Családi porn Nikivel

Niki a nevem, 44 éves férjes asszony vagyok, egy gyerek anyja. Nem vagyok rá büszke, de tavaly nyár óta kefélek az apámmal. Évekig külföldön éltünk, pár éve költöztünk haza. Jó a házasságom, de mégis megcsalom a férjem. Megkapom tőle is amit akarok, mégis kell a másé. Apám már 8 éve özvegy, egyedül él egy közeli faluban. Balesete volt tavaly nyár elején, láncfűrész vágta meg a karjait. Mivel én vagyok az egyetlen gyereke, én segítek neki. Akkor oda mentem hozzá egy hétre, akkor jöttünk össze.

Kijött a kórházból, bekötözve. Majd három nap után szolt, szégyen, de alig tud mosakodni. Szinte soha nem lázam meztelen apámat, ezért lepett meg amit láttam. 54 éves, 180 magas, 80 kg, őszes hajú helyes pasi. Nem voltam soha méret függő, de apám farka 20/5, szinte azonnal megkívántam. Nagyon zavartan viselkedtünk, de lemosdattam minden hol. Ment minden úgy ahogy előtte. Azaz mégsem, mert én évek multán először masztiztam éjjel.

Soha nem csaltam meg a férjem, pedig pont a barátja akart megdugni. Átlagos nőnek gondolom magam, 175 magas vékony testalkatú, 47 kg, vörös hosszú hajú vagyok. A melleim nem nagyok, kemények hegyesek. A fenekem formás izmos, borotvált a pinám. Eltelt újra két nap, én mondtam apámnak, ne szégyenlősködjön, meleg van, tusoljunk. Háttal állt nekem, csak mosolyogtam. Lemostam a hátát, majd megfordult és elöl is. A farka lassan duzzadt, akkor azt mondta?

– Szerintem hagyd abba, bocs ezért. Arra gondolt, kezd felállni a farka, még idöben hagyjam abba.

– Nem zavar- mondtam mosolyogva – férfiböl vagy.

Akkor, minden bátorságom összeszedve, megmarkoltam a farkát és húzgáltam gyengéden. Hamar keményedett, gyönyörű nagy lett.

– Te mit csinálsz?- nyögött apu – Ezt akarod?

Nem válaszoltam csak vertem a farkát.

– Kivered?- kérdezte. – Akarod?

– Akkor igen- feleltem.

Nem tudott válaszolni, mert a nagy farka köpködte a gecit. Hangosan nyögött, élvezett, a lefolyóba ment a sok geci. Még akkor is felnyögött mikor lemostam a makkját, lankadt a szép farka.

– Na ezt nem gondoltam volna- mondta zavartan- de köszönöm.

Később mindketten elvoltunk, kerültük egymást. Éjszaka megint én kezdtem, bebújtam mellé az ágyába.

– Te hihetetlen vagy- mondta apu, de nem ellenkezett mikor megfogtam a farkát.

Nem csak vertem, bekaptam és szoptam a nagy faszt, a torkomig bevettem. Amikor kemény lett, egyszerűen csak meglovagoltam apámat. Meglepően könnyen becsúszott a farka, igaz nagyon kívánta a pinám.

– Nem kefél a férjed?-kérdezte apu- az én faszom jobb?

Tövig ráültem a farkára, a méhemnél éreztem a makkját.

– Igen ez kell- nyögtem ki- szolj ha nem akarod.

Akarta, mint később kiderült, 4 éve nem volt pinában a farka. Egy nagy lovaglás után elélveztem, apura dőlve aki a melleim próbálta csókolgatni. Lecsúsztam a nagy faszról és szoptam, a számban ment el apám.

– Még, még, még szopjad- kiabált és élvezett. Lenyeltem a sok gecit, pedig nem szokásom.

– Megint köszönöm- mondta apu- nagyot élveztem. Lefeküdtem mellé

– Én köszönöm-mondtam.

Reggel én ébredtem előbb, reggelit csináltam a konyhában. Köntös volt rajtam, előtte tusoltam. Az járt a fejemben, nem kizárt, apám most tényleg elküld. Nem így lett. Köntösben jött ő is, és átölelt aztán az asztalra ültetett.

– Hol hagytuk abba?-kérdezte és nyalta a pinám.

Imádom ha nyalnak, ezért is naponta borotválom a pinám. Apu nem bírta sokáig, pedig jól nyalt, belém tolta a farkát.

– Most van értelme álló fasszal ébredni- mondta és baszta a pinámat keményen.

Az asztal recseget, nem arra tervezték hogy dugjanak rajta. Apu farka a csúcsra vitt megint, aztán bennem élvezett el.

– Ugye nem csinállak fel? kérdezte, akkor már a farkát szopogattam.

– Nem-mondtam és tisztára nyaltam a makkját.

Az a hét így telt el, sokat dugtunk. Aztán hazajöttem, a férjem is megbaszott. Kötözésekre vittem aput, varrat szedés után megint ott maradtam pár napig. Akkor borotváltam le a farkát, persze szexeltünk utána. Havi két-három alkalommal találkozgatunk, persze megbaszatom magam vele.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!