Géza a nagy kanegér

Egész hajnalig nem aludtam, azon járt az agyam, hogy ha Géza egy másik szobát foglaltatott, akkor hogy hagyja ott az éjszaka közepén a feleségét, mindenesetre nem bírtam tovább vágyaimmal. Felvettem feszes kis fekete rucimat (bugyi és melltartó nélkül), és lesétáltam a bárba. Közben azon gondolkoztam, elkérjem-e a szobakulcsot vagy sem. Az eszemet vagy a vágyaimat hagyjam érvényesülni?
Rendeltem egy italt, és hatalmas meglepetésemre Géza lépett be a bárba következő vendégként. Egyből pezsgett közöttünk a levegő, leszámítva a röpke 25 év korkülönbséget. Szerencsére diszkrét és pincért fogtunk ki, így nem derült ki, hogy együtt távozunk, mert igen, együtt távoztunk a bárból a megszokott kis szaunánkba. Folyosóra érve heves csókokat váltottunk, simogatott, ahol ért, és közben azt hittem, majd elélvezek, annyira vágytam már testére, férfiasságára. Tudtam, hogy nem egy megszokott pasi a sok közül, de tudtam, hogy oltári szeretkezésben lesz részem, talán olyanban, mint még soha életemben.

Faltól falig csapódtunk, éreztem meredő férfiasságát, fényévnyire tűnt az a kettő perc a bár és a szauna között, mivel bárki ránk nyithat, nem akartam bevállalós ribancnak kinézni, így egy szauna lepedőbe csavartam testem, Géza szintén így tett.
Nem kellett sok, és magunkra csukva a szauna ajtót nem álltunk meg a csóknál, mélyen szívta a nyakam, túrta a hajam, harapdálta az ajkam. Miközben a meleg jótékony hatása látszott mindkettőnkön, én egyre lejjebb haladtam, nyaltam, ahol tudtam. Ő közben már a kéjnedvtől tocsogó puncimat ujjazta vadul, 2 majd 3 ujjával, szóltam, hogy lassítson, dőljön el a padon, hadd kényeztethessem kicsit én is.
Lassan szívtam meredő férfiasságát, majd egyre gyorsabban, ami úgy lüktetett, hogy majd szétfeszítette a szám, egy-kettőt még húztam rajta, majd halk nyögések közepette elélvezett. Mennyei íze volt… Aztán helyet cseréltünk, szívta, gyúrta a melleimet, amik azt hittem, azonnal szétfeszülnek, egyre lejjebb haladt masszírozta melleimet, közben vadul nyalta izmos hasamat, egyre-egyre lejjebb… majd megtalálta nyelvével selymes, bársonyos, fiatal puncimat, mormogott közben, hogy ezer éve nem látott ilyen jó NŐT, és hogy már amikor meglátott a wellness részlegen első nap, ott, azon nyomban kielégített volna.
Nagyon jól estek a szavai, vadítónak, szexinek éreztem magam, nyaldosta a puncim, egyre beljebb, mígnem elért a csiklómig, közben végig fogta egyik-másik mellem, majd hatalmas nyögések közben égve a kéjtől meg volt nekem is az első orgazmusom.
Nem álltunk meg itt, érezni akartam hatalmas vérbő férfiasságát magamban, de Ő megállított, mondván bezárt a bár, nem lehet tovább szaunázni, feltűnne a feleségének, hogy eltűnt. Egy világ omlott össze bennem, azt hittem, nem hallok rendesen. De elfogadtam a helyzetet, és külön távoztunk a szaunából, Ő az asszonyhoz, én a saját kis szobába.

Másnap reggel.
Full kómásan értem a nappaliba, ahol a családom többi tagjával találkozom, az indok, hogy így nézek ki, hogy egész éjjel a szomszéd szobából áthallatszott a kutya ugatása, nem bírtam aludni.
Reggeli kávémat iszogatva azon kattogok, vajon lesz-e folytatás. Érdekes, de reggelizni csak az asszony jött, Gézát sehol nem látom. A pincér kérdésére Géza felesége azt felelte, rosszul érzi magát, nem jön reggelizni, itt már végképp veszettnek érzem a dolgot. Felmegyek a szobámba, és most már tökmindegy alapon átkopogok Gézához, de a kopogásra senki sem válaszol.
Szexi kis fekete bikinimben és a szokásos fürdő köpenybe bújva sétálok el a recepció irányába, és lépteket hallok magam után.
– Kisasszony! – szólít meg a pultos a bárból. – Üzenetet hoztam, szabad a szoba.
Próbáltam értelmes arcot vágni, megköszöntem, és azonnal a Géza által foglalt szoba felé rohantam. Ajtó nyitva csak a sarokkádból hallok zajt, nem szóltunk egy szót sem, csak testünk beszélt helyettünk. Csókolt, hevesen nyalta a puncimat, mely akkor már csurgott a kéjnedvtől.

A sarokkád szélére ültetem, majd ismét, mint tegnap, eljuttatom a csúcsra. Finom nedveit szopogatva dőlök bele a kádba, sosem éreztem még ilyet.
Egy percet sem tétlenkedik, hevesen csókol, harapdálja a mellbimbómat, majd olyan mértékben nyalja puncikámat, hogy majdnem elájulok. Itt ismét hangos ordítások közben elélvezek, mert még jobban izgat, ahogy bajusza hozzám ér. Megszólal:
– Nyuszika nem hagylak itt, ne remegj! – Majd hozzám fordul, én szétterpesztek, és vágyom arra, hogy meredő hím tagját belém vájja.
Mivel mindketten 120 fokon égtünk nem kellett sok, két-három lökés, és éreztem forróság önt el, megmerevedik és mindketten elélvezünk.

A kádból kimászva egy törölközőn pihenve azt hittem, mára vége, de tévedtem. Kiment, hozott magával egy síkosítót, rám néz:
– Benne vagy?- kérdi, mire én feltérdelve hatalmasat pucsítok. Először ujjazott, majd óvatosan ereszkedett belém, tövig hatolt, iszonyú jó érzés volt.
Talán este 6 tájékán válhattunk el egymástól egy telefonszám csere után. Tudtuk, hogy nem ez volt az utolsó szeretkezésünk. Azóta sem találtam olyan pasit, aki felül múlja Gézát.

(Visited 82 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!