Mónival a kertben keféltünk egy hatalmasat

Mónival meztelenül ültünk a kertben a hintaszéken. A kerítés magas volt, senki nem láthatott meg. Áh gyönyörű lány. Nagyon nőies idomai voltak, átlag alkata. Szép kerek combjai és gyönyörű, alma mellei kellően dúsak voltak. Hosszú, barna haja egy természetes arcot zárt keretbe. Ártatlan lánynak tűnt, mert sokszor inkább csendes volt és nem az a pasizós, de mint kiderült… 1 órával ezelőtt még azért jött át, hogy a sulis projektet nézzük át, aztán átöltöztünk fürdőnadrágba és kimentünk a kerti medencébe pancsolni. – Szüleid mikor érkeznek haza? – kérdezte. – Áá csak este. Addig várhat a projekt. Móni bikiniben nagyon beindított. Már a gondolatra, hogy megérintsem hamvas, feszes bőrét, mozogni kezdett a dákóm a fürdőnaciban. Önkéntelenül is az ágyékomhoz nyúltam néha-néha. Közel jött hozzám, a medence szélén voltunk. – Rosszul rejted el – mondta. – Tessék? Mit? – Áll a farkad, mint a kerítés. Ne is tagadd! Ti fiúk nagyon rosszul álcázzátok. – Mit mondhatnék? Te tehetsz róla – felnevettünk. Ezután Móni lenyúlt a víz alá és egy bugyi volt a kezében, amit kidobott a medence szélére. – Simizz meg! Ott. Benyúltam Móni lábai közé és megsimogattam szőrös punciját.

Felbátorodván levettem a fürdőgatyám és én is kitettem. Móni a lábaim közé nyúlt és finom kezeivel megtapizta a péniszem. – Nahát, jó kemény. Kárpótol, amiért pici. – Kapd be! – színleltem sértődöttséget. – Oké – felelt kacéran. Lebukott a víz alá és hamarosan éreztem, ahogy Móni bekapja duzzadt farkam. Kisvártatva feljött. – Huhh, jó szopogatni. Átöleltem és megcsókoltam. Nedve, meztelen testének simogató érintése egyre inkább bevadított. Ekkor kiszállt a medencéből és engem is kisegített. A szellő lágyan cirógatta pucér, vizes testemet, főleg csupasz ágyékomnál volt kellemes. Egy törölközőt terítettünk magunkra és összebújtunk. A hintaágyra ültünk le száradni, közben csak élveztük egymás pucér testének ölelését. Egyre inkább nem bírtam magammal és elkezdtem markolászni, majd csókolgatni Móni gyümölcsös, puha melleit. Úgy látszott, nagyon is ínyére van, ő közben a farkamat simogatta. Átöleltem és megcsókoltam. Ledobtuk a törölközőt és Móni a hátára feküdt a hintaágyon. Én is dőltem le vele és misszionárius pózba kerültünk. Megfogtam a péniszen és finoman betoltam Móni nedves puncijába. – Bassz meg de durván – mondta hirtelen. Zavartan néztem, mire elnevette magát. – Lökött vagy – mondtam vigyorogva és megcsókoltam. Érzékien elkezdtem ringatni az ágyékom, farkamat ki-be tologatva Mónika puncijában. Halk nyögéseket hallatott, vagy tátotta közben a száját, vagy ráharapott az ajkára.

Egyik kezével a hátamat fogta, másikkal a fenekemet markolta. Egyre ütemesebben dugtam őt, ő pedig egyre hangosabban nyögött. Megcsókoltam és az ajkára tapasztottam az ajkam. Azért nem akartam, hogy a szomszéd meghallja. Erre még jobban belemarkolt a hátamba és a fenekembe. Egyik kezemmel megfogtam az ő kezét, másikkal a combját fogtam. A farkam egyre lüktetett, hamarosan elélvezek, már éreztem. Ehhez az is hozzájárult, hogy meztelen testem hozzáforrt Móni meztelen testéhez. Együtt élveztünk el. Én is alig bírtam elfojtani a nyögéseket, ahogy a gyönyörérzet elborította a farkam és kilövelltem. Így jutottunk el, hogy egymás mellett ülünk a nyugágyon pucéran. – Ez isteni volt – szólalt meg Móni. – Egyetértek. Csodás vagy. – megcsókoltam. Az ölébe feküdtem. Ő elkezdte simogatni a fejem. Ahogy meztelenül feküdtem Móni csupasz ölében, pucér testemet lágyan simogatván a szél, az járt a fejemben, hogy sehol máshol nem akarnék lenni. Felnéztem Mónira, aki lemosolygott rám.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!