Hárman egy ágyban avagy a feleségem egy kurva!

Már régóta nem a férjemmel szoktam kefélni,mert rájöttem,hogy nem áll fel rendesen a farka és a barátnőm anyját is keféli.Amikor az egyik alkalommal a barátnőm simogatta a melleimet és kinyalta a nagy őpinámat majd bedugtam a kezem a pinámba és az öklömmel keféltem meg elmondta,hogy az egyik délizán amikor korábban ment haua ésurevette,hogy az anyja szobájából hangok jöttek ki amiúgy hangzott mint amikor kefél valaki. óvatosan benyítpttam és a férjedet láttam ahogy nyalta a pináját az enyémnak amiből folyt a lé és feltérdepelz szájon csókolta nyelvesen au száját és a farkával felnyársalta az anyámat. Legazivesebben és is bevetettem volna a kefélésbe mert addigra már rajtam nem volt semmi és a csuklóm is a pinámba dugtam fel, de aztán visszahúzodtam és a kicsi nyújtófára húztam egy kotont,hogy az esetleges szálka ne menjen a pinámba és arra felvettem a bugyimat és amíg lementem a negyedik emeletről végig élveztem,majd a pincében kihúztam magamból bár ne tettem volna,mert az ott lévő néger aki nemrég költözött a másodikra mint albérlő hátulról belém tette a hatalmas dorongját és kegyetlenül megkefélt és a végén félig belém engedte a gecijét de jutott a számba is belőle ami igazán ízlett is.

Mikor lenyeltem az egészet, megkértem dugjon meg megint , de a gecijét a számba engedje. Majd elhozom hogy te is élcezd a finom gecijét és a nagy farkát. Pár nap múlva és is összeakadtam az utcán ezzel a párral és bemutatta a barátnőm a kaniját.Két nap múlva már a lábam között volt és a férjem rajtakapott bennünket. Másnap este megint ott volt, de ott is aludt és az éjszaka valahogy megfordultunk és én kerültem középre az ágyunkba,Egyszer csak azt éreztem,hogy valaki bedugja a farkát a csupaszra borotvált pinámba és elkezd baszni, de hamar rájöttem,hogy ez nem a néger.A fasz egyre jobban csúszott befele már nagyon érzékeny területre tévedt,majd hátulról is elkezdtek baszni.Ez már a néger fasza volt és csodálkoztam rajta,hogy két fasz is elfér a szétbaszott pinámba, de nagyon jól esett.Közben a férjem elkezdte a bal oldali mellemet csókolni, szívni és bekapta az egészet a szájába majd harapdálni kezdte. A jobb oldali mellem a néger kezében volt aki a hónom alatt nyúlt be.A négernek a fasza nem tudott teljesen becsúszni,hiszen a pinám belső részén még nem járt egyszerre két fasz a férjem meg még tovább lökte belém a faszát.Lassan arra gondoltam,hogy vett magának egy pót faszt és felcsatolva ezt löki belém, de aztán elkezdte pumpálni a belém a gecijét és ez módosította az elképzelésemet.

lassan éreztem,hogy olyan sok gecit pumpált belém,hogy a néger is jobban betudta nyomni a vastag faszát. Hát becsületesen megbasztak és nekem egyre jobban tetszett ez a felállás.Később amikor kihúzta mindegyik a faszát a pinám úgy szét volt baszva,hogy nyitott tenyerem is betudtam nyomni magamba. Ekkor felgyújtottam a lámpát és megköszöntem nyelves csókkal előbb a férjemnek,majd a négernek ahogy megbasztak.Mondtam nekik ezentúl mindig így aludjunk és így keféljenek meg,szeretkezzenek velem.A férjem fasza egyre kisebb lett és a végén már elfért a markomba is.Mondtam neki azt hittem mű fasszal keféltél meg,de szerencsére nem és örülök neki,hogy bármit csináltál is magaddal nagyon jó dolog lett és élvezetes ahogy bírtad a kefélést.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!