én nagyon igyekeztem ebben segíteni…)
Nahát, ez mi,-kérdeztem?- és megsímogattam a fejét, míg a másik kezemmel -mintha véletlen lenne- megérintettem a cerkát! Amelyiküket izgatta a dolog, az valamilyen ürüggyel biztos hogy másnap is visszajött! Akkor már bátrabbá lettek.
-Inget gatyát le- mondtam ilyenkor, és bárhol hozzáértem a testükhöz, megsímogattam a mellkasukat, a hasukat, a feneküket,
mire a cerkák azonnal keményedni kezdtek, amihez azután a kezemmel én is segítettem!
Gyönyörködtem a mesztelen testükben, és mindig lucskos voltam az elélvezésektől, miközben a fiúkat is örömhöz juttattam, néhányukat még szájjal is! Megengedtem hogy megszopják a cicimet, és a combom, fenekem meg a puncim símogassák.
Különösebben nem hiányzott a dugás! A táborban ilyesmi nem is történt soha!
A házasságomig én a fiúkkal csak szórakoztam, ahol nem volt kefélés, hanem a tapogatások , a szopogatás, a nyalakodás, a játék a fütyikkel, meg a sok-sok tőlük kapott finom símogatás és testrepuszi!
Imádtam ahogy igyekeztek nekem tetszően nyalni, és büszkék voltak rá hogy sikerült a tanárnénit elélveztetniük!
Nekem ezeknek a kisfiúkak csak a testük kellett, aranyosak voltak, gyönyörködtem a látványukba!
Ahogy lassan teltek az évek, egyszercsak rámjött a „férjhez kell menni” frász, persze nem a farkak hiánya miatt!
Nem tudtam hogy miért…csak..!
A jövendő férjemet egy társaságban ismertem meg, és úgy éreztem, hogy „ehhez” a férfihoz kell „férjhez mennem..”
Ősszeházasodtunk! Ez van most… vagyis ez volt akkor!!
Később egyszer elmondtam neki, szerencséd hogy borotvált voltál odalent, amikor elöször ősszejöttünk, és tapiztuk egymást, mert ha akkor „ott lenn szőrös vagy”, később nem lett volna esküvő! (akkor is a két unokatesó csupasz fütyije
lebegett a szemem előtt…)
Akkor se ha beleőrültem volna ! Igen! Ilyen hülye csaj voltam…!
Bevallottam neked – elég részletesen- hogy a fiatal fiúk a gyengém, de sokszor igértem neked hogy megváltozok…
Emlékszem mennyire meglepődtél amikor a nászéjszakánk délutánján benyultam az alsódba, nehogy szúrós legyél…
-gyere, megcsinálom , feküdj a konyha asztalra! Nemsokára elmélyedten dolgoztam a borotvával.
-jó lesz így?, nem bírom a bozótos fiúkat, főleg a jövendő férjem ne legyen olyan…!
– Talán a tanítványaidat is azért szereted? – bukott ki belőled véletlenül- a kérdés?
Egy pillanatra megálltam a borotvával, -igen, csak az a külömbség hogy engem egyik fiú sem
kefélhetett eddig meg … és te leszel az első, ha ma estére már a férjem leszel.
Értsd meg, nem szerelemből játszom a fiúkkal , én..én…csak imádok játszani velük, ez a szenvedélyem, nem tehetek róla!
Kész vagyunk, mondtam a krémezés után, majd felemeltem a fejem, és puha forró szájjal rábuktam a farkára!
Oh…oh…megéreztem a kilőni készülő remegést, és nyeltem ahogy tudtam az anyagot. Felült, ekkor odahajoltam,
és már tele is volt a szája a maradékkal. -hagytam neked is, finom- mondtam. Nyeld le nyugodtan !
Micsoda klassz idők voltak..!
Tisztában voltál vele hogy a fiatal fiúk a gyengém, de rengetegszer megigértem neked a megváltozásomat…
Igyekeztem betartani, de mégsem bírtam a vágyaimmal, nem tudtam leállni, pedig annyira akartam!
Rendes voltál hogy adtál időt,
de ekkor már vitt a vágy tovább, és tovább…Jöttek a nagyfiúk,az elsős-másodikos,meg harmadikos gimisek !
Korepetálni kezdtem itthon, persze csak azokat akikben láttam a lehetőséget egy kis intim játékra !
Becsületedre válóan tőled mindent megkaptam az ágyban, úgy szerettél, ahogy kívántam, és én is szerettelek, mindig kielégítettél,de mégis…
Megfogtak a nagyobb fiúk , akik ugyan türelmesen engedték magukat babrálni, hagytak játszani, de ők azért már dugni is
akartak mindenképp! Hajtott a vágy.., és.. hát széttettem nekik a lábaimat.
Hagytam magam , mert nem tudtam lemondani a nekem nagyon tetsző csupasz farkukról,
és mindig azokon járt az agyam, miközben néha beugrott Pali és Lali arca az aranyos cerkájukkal!

A fiúkat az első alkalom előtt mindig figyelmeztettem, hozzám csak csupasz farokkal jöhetnek játszani! Mindig betartották!
Egy alkalommal váratlanul hazajöttél…tényleg váratlanul…!
Eddig is tudtad a dolgokat, hisz megbeszéltük, csak úgy voltál vele: amit nem látsz és nem tapasztalsz, az talán nincs is !
Amikor mégis megláttad az égnek meredő lábaim közt szorgalmasan „tanuló” fiút, tudtam hogy vége a rövid házasságunknak!
Nem tudtam leállni, (mint egy narkós..) de a mai napig nagyon sajnálom hogy akkor hagytalak elmenni!
Közben elhagytam a nagyfiúkat és most újra a „régi vágyaim” szerint élhetem az életem, mert hívtak tanitani egy fiú intézetbe!
tinédzserek évesek között vagyok, nagyon aranyosak! Ráadásul a fiúk nem járhatnak ki az intézetből, (csak kísérettel) és amúgy is unják már a többiek farkát, meg a csicskáztatásokat, így boldogak, ha a hétvégeken valamelyiket hazaviszem magammal egy kis -terápiás, szocializálási, nevelési céllal..!- Aki jöhet az imád, aki nem az meg irigykedik és utáll!
Azt a kevés, hamvas kis szőrüket hamar leborotválom, és már indulhat is a hétvégi nevelés!
Simogatom, szopogatom és közbe játszok a kis cerkájukkal! Mindent úgy , mint azon a bizonyos nyáron az unokatesókkal!
Olyan aranyosak amikor érzem rajtuk a remegést, morzsolgatom a felborzolt bimbókat, és közbe én is lucskos puncival kielégülök.
Ők is szeretik a testemet, a lábam között (nyelvvel) örömködni, na meg a nekik hatalmasnak tetsző cicimmel ismerkedni!
Rajonganak értem! Mindezek mellett azért tényleg sajnálom hogy elmentél, és nincs társam, nincs akinek meséljem a dolgokat, csak leírom, ennek a papírnak!
Azért a végén újra ismétlem: Erzsi vagyok..és amikor tükör elé állok, egy idegen néz vissza rám: „te őrült, te perverz”…hát mit mondjak…nem is szeretem annyira a tükröket…!


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!