Baszoda a Studencz tanyán

Vidéki alföldi nagyvárosban laktunk ezért mindig a hegyek közé vágytam . Igen csak minden nyáron ,Monoron nyaraltam keresztanyáméknál a strázsa hegyen .Két fia volt ,az egyik velem egyidős a másik két évvel fiatalab.
8. osztályt végeztem harmadszorra, nyári vakációra elutaztunk Monorra , szüleim pár nap múlva haza utaztak engemet ott hagytak , augusztusig mikor majd keresztanyámék hazahoznak.
Keresztapám bányában dolgozott egy alkoholista volt . Én már 16-évesen nagyon érdeklődtem a szexualitás iránt ,sűrűn felállt a kis farkam és nagyon nagy vágyat éreztem hogy valami történjen nem igazán tudtam hogy mi nem tudtam hogy ha húzgálom akkor elélvezek , abban az időben az ilyesmi tabu volt . Néha majdnem rosszul lettem úgy feszített a kis farkam. Tehát Monoron maradtam.
Keresztanyám (Alizka)Egy molett mondhatni kövér aranyos kis alacsony 32-éves nagyon vidám szeretni való nő volt . Kerek húsos kis pofija olyan puszilni való volt szemüveget viselt ami nagyon jól állt neki . Én mindig ellenállhatatlan vágyat éreztem hogy legalább egy puncit vagy egy cicit meglessek , de eddig még nem sikerült még képen sem. Abban az időben nem voltak pornóképek meg internet sem.
Tehát maradtam náluk mindkét unokatesóm úttörö táborban volt. Nagyon örült hogy vele maradtam mert unatkozott volna egyedül a férje szanatóriumban volt Sopronban.
Reggel felébredtem , Ő már fent volt felöltözve és mondta feküdjél csak nyugodtan elmegyek a boltba olvasgassál addig és egy könyvet nyomott a kezembe „A Nők védelmében”ez egy kezdetleges felvilágosító könyv volt . Én nagy izgalommal olvasgattam és nézegettem a képeket , kis kukim iszonyatos merevedésbe kezdet azt hittem rosszul leszek ,nagyon finoman kezdett pejhetzeni de még szőrről nem lehetett beszélni. Nem tudtam mit csináljak nagyon feszített és kőkemény volt . Féltem hogy úgy marad és megjön Alízka mit fogok csinálni. Egyszer csak nyílt a bejárati ajtó és megérkezett egyenesen a konyhába ment a szatyorból kipakolni .
-Csabika felkelhetsz meghoztam a reggelit-kiabált be a szobába.
-Igen megyek keresztmama-válaszoltam de nem tudtam mit csináljak kőkemény farkammal. Felkeltem igazgattam a kis faszomat hogy ne nagyon látszon a merevedésem de nem sok sikerrel . Nagyon meleg volt .
– Ne öltözzél így alsóban reggelizünk iszonyat meleg van már korán reggel-kiabált be a szobába.
Kimentem a konyhába Alizkán egy egyberészes fürdőruha volt észre sem vettem közben átöltözött .
-Gyere ülj az asztalhoz .Gyorsan odaültem hátha nem veszi észre a kőkemény kukimat . Valóban úgy csinált mintha nem látna semmit.
Közben le sem bírtam venni a szemem róla , hatalmas mellei , a fürdőruha két oldalán kikandikáló néhány szál szőr és a hatalmas feneke láttán tényleg azt hittem elájulok.
Észre is vette és megkérdezte Valami baj van Csabika? Rosszul vagy? Egy pici pohárba öntött egy kis likőrt és mondta idd meg biztosan elrontottad a gyomrodat.Én lehajtottam megkovájodtam és egyre jobban éreztem magamat kérsz még ? Kérdezte .
Kérek –feleltem
Öntött még közben ő is ivott , ezt még egy követte. Egyre jobban éreztem magamat és egyre kevésbé érdekelt hogy kőkemény a faszom , csak nagyon szorította a szűk kis háromszög gatya majd nem kibújt oldalt , ezt Ő is észrevette szerintem régen figyelte már .
-Azért vagy te rosszul ,nagyon szorít az a gatyóka ebben a melegben.Na várjál rögtön ad neked a keresztmama amiben jó érzed magadat , bement a szobába és egy teljesen átlátszó nylon bugyit hozott hatalmas méretűt ami az övé volt.
-Ezt vedd fel ez kényelmes azzal kiment a konyhából.
Én örömmel vettem fel ,nagyon izgattak mindig a női fehérneműk .tényleg nagyon bő volt ,bár túlfejlett kamasz voltam elég jó súlyban.
A nylon bugyi ahogy a faszomhoz ért úgy éreztem elvesztem az eszméletemet olyan jó érzés volt. Remegni kezdtem. Bejött a konyhába. Milyen jól áll neked, aranyos vagy ugye milyen kényelmes? Igen válaszoltam remegő hangon,a kezem és a lábam is remegett alig bírtam állni olyan jó érzés vólt.A bugyi teljesen átlátszó volt mint az üveg. Fantasztikus érzés volt de én nem tudtam hogy mi ez.
-látom még mindig nem vagy jól gyere a fürdőszobába lezuhanyozlak biztosan a meleg villogtak huncutul a szemei.
Én követtem beleálltam a kádba .
-A bugyikát hagyjad magadon mert már nagy fiú vagy és keresztmama szégyenlős mosolygott.
Majd beállította a vizet langyosra és elkezdett zuhanyozni engemet. Majd tusfördőt locsolt rám és elkezdett mosni a fejemnél kezdte és egyre haladt lefelé , hátul benyult a bugyiba és a fenekemet mosta közben be be nyúlt hátulról a lábam közé is picit a zacskót is megérintette. Nekem megrogytak a lábaim olyan kéj szaladt át rajtam.
-Öleld átt a keresztmama nyakát hogy el ne essél mert látom még mindig nem jól vagy. Majd előre nyúlt és maga felé fordított.
Engedelmesen átöleltem mert jó is esett, mert nehezen álltam a lábaimon. Egyfolytában remegtem rogyadoztam dadogtam.
-Jaj keresztmama nagyon rosszul vagyok. A faszom majd szét durrant.
-Csak fogjál szorosan Csabika és a fejemet a hatalmas mellére húzta. Azt hittem megőrülök.
Majd kezével haladt lefelé elölről lassan és a bugyin keresztül hozzáért a lüktető farkamhoz , megrogytam elkezdte kivűlről tusfűrdös kezével körkörösen mosni a bugyit közben a farkamat is megdörzsölte bugyin keresztül, és a zsacskót is.Azt hiszem egy pillanatra elvesztettem az eszméletemet lógtam a nyakában.
-Jaj- jaj lihegtem.
-Hogy szereted a keresztmamát Csabika kérdezte búgó hangon?
-Nagyon- lihegtem.
Ekkor felemelte a fejemet és a számra tapasztotta a száját és örülten csókolni kezdett , én próbáltam ügyetlenül vissza csókolni ,egyik kezével szorosan tartott ,másikkal hírtelen lerántotta a bugyit a farkamról és húzgálni kezdte a bőrt rajta tusfűrdős kezével. Azt hiszem kettőt –hármat húzot én iszonyatos görcsbe rándultam és megindult robbanásszerűen az első magömlésem,talán percekig tartott jött csak jött azt hittem sohasem lesz vége. Ő csak csókólt, csókolt és tartott szorosan én meg kapaszkodtam a nyakába. Majd lassan leültetett a kád szélére. vissza huzta a bugyikát a megkönyebűlt farkamra és lassan kisegített a kádból . Alig bírtam állni roskadoztam.
-Próbáljál megállni Csabika-lihegte és törölgetni kezdett ,majd bevezetett a szobába és lefektetett a heverőre úgy a vizes bugyiban. Mellém feküdt fürdő ruhástól szájon csókólt és súgta pihenjél drágám most már jobban leszel.Én tényleg mély álomba merültem . De csak sejtettem hogy mi történt velem.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!