Extázisba keféltettem magam

Az élmény, amit most leírok, tavaly nyáron Brazíliában történt meg velem és barátnőmmel. Mivel a történet igaz, ezért név nélkül közlöm, de mégis szeretném megosztani mindenkivel ezt a felejthetetlen kalandot.

Tehát mind írtam barátnőmmel töltöttünk el két hetet Brazíliában. Tudni kell rólam, hogy imádom a sexet, és mint mindig, most is minden este megszereztem magamnak egy jóképű pasit, akivel kellemesen eltölthettem az éjszakát. Barátnőm, aki ismeri különös szenvedélyemet, már előre félt a mozgalmas éjszakák hangjaitól, bár ő sem nevelkedett apácazárdában. Neki a történet kezdetéig „csupán” két alkalma volt a testi örömök élvezetéhez. Szóval én mindig kiszemeltem egy rokonszenves fickót, akivel aztán a szobámban fergeteges ágycsatát vívtunk hajnalig. Már megérkezésünkkor megpillantottam egy kellemesen kreol bőrű fiút, akiből ránézésre is sugárzott az erotika, de hamar rá kellett jönnöm, hogy nem sok esélyem van nála, hiszen barátnője állandóan ott legyeskedett körülötte, esélyt sem nyújtva arra, hogy megtehessem az első lépéseket. A fiú a szállodánkban volt pincér. Aztán a hatodik nap délelőttjén megtörtént, amire már napok óta vártam. A mozgalmas éjszaka miatt a szobánkba kértük a reggelit, habár már ebédnek is beillett volna.

A barátnőm frissebb volt nálam, ő elindult vásárolni magának egy új ruhát a közeli boltok egyikébe. Én a szobámban várva a reggelit, fantáziáltam az éjszaka történésein, és már kellő erotikus hangulatban voltam, amikor kopogtattak az ajtón. Hangosan kikiáltottam az ajtó előtt várakozónak, hogy bejöhet. És lám, a kiszemelt fiú állt előttem! Gyönyörű szemei csillogtak és mosolyogva fogott hozzá a tálaláshoz. Én azonnal kapcsoltam, és minden mozdulatommal magpróbáltam a fiú értésére adni, hogy most nem lenne célszerű azonnal visszatérnie a konyhára. Rajtam egy elég egyszerű bikini volt derekamon egy átlátszó kendővel, sejtelmesen feltárva tangás popsimat. „Véletlenül” elejtettem egy pólót és úgy hajoltam le érte, hogy a fiú felé tartottam popsim, ami kivillant a lágy kendő alól. Éreztem, hogy lenge öltözékem és viselkedésem felkeltette a srác érdeklődését, így hát a lehető legszexisebb hangon megpróbáltam a beszélgetést tervem megvalósításának irányába terelni. Brútuszhoz – így hívták az „áldozatot” – egyre közelebb húzódtam, már éreztem a ruhájából áradó kellemes parfüm illatot és megérintettem a derekát, majd akaratomnak nyomatékot adva kezemet lassan a fenekére csúsztattam. Az egyértelmű jelzésre az egyik kezét ő is a derekamon pihentette, miközben a másik kezét a vállamra helyezte. Aztán már súgva kértem, hogy csókoljon meg. Egy hosszú szenvedélyes csókba merültünk és éreztem, hogy ölemet elönti a forró kéj édes nedve. Kezemmel erősebben markoltam a seggét, majd lassan előre csúsztattam és megmarkoltam a nadrágján keresztül a meredező farkát.

Így, nadrágon keresztül is érezhető volt, hogy méretei átlagon felüliek. Lassan dörzsöltem a nadrág elejét le-fel, majd a heréit simogatva izgattam tovább. Eközben ő sem volt tétlen. A popóm simogatása után átkormányozta kezét a puncimhoz, és a tangán keresztül kezdte ingerelni. Annyira nedves voltam, hogy a falatnyi ruhadarab egyszeriben átázott. Aztán oldalról félretolta piciny anyagot, én egy kicsi odébb raktam a lábamat, hogy jobban hozzám férhessen, aztán az ujjaival megérintette a most már fedetlen ölemet. Először finoman simogatta az ajkaimat, majd az ajkak közé furakodva ingerelte a csiklómat. Aztán minden átmenet nélkül a pinámba mélyesztette először egy, majd két ujját. A fal mellett állva ujjazott és ezzel egy időben a szabadon maradt ujjaival simogatta továbbra is a csiklómat. Éreztem, hogy a lábam remeg, zihálva kapkodtam az orromon keresztül levegőért, kezemmel a farkát erősen magmarkoltam és úgy nadrágon keresztül verni kezdtem. Én nem bírtam tovább és utat engedve a kéjnek, a csókolózásból szabadulva hangosan elélveztem bele a tenyerébe. Az orgazmus elteltével sem húzta ki belőlem az ujjait, hanem ugyanolyan lendülettel mélyesztette belém újra meg újra, mint előtte. Nem tiltakoztam ellene. Lehúztam a sliccet és letoltam a nadrágját a combjáig, majd kezembe vettem az ágaskodó szerszámot. Mit ne mondjak! Hatalmas bájrúd vonaglott a kezemben, ez idáig nemigen került ekkora a kezeim közé, de még a lábam köze sem kóstolt ilyen méreteket. Mind hosszában, mind széltében talán kétszerese lehetett az átlagosnak. Ekkor e fülembe súgott:
– Verd ki!

Vehemensen elkezdtem húzogatni a bőrt a farkán. Mély sóhajtásokkal jelezte, hogy a beteljesülés rögtön eljön, ezzel egy időben nagyobb sebességre kapcsoltam és szorosabban fogtam át ujjaimmal a királyi faszt. Ujjai mozgása felgyorsult a pinámban, és tudtam, hogy a markom szorításában vergődő hímtag hamarosan kilövell. Azonban ez nem történt meg. Hirtelen mozdulattal megfordított, a falnak támaszkodtam, Brútusz egy rántással lehúzta rólam a már teljesen átnedvesedett tangámat, majd hátulról elkezdett nyalni. A seggemet kidomborítva a szája elé toltam a puncimat, amit fürge nyelve azonnal beterített, szürcsölve nyalva ki belőle az iménti orgazmus nyomait. Néha-néha bele nyaldosott popsim rózsájába is, amitől még jobban izgalomba jöttem, hiszen ha van valami, amit szeretek, akkor az a popsi sex. Vészesen éreztem az agyamból kiinduló, az újabb orgazmus hullám jeleit, ami a gerincemen keresztül lassú rángásokat okozva hüvelyembe is elért, amit valószínűleg a srác is észre vett, mert abbahagyta a nyalást. Kicsit csalódott voltam, mert már majdnem beteljesült munkája eredménye.

Felegyenesedett és a még mindig hátratolt seggem alá támasztotta keményen álló faszát, néhányszor végigsimította vele a nedves pinámat, majd hirtelen beledöfte. Nem finomkodott, hanem azonnal tövig mélyesztette a hatalmas faszt, szűkösen kitöltve pinám minden zugát. A kéj minden mámora hullámzott a testemen, amit hangos nyögéseimmel jeleztem felé. Rettentő energiával kezdett el baszni. Pinám csak úgy cuppogott és minden lökésnél a testünk hangosan egymáshoz csapódott. Egy erőteljes lökés után nem húzta ki belőlem a faszát, hanem a már tövig belém mélyesztett farok körbe-körbejárt hüvelyem falán. Aztán, még mindig nem húzva ki belőlem, erőteljes lökésekkel kezdett kefélni. Ilyet még nem éreztem. Azt hittem, hogy már mélyebbre nem hatolhat bennem, de nem volt igazam. Ekkor már rettentően kívántam az orgazmust és éreztem, hogy Brútusz farka is kezd mag remegni. Az élvezett hirtelen tört rám és minden porcikámat bejárta. A lábaimon alig bírtam állni, a testem egésze remegett és az orgazmus hatására pinám satuként fogta körbe élvezetem tárgyát. Brútusz is lövésre készült, és farkát most már újból elemi erővel ki-be tologatta pinámba. Az egész orgazmusomat átkefélte, már-már azt hittem, hogy ez az ember soha nem fog elélvezni. Én kezdtem megnyugodni, mire jótevőm farka megremegett puncimban, és hatalmasra dagadva élvezett belém. Minden kilövellésre farka szétfeszítette a jól bejáratott pinámat és éreztem forró nedvét, amint belém tölti. Hörgött az élménytől, majd miután az utolsó cseppeket is kipréseltem a dorongból hüvelyem összehúzásaival, kezdett ő is megnyugodni, de a végén még kétszer belém nyomta a rúdját, jelezvén, hogy végképp kiürült.

Lassan szétváltunk, megfordultam és őszintén szerelmes csókot nyomtam az arcára. Simogatta a hátamat és a popsimat, majd a nyakamat simította végig forró ajkaival. Aztán az asztalhoz mentem, hogy némi narancslével nedvesítsem meg a kéjtől kiszáradt számat, majd hátrafordulva majdnem elájultam a látványtól. Brútusz nedveinktől csillogó farka még mindig az ég felé mutatta vörös fejét, melyről lassú cseppekben folydogált a geci és délcegen meredezve jelezte, hogy még koránt sem értek véget puncim „megpróbáltatásai”. Egy székhez kísértem és leültettem. Közben a vágy ismét hatalmába kerített és elég furcsa dolog jutott az eszembe, de nem tudtam, hogyan kérdezzem meg. Meg akartam mérni farkának a méreteit. Aztán az ötlet hirtelen jött:
– Jó volt velem?
– Szerinted? – kérdezett vissza mosolyogva.
– És szeretnél még velem kefélni? – kérdeztem, annak ellenére, hogy ilyet soha nem kérdeztem még senkitől.
-Ha a farkamra pillantasz, akkor megkapod a választ! – és elkezdte a szemem láttára húzogatni a bőrt a farkán.

Puncim lassú lüktetése felgyorsult, mert eddig ilyet még nem láttam élőben, csak filmen. Gyönyörű volt látni, amint széttárt lábakkal veri a saját farkát.
– Azt gondolom, hogy szeretnéd! – mondtam kacéran, közben le sem véve a szememet verejtékező farkáról.
– Seggbe akarlak baszni! – mondta váratlanul. Pillanatnyi meglepődésemet látva gyorsan hozzátette:
– Persze, ha te is akarod?! – hogyne akartam volna, hiszen ez volt a gyengém. Puncimból időközben csordogált Brútusz gecije, ami végigfolyt a combomon és térdem mellett a padlón kisebbfajta tócsában gyűlt össze.
– Rendben van, de csak egy feltétellel… – hagytam helyben a kérdést – … ha megmérhetem a farkadat. Brútusz nevetni kezdett, de beleegyezett. A szék melletti táskámból előhalásztam a centit, amit mindig magamnál hordok, hiszen divattervező lévén állandóan méricskéltem.
– Most még nem az igazi, mert nem áll teljesen. – mondta. Nem áll teljesen? Éppen kókadt sem volt.
– Ha leszopnál, azonnal teljesen megmerevedne. – közölte huncut mosollyal. Nem haboztam, mert szeretek szopni. A kézimunkát átvettem tőle és abban a pillanatban bekaptam a kezembe kerülő dorongot. Rábuktam, és erősen szívni kezdtem, közben pedig húzogattam a bőrt. Nyelvemmel körbe nyalogattam, cirógattam, majd egész hosszában végig nyaltam le és fel, aztán ismét bekaptam és szoptam tovább. A korábbi kefélésünkből rajta maradt ondó-pina lé felkorbácsolta ölemet és lucskos pinám egyre jobban követelte, hogy megbasszák. Aztán a kezeimet a fiú csípőjére tettem és csak a számmal érintettem, olyan mozdulatokat téve, mintha megbasznám vele.
– Szopj.. le.. – nyögte – nagyon jól… szopsz…, isteni a szád…, szopj, gyorsabban… erősebben… – kezét a fejemre tette és úgy baszott, mint az előbb. Pinám erősen lüktetett, és ismét vágyott arra, hogy ez a csodálatos pöcs jól meggyötörje. Aztán felemelte a fejemet és a szemembe nézve azt mondta:
– Verd ki a farkamat!

A szemem előtt lüktető faszt megmarkoltam és amilyen gyorsan csak tudtam, elkezdtem verni, közben egész végig Brútusz szemébe néztem. Puncim ekkor már nagyon követelőzővé vált és szabad kezemmel magam alá nyúltam és megujjaztam magamat, gyorssegély gyanánt. Dörzsöltem a pinámat ott, ahol értem. A csiklóm, mint egy mogyorószem ágaskodott vörösre baszott hüvelyem felett és piros színe jelezte, hogy faszt kíván. Most nem kapott, csak az én gyakorlott kezemet, amitől persze rögtön elélvezett felizgult puncim. Már majdnem a fasz is elsült a kezeim között, amikor fülembe súgott a fiú.
– Most mérd meg – lihegte Brútusz. – Erőt vettem magamon, és megmértem. 21 cm hosszú és 18 cm körméret. Pompás példány! A centit félredobtam, és ismét rábuktam a lüktető dorongra. Brútusz sem akarta tovább folytatni ezt a játékot, felemelt és szemben vele ráültetett a hatalmas faszára. Vad lovaglásba kezdtem. Ebben a pózban Brútusz háta mögé láttam, és észrevettem, hogy barátnőm időközben visszaérkezett és a szobaajtóban áll és erőteljesen maszturbál. Közel lehetett az élvezethez, mert a szemei csukva voltak és nem látta, hogy én észrevettem. Barátnőm nedves puncijának látványa és a bennem tomboló kőkemény farok hatására hatalmasat élveztem. Erre a barátnőm megrezzent és észrevette, hogy figyelem. Kicsit lassított, de aztán folytatta az ujjazást, amitől hamarosan ő is elélvezett.

Brútusz ekkor felállt velem – a farka még mindig a pinámban dohogott – és az ágyhoz vitt. Ott letett és erőteljesen, módszeresen megkúrt. Olyan hirtelen jött az orgazmus, hogy semmi másra nem tudtam figyelni, csak arra, hogy ez a gyönyörű példány addig bírja még, amíg elmegyek. De tovább bírta. Az újabb élvezet hullám elmúltával – amit Brútusz lihegve végignézett – még néhány erőteljes lökéssel befejezte a puncim baszását és kihúzta belőlem. Felemelte mindkét lábamat, teljesen a fejem mellé tette és így állt neki a teljesen feltáruló pinám és seggem kinyalásához. Amikor végzett a kéj nedveim lenyalogatásával áttért a seggem nyalására. Valami mennyei érzés kerítette hatalmába az alfelemet. Forró lehelete újra meg újra felkorbácsolta vágyamat. Aztán Brútusz halkan és röviden felkiáltott. Felnéztem, hogy mi lehet a meglepődésének az oka és láttam, amint a barátnőm szopja Brútusz punci-nedveimtől csöpögő faszát. Megnyugtattam Brútuszt, hogy nincs semmi gond, folytassa nyugodtan, amit félbehagyott. Módszeresen kinyalta a seggemet vissza-visszakalandozva a puncimhoz is néha. Amikor már nem bírtam tovább, a szemébe néztem és megkértem, hogy basszon meg. Feltérdeltem az ágyra, előrehajoltam és felkínáltam a hátsómat neki, hogy tegyen vele azt, amit akart. Még most is nyalt egy kicsit, majd a farkát a barátnőm szájából kihúzva a popsi nyílásomhoz igazította, és egy határozott mozdulattal belédöfte. Kicsit kellemetlen volt, de nem bántam. Nem lökte belém tövig, mint azt a pinámnál tette, hanem csak a farkának a fejét lökdöste, amitől a kellemetlen érzés nyomban elmúlt és én magam húztam rá a karóra a seggemet.

Mikor tövig ért, akkor lassan és óvatosan mozgatni kezdte bennem. Minden érzés, amit addig átéltem eltörpült a mostani mellett. Éreztem a hatalmas szerszámot a seggemben, ami egyre gyorsabban és vadabbul kefélte azt Ha valamire azt lehet mondani, hogy seggbebaszás, akkor ez az volt a javából. A melleim csak úgy remegtek előre-hátra a hatalmas tempóban. Minden eddiginél hevesebb rohamokkal kúrta a seggemet, látszott rajta, hogy ő is jobban szereti ezt, mint a puncis baszást. Megfogta a két mellemet és azoknál fogva húzott rá a dákójára, miközben vehemens lökésekkel „kínozta” az alfelemet. Eközben a barátnőm egyik kezével ujjazta a most már meztelen punciját, a másik kezével pedig hol engem ujjazott, hol Brútusz heréit masszírozta, egy kisebbfajta orgazmust okozva nekem. Azt hittem ezt az érzést nem lehet fokozni. Tévedtem! Brútusz egy erőteljes lökést követően kihúzta a seggemből a gigantikus faszát, és egy gyors mozdulattal a pinámba lökte, vadul megkefélte, majd ismét a seggembe landolt a farok. Ezt így váltogatta gyorsan egymás után. Két lökés a seggembe, két lökés a pinámba két lökés a seggembe …. Az orgazmus jól ismert jeleit már éreztem, indult az agyamból és villám gyorsan a gerincemben haladt lefelé a hüvelyemen keresztül a csiklómig és a seggemig. Ekkor hirtelen kihúzta belőlem a farkát és nem történt semmi. Barátnőm is abbahagyta puncim dörzsölését. Hátra néztem és láttam, hogy miközben Brútusz kiveri a farkát, barátnőm leszopja azt. Brútusz a fejével intett, hogy csak egy kis pihenőt tart és szeretne most ő lefeküdni az ágyra. Barátnőm azt hittem ránőtt a faszra, mert Brútusz úgy feküdt le, hogy közben nem engedte el a szájával a faszt. Mikor aztán hanyatt feküdt, megkért hogy üljek rá, de a seggemmel. Így hát hátat fordítottam neki és ráguggoltam a hegyes faszra. Mikor rajta voltam, lábaimat előre tettem és úgy ültem azon a kemény dákón, mintha trónon ülnék.

Néhány körkörös mozdulat után, most én kezdtem el baszni azt a karót, ami az előbb majdnem orgazmusba kefélt. A kis pihenő engem is megnyugtatott egy picit, így volt még néhány élvezetes percre kilátásom. Barátnőm ekkor felállt és odament az éjjeliszekrényemhez és elővette a magammal hozott műfaszt, ami kb. akkora volt, mint Brútusz barátomé. Meglepődtem, hogy tudja, mi van a szekrényemben, hiszen még neki sem árultam el, milyen játékszert hoztam magammal, de mindjárt meg is válaszolt kérdő tekintetemet látva.
– Amíg zuhanyozni szoktál, addig én ezzel kefélem magam. Láttam, mikor kicsomagoltad. Ne aggódj, mindig letisztítom, mielőtt visszateszem. De most én foglak ezzel megbaszni. – és elkezdte szopni, hogy nedves legyen. Ezzel egy kicsit meglepett, de nem maradt sok időm a felocsúdásra, mert hirtelen a puncimhoz emelte a műfaszt és határozott lökéssel belém nyomta. Soha életemben nem volt bennem két fasz egyszerre. Az ismeretlen érzés valami fergeteges bódulatot eresztett rám és extázisba esve keféltettem magam. Amint Brútusz fasza kifelé igyekezett a seggemből, barátnőm abban a pillanatban belenyomta tövig a műfaszt a pinámba és fordítva. Aztán egy hirtelen ötlettel nem húzta ki a lucskos puncimból a műfaszt, hanem tövig benne hagyta és elkezdte forgatni jobbra-balra. Eközben Brútusz is egyre vadabbul kefélt, hiszen neki is szűkebb lett a puncimat kitöltő műfasz miatt a seggem, ami láthatóan jóérzés volt számára. Barátnőm hirtelen közelebb hajolt és szopni kezdte az ágaskodó csiklómat. Mint akit karóba húztak. Azt hittem szétszakadok, amikor az orgazmus már feltartóztathatatlanul közeledett. Soha nem nyalt még ki nő engem, de fantasztikus élmény volt. Két csodálatos fasz dolgozta meg az ölem mindkét bejáratát, és közben egy nyelv szopogatta, nyalogatta a csiklómat.

Katartikus orgazmus következett. Az élvezet hatására akaratom ellenére idegeim összehúzogatták a lábaimat és, közben csak arra tudtam gondolni, hogy a két fasz minél mélyebben hatoljon belém. A műfasz a méhemet ingerelte, a seggemet baszó élő fasz pedig olyan volt, mintha a gyomromat bökdösné. Nagyon hosszú orgazmusom volt, minden erőmmel azon voltam, hogy magamban tartsam ezt a két csodálatos szerszámot, miközben barátnőm nyelve vad táncot járt a pinámon. Élvezés közben megszűnt a világ számomra lassan valamiféle eufórikus derengés szállt a szememre, már azt sem bántam volna, ha a világ végezetéig a seggemben marad Brútusz fasza, aztán minden elsötétedett előttem és nem emlékszem már semmire. Nem tudom mennyi idő telt el, de amikor kitisztult a látásom, azt láttam, hogy Brútusz hatalmas dákója kegyetlenül döfködi a barátnőm seggét, aki hanyatt feküdt az ágyon és lábait a nyakáig felhúzva, seggét az ég felé tartva kínálta fel bájait Brútusz faszának. A műfasz most a barátnőm kezében volt és vadul szurkálta vele saját pináját.

A hangokból ítélve már jó ideje kefélhettek, mert barátnőm ekkor hangosan sikoltva hatalmast élvezett. Brútusz még ekkor sem tágított. Megfordította a lányt úgy, hogy a seggéből nem húzta ki a farkát, és most a háta mögé állva baszta iszonyú erővel. Barátnőmön látszott, hogy már kezd egy kicsit kellemetlen lenni a dolog, de nem távolította el magáról a fiút, mert szemlátomást még mindig élvezett, az orgazmus még mindig a hatalmában tartotta. Ekkor Brútusz őrült tempót diktálva hatalmasat ordított és elemi erővel baszta faszát a seggbe. Akkorát élvezett, amekkorát még életemben nem láttam. A rángások, amik végig futottak az egész testén a faszában teljesültek be, és lüktetve ontotta gecijét a kitágult seggbe. Még néhányat belebökött a meggyötört barátnőm alsófelébe és kihúzta az anális sexet kedvelő faszát belőle. Az még mindig állt és vonaglott, és minden rángásra ondó cseppek lövellte ki belőle. Barátnőm ezt látva odaugrott és gyorsan verni kezdte. Minden húzásra rándult egyet Brútusz teste és fasza még mindig ontotta magából az élet gecijét. Barátnőm minden cseppet leszopogatott róla, majd amikor látta, hogy már Brútusznak is bevégeztetett, lassabban mozgatta a kezét, aztán már csak simogatta a csodálatos hímtagot, és amikor már nem rándult többet lefeküdt az ágyra mellém. Brútusz is leheveredett az ágyra kimerültségében. Erőmből csak annyi tellett, hogy azt mondjam, köszönöm, és nyomban elaludtam.

Kb. másfélórás szunyókálás után ébredtem és láttam, hogy Brútusz öltözködni kezd. Mozdulatomra barátnőm is kinyitotta a szemét és mind a ketten az öltözködő férfit figyeltük.
– Remélem nem fognak kirúgni, mert ennyit késtél?! – kérdeztem a pincértől, aki sietősre vette a dolgot.
– Nem, már megszokták, hogy némely rendelés után késve érkezem vissza. – és arcán valami kaján mosoly jelezte, hogy minden rendben. Mikor a nadrágját húzta fel, észrevettük, hogy farka ismét meredezik és éppen olyan kemény és hatalmas, mint amikor bennünk tüsténkedett.
– Neked mindig áll a szerszámod? – kérdezte barátnőm, megelőzve engem.
– Csak akkor, ha rendesen ki van elégítve. Egy tökéletes élvezet után azonnal regenerálódik, és már kész is a következő bevetésre. Sokszor a többi testrészem mondja fel a szolgálatot előbb, de a farkam még mindig bírja. Egy orvosnő azt mondta egyszer, hogy ez nem normális. Ennek ellenére elég jól elvolt vele. Igaz én sem bánom.
– Mikor találkozhatunk újra? – kérdeztem, minden bevezető nélkül.
– Bármikor. – hangzott a válasz. – A magyar lányoknál nincs jobb a világon. Volt már velük dolgom. A barátnőm is magyar. Apropó! Legközelebb őt is elhozhatnám magammal? Tudjátok ő biszex és elég nehéz partnert találnia.
– Persze! Amikor csak akarod. – válaszolt barátnőm, akire igencsak tág szemekkel bámultam.

Brútusz távozóban mind a kettőnket megcsókolt, majd becsukta maga mögött az ajtót. Azonnal barátnőmre néztem, aki megértette a szemembe tükröződő kérdést.
– Csak azt ne mond, hogy nem volt jó, amit csináltam?! – Erre elpirultam, hiszen fantasztikus élményt nyújtott.
– Nem olyan rég – folytatta – volt alkalmam kipróbálni egy lánnyal a sexet és az óta beleszerettem az élménybe. Ha gondolod, velem bármikor szeretkezhetsz, nálam mindig meg fogod találni azt, amire vágysz. És nem tagadás én is számítok rád.
– Ha belegondolok – vettem át a szót – már gyerekkorunktól fogva ismerjük egymást, és nem is hittem volna rólad, hogy erre hajlandó vagy. De ne aggódj, mert az én fantáziámban is megfordult már, hogy milyen lehet egy ilyen aktus. Úgyhogy számíthatsz rám és kérlek, mutass meg minden trükköt. Azt hiszem a barátságunk csak erősödni fog emiatt. Azzal barátnőm végigsimította az ujjával az egész testemet, majd a puncimnál megállt.
– Nagyom meg van gyötörve? – kérdezte.
– Igen. Most egy forró zuhany jót tenne neki. – válaszoltam.

Azzal elvonultam a fürdőszobába és megnyitottam a forró vizet. A következő napok eseményei életem egyik legszebb korszakát jelentették számomra, amire mindig szívesen fogok visszaemlékezni. De ez már egy másik történet.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!