Csattogott a farkam Petra picsájában

Kilencedik osztály, ezért új suli, új társaság, így szerencsére megismerkedtem egy nagyon szép, formás testű lánnyal, aki mondhatni az ideálom volt. Nem feltétlen alvásról szólt az este.
Végre elérkezett a nap, amikor kicsit összerázódhat a mi kis friss osztályközösségünk, és végre esély van megismerni jobban egyik a másikát, ugyanis például én imádok ismerkedni.

Mindenki megérkezik a szállásra, gyorsan lepakoljuk a cuccainkat, és szokás szerint mindenki felfedező útra indul egyik a másik szobájába, amit úgyse fogunk sokat használni, mert úgyis egy helyre fogunk csoportosulni, és ott fogunk dumálni, sőt, még alvás se sok lesz.

Míg a többiek mondhatni már egy kupacba gyűltek, én még mindig egy már lassan egy hete kiszemelt lányon tartottam a szemem, ugyanis rettentően megtetszett mióta ebbe a suliba járunk, és mivel ritkán látom, néha a folyósón, egyre jobban érdekel. Igazából semmi érdekeset nem csináltam, csak leültem egy padra, telefonozgattam, félig pedig a lányon tartottam a szemem, mert ő is arrébb ácsorgott egy osztálytársnőjével. Úgy gondoltam, hogy ezt nem csinálhatom egész este, ezért inkább csatlakoztam a többi osztálytársamhoz, és ott dumálgattunk. Már el is kezdődtek az úgynevezett „klikkek” kialakulása.

Másnap közös tevékenységek és játékok kerültek megrendezésre, és az egészben az érdekes az volt, hogy nem csak mi közöttünk, osztály között, hanem az egész kilencedikesek között, hogy a többi osztályokkal is rázódjunk kicsit össze. Éppen egy kergetős játékban voltunk, ahol egy csipeszt kellett átadni egy olyan embernek, akin még nem volt csipesz, és elég hirtelen érve, rám is aggasztott valaki egy csipeszt, és azért hirtelen, mivelhogy a nagy lendülettől amit kaptam, estünk egyet. Azt veszem észre, hogy a már rég kiszemelt lány volt rajtam, eléggé elpirulva, és szégyenkezve:
– Jajj, ne haragudj. Jézusom, de hülye vagyok, igaz nem ütöttelek meg valahol? – kérdezte megszeppenve a lány
– Dehogyis, ne butáskodj, inkább én kéne aggódjak érted, hisz te vagy a lány, törékenyebb vagy, nekem kutya bajom! Te jól vagy, nem esett semmi bajod?
– Egy kicsit talán beütöttem a térdem. – mondta a lány kicsit remegő hangon.
– Gyere, beviszlek, megnézzük mi a gond. Mi is a neved egyébként?
– Petrának hívnak. Akkor én is megtudhatom a tied egyúttal?
– Én Robi vagyok. Na siessünk, mert kicsit vérzik is ahogy látom.

Amint segítettem Petrán, rögtön elkértem a telefonszámát, és felajánlottam neki egy esetleges későbbi találkozást az udvaron. Szerencsére beleegyezett, megbeszéltük az időpontot, este kilenckor találkozunk is a hátsó udvar bejáratánál.

Bevonultam a szobámba, és bejött Szabi, a szobatársam, akivel egyébként nagyon jó kis baráti kapcsolatom alakult ki. Próbált is dumálni velem, de mindvégig Petra járt az eszembe, és nem bírtam várni már az estét. Szerencsére már szürkület volt, 7 óra lehetett, megpróbáltam valamivel hamar elütni az időt, ami szerencsére sikerült is egy kis kártyajátékkal az osztálytársak közt.

Lehet túl gyorsan is telt az idő, ugyanis amint ránéztem a telefonomra, hogy mennyi az idő, alig volt már kilenc óráig, ezért gyorsan át is öltöztem valami frappánsabb öltözetbe, amivel még talán tetszhetek is Petrának, majd kisétáltam az udvarra. Láttam Petra is akkor érkezett pont, ezért ölelés, és mentünk is sétálni egyet. Szerencsére volt egy hosszú, kavicsos út még a bejárat előtt, ami jó pár száz métert húzódott, ezért ott végig tudtunk témázgatni, amikor egyszer csak jön Petrától az a kérdés, hogy voltam-e már lánnyal. Eléggé megszeppenve, de megkérdeztem, hogy milyen értelemben? Kapcsolat, vagy ágyban? Erre kiváncsian bólogatott hogy persze hogy ágyban… Amire azt válaszoltam, hogy komolyabb szituációkban még nem. Fel is keltettem az érdeklődését azzal, hogy „komolyabb szituóciókban még nem”. Meg is kérdezte, hogy akkor mégis mi történt az ágyban? És igazából tényleg semmi durvább nem történt, csak egy nagyon régi, gyerekkori barátnőmmel fedezgettünk fel egymás testét még körülbelül hatodikban, egymásnak nyomtuk meg játszadoztunk egymás nemi szervével, meg hozzá dörzsöltem a farkam a kis puncijához, de ennyi. Ezt el is meséltem neki, amire láttam, hogy eléggé beindult, és hirtelen jött is a kérdés Petrától, hogy mi lenne, ha mi is kipróbálnánk ezt? Nagyon meglepően ért a kérdés, minden eddigi beszélgetésünket elfelejtetve rögtön meg is kérdeztem tőle, hogy ő vele mégis mi a helyzet? Ő volt-e már ágyban? Mire azt mondta, hogy még nem, de már nagyon régóta tervez, csak soha nem volt kivel, és igazából most se tudja hogy miért akarja, de valamiért nagyon kívánja. Erre megcsókol. Rögtön válaszoltam neki, és visszacsókoltam, de pár másodpercig tartott csak, mert megfogta a kezem, és akkora mozdulattal elkezdett húzni vissza szobák felé, hogy szó szerint majdnem orra estem. A nadrágomban már akkor fel voltam állva, de még azért volt hova, nem voltam teljesen kemény még. Elérkeztünk a szobákhoz, mire bevisz az ő szobájába. Azt mondta, mindenki lent van és vacsorázik, 2 órán át biztos hogy miénk a szoba, mert még azt mondták hogy kitalálnak valamit vacsora után. Erre leültem egy elég tágas székbe, és kíváncsian vártam Petrát, hogy mégis mire készül, mert láttam, hogy valamit nagyon tesz-vesz szó nélkül, de nem nagyon láttam mit, mindenféle női cuccokat ott rakosgatott. Egy farmer shortban volt, ami jól feszült rajta, és megadta a formáját a hátsójának, jó kis telt combjai pedig kitöltötték a nadrágot, előlről pedig látszott, hogy bevág neki picit. Fölül egy rózsaszín crop top volt, ami enyhén dekoltált volt, ezért kicsit ki is domborodtak a mellei. Egyszer csak közeledni kezd, és jó nagy lendülettem az ölembe ül. Hát mindenre számítottam, csak erre nem, ezért nem készültem, és egyenesen az álló farkamra ült rá, amit biztos meg is érzett, mert elkezdett mozogni rajta. Fel-le, előre-hátra mozgott, de csak szépen gyöngéden. Egyszerűen nem bírtam elképezlni, hogy ez történik, de kénytelen voltam.
– Na mi van? Jól esik? – kérdeztem kicsit perverzen
– Nagyon jó dörzsölni magam a kemény farkadhoz Robi.
– Máskor is szoktad ezt csinálni? Jól mozogsz rajtam.
– Néha otthol a takarómat meglovaglom, igazi alanyom nem volt még eddig.
Amit nem is értettem, mert gyönyörű lány volt. 165 cm magas, sötét barna szem, hosszú, derékig érő barna haj, és kellően formás fenék. A mellein látszódtak, hogy még fejlődésben vannak, de én valamiért az a típus vagyok, akit nem feltétlen egy mell tud kiábrándítani, de egyébként is, volt mit fogdosni rajta, tehát panaszra nem volt ok. Miközben csókolgatott, éreztem a jó erős és illatos parfümjét, jött hogy egyből a picsájába érezzem a farkam.

Petra azzal az ötlettel jött, hogy mi lenne, ha folytatánk ezt, viszont ruhák nélkül? Várakozás nélkül igent mondtam, és rohamos vetkőzésnek indultunk. Az ágyba folytattuk ezt az egészet, ahol már teljesen álló farokkal lökött le az ágyra, és rá ült a duzzadt farkamra, amin elkezdte húzogatni magát, és izgatta a punciját. Meglepően ért, hogy le volt neki borotválva, viszont ilyet nem kérdeztem, hogy miért, inkább a gyönyörben élvezkedtem.
– Biztos nem voltál még senkivel? Remélem nem hazudsz, mert nagyon jól tudod kezelni a farkamat a punciddal. Egyszerűen imádlak.
– Mondom Robi, még senkivel. Eltanultam innen-onnan. Szűz vagyok még.

Tekintve, hogy mindketten szüzek voltunk még, eléggé nehezen vettük rá magunkat a szexre, de olyan szinten felvoltunk mindketten izgulva egymásra, hogy nem bírtuk ki, ezért Petra fogta magát, és belém ült. Nem teljesen, először csak a makkomat húzogatta a kis vágásán, majd néha be a lyukba. Ezzel nagyon tudta húzni az agyamat, akkora még talán soha nem volt a faszom, de ő még mindig csak a makkomat tette a lyukába és ott mozgott rajta, de aztán egyre mélyebben, és mélyebben, míg végül mind a 16 centimre rá ült. Szerintem jobban bármi másra, mint ezekre az érzésekre, és erre a pillanatra nem vártam a 15 évem alatt. Egyszerűen fenomenális volt látni nagyjából azt, amit amatőrebb pornófilmekben, Petra meg maga volt a gyönyör. Ez az egész úgy történt, hogy én feküdtem, Petra pedig lovagló pózban rajtam, aztán felültem, de mindezt úgy, hogy Petra mindvégig bennem volt, így ahogy felültem, még mélyebbre került, és körkörösen elkezdett mozogni a faszomon, nem ugrált fel-le. Említette, hogy ha nem bírom tovább, nyugodtan élvezzek belé. Eleget téve Petra mondásának, hatalmas nyögésekkel pumpáltam tele a punciját Petrának úgy, miközbe rajtam ült, és felrobbant akkor az agyam, amilyen nagy szintű vágy keletkezett akkor bennem Petra iránt. Kurva jó érzés volt végre nem papirzsepibe élvezni, hanem egy jó nedves, és meleg punciba. Míg pumpáltam a gecimet Petrába, mondta, hogy érzi ahogy lüktetek
benne,
és hogy neki is jön az orgazmus, ezért nem álltam le, így szinte egyszerre élveztünk el és mint a tüzijáték, úgy csattogott a farkam a picsájába, hogy hatalmasat élvezzem. Szerencsére meg is történt. A végén mindketten egy hatalmasat sóhajtottunk, és lemásztunk egymásról.

Mindketten felöltöztünk, és kibaszott jó volt szüzen belépni a szobába, majd megbaszva egy 15 éves bomba lányt kilépni onnan.

Felejthetetlen élmény volt, másnap pedig nyugodjatok meg, történtek még dolgok…


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!