Szexbuli a medencében

– Itt vagytok hátul? – kiáltotta Karcsi.
– Igen, gyere erre! – kiáltottam és már hallottam is a kapu nyílását majd záródását.
Enzós Niki szeme hatalmasra tágult, amikor meghallotta Karcsi hangját; épp a jacuzziban pihengetett. Fel akarta kapni a köntösét, de rádöbbent, hogy mindkettőnké a túloldalon hevert, egy széken.
– Jaj, ne, Csabi, Csabi, én meztelen vagyok – hebegte Enzós Niki, miközben hevesen forgolódott a jacuzziban, de végül állig belemerült a vízbe.
– Hát nem így terveztem – hazudtam vállat vonva, és a lehető legártatlanabbul néztem a feleségemre.
Karcsi pont időben érkezett. Örömmel vállalta, hogy csak úgy beugorjon pár papírral ilyen késő este. Lássuk, hátha alakul majd valami a feleségemmel.
Karcsi benézett a sarok mögül.
– Itt vagytok? El akartam hozni ezt a pár papírt, hogy ne kelljen holnap az irodádba menjek. Nocsak, ez egész hívogatónak tűnik – tette hozzá, és a hátsó ajtónk melletti asztalkára tette a dossziékat.
– Enzós Niki-vel majdnem minden este bebújunk ide – mondtam. – Segít ellazulni és kikapcsolni. Hozz bentről egy poharat és töltök neked is egy kis bort – mondtam.
Enzós Niki nem szólt semmit, de még a félhomályban is látszott, mennyire elvörösödött. Mondjuk nem sokat lehetett belőle látni a víz fölött. Ennél mélyebben már búvárpipára lett volna szüksége.
Karcsi hozott egy poharat, és átadta, hogy töltsek bort neki.
– Csatlakozz hozzánk, ha van kedved! – mondtam könnyedén. Enzós Niki erre összerezzent, ami persze nem lepett meg.
– Szívesen csatlakoznék, de nem hoztam fürdőruhát, és nem hiszem, hogy van nálatok olyasmi, ami rámjönne – felelte Karcsi.
– Ebben a jacuzziban nem kötelező a fürdőruha – jelentettem ki, és meztelenül kiléptem a borért, ami a feleségem mögött volt a teraszon.
Miközben föléhajoltam, átfutott az agyamon, hogy vajon Enzós Niki-nek eszébe jutott-e az az éjszaka, amit abban a motelben töltöttünk. A farkam majdnem az arcához ért, igaz, nem volt akkora, mint azoké a fekete srácoké.
Mielőtt visszaültem, még töltöttem Enzós Niki poharába is.
– Hát ilyen vonzó ajánlatot mégsem utasíthatok vissza. A mai nap után rámférne egy kis lazítás – mondta Karcsi, elkezdte levenni a ruháit. Az egyik asztalra tette a zakóját és az ingét, és leült, hogy levegye a cipőjét, a zokniját és végül az alsóját is.
Enzós Niki erősen megszorította a karomat, és érthetetlen szitkokat szórt rám összezárt fogain keresztül. Tágra nyílt szemekkel nézte Karcsi vetkőzését meg engem, hogy értésemre juttassa, ne hagyjam, hogy Karcsi csatlakozzon hozzánk.
Karcsi és én csak nevettünk, és azon vetélkedtünk, kinek volt rosszabb napja, miközben Enzós Niki a karom rángatta, és rá akart venni, hogy a szájáról olvassak.
Karcsi végül meztelen lett, és hosszú, fekete farka előre-hátra lengett, amíg végigsétált a teraszon, hogy beereszkedhessen hozzánk a forró vízbe.
Éreztem, ahogy Enzós Niki puha teste hozzám simult, hogy elrejtsem meztelenségét. Átpillantott a vállam fölött, és biztos voltam benne, hogy Karcsi farkát nézte, ahogy a pasi a jacuzziba csúszott. Pont közöttük voltam, és bár Enzós Niki a karomba kapaszkodott, éreztem, hogy így, hogy mögém bújhatott, kezdett kissé ellazulni. Igazán nem volt nehéz eltakarni 150 centijét.
Közben Karcsi és én folyamatosan hivatalos ügyekről, szerződésekről és megkötendő üzletekről beszélgettünk.
– Ihatok még? – mutatta Karcsi az üres poharát.
– Szolgáld ki magad – bólintottam az üveg felé, a feleségem mögött.
Tudtam, hogy Enzós Niki most arra a motelre gondol Oregonban, amikor Karcsi hosszú, nedves farka az arca előtt lengedezett. Vagy arra, amikor elvitte a szerződéseket Karcsi lakására. Vagy amikor a bevásárlóközpontban futottak össze.
Karcsi egy kissé hátralépett, és töltött a poharunkba, aztán visszahajolt, hogy letegye az üveget Enzós Niki mögé. Nedves farka megint pont a feleségem arca előtt lengedezett, majdnem meg is érintette.
– Tényleg jó ez a jakuzzi! – jelentette ki Karcsi.
– Nagyon szeretjük – vágtam rá.
Karcsidel dumáltunk pár dologról, de Enzós Niki végig néma maradt. Egész jól elvolt nyakig a vízben mögöttem.
Végül a beszélgetés a régi játékokra terelődött.
– Az üvegezés elég jó volt – mondta Karcsi.
– Meg a Felelsz vagy mersz?, én azt szerettem – tettem hozzá. – Enzós Niki, felelsz vagy mersz?
– Hogy, tessék? – mormolta a feleségem a karom mögül.
– A Felelsz vagy mersz – ismételtem meg.
– Azt nem ismerem – felelte szelíden Enzós Niki.
– Egyszerű játék. Választani kell, hogy igazat válaszolsz valamilyen kérdésre vagy bevállalsz valamit. Ha az igazat választottad, meg kell mondanod az igazat, bármi is legyen az. Ha a bevállalást választottad, azt kell végigcsinálnod, bármi is legyen az – magyaráztam. – Ja és váltogatni is kell a két lehetőség közül, hogy ne mindig csak az egyik legyen – tettem hozzá gyorsan ezt a kitalált szabályt.
– Hát én nem annyira, szóval…
– Nagyon jó játék – szakította félbe Karcsi a feleségem. – Mindenféle érdekes dolgot meg lehet tudni a barátaidról. Még Csabiről is megtudhatsz pár gyerekkori dolgot, Enzós Niki!
– Próbáld ki, szívem! Felelsz vagy mersz? – csatlakoztam.
– Hát… felelek – mondta Enzós Niki alig hallhatóan.
– Szoktál maszturbálni? – kérdeztem.
– Csabi… – nyöszörögte.
– El kell mondanod az igazat! – figyelmeztette.
– Bizony, semmi kamu! – kontrázott rá Karcsi is.
Nagy szünet után érkezett a válasz:
– Talán – mondta épp hogy csak hallhatóan.
– Ez Enzós Niki-nél azt jelenti, hogy „Igen, és imádom!” – mondtam kuncogva.
– Gaarrrryyy… – vinnyogta Enzós Niki és a karomra csapott. Karcsi valószínűleg jól megnézhette közben a feleségem mellét.
– Rendben, akkor most én fogom kérni, hogy felelj igazat – jelentette be Karcsi.
Ezeket a szabályokat menet közben találtuk ki Karcsidel, de mivel Enzós Niki még sosem játszott ilyet, nem izgultuk túl.
– Csabi azzal dicsekszik, hogy amikor elvett, még szűz voltál. Érintetted meg már valaha más férfi farkát? – kérdezte Karcsi.
– Én… muszáj erre válaszoljak? – pihegte Enzós Niki.
– Ezek a szabályok, szívem, úgyhogy muszáj! – jelentettem ki kuncogva.
– Csabi… – nyögte.
– A szabály az szabály, szívem – nevettem, mire Karcsi nagy mosollyal és tágra nyílt szemekkel dőlt előre.
– Talán – jelentette ki végül Enzós Niki félénken.
– Ez Enzós Niki-nél azt jelenti, hogy „Igen, és imádom!” – ismételtem kuncogva.
– Gaaarryyyy – csapott a vízbe a feleségem. – Mindketten olyan rémesen viselkedtek – nyávogta.
– Oké, én jövök – jelentette be Karcsi.
– Várj, én mikor jövök? – szólt közbe Enzós Niki.
– Az óramutató járása szerint megyünk körbe – válaszolta Karcsi higgadtan. – Felelsz vagy mersz?
– Felelek – mondta a feleségem habozva.
– Váltogatnod kell, úgyhogy most be kell vállalj valamit – jelentette ki Karcsi.
– Nekem nem annyira tetszik ez a játék – mormolta Enzós Niki. – Na jó, bevállalok valamit.
– Akkor vállald be, hogy megint töltesz nekünk a borból – vigyorgott Karcsi, tudván, hogy így sokkal többet lát majd Enzós Niki meztelen testéből, mint amennyit a feleségem szerette volna.
Enzós Niki kérdően nézett rám.
– Ez egy ilyen játék, kicsim, be kell vállald – vigyorogtam én is.
Karcsi felemelte üres poharát és arrébb csúszott, hogy Enzós Niki odaférhessen hozzá a borosüveggel.
Enzós Niki az egyik karjával eltakarta a mellét, és felnyújtózott a borért. Ez már igazi kihívás volt számára, hiszen alacsony volt és aranyos, nem ért fel messzire.
Végül megfordult, és feltérdelt az ülőkére, és így már elérte a palackot, de a másik karját a melle előtt tartotta. Így megfigyelhettük meztelen hátát, és gömbölyű feneke felső részét. Nedves bőre csillogott, és a karja mellett láthattuk, ahogy a mellei dudorodtak.
Kissé felém fordult, és teletöltötte a poharamat. Aztán lecsúszott az ülésről, hogy Karcsinek is töltsön. Keményen próbált félig a víz alatt maradni, félig térdelt is. Amikor Karcsihez ért, megcsúszott, és a pasinak esett.
Mivel egyik kezében volt a borosüveg, a másikkal volt kénytelen megtámasztani magát. Hátratántorodott, a keze, amivel eddig a mellét takarta, most kiröppent, hogy azzal nyerje vissza az egyensúlyát.
Ezzel a kínos mozdulattal a vigyorgó Karcsi elé kerültek nedves, teljesen fedetlen keblei. Merev bimbói hevesen inogtak, miközben szabad kezével előrenyúlt, hogy valahogy visszanyerje az egyensúlyát.
Amint ez sikerült, teletöltötte Karcsi poharát. Szabad keze a víz alatt maradt.
Miután Enzós Niki befejezte a feladatát, visszafordult, hogy visszaüljön mellém. Karcsi azonnal felpattant, és Enzós Niki karjai alá nyúlt, nagy, fekete kezei a feleségem melleire fonódtak.
– Hadd segítsek, nem akarom, hogy eless.
Enzós Niki döbbenten nézett rám. Karcsi, aki simán fölé tornyosult, könnyedén kiemelte térdelő helyzetéből és finoman visszakísérte üléséhez. Most én gyönyörködhettem meztelen testének látványában, ahogy Karcsi hátulról elém tartotta. Nagy kezei feszesen tapadtak a feleségem mellére, és biztos voltam benne, hogy a farka most már keményen nyomult Enzós Niki feszes fenekéhez.
A feleségem megfordult és gyorsan leült. Karcsi farka láthatóan meg volt duzzadva, így ült le mellém a vízbe.
– A nejed bármikor önthet bort nekem – dőlt hátra egy elégedett mosollyal. – Találd ki, mibe kapaszkodott, amikor elveszítette az egyensúlyát!
Enzós Niki-re néztem, aki tűzpiros arccal merült mellettem egyre mélyebben a vízbe. Aztán visszanéztem Karcsire, szélesen vigyorgott.
– Mibe? – kérdeztem.
– Nem akartam elesni, azt hittem, az a lába – hadarta Enzós Niki, és a vizet nézte.
– Na mi volt az? – kérdeztem.
Karcsi nagyot sóhajtott, és csak mosolygott tovább.
– Mit fogtál meg, Enzós Niki? – ismételtem.
A feleségem olyan csendesen válaszolt, hogy alig értettem:
– Azt hiszem, a p…
– Tessék? Nem értettem, mit mondtál.
Ezúttal hangosabban válaszolt:
– Azt hiszem, a pénisze volt.
– Ó, az valóban a péniszem volt – bólintott Karcsi -, és örülök, hogy megóvtam az elcsúszástól. Csak ismételni tudom: bármikor tölthet nekem bort – nevette.
Enzós Niki vöröslő arccal ingatta a vízben a fejét.
– Felelsz vagy mersz, kicsim? – kérdeztem.
Enzós Niki ledöntötte a pohara tartalmát, és nagyot sóhajtott.
– Merek – mondta.
– Segíts ezzel a feladattal, Karcsi. Állj fel a feleségem elé – mondtam.
Karcsi villámgyorsan Enzós Niki előtt termett. Nagy, fekete farka mereven ágaskodott a feleségem előtt.
– Enzós Niki, egy teljes percig a kezedben kell tartanod Karcsi farkát!
A feleségem mereven bámulta Karcsi lüktető, növekvő szerszámát.
– Ez most… komoly? Hiszen már megérintettem – mormolta Enzós Niki, és nem tudta levenni a szemét a pasi dákójáról.
– Ez a feladat, és meg kell tenned. – Az ajtó fölötti órára néztem, és visszaszámláltam. – Számolok, és kezdheted is! Öt, négy, három, kettő, egy, MOST!
A visszaszámlálásra válaszul kis keze kiemelkedett a vízből és rázárult Karcsi farkának tövére. Nem érte teljesen át a lüktető szerszámot, de azért jó erősen megragadta.
Karcsi közelebb lépett hozzá, a farka már csak pár centire volt a feleségem arcától. Enzós Niki mereven bámulta, mintha azon tűnődne, erről az óriás makkról víz vagy előnedv csöpög-e.
– Ne csak tartogasd – mondtam. – Verjed egy kicsit, hogy keményedjen.
Erre Enzós Niki kiszakadt a Karcsi farkának bűvköréből; rámnézett:
– Gaarrrrry – nyöszörögte.
– Ez a feladat, meg kell tenned – ismételtem.
Kis keze kezdett előre-hátra mozogni Karcsi farkán, ami most már teljes keménységében pompázott előttünk. Enzós Niki begyorsított, most már teljes figyelmével a gondjaira bízott faszra összpontosított. Annyira, hogy észre sem vette, hogy a mellei kiemelkedtek a vízből és a heves munka közben hevesen remegtek és rugóztak.
Enzós Niki hevesen zihált, akárcsak Karcsi.
– Idő! – kiáltottam fel.
Enzós Niki keze eltűnt a víz alatt. Karcsi hatalmasat sóhajtott, aztán visszatámolygott a helyére. A makka most már fekete periszkópként kukucskált ki a víz alól.
Most Enzós Niki jött.
– Karcsi, felelsz vagy mersz? – kérdezte.
Karcsi még mindig remegett az előbbi heves faszveréstől, úgyhogy akadozva felelte:
– Hát… felelek.
Látszott, hogy Enzós Niki még kezdő volt a játékban, mert azt kérdezte, hogy tetszett-e neki az előbbi kényeztetés.
– Enzós Niki – vette egy nagy levegőt Karcsi -, őszintén állíthatom, hogy minden kétséget kizáróan te vagy a legdögösebb, legszexibb és legfélénkebb lány, akit csak ismerek. Annyira finom, érzéki és aranyos a tested, főleg azok az ultraszexi hegyes, kemény mellbimbóid, hogy totál elveszik az eszem!
Meglepve láttam, hogy feleségem még jobban elvörösödött. Megremegett és elnémult Karcsi bőbeszédű válaszától.
Kinyitottam egy újabb palack bort, töltöttem mindenkinek.
– Csabi, felelsz vagy mersz? – kérdezte Karcsi.
Visszatettem a palackot Enzós Niki mögé, és csak utána válaszoltam:
– Merek.
– Akkor – mondta Karcsi -, merd bedugni a farkad a feleséged szájába.
Ettől Enzós Niki felhördült, én meg elnevettem magam.
– Végre egy jó kis feladat!
Felálltam és a feleségem elé léptem. Lenyúltam; egyik kezemmel az álla alá nyúltam, másikkal a feje mögé, és felhúztam a vízből.
A farkam kőkeményen ágaskodott a látványtól, ahogy az előbb Enzós Niki Karcsi farkát verte, úgyhogy könnyen be tudtam célozni a száját. Ahogy így felhúztam a vízből, finom mellei kikerültek a szabad levegőre, amitől a bimbói vadul meredeztek az ég felé, mint hálaadási pulyka seggében a hőmérő.
Enzós Niki kissé kinyitotta a száját, én meg tövig benyomtam neki a farkam, míg golyóim az arcához nem értek. Így tartottam egy kicsit, aztán picit megdöntöttem a fejét és kihúztam a szerszámom. Tulajdonképpen úgy mozogtam, mintha az ajkaival verném ki a farkam, megismételtem négyszer-ötször. Aztán elengedtem, mire ő zihálva rogyott hátra.
– Karcsi, felelsz vagy mersz? – ültem vissza én is.
– Merek! – vágta rá Karcsi.
– Akkor merd bedugni a farkad a feleségem szájába!
Enzós Niki szeme nagyra nyílt, hangosan felnyögött.
– Csabi! Ugye ezt nem gondolod komolyan?
– Be kell vállalnod, szívem! – mondtam.
Karcsiet nem kellett sürgetni: felpattant és máris a feleségem elé lépett.
Megismételte a módszeremet: egyik kezét egy feleségem álla alá helyezte, a másikat pedig a feje mögé, és kihúzta a habok rejtekéből. Kőkemény farkával célzott, Enzós Niki fejét pont a megfelelő magasságban tartotta, és előre tolta a csípőjét.
– De Csabiiiiiiiiiiiii, én ezt nem annyira aaaggghhh…. – hallgattatta el a feleségem érvelését Karcsi behatoló farka. Sejtettem, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy Karcsi farka nejem szájába került, de nem árultam el magam. A pasi már kábé tizenöt centinyire járt Enzós Niki ziháló ajkai között.
– Nyomd mélyebbre, Karcsi, bírni fogja! – bíztattam.
Karcsi feneke megfeszült, ahogy a feleségem fejét szilárdan tartva mélyebbre hatolt a szájába. A farok mögül jól hallottam feleségem ismerős orgazmusát.
– Áááááhhjjhhh!
Még mindig víz alatt volt a keze, és tudtam, hogy éppen ujjazza magát.
Megpaskoltam Karcsi vállát, mire ő vonakodva kihúzta a farkát Enzós Niki szájából. Visszavánszorgott az ülésébe; a feleségem is hátrarogyott, és vadul kapkodta a levegőt.
– Na szívem? Felelsz vagy mersz? – kérdeztem.
– Jaj, Csabi – lihegte Enzós Niki -, már nem bírom, játsszunk valami mást, vagy mit tudom én…
– Felelsz vagy mersz, szívem?
– Felelek – motyogta.
– Már az előbb feleltél, most be kell vállalnod valamit! – Mondjuk fogalmam sincs, legutóbb mit választott.
– Jól van, merek – mormolta.
– Akkor lovagolj fordítva Karcsi vállain!
Erre Enzós Niki kipattant a vízből, és lángot szórt a szemeivel.
– Én, én… Ezt nem tehetem! – tiltakozott.
– Dehogynem, és meg is fogod tenni. Ez a játék része, szívem! – noszogattam.
– Igen, de Csabi! Mégsem tehetek ilyesmit!
A fordított lovaglást gyakran csináltuk, és Enzós Niki imádta.
– Figyelj, szivi, pár perce még a szádban volt a farka, ez a minimum, amivel meghálálhatja azt a jó kis szopást – feleltem nevetve.
– Én azt szeretném kérdezni – hajolt előre Karcsi, hogy beleszólhasson -, mi ez a fordított váll-lovaglás?
– Maradj ott ülve, és meglátod!
– Csabi, ezt nem tehetem, nem lehet…
– Ez a játék, kicsim! – szakítottam félbe. – Úgyhogy meg kell tenned!
Szerencsére a bor, amit az este során töltögettem, eléggé összezavarta ahhoz, hogy bevállalja a dolgot. Meg sem kérdezte, mi van, ha nem „merne” valamit. Lehet, hogy vesztett volna, és akkor mi van?
Lassan megfordult ültében, hogy megpróbálja eltakarni a punciját, ahogy felemelkedett, és végül felállt az ülésen, és kilépett a jakuzziból. Ettől a látványtól még egy hulla farka is felállt volna. Feszes, kemény feneke volt az egyik legjobb tulajdonsága. Miután kilépett a medencéből, oldalra húzódott, míg Karcsi mögé nem került, aki még mindig a forró vízben ült. Igaz, próbált minél többet látni a feleségemből, és láthatóan nagyon élvezte a látványt.
– Mit kell tennem? – kérdezte Karcsi zavartan mosollyal.
– Csak ülj és várj – feleltem.
– Gaaarrryyy, tényleg nem tudom, meg tudom-e csinálni – morogta Enzós Niki fölöttünk, a süllyesztett medence széléről.
– Sajnálom, cicám, ez a feladat – jelentettem ki tényszerűen.
Végül Enzós Niki megfordult, Karcsi tarkója felé. Így is feltűnt, mennyire aprócska Enzós Niki teste Karcsi 180 centijéhez képest. Ahogy a pasi elnyúlt a forró vízben a feleségem előtt, széles vállai pont Enzós Niki puncijával voltak egy vonalban. Enzós Niki megtámaszkodott Karcsi tar fején a tenyerével.
– Tartsd meg magad, Karcsi, és nézz egyenesen előre – mondtam.
Karcsi szeme tágra nyílt, fogalma sem volt, mi fog történni.
Enzós Niki Karcsi vállához lépett. Karcsi megpróbálta felmérni szeme sarkából a feleségem punciját.
– Csak előre, Karcsi – parancsoltam.
– Csabi, én… – hebegte Enzós Niki, de közbeszakítottam:
– Ez a feladat. Meg kell tenned.
Így hát Enzós Niki egyik lábát átlendítette Karcsi előtt, és egy kis ugrással a pasi válla mögé helyezte a másikat. Finoman leereszkedett, és gyorsan előre csusszant, a pasi feje búbjába kapaszkodva.
Karcsi gyorsan megtámasztotta a feleségem feszes fenekét, miközben Enzós Niki csepegően nedves puncija pont a férfi nyitott szája elé került. Karcsi szeme a meglepetéstől hatalmasra nyílt, ahogy a feleségem nedves puncija a szájához nyomult. Így tulajdonképpen megfordulva lovagolt a pasi vállain.
Karcsi gyorsan felismerve az elé táruló lehetőséget, úgyhogy a magához szorította Enzós Niki fenekét, és mélyen a puncijába döfte a nyelvét.
Figyeltem, ahogy Enzós Niki elkezdett lovagolni a férfi nyelvén. Kezével Karcsi tarkójába kapaszkodott, és nekifeszült a pasi szájának. A vízből jól láttam, hogyan húzza Karcsi szét a feleségem farpofáit az erős markával. Aztán középső ujját fel-le húzgálta a vágatban, míg ki nem tapintotta a nejem segglyukát. Úgy tolta fel belé az ujját, mintha csak egy tekegolyót markolt volna meg, és fürgén ujjazni kezdte.
– Óóóóiggeeeennn, ó, Istenem – vonaglott Enzós Niki előre-hátra Karcsi hosszú ujja és a nyelve között, és elárasztotta a pasi száját a puncinedvével.
Egymás után élte át az orgazmusokat, miközben apró teste vadul remegett és rángatózott. Megfeszült, hasizmai bekeményedtek, mintha csak egy bikán lovagolt volna. Újabbat élvezett, és megint ráfeszült Karcsi szájára.
– Iggghhheeennn! – sikoltozta szinte folyamatosan a puncija nyalásának és a popsija ujjazásának hatására.
Már nem számoltam, hányszor élvezett el, de végül mintha kimerült volna, és ráomlott Karcsi kopasz fejére. Mellei ráfeszültek a pasi feje búbjára.
Karcsi lassan kihúzta az ujját a feleségem segglyukából, és a nejem lassan lecsusszant a férfi testén, egészen a farkáig. Lehet, be is csusszant a puncijába, de onnan nem látszott.
Beálltam mögé és felemeltem Karcsi öléből. Még innen sem tudtam megállapítani, vajon Karcsi farka a feleségem puncijába csusszant-e. Megfordítottam, és visszaültettem Karcsi ölébe, hadd nyugodjon le egy kicsit. Miközben Enzós Niki leült, Karcsi fészkelődött alatta egy picit. A feleségem szeme hirtelen nagyra nyílt. Most már Karcsi farka biztosan felnyársalta. Lassan lejjebb, egészen lecsusszant. És valószínűleg Karcsi farka is tövig benne volt már.
– Felelsz vagy mersz, Enzós Niki? – kérdezte Karcsi.
– Felelek – hebegte a feleségem az orgazmus utáni ködös merengésében.
– Élvezett már férfi a szádba? – kérdezte Karcsi.
– Talán – nyögte a feleségem.
– Lenyelted? – kérdezte Karcsi.
– Talán – jött a válasz.
– És tetszett az íze?
– Talán
– Ez Enzós Niki-nél azt jelenti, hogy „Igen, lenyeltem!”, és „Igen, imádtam!” – nevettem, de aztán folytattam. – Karcsi farka most a puncidban van?
– Nem – húzta ki magát.
– A fenekedben van? – kérdeztem.
– Talán – motyogta.
– Ülj fel a medence szélére, hogy lássam – mondtam Karcsinek. A pasi benyúlt a feleségem alá, és megmarkolta feszes seggét, könnyedén megemelte, és felült a medence szélére. A lába pont az eddigi üléséig ért.
– Húzd fel a lábát – mondtam, és Karcsi könnyedén a feleségem combjai alá nyúlt és felemelte a lábait.
Enzós Niki bőre világosan fénylett Karcsi fekete testén. A férfi farka jól láthatóan tövig nyársalta a feleségem seggét.
Enzós Niki kezdett öntudatlanná válni. Karcsi elkezdte ki-be mozgatni a farkát a feleségem segglyukában, és közben magasan, majdnem a melleinek feszítve tartotta Enzós Niki lábait.
Előreléptem, és kőkemény farkammal megcéloztam Enzós Niki nedves punciját. Pontosan ez történt aznap este a motel jakuzzijában is. Megragadtam Enzós Niki feszes fenekét, és felnyársaltam a farkammal a nedves punciját. Még így sosem dugtam meg: éreztem, ahogy közben Karcsi farka a feleségem segglyukát pumpálta. A golyóink összeértek, de hevesen basztuk a két szűk lyukat. Ilyet élvezetet még sosem éltem át. Amikor tövig hatoltam a feleségem pinájába, felkiáltott, és élvezése közben elárasztotta farkamat a puncinedveivel.
– Le akarod nyelni Karcsi gecijét? – hajoltam hozzá.
– Talán – motyogta.
– Azt akarja – vigyorogtam Karcsire, – hogy a szájába élvezz.
Erre a pasi persze még jobban elvigyorodott.
Éreztem, hogy nem sokáig bírom már, úgyhogy gyorsan kihúztam a farkam a puncijából, és felléptem mellé. Két kézre kaptam a fejét, és a farkam felé fordítottam az arcát. Az egyik kezemmel még rántottam párat a farkamon, és már éreztem is, ahogy kitört belőle a sperma. – – Aaaaaaarghhhhhhhhhhhhhh – nyögtem és már spriccoltam is.
Enzós Niki nagyra tátotta a száját, hogy elkapja az első adag sűrű spermát. Közelebb léptem és a szájába döftem a farkam, hogy a többit a feleségem közvetlenül belőle szívhassa ki.
Ezt látva Karcsi felemelte a feleségemet, és kihúzta a farkát Enzós Niki seggéből; gyorsan megszorította a szerszámát és leültette Enzós Niki-t a padlóra, majd mellé állt. Amint Enzós Niki végzett a farkammal, renyhén kicsusszant a szájából, és Karcsi vette át a helyét. Igyekezett minél hosszabb darabot betömni vastag, fekete farkából a feleségem szájába.
Enzós Niki ajka rázárult Karcsi makkjára, mire a férfi elengedte, és lökött csípőjével egy párat.
– Tessék, Enzós Niki, nyeljed! – kiáltotta, és fekete feneke újra meg újra összerándult. – Aaahhhh basszus, basszus…. – nyögte.
A feleségem torka összerándult, ahogy nyelte az adagokat.
Karcsi aznap éjjel a díványunkon aludt. Túl sokat ivott és fizikailag is kimerült. Ilyen állapotban nem vezethetett haza.
Amikor reggel lebotorkáltam köntösömben, Karcsiet már a konyhaasztalnál állva találtam. A farka a feleségem szájában volt, a nadrágja és a fehérneműje a bokája körül. A feneke épp összerándult, és egy utolsó adagot engedett a feleségem szájába, aki mohón nyelte.
Enzós Niki-n csak a rövid köntöse volt, alatta semmi. Ez sem volt megkötve, szabadon lógott, mellei fürgén lengtek és rengtek ahogy Karcsi farkát verte és szopta.
Visszamentem és lezuhanyoztam.
Mire kijöttem, Karcsi eltűnt.
– Karcsi már elment? – kérdeztem ártatlanul.
– Igen – felelte Enzós Niki, és az újságot olvasta, meg kortyolt egyet a kávéjából. A köntöse most már meg volt kötve, de a bimbói még mindig keményen meredeztek. – Azt mondta, korán lesz találkozója valakivel az irodájában. Ugye kinn aludt a díványon? – kérdezte.
– Igen, túl piás volt ahhoz, hogy hazavezessen – válaszoltam.
– Mind azok voltunk – mondta. – Arra még emlékszem, amikor megjelent, de utána már nem sokra – tette hozzá.
Szóval a borra fogja kenni? Régi trükk… Mondjuk, ha ettől jobban érzi magát… De biztos akartam lenni benne, hogy emlékszik az este történtekre, még ha le is akarja tagadni. Arra biztos emlékszik, hogyan szívta ki a gecit Karcsi farkából pár perce.
– Emlékszel, hogy levetkőzött, és beszállt hozzánk a jacuzziba? – kérdeztem.
– Igen, arra emlékszem. El sem hiszem, hogy behívtad mellénk!
– Emlékszel, hogy elcsúsztál, amikor bort töltöttél, és a farkába kapaszkodtál, nehogy eless? – kérdeztem.
Enzós Niki erre elvörösödött.
– Valami rémlik – mondta. – Majdnem elestem. Azt hittem, az a térde – tette hozzá gyorsan.
– Akkor ugye emlékszel a játékra is, amit játszottunk, a Felelsz vagy merszre?
– Arra emlékszem, hogy játszottunk valamit, de már elfelejtettem, mit – mondta.
– Emlékszel, hogy az volt a feladat, hogy tartsd a kezedben a farkát, meg hogy verd ki? – kérdeztem.
Még jobban elvörösödött
– Hát, azt hiszem – dadogta.
– Emlékszel rá, hogy szopnod kellett a farkamat? – kérdeztem.
– Igen, emlékszem, hogy a torkomba toltad – mondta.
– Akkor biztos arra is emlékszel, amikor Karcsi a szádba tolta a farkát – mondtam.
– Ó, hát a tiédre emlékszem, de az övére, hát nem. Ő is így… csinált? – nyöszörögte.
– Egész a nagy fekete golyóiig. Szépen a torkodba – mondtam.
– Ó Istenem! – nyögte. – És ezt te szabtad ki feladatnak? – motyogta.
– Hihetetlenül felizgatott ez a látvány, kicsim!
– Tényleg? Felizgatott, hogy engem szopni láttál? – kérdezte hitetlenkedve.
– Az is felizgatott, ahogy a vállán lovagoltál – mondtam.
– Jaj Istenem, azt is csináltam? – temette a tenyerébe az arcát.
– A szájával a puncidat kényeztette, két ujjával meg a dögös kis fenekedet ujjazta – kuncogtam.
– Jaj ne ne ne ne… – nyögte, és a tenyerébe temetett arcát ingatta.
– Aztán az ölébe ültél és feltolta a hatalmas farkát a segglyukadba – ecseteltem az eseményeket. Enzós Niki továbbra is a tenyerébe temette az arcát, és ide-oda ingatta a fejét.
– Ó nem, nem nem… – nyöszörögte.
Folytattam:
– Úgyhogy felemelt így, hogy a farka tövig volt a seggedben, én meg beszálltam és megkúrtam a puncidat, amíg ő a popsidat.
– Hát látod, erre egyáltalán nem emlékszem – hazudta gyorsan.
– És arra, amikor lenyelted a gecimet? – kérdeztem.
– Hát talán – habozott.
– Hát ha arra emlékszel, akkor biztos arra is, amikor Karcsi kirántotta a farkát a seggedből és a szádba döfte, amikor elélvezett – mondtam.
Enzós Niki visszatemette az arcát a tenyerébe.
– Édes Istenem – nyöszörögte.
– Mindkettőnk gecijét lenyelted, kicsim, és még utána azt is kiáltottad, hogy imádod a meleg, sűrű gecit! – kuncogtam.
– Ezt mondtam? – nézett fel a tenyere mögül.
– Igen, és hogy mennyire felizgat, ahogy a szádba tüzelünk. És hogy minél több, annál jobb – részleteztem élvezettel.
– Tényleg ezt mondtam? – kérdezte meglepetten.
– Igen! Különben Karcsi itt volt még, amikor felkeltél? – kérdeztem.
– Hát csak egy percig, nagyon sietett.
– Kár hogy nem volt több ideje, a helyében én még leszoptattalak volna egyszer – kuncogtam.
– Jaj, Csabi – csapott felém. – Minden pasi csak azt akarja?
– Ha kúrásról és szopatásról van szó, akkor igen – nevettem.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!