Édes bünbeesés, szex apával

Tizenhat éves, a koromat meghazudtolóan fejlett, szépnek és csinosnak mondott, vidéken élö másodikosztályos gimnazista vagyok. Apámmal élünk ketten, mivel anyám lelépett!Anyámat amennyire ismertem, szexuálisan meglehetösen túlfütött volt. Szerette a pasikat!Az egyik alkalommal hazacipelt egy csávót, és lebukott apám elött. Így aztán mindennapos volt közöttük a veszekedés! Késöbb, amikor megismerkedett egy másik, de külföldi pasival, elhúzott vele az USA-ba. Bár engem is akart vinni magával, de én nem mentem vele, mert meggyülöltem öt, mivel ö okozta a családi problémát, és apát sem akartam egyedül hagyni.Ez a pasi, sokkal csúnyább apámtól, de viszont sokkal gazdagabb volt!Anyám, a családja helyett, a pénzt választotta!

//  
Ekkor tizenhárom éves voltam, apám, pedig harminchat.Mivel erös vezéregyéniségi tulajdonsággal áldott meg a sors, így én öntöttem a lelket apába. Mert apa sokat aggódott azon, hogy ki fog fözni és mosni ránk!Így én vigasztaltam, hogy majd csak lesz valahogy!Mosni tudtam, fözni meg megtanított, Ancsa a nagynéném, apám húga.Ö, ezek után sokat segített nekünk, mivel egy faluban laktunk.Így aztán a tanulás mellett, anyám helyébe léptem!Apa mindig ügyelt arra, hogy meztelenül ne láthassuk egymást, maximum alsónadrágban mutatkozott! Mert nyári melegben így aludt, én, pedig általában egy nagy férfiingben.
Így teltek a napjaink, amikor azt vettem észre, hogy apa kezdte magát összeszedni.Eljárt úszni, és edzette magát! Nagyon fitt és életvidám lett.Mondtam is neki, hogy te inkább fiatalodsz, mint öregszel!Már én is cseperedtem, nöttek a melleim és nöiesedtem! Így mint minden korombeli lány egyre többet foglalkoztam a saját testemmel, és ha apa nem volt otthon, vagy éjszaka az ágyamban, nagyokat maszturbáltam.Apa munkahelyet váltott és már elég jól keresett.Tizennegyedik születésnapomra, apa meglepett egy számítógéppel, és internettel.
Mivel már érdekelt a szexualitás, és a testiség, így sokat nézegettem különbözö szexlapokat, és aztán ezeket nézegetve, a puncimat és a nagyra nött melleimet kényeztetve, masztizgattam.
Egyszer az iskolába házi feladatként, a „A mi családunk” címszóval kellett írni.Gondoltam, hogy segítség képen, rákeresek az interneten!Véletlenül, rátaláltam az egyik szex történeteket kínáló lapra, amit nagy érdeklödéssel, és örömmel olvasgattam. Közben benéztem a családi kategóriába is.Ekkor rádöbbentem, hogy még nagyobb érdeklödéssel olvasgatom, ezt a témakört!Sokkal jobban begerjesztett ez a családi téma, mint a hagyományos heteró!Nagyon vágytam már, egy férfi által nyújtott élvezetre!Ezt a témát olvasva, persze apa jutott az eszembe! De rögtön el is vetettem a gondolatot, mivel jól ismertem apát, és tudtam azt, hogy öt, valószínüleg sohasem kaphatom meg.A suliba a srácok, állandóan ostromoltak, csapták nekem a szelet, és kötekedtek velem,de engem, inkább az érettebb korosztály érdekelt!Aztán már, direkt kerestem ezt a témát az interneten. Föleg az érdekelt, ahol apa és lánya volt a téma. Mivel én is ilyen szituációban voltam. Alig hittem, hogy nap, mint nap, olvashassak róla!Néha annyira bezsongtam töle, hogy elhatároztam azt, akár menyi idöbe kerül, de akkor is meghódítom apát!Egyre szexibben, kezdtem öltözködni, hogy a figyelmét felkeltsem.Szinte mindenki utánam fordult amerre jártam, de apa, akiért tettem ezt, mindig közömbösen tekintett rám!Csak úgy, mint apa a lányára.Néha megdicsért, és mondta is, hogy milyen szép és csinos vagyok, de más semmi!
Közben, beállt egy olyan fordulat, hogy az egyik hazajövetelem az iskolából, (gimnáziumba bejárós voltam) kicsit korábbra sikerült, és azt vettem észre, hogy apám húga ott volt nálunk,mert az autója az udvaron ált. De a mi kocsink is ott volt, és ráadásul apának, elvileg még dolgoznia kellett volna!Amikor beléptem, a rádióból halk zene hallatszott. De nem láttam senkit.A háló felöl hangok szürödtek ki.Ledobtam a cipömet és felmentem.Az ajtó nyitva volt és én benéztem. Hát gondolhatjátok, hogy mit láttam! Ancsa meztelenül, hanyatt fekve a lábaival az égnek, apa meg azokat a bokáinál fogva döngette húgát!
Nem akartam megszakítani a folyamatot, és nézve öket, vártam hagy fejezzék be.Nem láttak engem, mert apa háttal volt, Ancsa, pedig apa takarásában, hanyatt a plafont bámulta.Mivel eléggé hangosan nyögdécseltek, arra a következésre jutottam, hogy nem lehet már sok hátra nekik. Így türelmesen vártam. Közbe magam képzeltem Ancsa helyébe.Éreztem a puncim is reagált rá, mert igen lucskos lett.Elöjött bennem a kis gonosz énem, és arra gondoltam, esetleg ezzel zsarolni tudom apát, ha a tervem akadályba ütközne!Amikor befejezték, az ajtótoknak könyökölve, az ujjaimat a szólítómon pörgettem, és hangos torokköszörüléssel, cinikusan jeleztem a jelenlétemet!Évi, te már itthon vagy? Szólt apa zavartan. Maga elé kapva a kispárnát!Amint látod!Rájuk köszöntem, hogy sziasztok, és mondtam, hogy mi ez az ijedség, csak én vagyok!
Inkább apa érezte magát kellemetlenül! Meg sem tudott tovább szólalni.Ancsa nem zavartatta magát, és nyugodtan felkelt, majd szépen kisétált mellettem a fürdöbe.De amikor mellettem meztelen haladt el, a hüvelyk úját felfelé fordítva, cinkosan rámkacsintott! Jelezve vele, hogy nem volt rossz amit tettek! De nem szólt semmit.Én azért odavetettem azt, hogy vigyázz, mert valami, nagyon csorog a lábadon!Nem mondom, egész jól nézett ki, így 34 évesen. Nem lógott egy cseppet sem a két nagy cicije! A bimbói, meg mint két szamóca lett volna, úgy meredt!Volt némi plusz kiló rajta, de összességében tetszett. Jó nönek lehet nevezni!Nem is csodálkozom apán, hogy rágerjed a húgára, mert nem volt átlagos nö Ancsa.Ez ennyibe is maradt, mert magyarázkodást nem várva, (gondoltam had emésszék meg,) és elmentem tanulni, mert másnap nagydolgát irtunk.Közben arra gondoltam, hogy ezek vajon mióta dughatnak együtt.Biztosan én miattam, csak nap közben akarták ezt müvelni.Tehát, amikor nem vagyok itthon.Most meg normál esetben, még nem jöttem volna haza. Ezért buktak le!
Na gondoltam, hát ezért nincs nöhiánya a faternak!Ezen felbátorodva, még határozottabb lettem, a célom elérésében! Mert gondoltam, ha a tesóját dugja, akkor elöbb vagy utóbb nekem is megadja magát!Majd, vacsora közben láttam apán, hogy nagyon kellemetlenül érzi magát.Próbált magyarázkodni, de én rászóltam!Apa nem kell semmit mondani! Végül is, te neked is vannak, biológiai szükségleteid.Ami természetes dolog. Én nem csodálkozom ezen.Ezzel mintegy felmentést adva apának!Láttam az arcán a megkönnyebbülés jeleit. Majd így szólt.Köszönöm kicsim a megértésedet. Tündéri kiscsaj vagy!Na és mióta van szexuális kapcsolatod Ancsával?Akkor elkezdte mondani.Az elsö alkalommal én tizenhat a hugi, pedig tizennégy volt.Ö már akkor jól fejlett dögös csaj volt, akárcsak most te vagy.Annyi éves volt, mint most én?Igen kicsim.Énnekem, pedig mint egészséges tinédzsernek állandóan ált a micsodám!Apa, mond nyugodttan úgy, hogy a farkam!Rendben.Szóval, egyszer apa és anya, nyertek egy kéthetes üdülést két före, egy Balaton parti szállodába.De ök nem tudtak elmenni a munkájuk miatt.Már úgy volt, hogy nem is megy senki.De anyának jutott az eszébe, és mondta apámnak, hogy menjenek el a gyerekek, merthogy elveszne a nyeremény. Mivel júliusban volt az utazási idöpont, így nyári szünetünket élveztük.Nagy örömmel készültünk a hugival, mert még nem voltunk a Balatonnál!
Odaértünk a szállodába és elfoglaltuk a szobánkat. Zuhanyfülkével és wc-vel, és TV-vel felszerelt volt.De a szobában csak egy franciaágy volt. Egy nagy rávaló paplannal és párnával.Hát igen ezért volt a nyeremény is házaspárnak való.
Nekem a te szuszogásodat közelröl kell két hétig hallgatnom? Vágta oda a hugi.Nem muszáj, alhatsz a szönyegen is! (Mondtam neki.)Majd ha hülye leszek! (válaszolta)Így aztán egy ágyra kerültünk.Gyorsan kiderült, hogy a kapkodásban, a pizsamáról megfeledkeztünk, mindketten!Pénzel azért nem voltunk úgy elengedve, hogy esetleg vettünk volna másikat.De nekem volt egy atlétám a csomagban és a hugi mondta, hogy ö abban fog aludni,Én meg az alsómmal kellett beérjem. Nem volt hideg és nem számított annyira.De a második nap egy nagy vihar volt, és nagyon lehült a levegö!Egész nap és este is esett. Nagyon fáztunk és dideregve feküdtük le.Bújjunk össze, mert fázok, mondta a hugi. Ok. mondtam én, és hátulról odasimultam, és a kezemmel megöleltem. Ö a kezét a cicijéhez húzta, és én meg azon keresztül tettem.Az egyik lábamat, pedig átraktam az övén.Jólesett a pucér fedetlen testemnek az ö melegét érezni.Nyakig be voltunk takarózva.Egyszer arra lettem figyelmes, hogy a farkam kezdett keménykedni.Ö is észre vehette ezt, mer a fenekének nyomódott!Még bosszantott is engem hogy nem marad nyugton a farkam, mert nem akartam én semmit a hugitól! De inkább lapítottam, hátha mégsem veszi észre.Közben
a
hugi kivette a kezét az enyém alól, mert megvakarta a fejét.Így az én kezem ráesett a hugi ciciére! És éreztem, hogy a bimbója meg van keményedve!Amikor végzett a fejvakarással már a kezét nem dugta vissza az enyém alá, hanem rátette az enyémre, így még jobban rányomódott a tenyerem a ciciére!Az atléta elég nagy, az én méretem volt. Így alig takarta a megkeményedett bimbóját!Ez még jobban begerjesztett!Elkezdett kicsit fészkelödni, és a farkam így már közelebb került a puncijához!Majd a felemelte a kezét a feje fölé és így a cicije kiemelkedett az atléta mély kivágásán, és a tenyerembe került! Nagyon kellemes érzés volt fogni a méretes cicit. Aztán még jobban megmarkoltam.Na gondoltam ez már nem véletlen.De ö úgy tett mintha aludna.Volt még egy akadály. Rajta egy kis bugyi volt, rajtam, pedig az alsóm!Gondoltam, elkezdem lefejteni róla a bugyiját, és ha nem tiltakozik, akkor rendben minden!Ekkor szépen csúsztattam a kezem, a hasán lefelé, és éreztem, hogy megrezdül a kezem alatt a böre. Ebböl is arra következtettem, hogy nem alszik.Odaértem a bugyihoz és a korcát megfogva taszítottam lefelé. De ahogy rajta feküdt, csak kicsit ment lejjebb. Ekkor feljebb emelte a csípöjét, és akadálytalanul lehúztam róla a bugyit!Bár nem szóltuk egymáshoz, de tudtam, hogy mindketten akarunk valamit! De meddig megyünk el, azt még nem tudhattam.
Apa! Ez nagyon izgi lehetett!Igen kislányom az volt. De ne éld bele nagyon magad! Mert látom, tátott szájjal hallgatod, amit mondok!Á ne kötekedj már apa, hanem inkább folytasd!
Na szóval lehúztam a bugyiját, és aztán, rögtön nyúltam az én gatyámhoz, és attól is megszabadultam.De gondoltam már csak az atléta van rajta, hát vegyük le azt is.Felhúztam a nyakáig és már onnan, ö vette le magáról, és feje felett hagyva kezét, vissza feküdt!Elkezdtem a ciciket puszilgatni, és közben a puncijára tettem a kezem. Majd simogatni kezdtem. Közben az igen nedves puncijába dugtam az újamat, és így játszadoztam vele!Ö is megfogta a keménykedö farkamat, és azt szorítva, lassan húzogatta rajta a bört.Nagyon élveztük mind a ketten ezt a kis játékot. De annyira, hogy kb. két perc alatt mindketten, elélveztünk.Aztán lelankadt a farkam, és mondtam, hogy most már aludjunk, mert még a végén tovább megyünk, és azt már nem lenne szabad.Ok. bátyus! De aludjunk így meztelen!Rendben válaszoltam.Aztán így meztelenül, összeölelkezve aludtunk el.Valamikor éjszaka arra ébredtem, hogy a hugi megfordult és háttal nekem simult hozzám.Én átöleltem öt, a cicijére tettem a kezem, és azt markolva próbáltam elaludni.De nem tudtam sehogyan sem elaludni. Valószínüleg a meztelem testünk hatása miatt.Ehelyett elkezdett a farkam újra keménykedni.Mivel a feneke az ölembe volt, így a farkam a lába közé a puncihoz, közel került!A fene egye meg, hát így tényleg nem fogok elaludni gondoltam.Arra gondoltam, hogy el kellene fordulnom!De valahogyan mégsem akartam ezt megtenni, és nem mozdultam. A farkam meg annyira ált, hogy már lüktetett! Így kis mocorgást végzett, a hugi puncikájának kis bejáratánál.Ekkor kicsit rámozdította a hugi a farát!Már biztos voltam abban, hogy nem alszik ö sem.Na azért, nem mertem megmozdulni semmit!Vártam.Kis idö múlva, hugi újra rámozdult a már a kis bejáratnál lévö farkamra, és így a kalapja a lucskos szemérem ajkain utat nyitva, becsusszant!Nem ez nem lehet igaz, álmodok, mondogattam magamban!Ö ekkor megfogta a cicijén lévö kezem, rászorította az enyémet, és megszólalt.Bátyus ugye fent vagy?Igen, nem tudok aludni!Én sem!Neked is jó érzés, ahogy az ott lent van?Nagyon jó hugi!Mi lenne, ha beljebb tolnád?Hááát nem is tudom! Nem lesz ebböl baj?Lesz, ha elmondjuk!Miért te elmondanád?Dehogy, én nem!Hát én sem.Akkor tényleg nyomjam?Ö már nem válaszolt, mert megelözve engem, elkezdte tolni magát a farkamra!Nagyon jó érzés volt, ahogy a szük punciba törte az útját a farkam! De neki is, mert hátra nyúlt, a fenekemre tette a remegö kezét, és markolászva húzta magára a fenekemet!Majd amikor a szüzhártyájához ért a farkam hegye, megállt, és várt egy kicsit.Ekkor mondtam neki, hogy még meggondolhatod magad, még nem késö!De már késö válaszolta, és lökött egyet magán!Nagyon jó volt! Még nem éreztem ilyet eddig soha!Ö egy kis szünet után elkezdett mozogni, erröl tudtam, hogy túl van a hártya szakadásának kicsi fájdalmán, és már jó érzései vannak!Már én is kezdtem, és mozgattam ki-be. Örjítö volt!Nem sok kellet nekünk! Máris hangos nyögésekkel kezdte markolászni a fenekem, ésén is éreztem, hogy forr a vérem. Így nagy nyögések közepette élveztünk el!
Hu apa, de jó lehetett nektek!Az volt kicsim.Aztán minden nap nagyokat dugtunk, amíg ott voltunk!Csodás két hetünk volt.
De van egy közmondás! Ez pedig úgy szól, hogy „A fasz feláll az ész megáll”.Mert mi is így jártunk, kicsim!Mert?Hát, mert nem gondoltunk a fogamzás gátlásra!És?És ahogy hazaértünk, a hugira egyre többször rájött a hányinger!Megbetegedett?Nem kicsim!Hátakkor mi lett vele?Terhes lett!Hü az annyát!Bizony ám!És mi történt ezután?Szerencsénkre, a barátom nagybátyja nögyógyász volt, és megkerestük együtt!Adott a huginak valami injekciót, és elvetélt töle.De azt nem mondtuk, hogy velem feküdt le, hanem azt hazudtuk, hogy egy bulin volt a hugi, és nagyon berúgott, de nem emlékszik rá hogy ki tette ezt vele, mer annyira részeg volt!A doki elhitte a mesét, és kérésünkre, megígérte nekünk, hogy nem szól apáéknak róla.Aztán azt mondta, hogy ki írja a huginak a fogamzásgátlót, és ezzel már nem eshet teherbe!Még pénzt sem fogadott el tölünk!Kiváltottuk, és aztán még sokat szeretkeztünk éveken át!Amikor férjhez ment még egyszer voltunk együtt. De nem sokkal késöbb, én is megnösültem és ettöl kezdve, már nem volt szex közöttünk.Amikor anyád elhagyott, és Ancsa segített nekünk a házimunkába, akkor egyszer felemlítette a múltat. Ezt az emlékünket jól kibeszéltük, és akkor szólt, hogy ha én is úgy gondolom, akkor esetleg segíthet a nöhiányom kielégítésemben is!Énnekem, persze jól jött ez, és heti egy-két alkalommal úgy irányítottam az idömet, hogy haza tudjak jönni Ancsához, amíg te az iskolában voltál!Hát így volt ez a mai napig! De most elnézésedet kérem töled, kicsim!
Nem kell kérned, nem haragszom én apa! Söt, örülök, hogy öszinte voltál.Közben teljesen átázott a bugyim. Legszívesebben azt mondtam volna neki, hogy apa,én is itt vagyok, lehetnék neked, és tudnám pótolni anyát és Ancsát is!De nem mertem mondani!
Aztán összeszedtem az asztalról a mosogatni valót.Dolgozott bennem a kis ördög! Közben arra gondoltam, hogy apa, éppen úgy ül az asztalnál, hogy a mosogató géppel szemben volt!Eszembe jutott a neten olvasott behajolgatós trükk! Letettem a földre a mosatlant, azért hogy minél tovább tartson a behajolásom a mosogatónál!A rövid otthonkám volt rajtam, és egy kis tanga, ami szinte semmit sem takart!Így behajolva, a popómmal apa felé, elkezdtem egyesével berakni, az edényeket.
Nem volt hatástalan, mert egy nagy sóhajt hallottam apától!De semmi több!Na gondoltam, ez nem jött be, de úgysem adom fel!
A következö hétvégén, takarítás közben bekattant egy ötlet. A hálóba a csillár eléggé poros volt, és azt akartam letörölgetni. A kis rövid végig gombos otthonka volt rajtam most is, és alatta, pedig egy kis bugyi. Befújtam magam, az egyik bódító parfümömmel, amelyiket szerette, mert mindig megdicsérte, ha ezt használtam, és gyorsan levettem a bugyimat!Aztán szóltam apának, hogy felvehetne a nyakába, mivel nem érem el a csillárt a törölgetéshez.Ö szólt hogy rögtön jövök, csak elöbb megborotválkozom.Éppen a zuhanyozás után volt, és borotválkozott, egy bö fazonú bokszeralsóban.A sportnak köszönhetöen a korát meghazudtolóan, egész csinos teste volt!Aztán pár perc múlva jött, és felvett a nyakába!Mivel ö leguggolt és hátulról ültem fel, nem láthatta, hogy bugyi nélkül vagyok.Csak annyit jegyzett meg, hogy nagyon kellemes illatod van.Ahogyan a meztelen vállán ültem, ö szorította a pucér lábaimat, hogy ne essek hátra.Ahogyan dörzsölödött, a teljesen leborotvált puncim a nyakához, elkezdtem nedvesedni!
Jó sokáig csináltam, hogy minél tovább üljek ott fönt! És éreztem azt, hogy annyira begerjedek, hogy a nyakára folyt a puncikámból, kiszivárgó kéjnedveim.Amit apa is megérezhetett, mert új fogással úgy fogta meg a lábaimat, hogy az, a karjaival hozzásimulva, minél nagyobb felületen érintkezzen a pucér lábaimmal.Aztán éreztem azt, hogy kicsit a fejét elfordította, és a szája sarkával, finoman megpuszilta a combom belsö falát!Na gondoltam, hogy egészen jól haladok, a tervem véghezvitelében!Közben lesandítottam, és láttam, hogy az alsónadrágja a szokásostól jobban dudorodik!Olyan fél merev állapotban lehetett.Úgy tünik, mégiscsak sikerült, hatást gyakorolnom rá!
Végeztem a törölgetéssel és szóltam, hogy most már letehet, mert kész vagyok.Na végre kész vagy, mert már nem bírom, a száz kilódat
tartani,
és letett!Ez a száz kiló sértette a fülemet, és amint letett, eldobtam a törlökendöt, és mondtam neki, hogy az én kis negyvenöt kilómat, te száznak nevezted!?Ekkor elkezdtem püfölni és bokszolni a hasát.Mivel a hálóban voltunk, és ahogyan nevetve hátrált az ütéseim elöl, a francia ágyba belehátrálva, hanyatt esett. Én követve öt, felültem a hasára, és tovább bunyóztam!Ekkor szólt, hogy rendben, nem vagy száz kiló, és megadom magam.Elkaptam a két kezét, és feje fölé nyomtam. Ekkor rányomódott a két nagy cicim az arcára, és néhány másodperig ott tartottam!Közben oldalra tekintettem, és a falon lévö tükörben láttam, hogy már teljesen felállt neki farka, és a fenekén az alsójának a korca, lejjebb sodródott a dulakodás közben, ahogyan húzódott tölem feljebb.De az áhított farka, még takarásban volt!Megfulladok, ha így maradsz, nyöszörögte a kebleim alatt.Szabadulj, ha tudsz! Válaszoltam.Mivel jó eröben volt, elkezdte a karját emelni.Én, pedig mivel a kezemet mereven tartottam így, az erös tolóerejének köszönhetöen, kezdtem csúszni a hasán lefelé!Ekkor a behajtott lábaim, apa két oldalán voltak, és a testéhez szorítva próbáltam ellenállni a csúszásnak!Igen ám, de ahogyan a lábam, odaszorítottam a testéhez, az egyik lábujjam beakad az alsójának korcába, és ahogyan tolt a kezével, az én ruhám felfelé, az ö alsónadrágja, pedig lefelé sodoródott.Így szabaddá vált, a hasán fekvö, már kökemény farka!Addig csúsztam, (engedtem csúszni magam) hogy már éreztem, a szüz kis puncim bejáratánál, a meredezö farkát, és annak kalapja, be is csusszant a már tocsogósra gerjedt puncimba!Ekkor megállt a tolással, és megfagyott a levegö körülöttünk!Csak meresztettük egymásra a szemünket!
Te jó isten! Hát mit csinálunk mi itt! Törte meg a csendet apa.Hááát, én azt hiszem, hogy jó úton vagyunk ahhoz, hogy épp most fogod a te kislányodat rátolni a kemény farkadra! Válaszoltam.Na nem! Ezt nem tehetjük! (mondta ö)De apa én nem bánnám, ha ez lenne, mert nagyon szeretném, hogy így legyen!De ahogyan érzem ott lent, azt a keménységet, ne is tagadd azt, hogy te is nagyon kívánsz!
Hát persze!Amikor egy ilyen gyönyörü fiatal lány ül rajtam, meztelen alsótesttel, lehet ezen csodálkozni? Hát ki bírná ezt ki merevedés nélkül!Még akkor is, ha a lányom vagy!Már akkor beindítottál, amikor fent ültél a nyakamba!De akár menyire is kívánjuk egymást, szerintem, az lenne helyes, ha szépen és óvatosan, leszállnál rólam!
Éppen ezért nem akartam azt, hogy mellettem aludj, amikor korábban kérted!Mert ettöl féltem, hogy egy ilyen „baleset” fog érni bennünket! Akárcsak Ancsa húgommal!Aztán nem lenne már megállás!
Ekkor döntöttem!Összeszedtem minden bátorságom, és egy határozott mozdulattal, lekaptam magamról az otthonkát, és a méretes kebleimet elétárva, már kéjesen mondtam, hogy márpedig én nagyon akarom, és nem fogok leszállni!Vedd úgy, hogy most én, meg foglak téged eröszakolni! (Mert arra gondoltam, ha most szót fogadok neki, akkor ezután még nehezebb lesz így megközelíteni!)Erre ö rámeredt a kebleimre, (sejtettem, hogy ettöl beájul) és mondta, hogy ilyen csodaszép ciciket még sohasem látott.És kért, hogy ne kínlasszam öt, mert ezt akkor sem tehetjük!Nem szálltam volna le róla, semmi pénzért.Inkább megfogtam a kezeit és rátettem a kebleimre.Isteni érzés fogni öket mondta, de akkor sem tehetjük!De azért, nem engedte el öket, hanem marokra fogta, és a keményre duzzadt bimbóimat az ujjai közé vette, és kicsit szorította.Még mindig csak a farka hegye volt bent, ami az apró mozgások következtében a csiklómat izgatta! Ezért közeledett a csúcsra jutásom!Azt akarom, hogy szállj le rólam!Mondogatta becsukott szemmel, és mintha próbált volna le lökni!Erre a mozdulatára, még inkább rászorítottam magam, aminek az lett az eredménye, hogy még egy kicsit beljebb csúszott, feszítve szét a puncim!Nagyon finom szük kis puncikád van, de még is azt akarom, hogy szállj le!Nem akarom elvenni szüzességedet!
Én már nem szóltam semmit, mert már beremegett a testem és bekövetkezett az elsö igazi, kemény fasz által nyújtott orgazmusom, ami szünni nem akart!Ö is észre vette rajtam, hogy máris a csúcsra jutottam, és hagyta, hogy élvezzem ki magam!Lassan tovább mozdultam, és egyre mélyebben fúródott belém, az imádott keménység!
Nem akarom! Nem akarom! Mondogatta apa, a cicijeim markolászása közben, de már remegös kéjes hangon!Most már nem tett semmit azért, hogy megakadályozzon a cselekedetemben!Már éreztem a szüzhártyám feszülését, és ekkor gondoltam, hogy nincs vissza út és egy kicsit határozottabb mozdulattal, rátoltam magam teljesen!
Nagyon feszített, de más fájdalmat nem éreztem!Oldani akartam apa feszültségét és mondtam!Apa, most már nincs mit féltened, mert már el is vetted a szüzességemet!
Örülök! Elérted célodat he-he. (válaszolta kissé dacosan)Így ülve apa farkán hamar hozzátágultam az ö méretéhez és máris újra jólesö érzések áramlottak bennem.Nagyon jó, eddig még soha nem tapasztalt érzés volt, ahogyan teljesen kitöltötte a puncimat.
Majd lassan elindultam vissza a hegyéig, és ott megállva cinikusan kérdeztem azt, hogy akkor leszálljak? (sejtettem, hogy már ö is akarja a folytatást)
Most már úgyis mindegy! Nagyon finom a kis puncid, nagyon jó veled!Nyöszörgött remegö hangon apa, és már ö tolt vissza!Mikor újra ráereszkedtem, talán még jobban bemehetett, mint az imént, mert éreztem a méhszájamon a nyomást! Örjítö érzéseket váltott ki bennem!Néhányszor megismételtem, és máris újra kezdett a kéj hatalmába keríteni!Tudtam, hogy jobb lesz, az igazi baszás, az eddigi masztizásomtól, de amíg ezt még nem tapasztaltam meg, addig nem gondoltam volna azt, hogy ennyire jó érzés az, hogy egy igazi farok tölti ki, az én gyönyörre éhes puncimat!Nem bírtam uralkodni magamon, mert elöntött a forróság és hangos szavak közepette hatalmas élvezés sorozat következett. Mert ekkor már apa is tevékenyen kavart alulról, és gyúrta a melleim.Ennek hatására folyamatossá vált, és szinten tartotta, az élvezésemet!Vonítottam, nyüszítettem annyira jó volt!Mikor kicsit alább hagyott az élvezetem, apa átölelt és magához húzott.Adott egy puszit és egy ügyes fordítással maga alá fordított.A fordulás közben kicsúszott, a farka belölem.De nem rakta vissza azonnal, mert lekúszott a lábaim közé, és belefalt a puncimba, és nagy nyelvcsapásokkal elkezdett nyalni!Isteni érzés volt. Mondtam apának, hogy ez nagyon jó, és máris újra elélveztem!Aztán puszilgatva a testem, feljebb haladva, a melleimmel folytatta.Libabörös lett, a testem töle, annyira hatása alatt voltam!Majd felhúzta térdeimet, és így szétterpesztve betérdelt a lábaim közé!.Engem hajtott a kíváncsiság, mert eddig még nem fogtam, a farkát a kezembe, és akartam ezt is érezni.Így mielött újra belém nyomta volna, benyúltam a lába közé és megragadtam azt a nagy kemény farkát, és azt mondtam, hogy nem akarok erröl lemondani soha, mert annyira imádom, és még sokszor akarok vele élvezni!És mostantól nem adhatod senkinek oda, mert ez már csak, az enyém lehet!(A birtoklási ösztönöm dolgozott bennem! Úgy, mint az éhes oroszlán az elejtett áldozatához senkit sem enged!)Na jó, esetleg a külön engedélyemmel, az Ancsa húgodba is berakhatod néha!Megértetted, hogy csak néha!
Apa rám mosolygott és szó nélkül, lesmárolt.Én elkezdtem a farkán húzogatni a bört, ahogyan térdelt a szétterpesztett lábaim között,és közbe odaillesztettem a puncim bejáratához, mert már újra akartam hogy bedugja a vágyakozó puncimba!Nagyon kívántam!Ö abbahagyta a csókolózást, és mondta azt, ha újra akarod, akkor most megkapod tölem!Ekkor az általam fogott, kedvencemmé vált farkát, kezdte betolni a pinusomba.Hagytam, hogy a markomban is csússzon, ki-be. Jó volt érezni, ahogyan mozgott a farka,a kezemben is!Mivel így a kezemmel fogva csak kb. félig tudott becsúszni, kérdezte apa, hogy, na mi van? Már a fele is elég?Nem apa nyomd belém teljesen! Elégisd ki, a kislányod vágyakozó punciját rendesen!Ekkor elengedtem a farkát, és már a nyakát körbeölelve, húztam magamhoz öt, a csípömmel pedig, felvettem az ö ütemét, és ahogy csak bírtam úgy viszonoztam a lökéseit!Így csattogtattuk, egyre gyorsabb ütemben, vagy tíz-tizenöt percig!Minden egyes lökése, a méhemig hatolt!Csodálatos érzés volt, ahogyan dugott!Aztán apa elkezdet, egyre nagyobb hangerövel nyögdécselni!Sejtettem, hogy neki is közeleg az orgazmusa, és gyorsan a lábaimmal átkaroltam a fenekét, és így kötöttem öt magamhoz.Ez a tudat, hogy apát, az én puncim fogja most kielégíteni, nálam is beindította, a visszavonhatatlan folyamatot.Kezdett a melegség és a kéj hatalmába keríteni! Ekkor, apa szinte kiáltva mondta, hogy jövök kicsim, már én is jövök!És már éreztem, az ekkor már teljesen bedugott, lelassulva kavaró farkából spriccelö forró spermát, ahogyan nekicsapódik a méhemnek!Még erössebben szorítottam, a kezemmel és a lábammal.
Így
hangos, kéjes hangon mondtam, hogy igen apa gyere, nagyon akarom, hogy gyere! Lödd belém az összest!Ekkor már nekem is rángatott a puncim, és teljesen átjárta a testem a mámorító kéj.Így görcsösen szorítottam öt, és egyszerre, hosszantartó, csodálatosan hatalmasat élveztünk!Szótlanul, pihegve öleltük egymást, még néhány percig.
Közben arra gondoltam, hogy régen vártam erre az alkalomra, és most elérkezett, de nem is akármilyen eredménnyel!Ekkor kezdtem érezni, hogy lankad az imádott kedvencem.Miután kicsusszant belölem, éreztem, hogy a belém lött sperma, lassan folyik ki a puncimból, és a fenekem vágatán keresztül az ágyra patakzik.Nem törödtem vele! Gondoltam majd letakarítom!Kezeimet az arcára helyeztem, és apró puszikat adtam a szájára, és így mondogattam neki, hogy szeretlek, szeretlek, szeretlek!
Kicsim én is nagyon szeretlek, de teljesen elvetted az önkontrolomat, mert ezt nem lett volna szabad csinálnunk, és ezért most, büntudatom van! Nekem kellett volna megakadályozni azt, hogy ez ne történjen meg!Apa! Ne vádold magad, mert én provokáltam ki, és szerintem, nincs az-az egészséges férfi, aki ellen tudott volna állni ennek a kísértésnek!
De ha ez kiderül! Akkor mi lesz velünk!?Nyugi apa ne görcsölj, tölem senki nem fogja megtudni!De apa, még lenne egy kérésem!Had költözzek éjszakára hozzád!Rendben. Már úgy is mindegy! (Válaszolta)Csak még nekem is van egy kérésem, vagy inkább feltételem!Ki vele, mi az apa?Amint észreveszem, hogy ez a tanulás rovására megy, ott lesz abba hagyva!Örömmel vállaltam ezt, mert elég jó tanuló voltam, és nem esett nehezemre ez a kérés.Majd, megoldottuk a fogamzás gátlást is.Innentöl kezdve alig volt nap, amikor nem szeretkeztünk!Apa is már egyre többször kezdeményezett.
Ez után bugyit, otthon, sohasem viseltem. Amikor megkívántam, csak behajoltam elötte,így mutatva fedetlen popómat, és keltettem fel a figyelmét! Apa már tudta a dolgát, jött is hogy hátulról nyársaljon fel, az imádott farkával.Volt, hogy a konyhaasztalra, hasamra vagy épp a hátamra fektetve, döngetett meg!Nem bántam volna, ha folyton bennem lett volna a farka! Annyira imádtam a kefélni apával!


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!