Elkapott egy MILF

Pár hónapja történt meg az alábbi eset. Kb. kéthetente meglátogatjuk a barátnőm, Anna egyedülálló anyukáját, Évát, aki egy jól karbantarott 40-es NŐ, egy tipikus szexi milf! Épp beköszöntött az ősz, meleg napokat a hideg szeles idő váltotta. Éva örömmel üdvözölt minket és mivel a lánya nagy cipőrajongó egy kis beszélgetés után örömmel újságolta, hogy vásárolt egy piros csizmát! Kezében hozta be a szobába és mutatta nagy büszkén nekünk!
Gyönyörű piros, magas sarkú csizma volt, szó szerint belepirultam a látványába! Rögtön jövendőbeli anyósom lábait kezdtem nézni, próbáltam a csizmával összepárosítani! Egy pillanatra észre is vettem, hogy látja, amint a lábait bámulom! Elkaptam a szemem lábairól és Annát figyeltem, aki nem vett észre semmit, természetesen ő, csak a csizmát nézegette!
Ekkor megcsörrent a kedvesem telefonja, barátnője hívta, aki külföldön dolgozott, de amúgy a szomszéd lépcsőházban lakott. Mivel most érkezett haza és látta Anna autóját, remélte, hogy tudnak pár szót váltani! Kedvesem félbeszakítva a csizma csodálását örömmel vette a lehetőséget és leugrott a lépcsőház elé beszélgetni a rég nem látott szomszéddal!
Kettesben maradtunk Évával, aki kacér mosollyal az arcán kiment a szobából! Levert a víz, amiért a szexis lábaira gondoltam az előbb. Az ablak nyitva volt, hallottam, ahogy a barátnőm nagyokat nevetgél a lépcsőház előtt. Éva ekkor toppant be a szobába, háttal nekem hangosan köhhentett egyet, hátranéztem és mit látok, felvette a csizmát a lábaira! Az összkép brutális volt: a szexis csizma lábain, felette csak egy miniszoknya és egy lezser blúz, méllyen kigombolva!

Gondoltam felveszem Neked, mondta, majd mellém lépett.
Láttam, hogy a csizma alatt harisnya volt lábain, ami az ablakhoz lépve megcsillant a fényben. Ez az, ami engem taccsra tesz, éreztem is a nadrágomban egy kis mozgást.

Tetszem, tetszik a lábam a csizmában? – kérdezte
Igeeen, mondtam halkan és félszegen, mert szinte remegtem a helyzettől.
Akkor simogasd meg, mondta és a kezem a combjához húzta.
Na, ez volt az, amit eddig maximum az álmaimban éltem át. Selymes, finom, csúszó, sikamlós volt a harisnya tapintása. Vállaimra tette kezeit és lenyomott térdelő helyzetbe.

Nee! – mondtam
De igen – felelte.
Mi lesz ha…?
Hallod te is. Még beszélgetnek odalent, majd ha búcsúzkodnak befejezzük mi is – mondta
Ekkor, mint egy futó, aki a startpisztoly dörrenését várja, megnyugodtam és elkezdtem puszilni combjait, simogatni a csizmában feszülő vádliját. Gondolatok száguldoztam a fejemben (mi lesz ha Anna feljön és észrevesz?), de a vágyam, ami már a meredező férfiasságom formájában testet öltött, elnyomta az aggódást és ösztönzött Éva lábainak szeretgetésére.
Fúrtam az arcomat a combjai közé, éreztem a harisnya sercegését a szakállam által, és éreztem kelyhének illatát! Majd szétrobbantam a helyzet adta izgalomtól, nem is tudtam hirtelen mi történik! Ekkor felhúzott maga elé, megpuszilt a számon és vadul simogatta a nadrágomban feszülő péniszemet. Halk hangokat is kiadott, szinte nyögdécselt, ami hihetetlen módon izgatott engem.
Szinte tépte a gombokat a farmeromról, benyúlt az alsónadrágomba és megéreztem kezének meleg érintését! Szinte forrt a tenyere, vadul húzogatta a bőrt a makkomon, miközben a nyakamat puszilgatta. Leguggolt elém és a szájába vett. Szopott, mint akinek ettől függ az élete, a vákuum, melyet a szájával okozott azt hittem beszippantja egész testemet! Meleg kezével a golyóimmal játszott, középső ujját az ánuszomhoz nyomta. Alig kellett pár másodperc és már élveztem is! Mohón nyelte az utódokat, én meg azt hittem ott fogok azonnal elájulni! Anna ekkor búcsúzott el a barátnőjétől és már rohant is fel hozzánk az első emeletre! Éva a száját törölgette, én a nadrágomat gomboltam össze rekord sebességgel.

Nyugi bezártam az ajtót – mondta Éva, majd a kopogással egy időben kiitta a gyümölcslevet a pohárból és mosolyogva elindult ajtót nyitni.
Anna örömmel újságolta mi volt a megbeszélés tárgya. Mi ketten Évával csak hallgattuk őt, nagyokat bólogatva, amikor Anna kérdőn rám nézett és ezt kérdezte:

Miért vagy így kiizzadva?


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!