Fotózás és orgia

Még fiatal lány voltam, akkor érettségiztem, volt egy nálam jóval idősebb hapsim, nem azt mondom, hogy szerelmes voltam belé, de szerettem vele lenni. Rengeteget keféltünk, ő tanított meg sok mindenre, olyannyira, hogy egyszer csak azt mondta, öröm veled kefélni, de a legjobban azt szeretem, mikor szopsz! Istenien csinálod! Ezt a tökéletes testet pedig másnak is látnia kell. Olyannyira odavoltam érte, hogy hagytam, hogy egy pár erotikus képet készítsen rólam. Még abba is belementem, hogy automatára állítsa a gépet, és akkor csinálja a képet, miközben szopom.

A szomszédunkba, volt egy fiatal házaspár, a pasas örökké nézegetett, amit a barátom is kibökött. Egyik nap, épp vasaltam, persze meztelen, hiszen mindig erre kért. Mikor beállított kissé illuminált állapotba a szomszédunkkal, szégyenembe majd el süllyedtem, gyorsan beszaladtam a szobába, és magamra kaptam a köntöst, úgy mentem vissza. Ő odajött hozzám, megfogta a köntösöm, és hírtelen széthúzta. Megint ott álltam az idegen előtt meztelen!
– Nem kell szégyellősnek lenned! Megmutattam neki a képeidet, amik nagyon tetszettek neki, de szeretett volna természetesen is látni.
Erre odahúzta a most már barátját, és felkínálta neki a melleimet, hogy nyugodtan fogdossa csak meg, ezek nem, műmellek! Nyomatékul az egyiket felé rázta. Persze a hapsinak nem kellett kétszer sem mondani, máris gyúrogatta a melleimet. De ez nem volt neki elég, pofátlanul a lábam közé nyúlt. Az élettársam, eközben csak röhögött.
– Nem rossz a kis picsa, jobb, mint a képeken. Meg kell hagyni, az én feleségem sem akármi, majd megmutatom a róla készült képeket. Akár, cserélhetünk is. Nem csak képeket, hanem nőket is.

Azt hittem, rosszul hallok. Ezek szerint, azt szeretné, ha én ezzel a pasassal kefélnék? Meg kell, hagyni, nem nézett ki rosszul. Másnap este, a”párom”, egy csomó képpel állított be, amin a fiatal szomszédasszony pózol. Nem lehetett több nálam egy pár évnél, el kell ismerni, nagyon jól nézett ki.
– Ő tudja, hogy egymás nőit, nézegetitek? – kérdeztem.
– Szerintem, még nem, de hamarosan tudja majd. Egyébként, ahogy a haver leírta, egyáltalán, nem veti meg a társaságot. Olyannyira nem, hogy azt szereti, miközben más keféli, a férje közben nézze. Mit szólnál, ha este átmennénk hozzájuk?!
– Már nem vagyok neked elég, mással akarsz kefélni?
– Nem erről van szó. Nagyon is bejössz ennek a fazonnak, és meg kell hagyni, a felesége sem néz ki rosszul.
Mivel nem akartam elveszíteni, belementem a dologba.
– És szerinted, mit vegyek fel?
– Szerintem, csak a köntöst, alája meg semmit. Csak a fal túloldalára megyünk.

Szerintem, már vártak bennünket, nagyon nem kellett bemutatkozni, hisz mindenki látta már a másikat meztelen. A nőn is csak egy kis otthonka féle volt, ami nem ért a combja közepéig sem. Alatta, semmit nem viselt, olyan erotikus volt, hogy esküszöm, ha én férfi volnék, rögtön ráugranák! A kölcsönös udvariaskodás, és a bő iszogatás után, a házigazdánk, azzal az ötlettel állt elő; hogy csajok, mi lenne, ha levennétek a köntösötöket, hadd nézzünk már benneteket, Ádámkosztümben. A fiatalasszony rögtön kapott az alkalmon, és máris ott állt meztelen. Persze, az alkohol, nálam is megtette a hatást, én is csatlakoztam a fiatal szomszédasszonyhoz.
Mikor, kissé magomhoz tértem, érzem ám, hogy a szomszéd ember, igencsak”dönget”. A felesége, meg az én hapsimat szopja. Másnap, mivel vasárnap volt, kissé kábultan keltünk, és rákérdeztem:
– Remélem, meg vagy velem elégedve, jól szétkurt a haverod.
– Szerintem, nem voltál rossz, de tudsz te még ennél többet is. Vagyis mint, ahogy a felesége tette veled, le kellett volna szopnom! Az-az igazság drágám, hogy eldicsekedtem, mennyire jól csinálod.
– Mondd, téged nem zavar, hogy a számba élveznek, és csöpög más gecije az arcomról?
– Tudod, drágám, valahol azt olvastam, hogy a szexben mindent szabad.
– Hát, ha csak ez a kívánságod, megteszem. Sőt, még a csaj pináját is kinyalom. Legalább mikor megcsókolsz, érzed a pinaszagot a számon.

Nem akarom szaporítani a szót, még sokszor összejöttünk, megtettem, amit kért, Mindketten bámulva nézték, ahogy a”csaj” pináját nyalom. Még soha nem csináltam ilyet, igyekeztem mindent beleadni, és a pornófilmekben látottakat utánozni. Nagyon meglepődtek, mikor a következő perverz ötlettel álltam elő: valamelyikőtök élvezzen bele ebbe a pinába, hadd tudjam már meg, milyen gecis pinát nyalni! Az élettársam volt az „áldozat”, jól tele vágta. Míg én a pinát nyaltam, a férje, igencsak”begerjedt”, hátulról belémhatolt, éreztem amint belémélvez.

Egyik alkalommal, azzal állt elő az élettársam, mit szólnák hozzá, ha elmennénk egy swinger összejövetelre. Bár már láttam számítógépen, de furdalt a kíváncsiság, hogy vajon milyen lehet a valóságban? Szinte, mint egy gyerek, úgy vártam a szombat estét. Egy lakáshoz mentünk, ahol is a házigazdák, igencsak lenge öltözetben fogadtak bennünket. Odabent már nagyban folyt a kefélés, ahogy beléptem, szemben kb. velem egykorú srác ült meztelen, és rámnézve, a farkát húzogatta – szinte csak azt nem mondta, hogy úgy is megbaszlak. Ahogy elnéztem, nagyon szép farka volt, legszívesebben azonnal nekiláttam volna szopni.

Míg így ábrándoztam, férfikarok ragadtak meg, és lefektettek egy ágyra. Hamar”kicsomagoltak”, és az egyikük, máris belémhatolt. A szememmel, kerestem a”társam”, de ő már egy másik lánynak a pinájával volt elfoglalva. Nem sokáig nézelődhettem, mert az iménti srác az álló farkát fogva, egyre jobban közelített a számhoz. Mire mondtam volna valamit, máris a számba éreztem. Csak arra tudtam gondolni, hogy mikor megláttam, máris le akartam szopni. Anyait-apait beleadtam, nagyon jó lehetett neki, mert elégedett nyögéssel élvezett a számba.

Még elég sokszor megismételtük, de közben a szomszédainkkal is „ápoltuk” a kapcsolatot, aminek az lett a vége, hogy mi elhidegültünk egymástól, ők meg elváltak.
Az iménti swinger srác, egyre jobban kisajátított magának, és kezdett féltékeny lenni, mikor másokkal keféltem, még jobban idegesítette, ha látta, hogy más hapsinak a farka van számba. Egyszer rászánta magát, és kinyögte:
– Nagyon tetszel nekem, szeretném, ha velem járnál.
– Nem zavar, hogy nemrég szakítottam, és szétvagyok kurva és szétszopatva?
– Nem, egyáltalán nem.

Sokszor találkoztunk, mind kevesebbet jártunk a swingerek közé, mígnem, egyszer csak megkérte a kezem. Nagyon váratlanul ért, bár én is most már kezdtem beleszeretni, így igent mondtam. Kb. 4 éve lehettünk már együtt, volt egy csodálatos kisfiúnk, de a szex egyre ritkább volt közöttünk. Szinte olvastunk egymás gondolataiban, és elhatároztuk, hogy újra járunk swinger helyekre! A nagy meglepetés akkor ért, mikor az egyik ilyen helyen a volt pasimmal találtam magam szembe, aki mellett a szomszédasszony ült, persze mindketten meztelen. Elég az hozzá, nosztalgiáztunk egy kicsit, amiből a nosztalgiás szex sem hiányzott. Azért búcsúzóul odasúgta:
– Szopni csak te tudsz a legjobban.
Már, húszéves házasok vagyunk, leszoktunk az ilyen bulikról, csak egymásnak és a fiúnknak élünk. Röviden összefoglalva: Jó volt fiatalnak lenni


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!