Egy biszex férfi története

1.

Tizenévesen volt az első szexuális kapcsolatom, az unokabátyámmal. Náluk nyaraltam Gyöngyösön, ketten voltunk otthon! Fürdés közben rámnyitott, pont amikor játszottam magammal. Beült hozzám a kádba. Sokáig simogattuk egymást, majd behívott a szobájába, hogy szeretne kipróbálni velem valamit. Először csak franciáztunk, majd megkért, álljak négykézláb! Beujjazott, utána benyomta szép méretes farkát. Borzalmasan fájt, de mikor már mozgott bennem, kezdtem egyre jobban kitágulni és még tetszett is. Sokáig mozgott bennem, egyre mélyebben, egyre keményebben. A csípőmet fogta, és teljes hosszában mozgatta bennem a farkát. Nagyot élvezett belém. Míg Náluk nyaraltam, többször szeretkeztünk, sokszor megdugott, de én nem kívántam, hogy kipróbáljam Vele ugyanígy ezt a dolgot. Rettenetesen élveztem a szünidő végére, hogy megdugnak, hogy kívánnak, hogy belémélvez egy fiú, hogy sokszor szinte beöntést érzek magamban, hogy szinte egyszerre tudunk elélvezni. Akkor még nem ismertem, milyen a szex lányokkal. Csak képeken láttam cicit. Gyűjtöttem az újságokból kivágott képeiket. A szekrényajtóm belső oldalán néhány nagyon izgató meztelen lánykép van.

2.

Ősszel Pestre költözött a tanulmányai miatt, egy albérleti szobába. Közel kerültünk egymáshoz, nem kellett a szünidőkre várnunk, hogy találkozzunk. Rendszeresen jártam át hozzá. Csak egy telefon, már indultam is. Egyszer női fehérneműk voltak a farmer alatt rajtam. A társbérlőnőnk harisnyáit, harisnyatartóját és csipkebugyiát vettem kölcsön. A villamoson már a tudattól, hogy így vagyok öltözve, keményen állt a farkam. Izgató érzés volt, hogy senki nemtudja mi van rajtam, mi lenne, ha meglátnának így! Kiváncsi voltam, vajon mi lesz a véleménye rólam, tetszik-e Neki is? Nagyon meglepődött, mikor mondtam, hogy hogy vagyok öltözve, kíváncsian, kapkodva kezdett vetkőztetni. Olyan hatást váltott ki a látvány, hogy minden előjáték nélkül lökött az ágyra. Megerőszakolt. Azt mondta: ez eddig a legnagyobb élmény volt számára. Nagyon szép és izgató a fenekem a női bugyiban, szép a lábam, szexis a harisnyatartó rajtam. Szerintem még Ő sem volt akkor csajjal. Attól kezdve csak így jártam hozzá. Nagyon kellemes órákat töltöttünk együtt, így ismertem meg az anális kielégülést, így tanultam meg kielégíteni valakit az Ő mozgása nélkül is, csak magamban tartva az izmokkal, lovagolva, vagy négykézláb állva, hogy csak én mozgok, vagy hanyatt, a lábaim a vállán, de csak a csípőm mozog le-fel. Ebben az időben szerettem meg a sperma ízét. Másét, mert az enyém nem tetszik még ma sem…Olyan hülye dolog tudom, de sokszor inkább elszorítom, hogy ne fröccsenjen ki, mert nem élvezem még a látványát sem. Aztán unokatesóm visszaköltözött Gyöngyösre, melózni kezdett, nem találkoztunk már rendszeresen. Egyszer- egyszer nálunk töltött a családjával néhány napot, nagyon nehezen oldottuk meg, hogy lefeküdjek Vele. Éjjel csak a makkját dugta belém, mert nem akart kimenni megmosni utána a farkát. Akkoriban még nem tudtam, hogyan legyek olyan tiszta a fenekemben, mint ahogy mamár ez megoldott.

3.

Innen sajnos csapongok, nem tudom időrendben leírni a történeteimet, írom, ahogy eszembe jut!

A második feleségemmel a szex 20 év után teljesen megszűnt. Külön ágy, külön fürdés esténként, elkezdett hálóinget hordani éjszaka, szóval vége. Eleinte maradt az önkielégítés, később újra beszereztem a női fehérneműből néhányat, mert az érintésük hiányzott. Elkezdtem borotválni magam az intim részeken. Egyre bátrabban, egyre nagyobb területen, télen a mellkasom is, néha a lábamról. Mindenhol azokat a tárgyakat figyeltem, kerestem, amik az anális kielégülést segítik. Vásárolni erotikus boltba nem mertem bemenni, maradtak a házilag készített játékaim. Harisnyáimat, tangáimat remegő lábbal és gyomorral vettem az üzletben, de mire végeztem, már állt a farkam a gondolatra is, hogy ezekben lehetek délután. Miután nejem úgy aludt, mint a tej, néha éjszakánként is magamon hagytam őket, sőt néhány análgolyóval magamban aludtam el. Fiúkkal sosem kerestem kapcsolatot. Soha nem néztem meg egyetlen homo filmet, vagy újságot. Csak olyan pornófilmeket gyűjtöttem, amin főleg leszbi lányok szeretkeznek, amiben játékszereiket minden módon és helyen használják egymásban. A munkám olyan jellegű volt, hogy akár napokig nem jártam haza, ez természetes volt. Így könnyű volt a csajozás. Futó kalandoktól kezdve a néhány hetes, vagy 1-2 hónapos kapcsolatok váltották egymást. Ilyenkor a lányokon lévő fehérnemű kielégítette a vonzalmamat, egyik sem tudott a szokásaimról. Análisan egyikkel sem érintkeztem, eszembe jutott, hogy talán engem megdughatnának, de nem került rá sor egyikkel sem. Aztán egyszercsak megtalált egy srác…Ez az időszakom a ’90-es évek elejére tehető, de visszatérek még az előzményekre is később. Ahogy az eszembe jutnak a dolgok, úgy javítgatom ezt az oldalt is! Ne keresd az összefüggéseket, én sem tudom percre pontosan leírni!

4.

Így kezdődött:

Egy este a tömött buszon éreztem, hogy valaki keresi a farkam, háttal állt nekem, csak a kezét éreztem a sliccem körül matatni. Símogatott, kezdtem merevedni.Felizgultam. Soha még így nem találkoztam partnerkereső programmal. Pont egy helyen szálltunk le és miután Ő előre ment az utcán, mintha misem történt volna, leszólítottam. Megismerkedtünk, több mint egy órát beszélgettünk és randira hívott a lakására másnap reggelre. Alig aludtam aznap. A reggeli tisztálkodáson, borotváláson, előkészületeken járt az agyam. Teljes alvázmosás után indultam Hozzá. Sokáig beszélgettünk a vágyainkról, elképzeléseinkről, Ő is nős volt. Megjelent egy barátja, aki igen jól nézett ki, szintén a házban lakott. Tovább folyt a beszélgetés, majd a barát elment. Rátértünk a lényegre. Egymást vetkőztettük, majd letérdeltem és a farkát kivettem az alsónadrágból! Ez félelmetes! Két markomból még kinnt volt a makkja, és alig értem át! Még képen sem láttam ekkorát. Csókolgattam, a karikagyűrüm villogott a napfényben és bevettem. Csoda. Teljesen kitöltötte a szám. Próbáltam mélyebbre, de majdnem megfulladtam. Aztán letérdeltem elé! Először az Istennek sem akart bemenni. Nem fért be. Se krém, se ujjazás nem segített. Félelmetesen nagy volt. Kértem próbáljuk más pozitúrában. Hanyadt feküdt és én megpróbáltam beleülni. Szenvedtem, de nagy nehezen sikerült. Nagyon lassan tágultam. A sok krém úgylátszik segített, meg a várható érzés! Mondtam, hogy ne mozduljon, mert szétszakadok. Lassan kezdtem mozogni, míg Ő a farkammal játszott és bíztatott a nagyobb tempóra! Szinte leálltam, a hasamban éreztem a makkját. Kitöltött teljesen. szinte oszlopban ülve éreztem magam. Csak az izmaimmal játszottam. Ültem a hatalmas farkában, tövig beeresztve, éreztem a lüktetését minden porcikámon. Majd szétrobbant, amikor elélvezett. Évek óta nem volt fiúkapcsolatom, elég volt a nejem szexuális vágyát kielégítenem, míg voltak Neki, vagy néha egy-egy alkalmi kapcsolatban helytállnom. Illetve nem néha, de ezt is majd később!

5. Mielőtt eljöttem Tőle, kért, hogy hívjam fel, mert ezt szeretné, ha folytatnánk. Mit mondjak! Sajgó seggel, de nagyon vártam akár újból, hogy megdugjon. Három nap múlva hívtam. / Ő legyen István innentől / Megbeszélt időre érkeztem, de az említett szomszédja megint ott volt. / Ő talán Feri legyen / Néhány cigi, feles, meg egy sör után Feri mellém állt a fotelhez és kigombolta a nadrágját. Kezemet odatette, hogy folytassam a vetkőztetést. Nem volt rajta alsónadrág, a farka meg már félkemény volt. Bevettem a számba és játszottam a nyelvemmel rajta. Nagyon jó íze volt. Szeretek szopni, állítólag tudok is. István az ágyon ülve játszott magával, simogatta hatalmas szerszámát, ami már félelmetes méretűre növekedett. Majd elővett egy vibrátort és bekrémezve odahozta. Előbb nem értettem, de kértek, forduljak meg. Feltérdeltem a fotelbe, Istvánnak háttal, a számban Feri farka a támla felett. István a fenekemet, derekamat, hátamat simogatja, beujjaz, majd óvatosan feldugja a vibrátort. Isteni érzés. Hideg, mégis tetszik. Egy darabig tágított vele, körbe körbe forgatta bennem, ki-be húta tolta, nagyon klassz! Bennem hagyva a vibrátort, helyet cseréltek. Feri jött a hátam mögé, kivette a vibrátort és se szó, se beszéd beverte a kőkeményre felduzzadt farkát a fenekembe. A szám tele István félelmetes méretével, alig kapok levegőt, próbálja egyre mélyebbre tolni a torkomba. Felfűztek. Már éreztem, hogy nagyon remek lesz, de megint helyet cseréltek. Kicsit megijedtem, István farka rettenetes. De csoda! Minden erőlködés nélkül feltolta tövig. Feri megmosta a szerszámát, megint elém állt, hogy folytassam a franciázást. Mindketten szinte egyszerre mentek el bennem. Én meg álló fasszal a fotelben térdelve egyedül maradtam.
Nem
sokáig…

6.

Mindketten kimentek a fürdőszobába, addig én rágyújtottam, ittam egy korty pálinkát, csak az íze miatt, meg egy pohár sört. Bejöttek. Látták, hogy áll a szerszámom, hogy kívánom még, ezért az ágyra fektettek. Hason feküdtem. Vártam, hogy ki kezdi, de nem jöttek. Feri kötelet hozott és a kezeimet elöl az ágytámlához, a lábaimat széthúzva az ágylábához kötötte. Megijedtem. Most azt csinálnak, amit akarnak. El is kezdték. Felváltva feküdtek rám, vagy csak térdeltek mögém, felhúzva fenekemet. Csak néhány tolás, aztán váltottak. Nagyon keményen állt a farkam, kértem, a kezem oldják el, hogy magammal játszhassak. Hát nem úgy gondoltam, ahogy Ők. Mindkét kezemet térdeplő helyzetben a bokámhoz kötötték. A farkamra egy bőrből készült bilincset tettek, amitől majdnem szétrobbantak az erek rajta. Olyan volt, mint a sörös lóé! Nem akkora, hanem olyan eres. Tetszett, így még nem láttam a saját szerszámom, de nagyon kellett volna már pisilnem is. Na ez álló fasszal körülményes. Pisti elővett egy hatalmas fekete dildót és krémezni kezdte. Nagyobb volt, mint Pisti farka, de lágyabb anyagúnak tűnt. Olyan rugalmasnak. Előre döntött egy kicsit, a hátam mögé guggolt és betolta finoman a fenekembe. Nem fájt, teljesen laza voltam már belül. Kitágulva úgy, hogy befér ez a fekete szörny. Egy kicsit lefelé irányította, szinte a farkam irányába. Előbb mélyen betolta, majd ki-be húzva, eljutott addig, hogy csak a makkrésze maradt a fenekemben. Megtalálta a G-pontomat. Éreztem ez nem lesz egy hétköznapi dugás, de nem tudtam mi ez? Új az érzés, mindjárt bepisilek, de mindját el is élvezek. Szinte robbanva tört ki belőlem az ondó. Baromi élvezet. Hozzá sem nyúlt senki a farkamhoz, mégis durrant. Csodálatos kielégülés. Kioldoztak, símogattak, még a számba vehettem a farkukat, de nagyon elfáradtam.

Megfürödtünk, még beszélgettünk, ittunk, aztán kértek, jöjjek máskor is! Megígértem.

7. Néhány nap múlva felhívtam Ferit! Randi a metróban, együtt mentünk volna hozzá.

Beszélgettünk, mesélt Istvánról, hogy nagyon beteg. Már évek óta, ugyan én semmit nem vettem észre ebből. Rákos. Kicsit lehangolt a dolog, megkérdeztem, azért felmenjek-e? Felmentünk. A nappaliban ültetett le, míg megfürdött. Aztán én mentem ki a fürdőszobába. Alvázmosás után meztelenül mentem be. Ült a fotelben, magát simogatta. Elétérdeltem, a számba vettem szép farkát. Sokáig játszottam a nyelvemmel és a fogaimmal, mélyeket sóhajtott, szólt, hogy álljak le, mert elsül. Nagyon szeretem a kemény férfi faszt a számban. Jó az íze, jó megszívni, hogy egy-egy csepp a számbajusson. Átmentünk az ágyhoz, ott négykézlábra állított, bekrémezett, tágított egy kicsit és megdugott. Csak így! Semmi előjáték a részéről, semmi kedveskedés. Csak megdugott. Nem volt kellemetlen, de nem élveztem. Leszállt rólam, kiment mosakodni. Hason feküdtem, vártam, hogy visszajön és kielégít. Bejött és megkérdezte, nem zavarna-e, ha az élettársa is velünk lenne? Eddig úgy tudtam, hogy meleg, nem értettem, mit keres akkor itt egy nő? Na! Talán én is dugjam meg? Vagy mi ez? Behívta, bemutatott egymásnak bennünket. Sanyinak hívják az élettársát. Ő a lány. Meztelen, áll a farka, szép méretes farok. Kiültem az ágy szélére és simogatni kezdtem. A számba rakta, nagyon nagy ez is! Aztán megkértek, hogy játsszak egyedül a farkammal, Ők néznék. Hoztak egy vibrátort, azt is használjam. Nagyon jó volt, jólesett, hogy érdeklem Őket. Behunyt szemmel feküdtem hanyatt és dugtam magam. Majd fenekemet feléjük fordítva négykézlábra álltam és úgy folytattam. Feri lefeküdt mellém és megkért üljek bele a farkába. Szemben egymással, lassan lovagolni kezdtem, mélyen a mellére hajoltam, megpróbáltam a legmélyebbre beengedni magamba. Sanyi mögém térdelt, simogatni kezde a fenekem, Feri farkát nyomkodta mégbeljebb belém, elkezdett krémet nyomni a fenekembe és beujjazott a Feri farka mellé. Aztán benyomta Ő is a gyönyörű farkát. Na itt gondoltam, hogy szétszakadok. De nem. Bement. Igazán jó élvezet, hatalmas izgalom. Hol egyszerre mozogtak bennem, hol felváltva. Igyekeztek mind mélyebbre benyomni, én meg húztam szét kétkézzel a fenekemet, hogy sikerüljön Nekik. Elsültek. Szerintem Nekik is tetszett. Remegő térdekkel, még mindig álló farokkal, megint egyedül maradtam. Egy vibrátorral meg az ujjaimmal kényeztettem még magam, majd elsültem én is. Még beszélgettünk fürdés után egy kicsit, majd búcsú. Jövök még! Megkedveltem Őket. Klassz pár.

8.

Aztán még egy szép nap

Ők soha nem hívtak fel. Annyira korrekt volt mindegyik, hogy nem telefonáltak volna a lakásomra. Mikor megkívántam, hogy megdugjanak, én kerestem Őket. Néhány hét múlva felhívtam Sanyit a munkahelyén. Ráér, megint a metróban a randi. Mesélni kezd. István már az intenzíven, kómában. Nem jósolnak sok időt Neki. Na a hangulat alakul. Lassan Újpestre érünk, felmegyünk. Feri egy fiatal kiskölökkel az ágyban. A srác hason fekszik, Feri hátulról dugja, szép látni, ahogy mozog benne. Érdekes! Sanyi egy szót sem szól, bemegyünk a másik szobába. Most Ő kezdeményez! Büdösnek érzem magam, kimegyek a fürdőbe. Utánam jön, megfürdet, végignézi, ahogy kimosom a fenekemet belül is. Még vizesen a mosdóra támaszt, előttem egy tükör, a hátammögött is egy tükör. Nagyon szép a fenekem, tetszik ahogy krémezi, ahogy simogatja, tágítgatja az ujjaival. Finoman bedugja a farkát és hosszú mozdulatokkal, ki-be jár bennem. Néha kiveszi, a lyukam ilyenkor tágan nyitva, majd újra beteszi. Játszik bennem. Nézhetjük mindketten. Nem élvez el, bemegyünk a nagyszobába Feriékhez. A kissrácot az ágymellé állítja, úgy, hogy én az ágyon fekve a farkát elérjem. Dugni kezdi, én játszom a kölyökkel. Most látom csak, mekkora szerszámmal áldotta meg a teremtő. A nyelvemmel és a fogaimmal játszom ezen a szép szerszámon, érzem, ahogy Sanyi dugja hátulról, úgy megy egyre mélyebbre és mélyebbre a számba. Feri mögémtérdel, elkezd simogatni, kezdi keresni a fenekemen a bejáratot. Az egyik lábamat a vállára teszi, szétfeszít teljesen és megdug. Nagyon mélyen benyomja, ilyen terpeszben könnyen megy be.

A két fiú, szinte egyszerre megy el bennünk, otthagynak. Mellém fekszik a srác és megkérdezi, megdughat-e? Eddig csak lányként vett részt az ilyen kapcsolatokban, de szeretne megdugni, megkívánt. Úgy szeretné, ha beleülök. Ok. Hanyatt fekszik, a farka kőkemény. Lassan beleereszkedek, le-föl mozgok rajta. Már egy ideje lovagolok, mikor a fiúk visszajönnek. Feri elémtérdel a srác fejefölé, ráhúzza a farkára a számat, megint kemény Neki. Igen jó passzban van ma. Sanyi a fenekemet krémezi, Ő is beakarja dugni a kissrác farka mellé. Egészen előredőlök, helyet adva a második érkezőnek. Bemegy. Egyszerre 3 fasz van bennem. Csoda! Hatalmas beöntés, mert egyszerre mennek el bennem, közben a számba meg folyik Feri ondója. Nagy volt ez a dugás. Nagyon nagyot élveztek a fiúk, én meg megint egyedül fejezem be.

9. 2000-ben vásároltunk egy házat vidéken, pesttől 20 km. Felújítás, tatarozás, új házrészépítés, mind vitte a pénzt. A kocsimat eladtam, pestre nem mentem már. Elmaradtam Sanyiéktól. Éveken keresztül magammal voltam egyedül. Nem volt rossz, de hiányzott már valami, ami különbözik a flakonoktól, esetleg egy friss kellemes punci. Bekötötték lakásunkba a NET-et, de nem találtam még meg a lehetőséget az ismerkedésre. Aztán rábukkantam egy párkereső oldalra, ahol regeltem és vártam esténként, hogy valaki rámírjon. Semmi. Nem voltam nagy parti úgylátszik. Nős, családos, bi, azokkal a képekkel, ami fent van. Nem ezt keresik itt. Anyagi helyzetünk kezdett helyreállni, megint vettem egy verdát, már legalább mozogni tudok.

Új munkahely, jó fizetés, szabad mozgás megint. Éltem újra. Aztán egy lány érdeklődött a portálon, hogy milyen az anális kielégülés, hogyan tartom tisztán a fenekem, stb. szeretne egy kötetlen beszélgetésre találkozni velem. A reptéren dolgozott, irány a mellette lévő kagylós benzinkút. Több mint egy órás beszélgetés, randi megbeszélés, soha többet nem láttam. Viszont néhány párkereső portál címét leírta. Kezdjük! Mindenhol nyíltan írtam a hovatartozásomról, a családról, aki erről mit sem tud, a fehérnemű fétisemről. Viszont csak fiúk kerestek. Gond egy szál se, randi egy este az egyikkel. Kocsival jött, beszélgettünk, randi másnap.

10.

Csodaszép Alfa! Szerintem céges. Kora tavasz, friss levegő, ragyogó napsütés. Merre menjünk, én nem ismerek semmit a közelben. Ő tanácsolja, van egy hely, ahol már járt lányokkal is, patakpart, senki nem láthat, nyugodt környék. Megyünk. Kért, hogy a piros harisnyámban, a piros dugós tangámban jöjjek és a bőrszíj, mindenképpen legyen a farkamon.

Úgy mentem. Megálltunk egy kocsmánál, miután én nem vezettem, kértem egy körtét sörrel, kávét. Ő kávézott. Nem rosszképű, pedig ilyen szemmel még soha nem
néztem
meg egy srácot se! Nem sürgetett, nyugodt volt, pedig állítása szerint már merevedése van. Visszaültünk a csodajárműbe, irány a part. Kis keresgélés, még a fák, bokrok meztelenek, de talált egy beállóhelyet. Talán nem látni minket. Simogatni kezdett a nadrágon keresztül. Az ülést hátrébb csúsztatva letoltam a nadrágom és szorítottam a bilincsen egy kicsit. Már nekem is merevedett anélkül is, ez aztán megtette a kellő hatást. Ráhajolt, szopni kezdett. Kíváncsi voltam az Ő méreteire is, amiket eddig csak a képein láttam. Lehúztam Róla a nadrágot. Harisnyanadrág volt alatta. Nem tetszett! Vagy én vagyok a csaj, vagy leszbik vagyunk! Azt nem mondta, hogy Ő is felvesz ilyesmit. Most Ő akar engem dugni, vagy mi? Én nem fogom, az ziher. Kihámoztam a farkát, aláraktam a harisnyanadrág gumis részét a heréi alá, aztán felállítottam Neki rendesen. Levettük a nadrágjainkat és a kocsiajtót kinyitva, a hátsó ülésre döntött úgy, hogy a fenekem kinn maradt. Na! Ha mégis jár erre valaki, az most örülhet. Piros harisnyás tangás segget dug egy harisnyanadrágos fickó! Viszont nem dug. Lelankadt. Az istennek sem áll fel. Elétérdelek, segítek, keményedik, de mire mögém, kerül ipponnal, megint leáll. Kér, hogy itt a kocsi mellett állva a szabadban verjem ki a sajátomat neki. Leül az ülésre oldalt, úgy, hogy kinn a két lába, simogatja magát, én meg a természetnek háttal, a farkammal játszom, míg az egyik ujjam a fenekemben. Hamar elmentem, kérésére a combjai közé. Csendben mentünk hazáig, nincs magyarázat. Talán zavarban volt? Mindegy! Nem írt, nem üzent azóta.

11.

Hónapok teltek el feleslegesen a gép mellett. Akikkel beszélgetni kezdtem, olyan emberek voltak, hogy se helyük, se bátorságuk az ismerkedéshez. Már mindent kipróbáltam. Olyan blogot írtam, mint ez, olyan képeket tettem fel, amiből egyértelmű, hogy hova tartozom, semmi. Aztán egy alkalommal rámírt egy srác! Szereti Ő is a női fehérneműt hordani, aktívan anál élvező, volt már fiúval, szeretne találkozni velem. Örs, de. 10 óra. A kocsimról megismert. Beül, beszélgetünk. Elég sok dolgot elmondunk magunkról, de inkább Ő mesél. Engem ismer már, elolvasta minden bejegyzésemet. Akkor Ő 48 éves volt, nem kezdő tacskó, akik mostanában keresnek. Nem is rossz kinézetre, magas, fekete, jóképűnek mondható.

Kb. 1 órás beszélgetés, aztán felajánlom, hogy hazaviszem. Este keres a portálon, közli, hogy Neki én öreg vagyok, más elképzelése volt rólam. Semmi gond, maradunk haverok a net-en.

Sokat dumcsizunk, kialakul köztünk egy normális viszony. Aztán egy délelőtt együtt vagyunk a biszex Chat-szobában. Megpróbálom. Áthívom hozzám. A lakásomra. És jön! 40 perc és ott lesz, ígéri. Nyomás a fürdőszobába, fürdés, alvázmosás, borotválás mindenhol. Aztán körtelefon a családnak, megbizonyosodni, hogy véletlenül sem jöhetnek haza. Felveszem harisnyatartóval az üvegszálas hófehér harisnyám, és egy dugós fehér tangát. Rá egy otthoni szabadidő alsó, meg fehér póló. Pont végzek, mire megjön. Leül egy fotelbe, beszélgetünk. Én, hogy lazítsak, iszom egy rövidet, meg hozok sört, Neki üdítőt.. Megkérdi, mi van rajtam, megmutatom. Sztriptíz egy fiú előtt. Simogatni kezdi a farkam, a szájába veszi, közben én is lehajolok, hogy elérjem az Övét. Kő kemény. Már nagyon hiányzik, hogy megdugjanak, feltérdelek a kanapéra és beveri! Nagyon. A fejem beverem a falba minden lökésénél, de nem tudok hátrébb menni. Istentelenül beindult. Belém engedett mindent. Azt hittem, újabb beöntés. Megmosakodott, én elfeküdtem a kanapén, még dumcsiztunk, majd elköszönt. Ezt még folytatjuk, reméltem.

12.

Később se hely, se idő egyikkőnknél sem.

Hosszú beszélgetések a privin esténként, érdeklődők, kanos hapsik tömege, de semmi konkrétum. Aztán egy alkalommal valami beindult. 30 éves srác, szeretne a lakásán találkozni velem. Független, volt már kapcsolata fiúkkal, szereti a női fehérneműt viselő és kedvelő férfiakat, aktív, érdeklem. Nosza. Másnap délelőttre megbeszéljük az időpontot, telefonszámot cserélünk, ellenőrizzük, hogy nem kamu-e! Minden ok. Azokat a fehérneműket veszem fel már otthon, amiben látni szeretne. A ház elől hívom, nem veszi fel. Néhány próbálkozás, aztán már ki is kapcsolja a telefonját. Sms-t írok Neki, majd hazaindulok. Este feljön a gépre, elnézést kér, orvosnál volt, lenémította a telefont, aztán meg lemerült. Szolid leszek, ha csak annyit írok ide, hogy a picsába küldtem el! A blogomban természetesen névvel leírtam, hogy mit csinált, milyen tetű volt, sokan nekiestek. Letiltották néhányan, mások a védelmére keltek.

Baromi bosszúvágy forrt bennem, de elnézést kért, sajnálja, próbáljuk meg még egyszer. Na így más! Felmentem másnap hozzá. Néhány perc és a szobában voltunk. Kérte, hogy megnézhesse a cd-imet, amiket átvittem magamról. Végignézte, de láttam, valami nem klappol Nála. Sehogy sem indul a dolog. Nem nyúl hozzám, nem vetkőztet, nem kíváncsi a szép cuccokra rajtam, nem értem. Összepakoltam és eljöttem. Se nem bi, se nem homo, se nem aktív, se nem kezdeményező, azt sem értem, mire várt. Na mindegy. Ez nem jött össze. Már nincs azzal a nick-el a portálon, nem keressük egymást.

13.

Eddig az életem legmélyebb nyomait hagyó szexuális dolgaimról meséltem.

De!

Hogy ez hogy alakult ki, hogy mi volt mellette, ezt fontosnak találom leírni a többhetes hallgatásom után.

Innen már csak egy élettörténet, ha nem érdekel, ne olvassátok!

Talán csak magamnak írom, vagy jelenlegi feleségemnek, aki ugyan sok mindent tud, de talán

Mégsem eleget rólam.

14. Kis pöcs voltam, talán 10 éves. A szomszéd házban lakott egy nagyobb fiú, aki egyszer lehívott a pincébe, azzal, hogy mutat valamit. Letolta a nadrágját és megmutatta a fütykösét.

Lehúzta róla a bőrt és felállította magának. Kért, hogy folytassam a játékot. Halvány fingom nem volt, hogy ezt miért kell, semmit nem éreztem. Aztán Ő vette le az én nadrágom és elkezdett simogatni. Semmi. Nálam semmi. Kért, hogy vegyem a számba a szerszámát és szopogassam. Nem volt rossz íze, sőt, kellemes melegség öntött el. Nekem ugyan továbbra sem okoz merevedést, de ahogy belespiccel a számba, majdnem megfulladok. Öklendezek. Aztán sokáig simogat, míg lassan feláll az enyém is. Az első élvezésem minden megjelenő anyag nélkül sikerült. Szerinte nincs gond, még nem lehet nekem olyanom, mint Neki, de ha megnövök, nekem is lesz!

Délutánonként sokat jártunk a pincébe. Az én fütyim olyan kicsi az Övé mellett, de tetszik a játék. Egyre jobb az az érzés, amit akkor érünk el, mielőtt lankadni kezd!

Néha már az udvaron várom, mikor jön és megyünk a pinyóba. Tetszik ez a huzkodásos dolog.

Este a paplan alatt sokszor magam is kipróbálom. Nagyon klassz!

15. Mint minden jóravaló fiúgyerek, én is kukucskáltam a kulcslyukon, főleg a társbérlőnőnket szerettem kilesni fürdés és öltözködés közben. Akkor a harisnyát még harisnyatartóval hordták a nők. / Nem úgy mint ma, azok a szar harisnyanadrágok! Semmi szexuális töltete nincs ennek a ruhadarabnak! / Ami nagyon izgatott, ahogy felcsatolja a pántokat, ahogy végigsimítja a lábát, ahogy a csipkés bugyit felhúzza.

Nyári szünet, Ő dolgozni megy, a nagyi, aki vigyáz rám a konyhába.

Tudom, hol tartja a fehérneműit a csaj, kilopok közülük egy harisnyát, meg egy harisnyatartót.

Irány a pince, vetkőzök és felveszem őket. Azonnal feláll a már kamaszos méretű farkam. Van egy rossz foncsorhibás tükör a lomok között, elé húzok egy fotelt és maszturbálok női cuccban. A szomszéd fiú mutatta meg, hogy a fenekemmel is lehet játszani. Előbb csak az ujját, később vékonyabb dolgokat dugott magába és belém is. Most a tükör előtt egy lapátnyélből lefűrészelt darabbal játszom. Fáj, nem megy be, száraz mindenem, de nagyon tetszik. Hamar elélvezek. Már van ami kifröccsen, az ciki, nem tudom eltüntetni olyan egyszerűen. Foltot hagy.

Aztán visszalopni a fehérneműket a szobájába, elrendezni, hogy ne vegye észre, izgalmas játék.

Néha anyám cuccai közül viszek magammal fehérneműt a fürdőszobánkba. Volt egy vastagnyelű WC pumpánk, azzal nagyokat dugtam, miután a fenekem hozzászokott a játékaimhoz. Alaposan elmostam, de lehet, hogy sohasem használta senki a WC-ben. Mindegy. Feltapad a fürdőkád falára, elétérdelek és nyomom magamba. Már krémezem előtte, így könnyebben tudok rajta mozogni. Néha a szekrényajtóról leveszem a belső tükröt, a földreteszem, arra tapasztom a pumpát és úgy ülök bele. Fantasztikusan szép látni, ahogy bemegy, meg kijön ez a vastag nyél.

Már szőrös a fenekem, ez nem tetszik! Sőt a farkamon sem szép a szőrzetem. Néha leborotválom a nagyobb szóló dugáshoz előkészülve.

Alapos szervezés előzi meg, nehogy rám nyisson valaki a fürdőben, vagy a szobában. Mire mindent behordok, előkészítek, már rendes merevedésem
van.

16.
Múltak az évek. Kicsi gyermeteg randevúk, „Tetszik a csaj? Verjük meg” szerű udvarlások.

A műjégpályán összeszedett hódolóink, akiknek a nagyfiúk hokis tudása imponál, csitrik.

Suliból hazakísérések, „Vihetem a táskád?” próbálkozásokkal. Esti önkielégítések egy elcsattanó puszi után. Levelek a padok között elküldve, de más is elolvassa, aztán röhög az osztály. Kézilabdaedzésen, vagy meccseken a csinos szurkolólányok közti pofáraesések. Szóval egy kamasz élete folyik.

És középiskolában az első lány!

Azonnal beleestem. A haverom csaja volt, 16 éves, én 17. Szőke hosszú haj, kék szem, csodaszép alak, szép cicik. Kell!!!!

Bejárt a haver elé a sulihoz, meghívattam magam egy sörre a sráccal. Nem érezte veszélyben magát, együtt ültünk be egy presszóba.

A lány mellette, szemben velem. Ölelgették egymást, én meg a sörösüveget. Ragacsos lettem az üvegtől, a kezem a zoknimba töröltem. Azóta is szokásom. Tudom nem szép, de szokás.

A haverom kiment a WC-re, a lány átült mellém. Közölte, hogy holnaptól miattam, akar a suli elé járni, énrám akar várni. Hát bepárásodott a szemüvegem. Se köpni, se nyelni nem tudtam. És ki mondja meg a srácnak? Hát Etelka megmondta. Másnap már együtt jöttünk haza a buszon.

17. 8 éves korom óta a zene volt mindenem. Előbb a kötelező zongora, ott sokra vittem, csak nehéz volt a hónom alatt az iskolába hordani, így a Beatles „felkérésére” elkezdtem gitározni! Baromi balhé otthon, a zeneiskolában, egy széttört gitár a fejemen. A zongorát nem csapta hozzám apám, nem bírta el, inkább eladta. Lett hely a szobámban. Bekerült az első AKAI állóorsós! Meg a hangfalak és az első elektromos gitár az erősítővel. Na a szomszédoknak annyi. Az első zenekarom, ahol Etelka énekel, az első fellépés a gimiben, a próbák egy budai pincében, a hétvégi zenehajó a Bikinivel, Török Ádi! Szóval élek.

Etelka 2 hét után engedi meg, hogy megfogjam a mellét. Ezt a gatyám bánja. Aztán egy kirándulás Óbudára, a Partizánbarlangba. Nem tudta szétnyitni annyira a lábát, hogy bemenjen teljesen. Szűk mindkét lyuk. De a lakásukon megtaláltuk a jó pozitúrát. Sírt, amikor meglátta, hogy véres minden. Boldog volt.

Sok szabadságot kellett kivennem 1-1 nap miatt, amikor üres volt a lakásuk. Egyre jobban kezdtük felfedezni egymást. Két teljesen kezdő tacskó találja ki, hogy mit lehet a másikkal kezdeni? Nekünk megy. Fantasztikus helyeken szeretkeztünk. Dunapart este, a rendőröknek tetszett, de legalább megvárták, míg befejezzük, csak akkor világítottak ránk. Hazavittek mindkettőnket. 12-es villamos éjjel, a hátsó ülésen, vagy a 75-ös troli hajnalban az akkor még pótkocsival közlekedő járaton. Egy balatoni csónak nappal, messze besodródva, helikopter kísérettel.

Ami nagyon megmaradt bennem: egy alkalommal szeretkezés után indulunk ki a fürdőszobába. Megy előttem, látom a csodás fenekét. Átölelem, és a hűtőre támasztom az előszobában. Hátulról még egyszer, mielőtt megfürdünk.

Csak később mesélte, hogy két dolog volt az életében, amire mindig örömmel emlékszik majd vissza! Az egyik a zokniba törölt kezem, amikor belémzúgott, a másik a hűtőszekrény.

3 évig jártunk, 2 évig a mennyasszonyom volt.

Én kúrtam el, nem bírtam a véremmel. A zenekar, az életvitelem, mind alkalom volt újabb és újabb lányok megismerésére. Nem kellett sokat tennem, hogy az estét velem töltse bármelyik.

Ezt nem tűrte sokáig. Néha felmelegítettük a kapcsolatunkat, de vége lett. A baj, hogy egy munkahely, egy emeleten lévő irodák. Na meg a Kommunista szombat! Hát ott dugtuk a búcsúdalunkat a főnököm íróasztalán.

18. Létezik elő és létezik utókalkulátor! Vagy létezett abban az időben. Ma nem tudom van-e ilyen munkakör?

Én a könnyebbiket választottam, érdemeim elismerése mellett utókalkulátor lettem, utólag szerintem könnyebb kalkulálni.

Érdemeim az alábbiak: függetlenített szervezőtitkár a KISZ-ben, a zenekarom, amit a cég szponzorált, tehát ez a beosztás csak egy íróasztalt ad, amihez le sem tudok ülni, mert egy kis szőke ül ott mindig, mikor dolgozni támadna kedvem. / Ugyan ezt nem várják el tőlem, amúgy nem is értek hozzá! / Kávét azért főzök néha a szobában, de nem töltöm itt az időm, habár Rozi tetszik. Nagyon! Kicsi, szőke, mindene a helyén! Én nem vívtam ki az elismerését, mindig belémköt valamiért. Kezd kialakulni az utálat részéről, mert én meg kimutatom, hogy imádom, illetve mindent megtennék, hogy lefeküdjön velem.

Viszont a kolléganője meg hajt rám. Erősen érezteti, hogy kurvára nem akarja vetélytársnak Rozit.

Apám vett egy hétvégi telket a Dunakanyarban, csak egy kalyiba van rajta. Kimegyünk a hétvégére. Fel kell avatni az új szerzeményt. Mindkettőt. A vityilló kellemes, a csaj tiszta, baromi jól szeretkezik. Tapasztaltabb, mint én. Sokat segít. Egy basszameg viszont történik! A harmadik menetbe kezdenénk, a rádióban meg az Illéstől a „mákosrétes”. A csaj csendben dúdolja, míg én dugom. Azonnal pakoltunk.

Hétfőn visszahallom, hogy egy tetű vagyok, kirúgtam, hazazavartam. Rozinak tetszik a dolog, kezd egy kicsit kedvesebb lenni napról napra. Már nem engem utál. Vajon mit mesélt a csaj?

19.

Kiderült néhány hónap múlva! A lány nem a csalódását, nem a kudarcot mesélte el.

Egy munkahelyi asztalitenisz versenyre lejött Rozi is. Csak szurkolni a FORSZ csapatának. Nekem akkor nagyon ment, Bp. bajnokság, megyei döntő! Viszont itt kifogtam az örök győztest, az életem állandó megkeserítőjét. Szarul éreztem magam. Soha nem érdekelt így egy vereségem sem, és Rozi előtt nem éreztem jól magam. VESZTES LETTEM!!!!

És a csoda! Átölel, megtörli a homlokom, és felkínálja a száját. Gyerekek! Minden le van szarva! A kupa, a bajnokság, minden! Együtt megyünk ki a csarnokból.

Angyalföld, patakpart, lakótelep. Én Újpesti születésű vagyok! Na itt is az örök harc! Tripolis-Újpest! Gyűlölet!. Mikor elköszönök Tőle, megtalálnak! Nagyon szarul voltam 3 napig. Csak hánytam. Mikor újra dolgozni mentem, elmesélte, hogy az öccse lerendezte a dolgot, bátran hazakísérhetem ezentúl, a védelmük alatt állok. Ilyet nem láttam. Sokat verekedtem, sokszor megvertek, a műjégen kemény csoportom volt, senkitől nem féltünk, volt, hogy a rendőrt rugdostuk le a jégről és menekültünk koriban a 75-ös trolihoz, de az itteni srácok valóban félreálltak, mikor mentem Rozihoz. Ezt egy csaj vívta ki értem! Nem én küzdöttem meg az elismerésért.

Elvettem feleségül.

Na nem ezért, hanem azért, mert a családommal már végképp nem tudtam kijönni!

Vidéki ház, öröksége, költözés. Csongrádmegye

Nászéjszakás terhesség.

A pitvarlás alatti nagy szexcsaták lanyhulása.

Komoly munkahely, megint a függetlenített szervezőtitkári állás, sok szabadidő!

Rozi dolgozik, én a hétvégi sportrendezvényeket szervezek az iskolák között. Mi vezetjük ketten a versenyeket.

És megszületik a lányom. Pestre költöznek, mert mi a családjainkkal közösen építkezésbe fogtunk a romos ház felújítására, így ott nem lakhatnak.

Elkezdődik egy másik életem.

20.

Egyedül maradtam. Csak a hétvégeken jön le minden hadrafogható fiútagja a családjainknak, akkor megszakadunk, de halad a ház. Május van. 7.-én született a lányom, őszre kész kell lenni! Hétközbe egyedül. Megint zenélhetek, megismertem egy jófej srácot. Baromi jól gitározik. De kezdődik az egyedüllét esténként. Előveszem a nejem fehérneműit, próbálgatom. Aztán vásárolok is. Ennek nem lesz vége? Már majdnem elfelejtettem. A víz nincs bevezetve a házba, kb. 200 m.-re van az utcai kút. Sokszor megyek ki vízért köntösben úgy, hogy alatta harisnya és csipkebugyi van. Szemben is építkeznek. A srácok füttyögnek, nekem tetszik. Szerintem látszik, hogy harisnya van rajtam. A munkahelyemen is rajtam van a csipkés bugyi állandóan. Este kimosom, reggel felveszem. Aztán előjön megint az anális játékszerek beszerzése, vagy készítése. Teljes arzenál a flakonokból, egyre nagyobbak. A kész szobába beállítom a nagytükröt, hogy pont az ágyamat lássam benne. A spotlámpák csak ide világítanak. És szép vagyok a tükörben. Harisnya, harisnyatartó, bugyi! Aztán le a bugyival és sorba a játékszerek. Megtanultam tisztántartani a fenekem, így nem kell a mosogatással fáradnom élvezés után, ráér reggel elmosni a játékaimat.

Egyre perverzebb játékokat találok ki. Kikötöm magam, érzem, hogy megerőszakolhatna bárki! Csak lenne itt valaki!! Érdekes módon, ilyenkor nem lányok jutnak eszembe. Ilyenkor én vagyok a lány! És rohadtul megdugom magam. Látom a tükörben a formás seggem, benne a hatalmas flakon, a hátrakötött kezem, a másikkal meg ki-be nyomom a játszótársam. Sokszor csak azért jövök el a melóhelyről, ahol ugyan semmi dolgom, viszont nem baj, ha látnak, hogy beöltözzek még délután,
hogy
estig a kertben is női fehérneműben locsolhassak, és a fenekembe feldugott játékokat élvezzem. Aztán este az ágyban megint élvezzek.

21.

Esténként gitározunk az udvaron a haverral, aki mitsem tud a dolgaimról. Nem is olyan, akivel lefeküdnék. Normális, de eszembe sem jutott.

Bemutatott egy csajnak. Elmondtam, hogy nős vagyok, gyerekem van, de rohadtul hiányzik valaki. És eljött egy este.

Hát úgy történt, hogy megkért, gitározzak, míg a vacsit elkészíti. Volt kedvence, kérte azzal kezdjem. Én csak kottából tudok, vagy tudtam mindig is zenélni, még a saját számaim is csak úgy mennek. Megkerestük együtt a gyűjteményemből, közben éreztem az illatát, a haja az arcomba ért. Rohadtul voltam. Ma borotváltam a farkam körül, meg a fenekemet, mit szól, ha esetleg eljutunk az ágyig? Ez milyen lehet? Megkérdeztem. Ő is borotválja, ugyan fazonra, és megnézné az enyémet is. Nem vacsoráztunk. Csak utána.

Aztán az első baki. Elaludtam, érzem simogat. Ráül a keményen álló farkamra, csendesen nyüszítve élvez el. Ez annyira beindított, hogy rögtön utánamentem, elélveztem Benne és Rozinak szólítottam. Meglepődött, de nem szólt. Valahol elfogadta, nem Ő az első. Sokáig járt hozzám. Félelmetesen érzéki volt. Minden porcikája a szexért kiabált. Csak a könyöke simogatása egy vendéglőben, elég volt, hogy hazarángasson. Az édesanyjának is bemutatott, maradhattam Náluk éjszakára, ha nem volt kedvem hazamanni. Minek az üres lakásba? Már nem kellenek a flakonok, megint NŐ van mellettem.

Aztán a kötelesség!

Továbbképzés Balatonon.

Ha már nem dolgozom a fizetésemért, legalább oda menjek el! Nem érdekes az építkezés, kötelező!

Ülünk az előadó teremben. Egy szemüveges csajt kiböktem, levél elküldése iskolás módon.

Kb. ennyi:” Tetszel, szünetben a bejáratnál! A szemüveges srác a sor végén” Mellettem is ült egy szemüveges srác. Szerencsémre Ő nem jött ki a szünetben. Edit! És gyönyörű! Feladat! Meghódítani!

Nem indul rosszul a bemutatkozás, állítólag észrevett Ő is. Örül, hogy nem a másik szemüveges írt Neki. Este a tábortűznél találkozzunk.

Na volt” 9 kis gólya leszállt a tóra”, meg néhány értelmes induló a tűz mellet, de mi leléptünk.

22.

Sokáig vártam a zuhanyzó előtt, már azt hittem, van hátsó kijárat, mikor kijött Edit.

A szobájuk hat ágyas volt, három emeletes ággyal. Az Övé középen, az alsó ágy. Hamar összebújtunk, felnőtt emberek között, akik tudják mit akarnak egymástól, nem kell sok duma. Csókolgattuk egymást, beszélgettünk, simogatások mindenhol, csak ketten vagyunk. A többi csaj még ropja a tűz körül. Aztán egy fergeteges élmény! Első olyan partner, aki hangosan mer élvezni! Nem visszafogott nyüszítés, nem elfojtott hangok, hangos sikolyok, tépi a hátamon a bőrt! A picsába! Ez nem semmi! Rohadt gyorsan alszunk el.

Hanyatt ébredek, már besüt a nap. Minden ágyról a csajok minket néznek. Már fenn vannak!

Nekem ugye áll, mert reggel a húgyerő dolgozik, Edit pedig úgy tesz, mint aki nem veszi észre a kíváncsiskodókat és hátatfordítva berakja magába a szerszámom. Attól mégjobban élvezem a dolgot, hogy 5 lány figyel bennünket, de úgy teszünk, mintha nem tudnánk, hogy felébredtek. Ki is takar, hogy irigykedjenek, a seggem világít a hajnali fényben, a lábai az oldalfalon és az ágyvasba akasztva, haját hátratépem, és hangosan élvez.

Reggeli után az első foglalkozáson mellém lép egy csini kislány. Óra után szeretne beszélni velem. Egy padon beszélgetünk az éjszakai élményéről, végignézett bennünket Edittel, a barátnője, ne tudjon róla, de lehetne-e, hogy bejöjjön a fiú szobába hozzám este? Nekünk egy sráccal 2 ágyas szobánk volt! Vezetői pozíció, kiváltság! Megállapodásunk a szobatársammal, ha az ablakban egy tollaslabda van, tilos belépni!

A kislány és én is 3 óra múlva indultunk volna egy váltófutáson.

Ne várjunk estig. Edit foglalkozáson, nekünk van 3 óránk, tollaslabda az ablakba.

Éppen az álom első mély gödrében voltunk, mikor a szobatársam bedönget a szobába, hogy előbb van a váltófutás, azonnal rajt! Nem az én érdemem, de megnyertük. Ugyan a társam a kezemnél fogva húzott végig az 1 km-en, majdnem elájultam, de a lövészet, az nem csak az ágyban ment! Ezzel győztünk. Edit megtudta a délutáni kalandomat. Viszont nem balhézott, nem harapta le a fejem. A barátnőtől nem sajnálta ezt a kis élvezetet.

Este búcsúbuli, reggel még Edit ágyában ébredek, de el kell válnunk.

23.

Ő Makón, én Szentesen éltem. És vége a tábornak! Hogy tovább? Ki-kihez? Hogyan? A cégnél mindketten hozzáfértünk a fax-hoz. Sokat dumcsiztunk napközben, megígérte átjön vonattal valamelyik délután, és reggelig marad. Na ez péntekre esett. Nekem szombaton reggel pestre kell mennem, mégiscsak van egy feleségem. A lányomról nem is beszélve! Ő nagyon hiányzik. Edit megjön délután, a vasútállomáson ebédelünk. Brassói. Imádom, Ő is!

Gond a következő! Menstruál! Vagy megy a következő vonattal vissza, vagy nuku szex. Nuku szex, de ne hagyj egyedül reggelig. Kell a jelenléted, kell az érintésed. Majd a vasút-állomáson elindulunk kétfelé holnap reggel. Hazaérünk, csak gitározni szeretne hallani. Vannak közös ismerős dalok, együtt énekeljük. Egy üveg bor, egy kávé, aztán ránk esteledik. Megágyazok, lefekszünk, de nem bírok magammal. Hál’Isten Ő sem. Nem érdekel egyikkőnket sem a természet ilyen tiltása. Boldogok vagyunk egymás karjaiban, csodálatos öröm. És elalszunk, mint akiket agyonvertek.

Reggel pakolás, az ágy csupa vér. Rádobok egy takarót, futás az állomásra.

Pest, délután, nejemék lakása, öröm! Anyádék? Szentesre mentek! Kész! Most megdőltem, vagy ráfogom az aranyeremre! Nem tudom és soha sem fogom megtudni, anyósom, vagy apósom hogyan nem mondták el, vagyha elmondták Rozinak, miért nem csapott agyon?

Mindegy! Még egy hónap telt el így! Két nő, akik átjárnak rendszeresen hozzám, meg egy őrült futókaland. Ez: Lementünk a haverommal egy diszkóba. Szar volt, unatkozó emberek. Egy csodás göndör kislány a barátnőjével petrezselymet árulnak a falnál. Ez a fasz odamegy hozzájuk, hogy a mi zenénk jobb! Érdekelte Őket! Soha sem fogom megtudni a lány nevét, de a barátom, meg a másik lány, miután nem akartak a lakásban dugni, csupa csaláncsípésesek lettek reggelre a szabad természet lágy ölén. És délelőtt ápoljuk Őket. A göndör a haveromat, én a másik lányt. Nem is viszket nekik annyira.

24.

Aztán kész a ház! Szeptemberben hazaköltözik a családom. Nem telik el 1 év és elköltözöm. Esténként az albérleti szobámban sírdogálok egy kicsit, a lányom nagyon hiányzik, habár még nem is ismertük meg egymást. De Rozival nem lehet együtt élni. Aztán irány pest! Szüleimnél van hely, ugyan csak egy kemping ágy, de öcsém megy katonának, majd lesz valahogy.

Régi munkahely, régi csajaim, újra melegítem a káposztát. Etelka visszatér, de megismerem a barátnőjét egy bulin. Összejövünk. Néha éjszaka Nála alszom, Eta nem tud róla. De a nők furik egy kicsit. Úgy megyek fel a lányhoz, hogy megint ott alszom, puszi, kaja, aztán a fürdőszoba. Mire végzek, Eta is ott ül a kanapén. Én meg merevedő fasszal jövök ki a fürdőszobából. Ciki! Nem tudom, hogy hogyan intézték, azt sem, hogy mióta tud Eta erről, de hárman megyünk az ágyba. És szeretik egymást. Velem szinte nem is foglalkoznak, néha beleül valamelyik egy kicsit, de inkább egymással vannak el. Ez nagyon felizgatott. Ilyet csak képeken láttam a pornó újságokban. Most megélhettem. Gyönyörű ez a két nő, valóban szeretik egymás testét. Na innen kezdve kerestem és gyűjtöttem a leszbi pornófilmeket.

Ezt a felállást élvezhették, máskor is összecsaptunk így, de már nem jártam egyikkőjükkel sem, csak örültünk a hármas gabalyodásoknak. Sok játékszer került elő a női táskákból, és eszembe jutott újra, hogy az anális játékaimat folytatni kell. Őket is érdekelte. Nem csak egymást, engem is kielégítettek, néha ketten egyszerre a fenekemben.

Közben újra a zenekarom építése, más munkahely, új ismerkedések, egy társaság, akikkel kimegyünk Lengyelbe. Ők az akkori legjobb zenekar nálunk! Végig együtt egy koncertturnén. Az egész nyarat végigkeféljük a Lengyel csajokkal. / nem írom le a zenekar nevét, még vannak, dolgoznak, híresek, és a barátaim./ Velük járjuk a városokat, összebarátkozunk, segítünk a cuccolásban, Ők meg a zenekari autóval segítenek hazahozni a vásárolt szajrét.

25.

A barátság szorossá vált, sok közös buli, sok közös élmény.

Egy alkalommal szombaton, a diszkó hajó után, / néhányan talán ismerik, vagy emlékeznek rá, vagy a szüleik meséltek róla / félrészegen, öten, egy lánnyal térünk haza szüleim lakására.

A nagy csapat. Szülők a telken, szabad a pálya. A lány nem hivatásos, de nagyon szereti a fiúkat.
Tisztálkodás,
ágyvetés, aztán előáll a nagy ötletével a „kislány”: pókerkártya.

Mindannyian szeretünk pókerezni, éjszakákat töltünk emiatt együtt, sokunk havi fizetése ugrik egy éjjel, de egy lány? És póker?

Na a kártyán csak pornó pozitúrás képek. Mind az ötünknek 1-1 lapot kellett húzni és azt a figurát bemutatni Vele, ami a képen van. Természetesen a többiek zsűriznek! A pontokat csak a lány adhatja!

Szóval klassz látni egy rendesen megkúrt csajt, aki minden menet után kiszalad a fürdőbe, és a következő kártyát kéri! Azok a pozitúrák eszméletlenek voltak. Én az utolsó kártyával a végére jutottam. Talán szerencsémre, talán szerencsétlenségemre. 100 pont! Még iszogattunk, aztán megkérdezte, maradhat-e? Egész éjjel nyaggatott.

Olyan kifacsaró élmény, amit nehéz elmesélni. Reggel a nagyközértben grillcsirke, majd újra vissza az ágyba. Szerintem fehérmájú.

Hosszú hónapokig találkozgattunk, mindig akkor, mikor valakinek nagyon kellett már a szex.

A pincénkben készítettem egy gyúrótermet, ahova lejött néha. Sokszor a fekpadon, ahol a fenekét látta a tükörben, ahogy dugunk, néha a ligetben egy padon, ahol attól pörgött, mikor vesz észre valaki, vagy a Dunán egy csónakban szeretkeztünk. Egy alkalommal, én őrült, elkértem a hétvégi ház kulcsát őseimtől. Randi, Állami Áruház, du. 2. Öcsémet kérem, hogy „véletlenül” legyen ott a 84-es buszon abban az időben. Felszállunk, mily véletlen, ott az öcsi.

„Hova? hova? Öcsi! Nincs kedved a dunakanyari házhoz hármasban?” Volt, a megbeszéltek szerint „hálisten”. Együtt kirándultunk.

26.

Szóval megérkezünk. A kégli szép, sokat dolgoztunk rajta, rendesen felszerelt. De erre nem!

Keresi a fürdőszobát. Na az kinn, a hordózuhany! Fázik. Öcsém kezdi melegíteni, aztán újabb tusolás, majd én folytatom, mert megint fázik. Ez így megy 2 napig. A vonaton nem beszélgetünk nagyon hazafelé. Viszont nem szabadulunk egymástól. Ő Újpalotán lakik.

Szabadulni kellett a családomtól, itt csak megtűrt lettem. Öcsém leszerelt, maradt megint a kempingágy. Elköltöztem. Külön bejáratú albérleti szoba Újpalotán egy nálam pár évvel idősebb bombázónál. Nőt nem lehet felhozni. Sebaj, mindegyiknél van helyem, ha kell!

Éjszakánként az Ő harisnyáját veszem fel, abban alszom, újra előkerülnek a méretes flakonok, a tükör lekerül a szőnyegre, hogy lássam a fenekemben ki-be mozgó játékokat, borotválom megint az intim helyeken magam. A főbérlőmmel, aki mellesleg tényleg egy szuper csaj, sokszor beszélgetünk. Néha kopogás nélkül bejön a szobámba, rajtam egy felkapott törülköző van csak, Rajta meg egy vékony köntös. Szeretném, ha kezdeményezne! Én nem merek. Függök Tőle. A nehezen szerzett pornó újságaimat megnézi, kölcsönkéri, de nem hív át este. Akkor tájt kezdtem golyóstollal díszíteni a lecsupaszított farkam. Az Ő neve volt először ráírva. Egy reggel együtt megyünk a 73-as buszon a melóba. Vészfékez a sofőr, alig tudom elkapni a lányt, hogy el ne essen! Közben megfogom véletlenül a gyönyörű mellét. Rámnéz, elpirul, nem szól. Én sem kérek elnézést. Elkaptam. Este a szobámban megint egy beszélgetés, várom, hogy talán előhozza a dolgot, de csak mosolyog. Köszöni, jólesett az érintésem Neki is. Még ebben a szituban is.

Aztán összefutok véletlenül a közértben a pókeres lánnyal. Felhív a lakásukra. 2 sarokra lakik tőlem. Anyunak, öcsinek bemutatkozás, hárman élnek együtt. Bármikor feljöhetek, akár ott is alhatok, ha úgy gondoljuk. Már aznap úgy gondoltuk. Aztán rendszeresen jutott eszünkbe. Megint egy felmelegített káposzta.

27.

Hosszú hónapokig csak ezzel a lánnyal hajtottam. Nem volt se szerelem, se sok érzelem, szükségünk volt egymásra.

Aztán bebaszik a bal alsó 6-osom. Fogászat, ismerős dokinéni, ismeretlen nővérke. Szép! Fekete a haja, mint az éjszaka. Csodás szemek. Tökéletes fenék, ami az áttetsző köpenyen keresztül látszik is. És az a tanga! HÚ!!!! A harmadik kezelésre megtudom, hogy egyedül van, dokim szerint nem vagyok közömbös Neki sem. Zsibbadt szájjal le a virágoshoz, elővenni a hódító mosolyom. Hazakísérhetem. Azonnal azzal kezdtem magázva, hogy nős vagyok, gyerekem van, de nem élünk együtt. Elfogadta. Tegezésre váltottunk. Aztán sokáig maradtunk a parkban éjjel. Semmi nem történt, csak beszélgettünk.

Randizgatunk, de a csókokon és mellsimogatásokon túl nem jutunk, nincs helyünk. Ő nővérszálláson lakik, én egy gyönyörű sárkánynál. Aztán minden mindegy alapon felviszem éjjel magamhoz. Naná, hogy megdőlünk, lehet keresgélni újra albérletet.

Ebből lett a baj. Kaució 2 hónapra. nekem, Nincs pénzünk. Irány az Ő szüleihez. Szabolcs megye, utolsó magyar falu a hármashatáron. 12 óra utazás. Bemutat a szülőknek, apósjelölt azonnal megutál. Én is Őt. Viszont inni tudunk együtt, este meg elverem kocsmai kugliban. Kezd tekintélyem lenni előtte. Kiittam aznap a zsebpénzét, a falu meg befogadott! Legalábbis a kocsmatöltelékek. Mint tudjátok, a legjobb barátságok és a legjobb üzletek itt köttetnek.

A pénzt megkaptuk, költözés. Kelenvölgy, ahol egy fiatal házaspárral két szobában, közös mellék-helyiségek használatával béreljük a házrészt. Jól keresek, annyira, hogy szerintem a zöldséges előtt tudok lecsónakvalót venni. Napi bevétel. Nagy jatt! A szolgáltató iparban dolgozom, mint műszaki átvevő! Napi 4-5 cím, hazafelé egy üveg konyak, sör, aztán egyedül, mert B délutános. / mostantól így nevezem / A társbérlők is éjjel jönnek haza. Nem zárunk semmit, megvagyunk Velük. Viszont a csajnak szebb fehérneműi vannak, mint B-nek. És van vibrátora. 2. Az egyik hatalmas. Na ezt viszem be magammal a fürdőszobába, mikor egyedül vagyok itthon.

28.

Kicsi kihagyás után folytatom. Szevasztok!

Korai hazaérkezések, sok anális játék délutánonként, de nem merem bevallani élettársamnak B-nek, a dolgaimat. Semmit nem sejt. Egy este megkérem, hogy leborotválhassam a punciáról a szőrt. Belemegy. Megkérdezem, hogy én is borotválhatom-e magam, legalább a

fenekemet egy kicsit és a farkam körül esetleg. Nem tetszik az ötletem Neki. Prűd a lelkem. Maradok újra szőrös. Utálom magam így. Viszont Ő szép lett meztelen muffal. Nagyokat szexelünk, de egyre jobban belejövök az anális élvezetekbe magammal. Már várom a szabad délutánokat, mikor magamba nyomhatok egy nagy flakont, vagy a szomszédasszony vibrátorával tudok a tükör előtt játszani a szoba közepén harisnyában, tangában.

Egy melón megismertem egy nőt, aki egyedül él a fiával. Nagyon csinos, kicsit tovább beszélgettünk, mint általában szoktam a megrendelőkkel. Annyira, hogy kipróbáltuk az új gázbojlert üzem közben. Jó meleg vizet csinál a kádba, működik. Aztán az ágyat is lemeóztuk. Az is szuper. A gyerek a suliból csak késő délután jön majd, így egy második menet is belefér. Félelmetes feneke van a nőnek! Ilyet még nem fogtam. A melle kicsi, de feszes, a haját szét tudja teríteni a fehér lepedőn, mint egy koronát. Gyönyörű! Hetekig járok hozzá ellenőrizni a szerelőim munkáját. És használja a fenekem is! Igaz csak ujjal, én bátorítom, de nem akar továbblépni. Ő viszont még ezt sem engedi. Kicsit leamortizálva járok haza, viszont újra kezdek pókerezni. Igaziból. A haverok átjönnek, kaja, pia, kártyacsaták reggelekig a hétvégeken. És ez volt az első olyan könyvem, amit 3 nap alatt kiolvastam egyhuzamban, alvás nélkül: Oroszlánkölykök. Baszott nagy könyv!

29.

Gyereket szeretnénk, ide nem lehet!

Szüleim felajánlják, költözzünk vissza az Ő lakásukba, az egyik szoba a mienk, lehet. És kezdődnek a borzalmas évek. Az apám nem kedveli B-t, állandó súrlódások, én gyerekkorom óta nem jövök ki vele, nem egyszerű az életünk. De este becsukjuk az ajtót és dolgozunk a gyerekgyártáson. Aztán az esküvő. Március, 26 fok délelőtt, 30 délben! Mindenki egyszál ingben. Nagy parasztlagzi. 150 ember, főleg B rokonai. Nekem nincsenek már hálisten. Talán ha 10-en a részemről. Reggel disznóvágás, pia, félrészeg társaság. Hatalmas sátor az udvar közepén. Mindenki befér alá, még a zenekar is. 10-kor esküvő a tanácsházán, 11-kor a templomban. Aztán duhajkodás a vacsoráig. Kibéreltük a kultúrt, az udvaron rotyognak a kondérokban a finomnál finomabb kajánakvalók. A családtagok főznek, mi csinálunk mindent, csak a zenét nem. Nagy menyasszonytánc, az akkori viszonyokhoz képest hatalmas pénz gyűlik össze. A nászéjszaka nem sikerül, egész éjjel zene az ablak alatt, később B volt udvarlói szerenádot adnak. Aztán kocsival haza másnap, hóviharban. Fura a természet. Kedveskedett két napig. Csak nekünk lett azokon a márciusi napokon nyár.

És vissza a hétköznapokba. Már a cégnél művezető vagyok, 6 kocsi 12 szerelővel van az irányításom alatt. Napi 6-8 cím kocsinként, esti elszámolás, a normális szerelők jobb munkákat kapnak, este jattolnak rendesen.
Megint
napi pénz, biztos havi fizetéssel. Megszületik kislányunk, irtó csúnya! Nem úgy, ahogy ma kinéz! Megy a meló, megvesszük első kocsinkat. Kocsinkat? Egy 17 éves trabi. De a mienk, nem kell a fater kocsiját elkérni többet. A szex kicsit lanyhul, kezdek megint forgolódni a csajok után. A munkám és a pénztárcám lehetőségeit kihasznáva könnyen ismerkedek.

30.

A melóhelyemen van egy titkárnőm. Férjezett, ismerem a srácot. Nem közeledek a csaj felé, tisztelem Őket annyira. Viszont Ő nem bír a vérével. Vagy belémköt, vagy úgy megy el mellettem, hogy a fenekét érezzem. Úgy adja aláírásra a számlákat, hogy a melle a fejemre esik, vagy a számba. Elég! Elkapom, megcsókolom. És hagyja! Sőt! Ő dugja át a nyelvét elsőnek. Aznap volt kedve túlórázni. Ez egy utcára nyíló nagyablakos redőnyös üzlethelyiség, ahol a cég egyik irodája van. Ennek vagyok a vezetője. Az íróasztalom úgy van felállítva, hogy egész nap nézegethetem a csajokat az utcán. 4-kor zárok, kimegyek a vasrolókat lehúzni. Az ajtózárás után próbálok a fürdőbe menni, zárva! Na ne! Beenged. Gyors vetkőzés, aztán együtt a zuhany alatt. Állva még eddig csak magamat dugtam meg, most ezt a pozitúrát próbáljuk ki. Nagyon nehéz. Inkább bemegyünk az irodámba. Villanyt fel! Szereti világosban csinálni. Én is! Először a hagyományos módon indítunk, de megkér, folytassam hátulról. A feneke nagyon szép, borotválja magát, nekem meg áll az a ronda szőrös farkam. Eldugom!

Nagyon nem siet haza, még egy menetet kér fürdés után. Ok, de éhes vagyok, Ő is, meg szomjasak is. Csak a nadrágom, pólóm veszem fel, a cipőbe is zokni nélkül lépek bele, Ő meg csak a vékony áttetsző ruháját kapja magára, meg a benti szandálját. Kimegyünk így a közértbe. Nagyon izgat a dolog, nem szoktam bugyi nélkül mászkálni. Vagy tanga, vagy férfi alsó, de a nélkül nem. Már az üzletben áll a farkam megint, Ő meg még piszkál is. Úgy hajol le a tejért, hogy a miniből kilátszik a feneke. Meztelenül kajálunk, aztán egy újabb nagy szex.

Most én fekszem hanyatt a szőnyegen, Ő meg lovagol rajtam. Néha teljesen leáll, csak belül mozgatja az izmait, máskor teljes hosszában végigmegy rajta. Nem sikongat, mikor élvez, csak megfeszül a teste előtte, aztán egy hatalmas sóhaj és belém markol úgy, hogy szinte letépi a melleim. Na ezt hogy takarjam otthon?

31.

Igaz, nem járkálok otthon meztelenül már én sem, pedig ez természetes volt eddig.

Így nem tűnnek fel a sebek, a borotvált, festett fanszőröm.

2 év telik el, megszületik a kisfiam! Még csúnyább, mint a lányom volt. Persze ma már petróleumot pisálnak a csajok utána! Úgylátszik, ha csúnyán születik egy gyerek, abból gyönyörű felnőtt lesz! Én állítólag szép voltam, mikor megszülettem. Szóval! Ebben az időszakban szűnt meg szinte teljesen a szex a nejemmel. De erről már írtam asszem.

Egyre inkább elengedem magam a csajozással, újra kezdek keresni. A melóhelyen a titkárnő-

met előléptették, a vezéré lett! Sokszor bentmaradtam esténként túlórázni. Bevittem néhány nagyobb flakonos tisztálkodó eszközt a zuhanyzóba, mellesleg csak én használom a fürdőt, valahogy még egy tanga és combfix is került az íróasztalomba, hátul az alsó fiók mögé egy zacsiba. És indul az este. Beszereztettem a cég pénzén egy nagytükröt, egy új szőnyeget az irodámba, a zuhanyzóba új zuhanyfejet, amivel beöntést tudok csinálni magamnak. Ezt már nagyon megtanultam. Teljesen tiszta marad minden körülöttem, nincs szag, nincs undor! Van, hogy hosszú órákat dolgozom még nőiben, de meztelenül, beleülve egy flakonba, aztán, ha végeztem, a tükör előtt elélvezek. B-vel semmi. Újra borotválhatom magam. Azokkal a csajaimmal, akikkel néha összefutok, előre közlöm, hogy ez a változás rajtam, vagy elfogadják, vagy viszlát. Érdekes módon, elfogadják. Lehet, hogy csak a kíváncsiság dolgozik bennük? Frász tudja! Egy biztos, majdnem mindegyik fazonra van nyírva, a többi teljesen, nekem miért nem lehet? Ekkor még én is fazont borotváltam. Kb. olyat, mint a képeimen az „első” tetkóm. Szőke vagyok ott is. Ez nem tetszett. Nem eléggé látszik. Kezdtem festeni hajfestékkel. Na! Így már ok!. Néha hazamegyek a nőiben, nagyon izgat, hogy senki sem sejti, mi van a farmer alatt. Egy alkalommal összefutottam Etelkával. Ő Zuglóban lakott, nekem meg ott volt a Bosnyákon a munkahelyem. Visszamentünk a már bezárt irodába, beszélgettünk, persze előtte vettünk egy Hubertus-t Megdicsérte a tükör magasságát, szerinte mindenhol ilyen magasra kellene szerelni, mert így tatőtől-talpig látja magát az ember.

Elé állt és vetkőzni kezdett. Én meg remegni! Rajtam a tanga, meg a combfix! Hófehér, üvegszálas, szinte világít. Nagyon drága volt. Eta meztelen és elkezd simogatni. Aztán gombolja a nadrágom. És meglátja! Először a tangát. Gyönyörű csipkés, átlátszó elöl. Aztán a harisnyát! A szeme sem rebben.

/ nagy zárójel elöl!!! Nem ide tartozik, csak megemlítem, ekkor még Újpesten laktunk, erre az időre tehető Ferivel és Istvánnal való találkozásom, amit az elején olvashattatok! Nagy zárójel bezárva./

32.

Kiküld fürödni, de nem vehetem le a női cuccokat. Ellenőrzi. Ott áll mellettem. Megmossa a hátam, a meredő farkam, és beujjaz. Tiszta vagyok, ma már volt beöntés. Levesz 2 flakont a polcról, bemegyünk az irodába. Hanyatt fekszik a szép új szőnyegre és elkezdi magát a kisebbik flakonnal izgatni. Én térdelek mellette, kiveszem a kezéből, és a fenekébe próbálom bedugni. Eléggé síkos, lassan elindul befelé. A nagyobbik kerül a punciba. Mikor már eléggé beindul, felül a kicsibe és engem állít be maga elé négykézláb. Lassan mozog a flakonban le-fel, közben az én fenekembe kezdi dugni a nagyot. Ma már volt bennem néhány ezekből, de összezártam már. Kicsit szenvedek, nem tágított meg egyáltalán előtte. De bemegy! Gyakorlat teszi a mestert. Megkér, forduljak szembe Vele, úgy hogy beleülök térdelve én is. Együtt mozgunk, szinte egyszerre. Ismerem, mikor megy el, minden porcikája az enyém volt már, de ezt nem hittem volna, hogy így elfogad, egy szót sem szól, nem kérdez! Tudom, szereti a lányokat, de fiúval találkozott már így vajon? Hanyattfekszik, a kezével tartja magában a flakont és húz magára! Eléri az enyémet, benntartja, sőt mozgatja megint egyszerre mindkettőnkben. Érzem mindjárt elmegyek, szólok Neki, de csak annyit mond, tudom, ismerlek. És egy hatalmas sóhajjal elmegyek. Fürdés, újabb irodazárás, maradtam a nedves cuccban. Hazakísérhetlek? Persze. A buszon a combomat simogatja a szilikonnál a harisnyámban, hátul bemászik a tanga zsinórjáig. Ölelkezünk, csókolózunk szinte hazáig.

A kapuban beszélünk először a dologról. A barátnője ismer egy ilyen fiút, beszéltek már erről, tudja mi a cd, vagy bi. Azt sejtette rólam, hogy bi vagyok, miután dugott már meg, a cd sem lepte meg, sőt, ha ráérek, menjünk be a barátnőjéhez. Ráértem. Már nem volt miért sietnem esténként haza. / szerintem a cd kifejezés akkor még nem létezett, Ő a nőruhás fiúkat említette./

33

Úgy látszik, a buszon beindult. A szomszéd lépcsőházban lakott a barátnője. Becsönget, mintha száz éve ismernénk egymást, úgy köszönt puszival a kiscsaj. Legyen Piri. Kiderül, Ő valóban ismer. Eta mindent elmesélt rólam, az ismerkedést a zoknim miatt, a 3 évet együtt, a néha összegabalyodást 3-asban, hogy már dugtak meg a barátnőjével, csak a mai napot nem. Most azzal kezdi, arra büszke, hogy Neki is van egy cd hapsija, Ugyan semmit nem akarunk egymástól, de nagyon tetszik Neki is, főleg a fazonranyírt szőröm, amitől beindult ma. Persze el kellett azonnal mesélnie, hogy megdugott, én meg kezdtem az asztal alá süllyedni.

Némi alkohol az asztalra, aztán belénk és kezd meleg lenni. Ezt abból veszem észre, hogy a lányok kimennek tusolni, aztán meztelenül jönnek be mindketten. Mostmár nekem is melegem lett. Kétoldalt ülnek mellém a kanapéra, vetkőztetnek. Piri jut el a tangámig, Eta a farmer ingemmel bíbelődik. Piri nagyon kíváncsi a szőrzetfestésre, még szerencse, hogy 2 napos. Itt fogadom meg: ahogy szúrni kezd valahol a növekedő szőröm, azonnal borotválom.

Lehúzzák közösen a nadrágom, aztán sugdolózni kezdenek. Nevetve megint kimennek, otthagyva egy tangában, meg harisnyában. Egy lavór vízzel, borotvahabbal, borotvákkal térnek vissza. Nem tetszik Nekik, hogy a gyönyörű harisnyám alatt szőrös a lábam. Most leborotválnak. Végiggondolom a dolgot, miért ne! Úgysem látja senki. Gyakorlott mozdulatokkal, gyorsan végeznek. Ők végig simogatták közben egymást a habos kezükkel, hárman megyünk a fürdőszobába. Aztán visszahúzzák a harisnyát, de leveszik a tangát rólam.

Tudtam, hogy Etának vannak vibrátorai, de amit Piri előszedett, az ma is elég lenne párommal nekünk. Én csak filmeken, újságokban láttam ilyeneket. Mindketten engem simogatnak, közben csókolják egymást, meg a farkam felváltva. Piri hatol be először szinte
teljes
erőből a fenekembe. Észre sem vettem, mikor kente be vazelinnel, de így is nagyon fájt. Észrevette, még erősebben, szinte szadista módon öklöz. Eta simogatja a farkam, majd beleül. Szembe velem és rámhajol. Piri Neki is beveri, sikít, annyira fáj Neki. De látom, tágul, kezdi élvezni.

Aztán szépen körbe mindenki kilett elégítve! Szabad lyuk nem volt néha! Sokáig tartott, valamikor hajnalban mentem haza.

34.

Egyszer fenn, egyszer lenn!

Szerelőim ellen vizsgálat indult, előbb belső, majd rendőrségi. Irigyeim engem is belekevertek, de semmit nem tudtak senkire rányomni. A vizsgálatot lezárták. Én viszont nem maradtam egy percig sem egy ilyen szennyes vezetéssel. Kilépettel jöttem el. Ez annakidején nem volt divat, sőt! Leszartam. Eszembe jutott egy gyerekkori álmom! Katona leszek, vagy…

Jelentkeztem egy pesti főiskolára továbbszolgáló kiképzőnek. Rengeteg orvosi vizsgálat, pszihiáter, stb. de felvettek. Kurva szerencse, hogy a farkam nem érdekelte Őket, habár addigra megnövesztettem egy kicsit a szőrt rajta, de látszott, hogy nem az-az igazi hosszú férfias szőrzet. Na így az első időszakban engem képeztek, még szerencse, hogy a hallgatók nyári szabin voltak, mert beszarás amit műveltek velem. Aztán szeptember, kezdődik! Lámpalázzal állok ki a 120 ember elé, de Ők is fosnak, majd összeszokunk. Anyjuk helyett apjuk leszek 1 évig. Aztán jön az új eresztés. Viszont így nem kell mindennap hazajárnom, sokszor vezénylem magam szolgálatba, ha akarok egy kicsit szórakozni. Rendes munkaidő amúgy, ha nem vagyok tényleg szoliban, vagy ügyeletes. Meló után söröző, aztán HEMO,

/ Helyőrségi Művelődési Otthon / éjjel Volga bár, reggel ébresztőre beérek.

Néha összejön néhány csaj, együtt visszük szobára Őket, csoportos dugások a tiszt haverokkal. Volt, hogy egy csajt dugtunk megint öten, eszembe jutott a pókeres lány.

Ha nincs kedvem éjfél után továbbmenni a srácokkal, taxi, irány a fősuli. Itt az irodám úgy van berendezve, hogy akár élhetnék is benne. Néha muszáj is, de ezeken az éjszakákon ez is egy sexbarlang, mint a zuglói irodám volt. Fürödni, beöntést megcsinálni a közösbe megyek, ilyenkor már minden katonám alszik, ha mégis jönne pisálni, 5 ajtón keresztül jutna el a zuhanyzómig. De minek? Aztán be egy törölközőben, a karomon a ruháimmal, kellemes bűnbarlangomba. Videó, TV, saját kazetták, pornó újságok, nekem lehet, a hallgatóknak nem. /Néha nálam videóznak a normálisabbak./ És kezdődik az éjszakám. A harisnyák, tangák, ugyanúgy vannak az asztalomban, mint régebben, sőt itt már rendes játékaim is vannak. Igazi gumi kézigránát lefűrészelt nyele, / nagyon kellemes méret, / bilincs, gumibot fából, gumiból, sátorkötél, de a legjobb méret, a felborított fotelem hatalmas vastag lába. Kb. 20×6-os,masszív darab. Csúszásgátló gumival az alján. Erre mindig óvszert húzok, nem takarít rendesen a szolgálat. Sokszor kikötöm, megbilincselem magam, a tükröm megint pont mindent mutat. Erre figyeltem a berendezkedésnél. Már újra nyugodtan borotválom az intim részeim, többet nem lehet, mert sok a sportfoglalkozás.

35.

Van olyan, hogy egy hétre kimegyünk terepre. Na az tetszik. Takarodó után a tisztekkel egy kis piálás, aztán valakinek eszébe jut a kártya. Mindig! Én nem kártyázok velük, ez nem póker, vagy ulti, hanem valami csapkodós faszság. Na ilyenkor megyek sétálni az erdőbe. Miután mindig itt folyik a kiképzés, már ismerem az erdőt, saját helyem van, ahol legfeljebb egy vaddisznóval, vagy őzzel találkozhatok. Csak egy gyakorló gránát nyele is elég ilyenkor, mert az izgat fel nagyon, hogy meztelenül vagyok a csillagos ég alatt. Mégis sokáig tudok magammal játszani itt. Nekitámasztom egy fatörzsnek a gránátot, négykézláb beengedem és lassan mozgok benne. Vagy beleülök és le-fel mozgok rajta. Van olyan súlya, hogy megpróbál kicsúszni. Na azt nem engedem. Aztán vissza a táborba, fürdés, alvás kielégülve.

Sajnos ez csak egy hétig lehetséges, de egy tanévben kétszer. Visszabatyuzás a fősulira, dolgos hétköznapok kezdődnek. Egy este megismerkedek egy nagymellű, csinos lánnyal a Volgában. A sötét bársarokban egy kis cici fogdosás, faszállítás. Nagyon lelkes a lány. Mindjárt rábukik, és nagy élvezettel játszik a nyelvével. Jól esik, gyorsan elmegyek, Neki, pedig tetszik a fazon a farkamon. Megbeszéljük a találkozót másnapra a fősuli melletti sörözőbe. Eljött. Mondjuk Klári legyen mostantól.

36

Bevallja, az tetszett meg bennem, hogy minden gátlás nélkül odamentem hozzá este, – Ő egy lánycsapattal volt, – és áthívtam az asztalunkhoz, ahonnan a haverokat elküldtem. Szimpatikus vagyok Neki, nem baj, hogy nős vagyok, nem akar tartós kapcsolatot. Csak néha menjünk ki a budafoki házába. Szereti a szépen nyírt fazonomat a farkamon, nagyon bátornak tart, ma még a férfiaknál nem divat ez, a lányok is csak nyáron igazgatják a punciszőrt.

Ő teljesen és rendszeresen borotválja magát, utálja a szőrt, nem viseli el magán. Nagyon sokat beszélgettünk. Kiderült, a melóhelye 4 sarokra van a lakásunktól. Ráadásul szálloda, ahol Ő vezető beosztásban van. Ha gondolom indulhatunk, csak találunk egy üres szobát. Fizettem azonnal. Végül is ? óra a trolin és ott vagyunk. Szép hely. Elkér egy kulcsot, felmegyünk. Kiderül, ez az Ő szobája. Mindig. Nem is jár ki Budafokra, csak ritkán, de velem szeretne sűrűbben. Kis fürdőfülke, nagy ágy. Már vetkőztet is. Szeretne meztelenül látni, mert a tegnap esti simogatásokból úgy érzi, nem fog csalódni. Szerintem sem, akkor még nem volt pocak, volt rendes mellkas, rendes izmok mindenhol, még nem erőszakkal kellett felállítani a farkam. Valóban végigmért, mint a lovakat szokták, nekem meg már merevedik. Ő is levetkőzik, mehetünk fürödni. Vizesen húz az ágyhoz. Először csak játszik a farkammal, simogatja, a pici tincsemet nyalogatja. Észreveszi, hogy festem. Tetszik Neki az ötlet, de megkérdi, ha ennyi a gond vele, miért nem tetováltatom fel magamnak? Na miért? Ennyire nem vagyok exhibicionista. Meg ne fogdossa a farkam senki, aki varrógépet tart a kezében. Aztán megkérdezte, hogy állok a fiúkkal, volt-e anális élményem, dugtam-e fenékbe lányt, vagy lány dugott-e már meg? Lelankadtam. Meglepődött. Mesélni kezdett, hogy oldja a feszültségemet. Sok fiúja volt már és sok lány feküdt le vele. Ő bi, mindkettővel lefekszik, mindkettőt megdugja. Azt is imádja, ha mindkét nemmel egyszerre van ágyban, és a lány is megdugja, nem csak a fiú. Aztán kérdőn nézett rám. Elkezdtem. Ahogy meséltem, egyre jobban simult, egyre keményebben szorította a farkam, és ujjazta magát. Tömören elmeséltem a dolgaimat, nem olyan bő lére eresztve, mint Nektek, de nagyon beindult. Elővette a vibriket az éjjeli szekrényből és egymást dugtuk egész éjjel. Reggel Tőle mentem dolgozni.

37.

Aztán sok szép napot töltöttünk Budafokon. A retikülje nehezebb volt a vibrátoroktól, mint az én menetfelszerelésem, de nem akarta sehol otthagyni. 3 hónapig tartott ez a kapcsolatom, egy reggel hazafelé a 3-as buszon mondom Neki: Majd hívlak délután! A Válasz: Ne hívjál. Soha többet nem láttam. Néha gondolok rá, hogy mi lehetett az ok, de semmi ötletem. Mindegy.

Lassan lecsendesedtem, nem pörögtem annyira, kellett a pénz is, nagy gyerekek több kiadás, már nem mentem éjszakázni a srácokkal, néha-néha egy-egy péntek esti pókercsata nálunk a konyhában, nagy ivással, sok pénzzel, de Isten velem volt, akkor még, általában nyertem.

/ hú! Ez egy hosszú mondat volt / Megnyugodtam, vagy lusta lettem a nőkkel szemben is, nem hajtottam Őket. Lassan-lassan visszatértem a magam kielégítéséhez.

Beadtuk a lakásigénylésünket, fura módon hamar kaptunk egy két és félszobás komfortot a Király utcában. Aztán eljött a nagy rendszerváltás, még egy darabig húztam a honvédségnél, de 95-ben leszereltem. Csendesen éltünk, én magamat dugtam rendesen, rendszeresen, újra borotválhattam magam mindenhol, nem panaszkodok. Egy vezető olajcégnél helyezkedtem el rokoni segítséggel. Az autómosó kezelése volt rámbízva, szoros elszámolással, de közben a teljes terület tisztántartása is rám tartozott. Nagyon sokat kerestem. 95-96 körül hazavinni egy 12 órás műszakból 10.000.-ot nem egyszer, szerintem nem rossz pénz. 3 évig csinálhattam, aztán jött a privatizálása a kutaknak, nem engem tartottak meg. Elindultam az építőiparban. Szakmám szerint nem áll tőlem messze. Jó fizetés a rokonnál, már Audival járok. 8-10, alkalmanként még több embert irányítok. Aztán megvehetjük a lakást potom áron. Megvettük. Gyorsan el is adtuk és vidékre költöztünk egy családi házba. De erről is írtam már.

38.

A házasságom nem javult. Mint említettem, bekötötték a NET-et, sok felesleges kör lefutása után, sok portál megkeresése után, lányok, fiúk átbaszásai után rátaláltam egy reglapra a Love Box-on. Egy lány, aki egy olyan üzemben lett beteg, amit annak idején mi terveztünk a faterommal,
még
abban a rövid időszakban, mikor hazaköltöztem Szentesről. 1 évet dolgoztam annál a tervező cégnél, apám ott kezdett, onnan ment nyugdíjba! Ő bírta, én nem.

Szóval. Írtam a lánynak a Box-on egy levelet, sajnálva, hogy részt vettem vétlenül az Ő megbetegedésében. Válaszolt, de kért, hogy a képeimet szedjem le, mert kizáratnak. Sokan összefogtak ellenem. Annyit erről, hogy egy haveromtól vettem vebkamerát, a telefonom is alkalmas volt fénykép készítésére. Na én ezt ki is használtam, mikor egyedül voltam otthon. Csináltam kb 500 képet, vagy 10 kisvideót. Ez volt az elfoglaltságom. Mindenbe beleültem, mindent feldugtam magamba és ezt meg is örökítettem. Sok játékszert készítettem már ekkorra, ezeket örökítettem meg

Szerintem a második levélváltás után már MSN-en voltunk. Eleinte szolidan, aztán egyre hosszabb ideig. Eddig a gép előtt csak akkor ültem éjjel, ha le kellett győzni a nácikat, vagy az űrben gyilkolásztam, amihez főleg az egér kellett. Olyankor volt, hogy a nap besütött már, mire lefeküdtem. Most meg zörgök a klavin gépelek folyamatosan szinte. Igaz B úgy alszik mint a tej, de valahogy kiböki a dolgot. Állandóan faggat, kivel dumálok, mert ezt már megtudta abból, amikor a gyerekek használják ezt a beszélgetési módot. Hülye kifogások, semmi, csak ismerősök, csak hülyéskedés stb. de gyanakszik.

Ági, akivel dumcsizok, elég későn ér haza, van, hogy ? 11-kor még nem lép be. Én meg kotlok a gépnél. De amikor megjön, az klassz! Őt nem zavarja, hogy szeretem a női cuccokat, az én dolgom. Az sem, hogy annyit foglalkozom a seggemmel, az én dolgom. Az sem hogy fényképezem magam, az én dolgom. Azért a kisvideókra kíváncsi.

39.

Talán 2 hét telik el és randit beszélünk meg. Délelőtt a munkahelye elé megyek kocsival. Elkérte a hétvégi házuk kulcsát, mehetünk egy teljes napra. Fél 10-kor találkozunk. Ülök a kocsiban, várom, biztos megismerem, mikor kijön, sok fényképet küldött MSN-en. Kilép a kapun, kiszállok a kocsiból, puszi, bemutatkozás, ajtónyitás. / később hallottam, hogy egy férfi akkor nyitja ki a kocsija ajtaját egy nőnek, ha a kocsi, vagy a nő új! / Beül, sopánkodni kezd. Otthon felejtette a pénztárcáját az irataival, pénzével együtt. Irány Mogyoród előtt Újpalota. Mindegy, úgyis a pályán akartam menni. Hazáig hajtogatja, hogy kirakhatom, ha csalódtam benne, hazamegy busszal, vagy otthon marad, ha hazaviszem. Mosolygok, nem akarom, hogy kiszálljon. Tetszik. Nem ragozom, kimentünk a telekre. Naná, hogy nem tudja kinyitni a lakatokat, zárakat. De bejutunk. Szellőztetés, kaja pia kipakolás, amit előtte vettünk egy ABC-ben. Könnyedén lenyomok 2-3 felest egy sörrel, lassan oldódik a feszültség bennem. Órákig beszélgettünk, észre sem vettük, hogy megy az idő. Van mit mondanunk még a sok MSN beszélgetések után is. Aztán megágyazunk, kimegyünk fürödni. Egyenként. Előbb én, aztán Ő. Az első érintései nagyon felizgattak. Régen voltam már nővel. Hamar elmentünk. Ő is nagyon beindult, talán az újdonság, talán a tudat, hogy én azért egy kicsit más vagyok, mint az eddigi fiúi. Borotválva vagyok az intim részeken, tetkó van a farkam fölött, ez nem mindennapos szerintem Neki sem. Aztán dumálok egy kicsit magamról, de elalszik a karjaimban. Tudtam már régebbről, hogy jól mesélek. A gyerekeim is inkább elaludtak, csak ne hallják. Ébredés után egy kicsit hosszabb második szeretkezés, pihi, aztán indulni kell haza, mert lassan vége a munkaidőmnek. Nehéz szívvel zárjuk az ajtókat. Hazafelé a kocsiban megbeszéljük, ma nem megyünk fel a netre. Végig kell gondolnom a dolgokat. Szerintem beleszerettem. Hosszú búcsú a házuk sarkán, aztán indulok haza. Nem tudom hol, melyik úton mikor mentem, kiesett az egész út. Viszont ahogy hazaértem, sms, hogy jöjjön MSN-re. Sokáig beszélgettünk erről a szép napról.

40.

Hogy megismerjétek Őt is, néhány, az ismerkedésünk alatti naplóbejegyzéséből idézek, az engedélyével.

„Az egyhónapos fordulónkon igencsak összevesztünk

Úgy ahogy kell

Ö nem értette én mit mondok Én meg nem értettem hogy Ö mit mond

Ö Törölte magát, erre dacból én is

Hazudnék ha azt mondanám hogy időnként nem bántam meg

Hozzám nőt már az a nick Hiszen 4 éve nyúzom már

De lehet megérte

Jó most így

A félreértést tisztáztuk

Pedig rendesen voltak ajtócsapkodások Volt sírás meg rívás meg volt düh meg kemény makacskodás is Nem csak az én részemről! Ezt felváltva adtuk elő egymásnak

Azt szolt hogy küldjem inkább el a picsába Ezen ne múljon Elküldtem

Ki is húzta a gépéből az összes dugót !

Rám is hozta a frászt rendesen

Most mi lesz? ennyi? vége?

De még nem kellet 5 perc és jött az sms

Persze hogy sírva borultunk egymás nyakába

Gyönyörű éjszakánk lett utána!!

Lehet megérte egy kis veszekedés Elvégre akármilyen csoda is történik velünk most, azért még emberek vagyunk mi is!

Ezzel az Férfival én az egy hónap alatt végig mentem az érzelem összes skáláján!

De ami lassan állandósul…

Az a folyamatos idétlen vigyor a képemen Tényleg jó hogy két fülem van és fájnak már az arcizmaim

De határtalanul boldog vagyok és mikor csak eszembe jut Ö, én abba a pillanatba vigyorgok És mivel állandóan Vele vagyok még gondolatba is…

Így?… Vigyorgok!

Amúgy nem is hagyja hogy csak egy pár percre kimenjen a fejemből Ahogy lankadna a figyelmem abban a pillanatban jön egy sms :)))

és ez így van jól! és ez így szép!

Hiszen SZERETEM!!!!”

41

A következő egy MSN.

Ez egy kicsit hosszú, de ilyeneket is írt éjjel.:

„Szégyentelenül!!!!!!! hogy legyen min csámcsogni!

Hogy legyen a pár rosszakarónknak mit irigykedni és azért hogy mi újra és újra el tudjuk olvasni:

fekszel hanyatt az ágyban – a kék lepedőn

… üzenete: ne kezdd, nem bírnám ki

két kezed a fejed alatt – rajtad szemüveg – hallgatod a dalt -ott vagyok melletted

föléd ereszkedek – ne mozdulj – teljes nyugalom – csak a zene – te és én

bele csókolok a nyakadba – tudom hogy át ölelnél és magadhoz szorítanál de ne mozdulj – most jó így – a zene meg én és Te – már nem nézed a plafont – becsukod szemed – végig csókolom mellkasod – nagyon finoman

nem izgató!

Inkább megnyugtató! nem nehezedek rád – csak mint pillangó érintelek

ez most nem a szexről szól – végig húzom körmömet derekadon

csak lágyan – mint a zene – fekszel és nem mozdulsz – nem gondolkodsz

teljes nyugalom – sehol senki!

csak mi hárman – a zene Te és én – simogatlak lágyan – nézem arcodat

kezdenek kisimulni rajta a ráncok – mosolygok – biztonságban vagyok –

és Te biztonságban vagy

nem fogom kibírni – le fog kalandozni a szám a köldöködre – bele nyalok

érzem reagálsz – lejjebb csúszok – két karom fogja a csípődet – szorítja!

nagyon! – de mégis lágyan

nyelvem kalandozik a fején – még mindig nem a szex a fontos!

Arcod kisimul, mosolyogsz, egyre keményebb vagy pedig én csak incselkedek vele

Lassan lágyan mint a zene – meghálálja – kőkemény lesz a számban –

nem gyorsítok! még mindig úgy, mint a zene

már gyorsabban veszed a levegőt – de nem mozdulsz

Itt sem vagy – csak érzel és élvezel – teljesen megnyugszol – már nem számit semmi sem – elengedlek a számból

… üzenete: kérlek!

most felfele csókollak végig – lassan rá ereszkedem – csak a fejét engedem magamba – még mindig nem mozdulsz – csak a zene Te meg én

rád ereszkedek

szorítalak de mégsem érintelek – csak magamba fogadlak – egyre mélyebben – végig érsz – nem nézel fel – látsz így is – most teljesen kitöltesz

nem mozdulunk

csak a zene te és én

bennem vagy – és a belsőm megmozdul – rád szorul és el enged

megfognád a csípőmet – kérlek ne tedd – maradj – csak érezz engem Téged és a zenét

Újra össze húzom – nem is kell – magától rád szorul – nem mozdulunk

csak a testünk játszik – meg-meg mozdulsz bennem -érzem

és reagálok

minden rezdülésére össze húzódom – így fogunk elélvezni!

csak te meg én meg a zene

egyre sűrűbben szorítalak – már nem én irányítom a testem

várom lüktetésed

katarzis lesz!

de nem ölelsz – csak bennem vagy! – rád szorulok! – érzed itt a csúcs

engeded hogy élvezzelek és élvezed hogy elélvezek – eggyé forrunk

Te bennem én rajtad – forró vagy és forró az amit adtál nekem

érzem hogy lüktetsz bennem – testem reagál – így fogunk most elélvezni

érintés nélkül – Csak Te én és a zene – tele lettem veled – rád hanyatlok

most át ölelsz – magadhoz szorítasz – jó ez a hűvös izzadság réteg rajtunk

hozzád bújok és szorítasz

mostmár szorítasz mint aki soha nem akar elengedni

Én Te és a Zene

én halkan a füledbe súgom
hogy
Köszönöm! És ebben minden benne van

… üzenete:

Szeretlek Kicsim!

42

Családlátogatásunkról és egy napunkról írta egy alkalommal:

Végre megjött

Itt vár a ház előtt!

Bepakolunk a kocsiba és elindulunk!

Csak a sarki piros lámpáig bírjuk! Végre csókolhatom és vissza csókol!

Irány Csörög! Persze hogy rosszféle megyünk és végig megyünk minden kis falun! Ö nyugodt! Én feszülök meg mindjárt! Muszáj? Alig van időnk egymásra! Muszáj még a húgomat is meglátogatni? Muszáj! Ha Ö megismeri, elfogadja Árpit, akkor már szabad utunk van! Ö tudja igazán anyámat befolyásolni, akitől a kisház kulcsát megkaphatjuk utána máskor is!

Látom tetszik húgomnak. Jó! Akkor minden rendben! Mehetünk Mogyoródra!

De nem:)) Árpi kér kávét! Én bőszen nézegetem Húgom tervrajzát az új házához De kit érdekel??? Menjünk márrrrrrrrrrrrrr

20percen belül Mogyoródon voltunk! Na és itt az első feladat:))

Utál vásárolni járni! Főleg növel! Na velem bejött:)) Tolja kosárkát:))) Ügyes Pasi Ö:))) Be is vásárolunk:)))

Csak halkan nevet fel mikor a tejszínhabot bevágom a kosárba

Fene a pajzán gondolataimba:)))))

Ö nyitja az ajtót Mint ahogy szoktuk! Van már szokásunk is:)) Közös!

Bent vagyunk! Kezibe nyomom a dvdt Csiholjon ki belőle hangot! Végre „élőbe” hallgathatjuk együtt Celint

Én ki osonok zuhanyozni:)))

Végre szol zenénk

Most először nem beszélgetünk annyit mint szoktunk Jó ha simogat! Megszűnik a világ!

Ez a Férfi engem olyan helyekre visz el amit talán soha nem tudok szavakba önteni! Adok és kapok! Kapok és adok!

Elő kerül a tejszínhab is:))) meg is lepődik:)) de élvezi! Én is!!

És kapok én is meglepetést! Mint még soha!!!

Ez a nap nem a szexről szolt!

Ez szeretkezés volt! Szégyentelenül, gátlások nélkül! És egymásnak a feltétel nélküli át adása!

Ez a szeretkezés a bizalomról is szolt! Mindketten át mentünk a magunk választotta vizsgán!

És életemben először ágyba kaptam az ebédet! Először dicséri fŐztöm! Kapok kávét is! Szintén ágyba! És most nem alszunk ebéd és kávé után!

Most ott folytatjuk ahol az előbb abba hagytuk! Végig szeretkeztük a napot!

Fáradtan és szomorúan zártuk be a kicsi házat este!

És most megint nagyon szenvedünk! Meddig lehet ezt így bírni?

Ez a szerelem az egekbe emel de meg is öl!

Minél jobb annál rosszabb!

És ezt csak az értheti aki szerelmes! Aki úgy szerelmes ahogy MI!!!

43

Egy újabb írása a naplójából.

Borotva, műanyag borítással

Találkoztunk sokat! Majd minden nap! Hol ebbe, hol abba az erdőbe! Jó volt az is! Többet voltunk együtt az elmúlt két hétben mint az elmúlt 2 hónapban. De tegnap végre mienk volt újra az a kicsi ház Mogyoródon

Most vagy le tagadom a történtek 75%-át vagy pornót írok innentől:))

Nem írok pornót!

Csak az érzéseimet…

Csak a benyomásaimat…

Olyan dolgokat tettünk meg egymásnak amit egy 5-10 éves kapcsolatba sem biztos hogy mernek

Élnünk kell! Rendesen végig ment az életünk egymás mellet úgy 20 éve! Ö is járt és dolgozott vagy történt Vele is valami ott ahol én voltam vagy velem történt valami! Rendesen elmentünk egymás mellet egy életen át! Úgyhogy most be kell hoznunk 20 évet!

Már mondtam

Mi nem kétfelén égetjük a gyertyát!

Mi égünk tetőtől talpig!!!

Szóval:))

Kitaláltuk:))))))

Borotválás! Nekem! Itt és ott!!!

Jó ez Lányok még előjátéknak is:)) Én már tudom:))

Borotva hab:))

Úgy nézek ki mint a kamionokon az a Mishlein baba :))) Kezibe borotva :))

Porbálozik:)) Ezerrel:)))

Még a nyelve is kint van:))

Látom arcát! Élvezi hogy ennyire át adom magam Neki! Ennyire bízok benne, ennyire szeretem és ennyire kívánom!

Nem és nem nyír és vág az a borotva!

A bőröm már jön le!

Borotva hab megkeményedik rajtam!

Szőr marad!

Újabb és újabb próba!

Azt apró kérés, tőlem:- Élet, mutasd azt a borotvát!

Életem legnagyobb szerelme!!!!! Szemembe és szívembe meg lelkembe a legjobb és legszebb és Pasi! Mutatja borotvát!

Hát nem vette le a műanyag borítást a pengéről:))

Na lányok:))))

Nem lefordulni röhögéstől a székről:))) Csak kicsit:))))

Én ezt a Pasit szeretem!!!

Nagyon de nagyon!!!

Szóval, lekerült pengét védő műanyag:))

Most csak kicsit anyázok hogy viszket és ég:))

Akkor jó volt!!!

Újra és újra megtenném!!!

VELE!!!

Pornó lett?

Nem hiszem

Ez az igaz szerelem!! Feltétel nélküli bizalom

44

Ezt pedig úgy találtuk, egy kis írás!

Házastársak imája

Uram, segíts nekünk,

hogy mindig emlékezzünk arra a napra,

amikor megismerkedtünk,

és megszerettük egymást.

Segíts mindig meglátni

a jót a társamban,

és segíts, hogy közösen tudjuk

megoldani a gondjainkat.

Segíts kimondani

egymás iránti érzéseinket,

és tudjunk bocsánatot

kérni egymástól.

Uram, kezedbe adjuk a házasságunkat…

Nem vagyok vallásos, de hiszek valamibe…

És nagyon-nagyon boldog, boldogok vagyunk!:))))

45

Na innen megint az én dolgaimmal foglalkozom.

Lassan, de biztosan romlik a kapcsolatom a nejemmel, a gyerekeimmel, főleg a lányommal. Nagyon zavarja Őket, hogy állandóan a gépen lógok, hogy éjszakákat ott töltök mellette és beszélgetek egy vadidegennel. Csak én tudom, már minden, csak nem idegen. Már szerelmes vagyok, már nem bírok magammal, az sem érdekel, ha látják a képét az MSN ablakba. Azzal védekezek, hogy csak egy régi ismerős az egyik munkahelyemről, csak nem gondolják, hogy kikezdene egy 55 éves pasival, vagy, hogy nekem bejön a 130 kg-ja. / Köztudottan a sovány nőket részesítettem előnybe, egész életemben. / Későbbi magyarázkodásaim között szerepelt, hogy összebarátkoztunk, beteg, talán jól esik Neki, hogy valaki beszélget Vele. Aztán ez sem hatotta meg Őket, valakit, / mint később kiderült, / felkértek, hogy keresse meg azokat az oldalakat a NET-en, ahol megfordultam, vagy regelve vagyok.

Egy hétre elmentek nyaralni a nejem anyjához vidékre. 1 hét szabi nekem is, találkozhatunk, akár egész éjjel együtt maradhatunk Mogyoródon, ha Ő megoldja otthon és el tud szabadulni.

Megoldotta.

A hét közepe felé telefon a családnak, hogy pénteken utánuk megyek kocsival, de lebeszél nejem. – Nem szükséges, hogy odautazzak, én nem vagyok kíváncsi Rájuk, Ők meg megvannak nélkülem. – Így nem megyek, még 3 nap barátnőmmel.

Aztán hétfő este megérkezik a nagy csapat. Semmi mosoly, semmi beszámoló, csak kipakolnak a bőröndökből, fürdenek, lefekszenek.

Megyek msn-re egy kis kedvességért. Már várt. Alig akarta elhinni, hogy ilyen a hangulat nálunk.

46

És másnap!

Nejem leül a kanapéra mellém, és egyenesen felteszi a kérdést: hogy vagy kozepso? Ezt a nicket használtam akkortájt, meg még ma is néhány portálon.

Padló! Mindent tud! Nincs helye a tagadásnak, innen tiszta lapokkal játszom. Csak egy kérdése van: A kurva, vagy a családom?

Miután szerelmemmel csak beszélgettünk arról, hogy Ő mindenképpen költözik a lányával albérletbe, én majd néha elmegyek hozzá, szerelmezünk, oszt egyszercsak ottragadok, így az volt a válaszom, hogy mindkettőtök. Hát ez nem megy. Döntsek! Én a szerelmemet választottam, azt sem tudva, hova költözik? Mehetek-e velük? De mindegy! Fejes ugrás a semmibe? Majd eldől.

Behívta gyerekeimet, vejemet. Közölte velük, hogy költözöm, a részleteket kell csak megbeszélni.

Hamar végeztünk. Mindent otthagyva jövök el, csak a személyes cuccaimat, meg a kocsit viszem. 1 hét türelmet kértem, míg az albérlet rendeződik.

Még pár próbálkozás, hogy milyen szemét alak vagyok, hogy hogy gondolom az egészet, hogy felbasszanak idegileg, de nem sikerül sem a lányomnak, sem a nejemnek. Ilyen nyugodtan még az életemben nem reagáltam sértésekre, ilyen nyugodt talán sohasem voltam. Ilyen nyugalommal még nem döntöttem ilyen komoly kérdésben. Mindennek vége, minden most kezdődik, előröl.

Vége az egyezkedésnek, vége a beszélgetésnek, kaptam engedélyt, hogy mehetek a számítógépemhez, folytathatom a beszélgetést a kurvámmal.

Mentem is azonnal. Megint a gép előtt várt. Ahogy beléptem, észrevette a harmadik mondatomból, hogy valami nem stimmel. Elmesélek mindent. Ledöbben. Nem hitte, hogy megteszem. Nem hitte, hogy Miatta mindent otthagyok. Nem hitte, hogy az Övé leszek csak! Nem hitte, hogy nem kell osztozkodni rajtam. Nem hitte a – mindennapmellettedébredhetek – et.

47

És elköltöztem.

2006. Szeptember 1. Péntek dél.

A kocsi megpakolva. TV, DVD, Videó, Számítógép, négy napra való ruha és olyan cuccok, ami
a
menekülőcsomagba kell. A többiért kedden jövök, addigra becsomagolnak minden cuccom, ruhám.

Végre csörög a telefonom. Indulhatok az új életem felé.

Estére összehangoljuk a TV-t, a videót, meg a DVD-t.

Átvesszük a házat a tulajtól leltár szerint, aztán hármasban maradunk.

A teraszon iszogatunk, örülünk, aggódunk, bizakodunk.

És indul egy nem mindennapi páros élete.

/ másodszor fordul elő az életemben, hogy teherautó viszi a cuccaimat a jövőbe és egy személyautónyi cuccal, kezdem a következő felvonást egy új asszony mellett. Kedden mentem vissza a ruháimért, ami 5 nylonzsákba csomagolva várt a teraszon. 30 év! 5 zsák! Ennyi! /

Mindegy! Kezdem, előröl újra.

Az első családi reggeli, az első mit főzzek ebédre, az első ismerkedési kísérletek a lányával, az első szabályok megalkotása, az első kisebb nagyobb súrlódások, de beindul a dolog. Lassan, de beindul.

Így, hogy együtt élünk mostantól, rátérünk szexuális beállítottságom tisztázására. Próbálom elhitetni magammal, meg Vele is, hogy Mellette nem lesz szükségem már a női fehérneműkre, Hogy Mellette újra férfi leszek, igazi férfi. De nem hiszi el Ő sem, meg talán én sem. Tudja, kívánom a férfiakat is, szeretek női fehérneműben lenni, így az első vasárnap már a piacon vásároljuk nekem a tangákat. Aztán Ő készíti ki, hogy szeretkezéshez mit vegyek fel, melyik harisnyámat, melyik tangámat. Na, ami a döbbenetes, tetszem Neki ezekben a cuccokban. Komolyan tetszik Neki a dolog, élvezettel simogat előtte és utána is sokáig. Aztán bemutatom Neki azokat a portálokat, ahol regelve vagyok, bemutatom a hasonló beállítottságú férfiakat, nézegeti a képeiket, de nagyon nem jön be Neki a dolog. Másokon nem tetszik Neki a női bugyi, a harisnya, na és a hatalmas szőrzet is zavarja már, ha olyan képet lát. Csak engem fogad el így! Nőiben, borotváltan, tetovált farokkal.

Aztán jönnek a kételyei:

Mi a biztosíték arra, hogy nem fogom továbbra is keresni a fiúkat, lányokat? Hogy nem csalom meg fűvel-fával, mint elődjét? Hogy tudja-e nekem azt nyújtani, amit megkaptam, vagy megszereztem eddig?

Hogy 30 évet otthagytam Miatta, Őt mennyi idő után fogom elhagyni?

Egyáltalán nem bízik bennem. Vagy csak fél? Nem tudom. Nagy változás Neki is, még nincs biztonságérzete mellettem.

48

Egyre többet kapok Tőle. Szerelmet, szeretetet, kedvességet. Reggelente együtt megyünk melóba, este érte megyek a melóhelyére, együtt jövünk haza. Haza! Tudjuk, csak 1 év ebben a gyönyörű palotában, de úgy kezeljük, hogy ez egy nyaralás. Megérdemeljük ezt a kis luxust annyi szar után, amin mindketten keresztülmentünk. 130 nm.-es ház, 3 hálószoba, hatalmas amerikai konyha, hatalmas nappali, a fürdőben sarokkád, akkora, hogy kényelmesen terpeszkedünk benne, és nagyokat szexelünk, külön férfi WC, kert, hatalmas terasz. Éjszakákat beszélgetünk át csendes iszogatás közben ezen a teraszon a csillagokat nézegetve. Hosszú és meleg az ősz.

És a szex. Hát itt újabb fejlemények. Egyre nagyobb kíváncsisággal fedezzük fel egymást. Keressük egymásban a még megengedhetőt. De létezik-e ilyen? Mi az, ami két ember szeretkezésében nem meg-engedhető? Van-e határ? A perverzió is teljesen normális kettőnknél? Vagy mások is így vannak ezzel? Vagy perverzió-e egyáltalán, ameddig elmegyünk? Vagy ez természetes? Nincs szégyenérzet, nincs váratlan, teljes a bizalom közben mindkettőnknél. És új és újabb játékok kitalálása.

Hálószobánkba egyre több, a neten rendelt játékszer kerül be, egyre nagyobb a tanga és harisnyakészletem, Ő is szeret felvenni szép fehérneműket magára, újra Nő akar lenni mellettem. Kitaláljuk, hogy a hatalmas franciaágyunk nem csak alvásra alkalmas, hanem a vasrácshoz ki is lehet kötni a másikat, hogy a gyertya nem csak világításra való, hanem klassz, ha rádcsöpögtetik, hogy a ruhacsipesz nem csak száradó ruháknál használható, de alkalmas egy kis szadira is. És a fontos, hogy bekötött szemmel sincs félelemérzés egyikkőnkben sem. Teljes a bizalom, tudjuk, a másik figyel rád, vigyáz rád!

Aztán hétvégeken, ha kettesben maradunk, egész nap lehetek gyönyörű fehérneműimben, nem tudunk elmenni egymás mellett, hogy egy simogatás, vagy csók elmaradna. Ha kimegyünk vásárolni, magamon hagyhatom a fiú ruha alatt a combfixet, tangát. Nyíltan simogatja meg néha a fenekem a piacon, keresi a harisnyatartó csatot, benyúl a kivágott zsebű nadrágomba, hogy megsimogassa a farkam. Őrült vágyak dolgoznak Benne, kíván! Ha lehetne, mindenhol büszkén hirdetné, én vagyok a társa!

Aztán egy reggeli indulás előtt a fürdőszobában kikészítve találok egy gyönyörű harisnyát és tangát. Meglep a dolog, mosolyog: van kedved ebbe lenni egésznap? Hogyne lenne! A rakparton végig a combomon a keze, simogat, tetszik Neki az ötlete. Nekem is!!!

49

Ettől kezdve hordom rendszeresen a női fehérneműket. Sok-sok harisnyát vesz nekem, szebbnél szebbeket. Olyanokat is, amit harisnyatartóval kell hordani, azokhoz színben illő harisnyatartót kapok, majd még harisnyákat.

És különlegességeket. Olyan combfixeket, ami sok gazdag ribancnak sincs! Sokat fényképez az új bevásárlások után, mindet Őrzi a telefonjában. És jönnek a játékszerek a csomagküldővel. Egyre klasszabb dugásvariációkat talál ki, én is! Esténként sokszor rendezkedünk be a fürdőszobában, pezsgő, gyertya, cigi és a vízalatt eldugott, meglepi játékszerek. Itt kezdjük, aztán sokszor a folytatás a franciaágyon!

Vagy ha külön fürdünk, mire bemegyek a hálóba, Ő már felveszi valamelyik szép harisnyáját, kikészítve, amit én vegyek fel, néha a kötél már rögzítve az ágyrácshoz, bilincsek előszedve. Hosszú éjszakák ezek! Néha 2-3 órán keresztül játszunk egymással, csodákat élünk át egymás mellett!

Októberben, a szülinapja előtt, megkértem a kezét a szüleitől. Nagy bulit csaptunk. Nagylányom most ismeri meg Páromat, azthiszem talán 7 év a korkülönbség közöttük. Jó havernők lettek hamar.

És az első Karácsonyunk!

Nagylányomékat meghívjuk, Ők el is jönnek vidékről. Párom nagylánya nem tud felutazni, Ők is vidéken laknak, így maradunk 5-en, az Ő kisebbik lánya ugyanis velünk él.

Sütés, főzés, a nők a konyhában, a vejemmel mi csak ellenőrizzük a minőséget. Sok konyakkal és sörrel múlatjuk az időt. Szerintem 5-6 fogás készült, meg sok-sok süti. Aztán az ajándékozás. 3 szép nap együtt.

Néhány nap és Szilveszter!

Na erre nagyon készülünk. Legalább 3 napot kettesben szeretnénk lenni. Kislányunkat elpateroljuk a bátyjához, felszerelve sok kajával, meg költőpénzzel. A nappaliban kinyitjuk a hatalmas kanapét, és hogy ne kelljen sokat keresgélni, kihozzuk a hálóból a nagydobozunkat, ami már dugig van a kellékeinkkel. Szinte fel sem öltözünk 3 napig. Kaja előre elkészítve, pia behűtve, egy-egy műsort megnézünk a TV-ben, de nem ezzel telik az idő! Három nap szex! Így jó belekezdeni az Újévbe! Mondják: Ahogy az évet kezded éjfél után, olyan lesz az egész újesztendőd!

Hát nem annyira, de ezt később.

50

Elkezdődött! 2007! Újév, új remények, új tervek, semmi fogadalmak.

Sokszor vagyunk egyszerre fenn, külön számítógéppel a közös ismerkedő portálokon. Megismeri az egyik volt fiúmat, aki az utóbbi években utoljára dugott meg. Sokat beszélgetnek, kitárgyalnak engem is. Szimpatikus a srác Neki is, de szólóban nem érdekel bennünket. Már együtt keresünk párokat, de nem sok sikerrel. Aztán a meglepi a névnapomra. Összebeszéltek és meghívta Őt hozzánk. Az ürügy, hogy kimegyünk a piacra, vásárolni Neki fehérneműket, mert egyedül nem mer válogatni, Kicsim segítsen Neki.

Néhány büfé meglátogatása, sok harisnya és bugyi, meg tanga vásárlása után nekünk nagyon sürgősen pisilni kell menni. Párom még vásárol néhány dolgot az ebédhez, mi hazamegyünk. Előkerül a rövid, meg a kísérő sör, leülünk a kanapéra, beszélgetünk. Csak semleges dolgokról folyik a beszélgetés, semmi célzás a szexre. Már 1 óra is eltelt, mire felhívom Kedvesem, hogy hol jár? Hát a játszótéren üldögél, cigizik, azt várja, mikor fejezzük be a dugást kb. Hát nem dugtunk, jöjjön haza, éhesek vagyunk. Kaja, beszélgetés, elmeséljük, melyikkőnk hogy emlékszik a kapcsolatunkra, ami nekem nagyon bejött, régen volt már, hogy úgy megdugjon valaki. Aztán előkerülnek a vásárolt harisnyák, tangák. Kicsim kéri, mutassam meg magamon is, vegyem fel őket. Sorban felpróbálom mindegyiket, nagyon tetszik Nekik is, nekem is. Aztán már tangában harisnyában leülök a kanapéra, a srác kimegy a fürdőszobába. Párom kérdése: Lefekszel vele? Nem tudom. Te mit szólnál hozzá? Szeretné! Ez az ajándékom névnapomra. A fürdőszobából kijön a meglepi. Hát tényleg meglepi. Azt tudni kell, hogy Ő CD. Szeret fiút is dugni, de feltétel, hogy a srácon női cucc legyen. Rajtam volt. Akkor is, mikor
egyszer
dugtunk, akkor Ő fiúként jött hozzám. Most meg ez a cucc ami rajta van! Kiábrándító összeállítás, ráadásul melltartó is, amit egyenesen utálok a szőrös mellű hapsikon, még fényképen is.

Elém áll, a párom mellettem ül a kanapé másik sarkában, ő előttem terpeszben. A farka már áll. Látszik a bugyiban. Nagy! Szép! De zavar a női fehérnemű Rajta. Kicsomagolom, simogatom, kőkemény. Párom bekapcsolja a videót. Egy az egyben veszi! Ez egy kicsit felizgat, de érzem, az enyém nem áll fel. Lassan közelítek a méretes farok felé, a nyelvemmel játszom a kemény nedves makkjával. Majd beveszem, mélyen engedem be. Nagyon tetszik. Sokáig szopom, keresem a fenekét, az egyik ujjam bedugom, majd a másikat is, közben farka a számban. Kicsim kérdezi, miért nem engedem magam megdugni. Nem megy, érzem, nem lenne jó! Pedig kívánom már. Aztán a pisire hivatkozva kimegyek. Kimosom a fenekem, de tudom nem lesz ebből már semmi. Nem kívánom ilyen ruhában már! Szőrös nő, aki engem akar megdugni.

Kikísértem a HÉV-hez, még néhány beszélgetés a NET-en, aztán kifújt a kapcsolat. Néha még tesz egy-egy megjegyzést a képeimre, Párom fenekére, vagy évődik a regünkön, de velem már nem beszélget. Igaz, én sem keresem Őt. Pedig, mint férfi, nagyon bejött. Csak nőiben nem. Mindegy. Megkapom a Kedvesemtől a betevőt.

51

Több, hosszú beszélgetés után úgy döntöttünk, hogy itt akármiről írhat mindegyikőnk.

A szex sem lesz tabu. Végül is a blogot az ember magának írja, legfeljebb más is elolvassa.

Innen megint csapongok egy kicsit, míg utol nem érem magam az írásban.

Arról írtam már, hogy elfogadott olyannak, amilyen vagyok. Ő soha nem találkozott még ilyen férfivel, nem tudta, hogy ez nem csak képeken létezik.

Írtam valahol, hogy egy homo srác attól állt le, hogy megnézte a cd-met, a képeimet, a videóimat. Neki, mint állítólagos aktív homo-nak, ez nem jött be.

Mikor kimentünk Mogyoródra, párom kihozott egy lejátszót, hogy nyugodt körülmények között Ő is megnézhessen. Ideges voltam egy kicsit, mert az előző találkozásunk nagyon jól sikerült, nagyot szeretkeztünk, mi lesz, ha most Ő is kiábrándul belőlem. Így még nem látott, ezeket a filmeket még nem ismeri.

Ültünk az ágy szélén, ment a videó lejátszás, nem látom, hogy zavarná. Sőt! Egyre hangosabban veszi a levegőt. Kezd beindulni. Aztán vége a képek és kisfilmek vetítésének, nem foglal azonnal állást az ügyben.

Beszélgetünk, érdekli, hogyan kezdődött nálam ez, mi vonz a női cuccokban, mi jó abban, hogy a fenekemmel játszom?

Ha jól emlékszem, ezen a délelőttön tudta meg.

Előttem csak próbálkozott Nála az elődöm, de valahogy nem tetszett és fájt a dolog Neki. Velem élvezte.

/ a későbbiekben közösen vásároltunk olyan gumigolyókat, amiket felfűztünk és gésaként használtuk. Néhány képen ez is látható az albumjainkban./

Még néhány alkalommal sikerült megszereznünk a kisház kulcsát, nagyon vártuk mindig, hogy egyszer talán itt is alhatunk, reggel együtt ébredünk, Ő készít reggelit, aztán egész nap szeretkezhetünk.

És sikerül. Augusztus 20. A családom nyaral, mi 2 napra birtokba vesszük a legkedvesebb helyet. Előre főzött, én bevásároltam útközben, míg Érte mentem, kipakolás, néhány feles, egy sör, kávé és szex.

Az ebéd utáni kötelező szieszta után kiülünk a kertbe. Kihordjuk a piákat, a nasikat, beszélgetünk. Ránk esteledik. Felgyulladnak a kerti kislámpák, az utcán senki, a szomszéd sem érdekel, simogat, játszik velem. Aztán bemegyünk és befejezzük. Gyorsan elalszunk megint, de hatalmas égzengés, földindulás ébreszt bennünket. A kocsi ablakai meg lehúzva. Na futás. Meztelenül tekergetjük az ablakokat, csapkodjuk az ajtókat, aztán a zuhogó esőben ölelkezve állunk a kert közepén. Nevetünk. Másnap nem nevettünk a dolgon, megtudtuk, hogy halálos áldozatai is voltak a viharnak.

52.

Az egész randizgatásunk összesen 3 hónapig tartott úgy, hogy azt sem tudtuk, lehet-e folytatása a dolognak. Én már többször voltam kapcsolatban a nejeim mellett hosszútávon is, semmi gond nem volt belőle. A keresetem hazament, a gyerekek nem szenvedtek hiányt semmiben, legfeljebb csókolommal köszöntek, ha megláttak. Nem vagyok egy olyan hapsi, aki a nyalom-falommal mutatja ki a szeretetét. Na a randizgatásokra visszatérve: Szóval a melóm olyan, hogy napközben is szabaddá tudom tenni magam két cím között, vagy esetleg úgy intézem a beosztásomat, hogy találkoztunk, amikor munkába ment, bevittem a melóhelyére. Ilyen alkalmakkor, miután időnk még volt, vagy felmentünk a Rózsadomb tetejére, egy rétre, vagy Újpalotán az erdőszélre. Beszélgettünk, csókolóztunk, ismerkedtünk egymással. Aztán csak előkerült a farkam valahogy, a járókelők, kirándulók jöttek-mentek, gondolták, hogy „miért” vagyunk ott. Néha Párom feje eltűnt a szélvédő mögül, én meg arra is megpróbáltam figyelni, hogy nem jön-e közelebb valaki a kelleténél. Természetesen a telefonom, a munkám miatt állandóan be van kapcsolva, természetesen sokszor megszólalt ilyenkor is. Na remek dolog a megrendelővel úgy beszélgetni, hogy a farkam egy lány szájában van közben. Vagy épp a nejemmel, mert ilyenkor biztosan az eszébe jut valami, ami nem ér rá estig! Például, hogy mi legyen a vacsora? Ezek a találkozások, a kis lopott óráink tették elviselhetővé mindkettőnk számára azt a sok szart, ami bennünket otthon várt mindennap. Esténként msn-en beszélgetünk, tervezzük a másnapi találkozást. Sokszor hevesebb a szex szavakban, mint élőben. Ilyenkor törnek elő azok a vágyak, amit személyesen elmondani sem merünk egymásnak. Volt, hogy kamerán szexeltünk, de erről írtam már talán. Itt mertem részletesebben elmondani a dolgaimat a beállítottságomról, a női fehérnemű szeretetemről, a titkaimat ilyenkor osztottam meg Vele.

3 hónap alatt jobban megismert, mint feleségem 30 év alatt!

Aztán ugye jött aug. 20, az előző fejezet, majd a család hazatérte a nyaralásból, a biliborogatás otthon és az elköltözésem.

Párom talált egy csodapalotát, aminek a tulajdonosáék 1 évre kimentek amcsiba, csak azért adták ki a házat, hogy vigyázzon rá valaki. Ott kezdtük a közös életünket. Mindketten a harmadik komolynak ígérkező kapcsolatba kezd innen. De ezt is leírtam már valahol.

Hármasban költözünk, párom magával hozta a legkisebb lányát. Felosztjuk a lakást, három hálószoba, egy hatalmas nappali, amerikai konyha. Kis kert, ez az én gondom lesz. Meg egy, a nyakunkon hagyott kutya utáni szarszedés! A két kényes nő nem vállalja! Berendezkedünk szép lassan. Esténként a teraszon beszélgetünk, iszogatunk, sokszor hajnalig. A meló megy, bevétel van, jól kezdődik minden. Csak ez a mindennapos esti várakozás a párom munkahelye előtt kezd kicsit terhes lenni. Két állása van egy helyen, az estit meg kell szüntetnie. Kilép, mostantól már délután 5 körül végez, így mindennap értemegyek, nem kell éjjel HÉV-vel közlekednie.

53.

Hétvégeinket megpróbáljuk úgy szervezni, hogy a gyerek valamelyik barátnőjénél, vagy a bátyjánál aludjon. A lányunk még nem tudja a fehérneműs dolgaimat, mi meg szeretnénk, ha abba lehetnék egész nap.

Egyre több tangát és harisnyát vásárolunk a piacon, én csak a combfixet, a szilikonost szeretem, vagy azokat, amiket kimondottan harisnyatartóhoz készítenek. Nagy a választék színből, minőségből, fajtából. Már lehet kapni a necceket is több színben és lyuknagysággal. Egy alkalommal harisnyanadrágot vett a párom, amin nagyméretű lyukak vannak és fekete. Baromi izgató felvenni, de levágjuk a lábrészeket róla, harisnyatartóval szeretem jobban. Csak egy kép erejéig volt rajtam.

Aztán egy este az asztalnál észrevette a lányunk a lábamon a neccharisnya nyomait, ahogy bevágtak a bőrömbe. Szóval elkezdődik egy komoly beszélgetés rólam, a biszexualitásomról, a fehérneműimről. Meghallgatott, nem érdekli, nem zavarja. A tetoválásaimról meg már úgyis tud, meglátta az anyja telefonjában a képeket róla. Tőle nyugodtan mászkáljak harisnyában, tangában, nem zavarja! Na ez egy nagy megkönnyebbülés, nem kell titkolózni tovább. Igaz, nem is élek vissza vele, nem nagyon találkozunk hét közben reggelenként, mikor készülök a melóba, este meg általában előbb lefekszik, mint mi, akkor sem lát úgy.

A nővére, – aki vidéken élt a barátjával és szüleivel, – néhány napra eljött hozzánk, látogatóba az udvarlójával. Vagy véletlen, vagy feledékenység, de az anyja számítógépén felejtett egy levelet, amiből kiderült, hogy nem jó a kapcsolata, változtatna az életén, elköltözne. Ezt az anyja mondta el egy este, kérdés, mit tegyünk? Hát van egy felesleges hálószobánk, átrendezzük a lakást, költözzön hozzánk. Ő már mindent tud rólam, az anyja az első perctől kezdve mesélt a dolgaimról Neki. Néha éjjel a hűtőszekrény előtt futunk össze, én harisnyában, tangában,
Ő
pizsiben. Általában hajnalig ül a gép előtt, beszélget a haverokkal. Mi meg szexelünk. Valóban sokszor hajnalig. Fantasztikus játékokat találunk ki, vagy lesünk el a régi pornófilmjeimből. Egyre természetesebb, hogy az én fenekem sem maradhat ki a játékokból, az análgolyóinkat mindketten megszeretjük, rendelgetünk dildót, vibrátort, méretes játékokat a NET-en.

Alig várjuk a csomagost, villámgyorsan bontjuk ki a dobozt, aztán természetes, hogy este kipróbáljuk. Némelyiket közösen, némelyik csak a páromé. De elcsenem néha Őket. A sarokkád általában az előjátékok helyszíne, de legtöbbször az ágyban fejezzük be a napot.

Kezdünk kikötözős játékokat játszani, sokszor a szemem is beköti, kezem a rácshoz kötve a fejem felett, lábaim terpeszben felhúzva, kötéllel mellé.

Ilyenkor azért egy kis szorongás van bennem, de teljesen megbízunk egymásban, átadom magam. Jön a kényeztetés, a lassú tágítás, aztán sorban a játékok mennek be. Több síkosítót használunk el hetente, mint más család sütőolajt. Csipeszek rajtam szinte mindenhol, gyertyacseppek a testemen, és nem tudok magamhoz nyúlni. Addig nem élvezhetek el, míg Ő megnem engedi.

54.

Az esküvőnk, az én szülinapomra lett tervezve. Kiket hívjunk meg? Az én családom szóba sem kerül, ott még áll a bál. Fiammal ugyan, napi kapcsolatban vagyok a munkánk miatt, de a középső lányom az baromira haragszik.

Párom családja jön, kivétel az apósjelölt, de nem is hiányzik. Néhány haver, persze a Nagylányom és az élettársa is itt lesz Szentesről.

Nekem is és nejemnek is a nagylányaink a tanúk. Farmeres esküvő, nem csinálunk nagy felhajtást. Persze az ígéretünkhöz híven, mindkettőnkön hófehér necc harisnya van, fehér tangával. Sajnos a cipőm miatt a lábgyűrűimet le kellett vennem, nagyon nyomtak, de a harisnya most igazán izgató volt. Hazatérve rövid ajándékozás, beszélgetés, hidegtálak szétszedése, tortaszeletelés. Lassan távoznak a vendégek, csak a szűk család marad. Mindenki könnyít egy kicsit a ruházatán, kényelmesebb, szellősebb cuccokat veszünk fel, én is rövidgatyára váltok. A nagylányommal kezdenék beszélgetni, mikor megkérdezi, hogy rajtam necc harisnya volt? Nem vettem észre a bevágásokat a lábamon. Eddig Ő sem tudott erről, most megtudta. Érdekes, sem, Ő sem az élettársa nem botránkozott meg a dolgon. Sőt! Bátorítást kaptam, „Végre nem kell elfojtanom magamban ezeket a dolgokat.” Ők megértik ezt.

Tervbe vettük, hogy a nászéjszakát a kisházban tartjuk Mogyoródon, de az elmaradt, így csak csendes esti beszélgetés és komoly ivászat lett helyette. A vejem is szereti a rövidet, nekem sem kell bíztatás.

Aztán eljött a szeptember, a költözködés, megjöttek amcsiból a tulajék, de esküszöm, ez az albérlet, amennyivel kisebb, amennyivel rondább, amennyivel komforttalanabb, annál inkább a miénknek tekintjük. Van kedvünk itt élni. Itt nem kell attól félni, hogy mit szólnak, ha szöget verünk a falba, hogy átrendezzük a dolgaikat, teljes szabadkezet kapunk a berendezéshez, az átalakításokhoz, sőt örülnek neki, ilyen rendes lakók még nem laktak Náluk. Augusztus vége felé leálltam a rövidről, sokáig semmit nem ittam, amiben alkohol van. Mostanában egy sör ebéd után, néhány pohár vermut, jól vagyok. Nincs reggel rosszullét, tudok reggelizni, van étvágyam, jobb a szex is.

Párom nagy vágya, mint kiderült, egyszer szeretett volna durván, erőszakosan megkefélni. Van egy olyan játékunk, ami Őrajta van, mint bugyi, de belül is van egy fasz, meg kívül is egy méretesebb rajta. Egyszerre élvezheti mindkettőnk, amikor engem kefél. Egy nagyon lágy péniszköpenyt teszünk még rá nekem, hogy sokkal vastagabb és hosszabb legyen, úgy kezdjük a játékot. Nem sok az előjáték, nem nagyon tágultam még, mikor négykézlábra állított és minden teketória nélkül beverte. Baromira fájt, de nem állt meg. Utána mesélte, hogy az egyik vágya teljesült, de van még egy, amit meg akar velem tenni. Na vajon az mi lesz?

55.

Eszembe jutott! Szerintem még sokminden fog közben, míg mesélek, de ez most beugrott az előbb, hogy a képeinket, videóinkat rendezgettem a gépen.

Ugye minden új játékunkról, használatáról, csináltunk néhány képet, néha videót is.

Az egyik játékszerünk a kék 45 cm.-es duplafejű dildó. Egy délelőtt egyedül voltam otthon, unatkoztam, beszélgettem a NET-en, a szexről, a fiúkról, nőkről, az anál játékaimról. Aztán elővettem. Csak kicsit akartam játszani magammal, csak egy elélvezésig, de fényképezés lett belőle. Felvettem a harisnyámat, időzítőre állítottam az exponálást a telefonom fényképezőjén és elkezdtem magamba tolni. Könnyen ment be, egyre mélyebbre és mélyebbre. Míg eltűnt teljesen. 45 cm. bennem. Baromi nagyot élveztem. Este, mikor párom megjött, megmutattam a képeket Neki. Sajnálta, hogy nem Ő tolta be, hogy nem Ő fényképezte. Ezért ismételtünk éjjel. És végigtolta bennem Ő is. Bepörgött rendesen, tetszett Neki. Na erre a játékszerünkre szoktuk feltenni a vibrátoros nyúlfejet, hogy ne menjen Neki túl mélyre, illetve, hogy én ne tudjam az egészet átvenni magamba a szeretkezéseink közben. Néha a nyúl nélkül, mind bennem van, mire végzünk. A másik kedvenc játékunk, a szobabringára erősített felcsatisba biciklizés! Erről sok videó is készült. Nagyon klassz, ahogy a nyeregre erősített műfasz megy be, ereszkedek rá, míg a nyeregre nem ér a fenekem és mozgok rajta. Teljes testsúllyal beleülni, aztán a pedálon a két lábam, a farkam áll, mint a zászlórúd, Ő játszik velem és közben a videót kezeli.

Kitalálta, hogy ez a pénisz, a támlásszékre is felrakható, az ülőke részen áttekerve a pántokkal. Maga elé húzta a széket, kezében a kamera, nekem meg előtte kell beleülnöm, és úgy elélvezni. Előbb háttal ültem felé, majd meg-fordultam, hogy lássa, ahogy játszom a farkammal. Ütemesen mozogtam le-fel, egyre nagyobb élvezet, ahogy siklik bennem, aztán elsülök.

Már meséltem, hogy nyáron, a teraszon szoktunk aludni. A szex és a videózás itt sem marad el. Megkaptuk csomagban a letapadós hatalmas péniszt, amit mindenképpen meg akart örökíteni bennem. A járólapok elég simák, letapad rendesen a lépcső szélére. Rajtam harisnyatartóval a nagylyukú fekete neccem. Beállítja a felvételt, és én elkezdem magambafogadni ezt a hatalmas faszt. Lassan ereszkedek bele, nagyon vastag. Aztán a síkosító segít, bemegy tövig. Félelmetes érzés belül. Eszembe jutnak a volt srácaim farkai! Azok közt is volt ekkora. Beindulok az emlékek hatása és a feszülő fenekem érzése miatt rendesen. Nem kapkodok, lassan emelkedek, lassan ülök vissza benne. Aztán az izgalom miatt egyre gyorsabb lesz az ütem, teljes hosszában szánkázok végig rajta. A combjaim már sajognak, alig bírom magam megemelni és fantasztikus nagy durranás a vége.

A videó, most is a telefonomban van, néha, míg várakozom valahol a kocsimban, megnézem. Feláll rá most is, hogy írom ezeket a sorokat.

56.

Hónapok keresztül okozott problémát, hogy én még mindig keresgéltem a NET-en egy aktív srácot, nem értette meg a párom, hogy minek, mikor Tőle megkapok mindent, amit egy férfi nyújthat a szexben. Voltak próbálkozásaink, voltak, akikkel személyesen is találkoztunk, de valahogy mindig rájöttünk, ez nem megy nekünk. A párok legtöbbje nem fogad el engem a fehérneműimmel, a borotváltságommal, az anál játékaimmal, főleg nem, hogy passzív vagyok.. A férfitagok csak a nejemet szeretnék megkapni a párcserés négyesszexben, vagy a nejükkel kellene foglalkoznunk mindannyiunknak. Engem meg más nő a nejemen kívül nem érdekel, fiút sem dugok, tehát marad, hogy abbahagytam a keresgélést.

Sok elkezdett és befejezetlen beszélgetés után kaptam egy e-mailt a nejemtől. Arra hivatkozott, hogy szóban ezt nem tudta elmondani, vagy én nem figyeltem, vagy a telefonom csörgött közbe, vagy Neki nem ment a megfogalmazás élőszóban. Így leírta.

Végül is tömören annyi, hogy engedi, hogy szexeljek fiúval, csak ne itthon, ne meséljem el.

Megértettem a problémát, nem akar osztozni rajtam senkivel.

Így mamár csak beugrok a leveleimet elolvasni az erora, meg a siwiwre, legfeljebb beköszönök a chat szobába, aztán kilépek. Rájöttem, hogy azt a fáradságot sem veszik az emberek, hogy a reget, vagy a blogomat elolvassák, mikor felhívom a figyelmüket arra, hogy én a látszat ellenére férfi vagyok. Döbbenet, elnézéskérés, kilépés a válasz.

Volt, aki MSN-en kérdezgetett a szokásaimról, vágyaimról. Kértem, miután dolgom volt a gépemen, olvassa el a blogom. Ő nem ér rá Háború és békét olvasgatni, ezért letiltott. Szóval ilyen emberekkel találkozom szinte nap-mint nap. Így a kedvem is lassan elment az egésztől. Szerintem érthető.

Az előző fejezetben említett vastag dildóról jut eszembe, mikor két fiú dugta a fenekemet egyszerre. Ezt már régebben leírtam. Gondoltam, kipróbálhatjuk a játékszereinkkel is.
Egy
este kiválasztottunk két, méretesebb darabot, majd párom elkezdett tágítani, játszani egyre vastagabbal dildókkal bennem. Sok sikosító használatával eljutottunk a kipróbálásig. Ezekről is van néhány kép az albumomban. Megpróbáltuk a kettőt egymásmellé benyomni. Nagyon lassan és nehezen ment be a második, de sikerült. Kicsit fájt, de kezdtem érezni, hogy lazulok, bemegy teljesen mindkettő. Elsültem hamar.

Szóval megy ez nekünk kettesben is. Nem kell harmadik! A legjobb dolog az egészben az, hogy egy-egy ilyen játékunk alkalmával, a nejem is elélvez, néha csak a látvány is elég Neki, néha segítünk egy játékszerrel.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!