A feleség rajtakapva

Róbert egy vállalat igazgatója. Sikereit leginkább a munkamániásága és a földhöz ragadotságával érte el. Nem szerette a váltazosatosságokat a magán életében, a munkályában viszont nagyon gördülékeny volt. Még 2010 ben vette feleségül Helenát. Bár sokan nem értették miért. Sokak szerint Heléna nem volt igazán nőies. Magassága erős csontozattal párusult. Kerek feje és piszkos szőke rövid haja volt. Szemei zöldek amivel félelmetesen tudodtt nézni. Nyaka kicsit hosszúkás vállai szélesek mellei meglehetősen kicsik. Derka keskeny és vékony lábai hosszúak voltak.
Róbertet mégis magával ragadta az asszony személyisége és valhogy a nő mindig kitalálta mire vágyik
Róbert, mióta Helenát megismerte nem volt más nő vele és nem is szenvedett csorbát ez miatt szexuális élete, ugyanis Heléna mindig készen ált ha Róbert úgy akarta.
A mai nap Róbert számára egy katasztrófa. Általában a munkahelyén nagyon nagy nyugalma van és ha valamiért mégsem azt nagyon jól kezelei.
Sohasem szokott előbb elmenni a munkahelyéről. Ma viszont annyira kellemetlenül érezte magát a bőrében, hogy fejfájásra hivatkozva már reggel 10 kor hazament.
Beült a mustangba ami annyira szeretett. Kellemes levendula illat áradt az autójában. Nem indult rögtön, lehunyta szemét és a kép egyből előtte volt mitől érezné magát jobban.
Egy kis zuhanyzás, és hogy Heléna közben jól leszopja. Igen talán ezért olyan nyugtalan 2 napja nem volt szex az életében. Túl sok volt a munkája. Hirtelen a zárba dugta a slussz kulcsot és nagy elhatározással elindult haza fele.
Megérkezett. Behajtott a garázsba majd kiszált a lépcső felé vette az irányt ami a konyhába vezetett. A konyhából nyíló teraszon ahol egy nagy medence és két napozóágy ált kereste először Helenát, de a nő nem volt ott. A férfi bekukantott az előszobába is de ott sem volt. Majd megindult felé a hálószobákhoz vezető lépcsőn.
Hirtelen nyögdécselés ütötte meg fülét. Jól ismerte ezeket a számára oly gyönyörű hangokat. Tudta, hogy Heléna lassan az élvezetek csúcsára ér. Milyen kellemes meglepetés gondolta, megyek és rá segítek a feleségemnek a még izgalmasabb kielégülésre.
Az ajtó résnyire nyitva volt. Róbert bekukucskált rajta de nem hitt a szemének. Csak némán ált tátott szájal.
A felesége az ágyon feküdt lehunyt szemekkel fejét az izgalomtól hevesen dobálva. A kezei a kis meleit markolták, vadul nyomagatta őket. A lábai közt egy lány volt. Róbert csak a lány tökéletes fenekét látta ahogy az lágyan ringott Róbert szemei előtt. A punciára teljes kilátás nyílt. A lány egészen fiatal lehet, gondolta tökéletes a bőr sehol egy kis ránc vagy narancsbőr. A lány ajkai közt tökéltesen eltűnt a csiklója. Róbert épp a feleségére nézett mikor az hangosan szinte sikongatva óriásit élvezett.
Majd a lány felkapta fejét a feleségére nézett és hangos kacajba kezdtek.
A lány felült és ekkor pillantották meg szinte egyszerre Robit.
A lány hirtelen felpattant az ágyról. Magára vette az ágy melett heverő fehér fürdőköppenyt és a fürdőbe rohant. Látszott rajta hogy kissé megijed és mintha szégyelné magát.
Heléna is megijedt. Szeme Róbert szemébe mélyedt. Majd hirtelen Heléna tekintete lejebb vándorolt Róbert ágyékára. Nő nyomban megnyugodott.
Heléna az ott ült az ágyon meztelenül buja mosolyal az arcán és férje felé emelte mutató ujját majd azzal szólította őt magához.
A férfi csípőre tett kézzel oda ballagott hozzá. Közben még a látványt emésztette amitől majd felrobbant az ágyéka.
Ahogy az ágy mellé lépett Heléna feltérdelt az ágyra és levette Róbert zakoját. Majd szépen lassan a sliccét húzta és végig Róbert szemébe nézett. Mikor már a meredező lüktető kemény nagy farka a nő kezében volt és épp már a szája felé húzta. Hirten észrevette a lányt a fürdőből kikukucskálni. Heléna oldara eltolta Róbertet majd a lányra nézett és így szólt.
– Gyere csak ide kérlek, had mutassan be a férjem. Róbert ő itt Szilvia.
Majd kezet ráztak. A lányon még mindig a fürdőköppeny volt. Szilvia Róbert ágyékát nézte és a lányt ez újból izgalomba hozta. Hisz tudta, hogy az ő kis műsoruk tiszteletére van ez így.
Heléna folytatta:
– Szilvia édes, szeretném ha leszopnád a férjem. Te szertnéd?
A lány csak némán bólintott. Róbert meg csak ált csendben hiszi mást sem szeretett volna jobban.
– Rendben- mondta Heléna, majd az ágy mellé húzott egy karfás fotelt. Beléült és így folytatta.
– De úgy kell csinálnod ahogy én mondom.
A lány ismét bólintott.
Heléna kényelembe helyezte magát a fotelban. Ő irányított mint szinte mindig.
– Fogd a kezedbe és huzogasd rajta a kezed gyengéden és lassan.
Ahogy a Szilvia a markába fogta Róbert farkát Róbert szinte rögtön felnyögött. A lány keze sima volt és érzéki.
– Most húzd a kezed a végéig és a nyelveddel kezd el fel s alá nyalogatni.
Heléna ekkor kezébe fogta meleit és elkezdett velük gyengéden játszani.
– Nyalogasd és csókold a makot. – mondta.
Róbert nagyon élvezete a dolgot a felesége tudta, hogy szereti ezt és az szerint irányította a lányt is.
– Vedd a szádba és szívd meg, majd vedd ki a szádból és újra szívd meg.
– Most huzogasd rajta a kezed, és közben szopd de csak az ajkaiddal a nyelved csak a makot érintheit.
Heléna most feltette lábait a karfára és két ujját tömte magába.
Itt már nem volt több parancs. Róbert nagyon élvezte a lány száját. Heléna pedig a látványt, ujjai egyre hevesebben mozgtak magában. Másik kezével pedig a jobb mellét markolta. Róbert édes nedvét feleségének kívánta adni. Mikor érezte, hogy közeleg a gyönyör eltolta a lányt és Helenához ment kivette az ujjait majd a szájába vette. Jóízűen lenyalta őket. Majd hirtelen beléhatolt. A nő kéjesen felnyogött de száját Szilvia szája tapasztotta be. Vad csókot váltottak majd a nyelvükkel kardoztak, hogy azt Róbert is jól láthassa. Szilvia egyik keze Heléna szeméremdombján volt majd ujjaival a csiklóját izgatta. Róbert érezte, hogy kitörnek belőle a kéj magjai, amik telelövelik Helenát. Helene erre rázkodva a gyönyörrel válaszolt. Egyszerre élveztek el.
Szilvia közéjük furakodott. Ott volt előtte Róbert lankadó farka és a nő szétárt lába.
Örömmel nyalogatta tisztára Róbert lankadó farkát. Majd Heléna lábai közé bújt és a combjáról haladva nyalta tisztára a nő punciját. Mikor végzett felált és mosolyal az arcán távozott a fürdőszobába. Már felöltözve tért vissza.
Heléna és Róbert összebújva betakarózva kimerülten feküdtek az ágyban. Szilvi rájuk mosolygott és csak ennyit mondott:
– Majd otthon veszek egy fürdőt. Sziaszok.
Ezzel távozott. Ők pedig álomba merültek.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!