Két tini lány, és két tinédzser fiú akik eljátszadoztak a testükkel mindenféle módon

Nyári szünet kezdetén épp hogy csak egy hete zárult le a tanév már mehettem is a nagyiékhoz nyaralni. Szerettem a nagyiékat mivel ők egy nagyon pici faluban éltek ezért mindenki a másiktól kilométerekre lakott. Ezen a nyáron jöt velem a barátnőm is Rebi. Rólam annyit hogy Lilinek hívnak én egy középmagas szőke hajú lány vagyok, még fejlődésben lévő piciny mellekkel és nem túl formás fenékkel. Rebi se egy istennő de valamivel szebb nálam. Kerekebb fenék teltebb alak. Kedd délután érkeztünk meg Rebivel a nagyiékhoz. Mivel ez volt az első alkalom hogy jött a barátnőm is így természetesen és tisztelet tudóan „csókolommal” köszönt. – csókolom – köszönt illedelmesen mivel a nagyiék nem érzik magukat öregeknek ezért mondták is neki – nem kell ide csókolom nem vagyunk mi még olyan öregek – – rendben – válaszolta Rebi – Lili holnap jönnek az unokaöcséid – mondta nagypapa – rendi papi – válaszoltam mondtam Rebinek hogy menjünk fel a szobámba. Beleegyezett. Mivel már így nyár elején is iszonyú hőség volt mindketten levetkőztünk egy picit.

Rebi hozott fürdőruhát és azt vette fel ( természetesen nem előttem ). Én nekem itt a szekrényben volt a fürdőruhám és azt vettem fel. Sajnos a a fürdőruhám alól egy nagyon picit kilátszott a puncim szőre ezért én vissza vettem a rövidnadrágom és csak a bikini felső maradt rajtam. Mondta Rebi hogy menjünk ki napozni mert már amúgy sem volt nagy az UV sugárzás és 4 óra is elmúlt. 1 órát kint voltunk a napon és aztán bejöttük. Elment megfürdeni Rebi majd utána én is és mentünk aludni, a hosszú út miatt elfáradtunk. Holnap reggel olyan 10 körül már itt is voltak az unokaöcséim az egyikük 11 a másik 12 éves volt. Telt múlt az idő és már vagy 2 hét is eltelt és nem volt az a megszokott 2 hét. ( Általában mindig maszturbáltam ha itt vagyok hetente legalább 3-szor de most nem tudtam mivel itt voltak az unokaöcséim és Rebi ). Rebit hamar megkedvelték és Rebi is őket. Vasárnap amikor jött az ebéd délben akkor elterveztük hogy utána elmegyünk sétálni 4-en. Végeztünk is az ebéddel és fogtuk is magunkat hogy elmegyünk. Én viszont mást terveztem mint egy egyszerű kis séta. Tudtam hogy a tanyán van egy jó kis bungaló ahol senki se lát. Így hát vittem néhány „játékot”.

Amikor odaértünk bementünk leültünk körbe és feldobtam az ötletem: – mi lenne ha felelsz vagy merszeznénk? – – én benne vagyok – mondta Rebi – én is benne vagyok – mondta Pali ( ő a 11 éves ) – jó akkor én is – mondta Lali – rendben de milyen kérdések lesznek? – kérdezte Rebi – hát minél merészebb – mondtam – jó akkor milyen sorrendbe megyünk? – kérdezte Rebi – hoztam ezt az üveget – mondtam – Lili kezdjük már – mondta Lali – rendben – mondtam majd megpörgettem az üveget Palinál állt meg. – rendben Pali, meg mered-e mutatni a kukid? – – Lili megmerném de itt van Rebi és Lali – mondta Pali – akkor mégsem vagy olyan merész – mondtam – de de az vagyok – mondta Pali – jó akkor mutasd meg – mondtam – jó rendben – azzal a mozdulattal le tolta a nadrágját és a bokszerét. Még éppen hogy csak kezdett neki a szőr nőni rajta. – oké, pörgess – mondtam Rebinél állt meg. – Rebi mivel engem a Lili leégetett ezért mutasd meg mindened – mondta Pali – Pali én nem szeretném mert már én egy picivel nagyobb vagyok mint ti – mondta Rebi – nem érdekes mutasd meg mindened – mondta Pali – de nem akarom – mondta Rebi – akkor csak a cicidet mutasd meg – mondta Pali – jó az még belefér – mondta Rebi Elkezdte levenni a pólóját majd a melltartóját. Nem volt túl nagy melle körülbelül akkor mintegy alma. – most boldog vagy? – kérdezte Rebi – igen – jött a válasz és egy picit elkezdett meredezni a kukija de sajnos ezt Rebi is meglátta Rebi megpörgette az üveget és megállt Lalinál. – akkor Lali te se maradj ki a jóból így hát mutasd meg te is – mondta Rebi – rendben – felállt lehúzta a nadrágját és meglátták a lógó farkat ami felett egy hatalmas szőr pamacs volt Megpörgette az üveget Lali és megállt Lilinél. – Lili mivel meg szívattad szegény tesóm ezért most én is megfoglak. A feladat amit neked adok az az hogy mutasd meg a punid – mondta Lali – rendben – Felállt Lili és lehúzta a nadrágját ami alatt egy tengerkék színű bugyi volt.

Lehúzta a bugyit és meg látták a sűrű fekete szőrt a puncin. – oké szerintem az üveget rakjuk félre és máshogy játszunk – mondta Lili – rendben de hogyan gondoltad Lili? – kérdezte Rebi – mindenki vetkőzzön le meztelenre – mondta az ötletét Lili – Lili én nem merek – mondta Rebi – de vetkőzz te is hidd el jó móka lesz – biztatta Lili – jó de ez titokba marad – felelte Rebi Mindenki levetkőzött meztelenre. – milyen picike és szőrös a kukitok – mondta Rebi – az új játék az hogy amit valaki mond a másiknak azt meg kell csinálnia bármi is legyen a feladat. Oké? – kérdezte Lili – oké – mindenki mondta – Rebi fogd meg Lali kukiját – mondta Lili Rebi megfogta és tetszett neki – miért nem nő meg a kukitok? – kérdezte Lili – nem tudjuk – mondták – kicsit kínozd meg Palit – mondta Rebi Lilinek – hogyan? – kérdezte Lili – húzd le a bőrt teljesen, húzd a szőrét és markold meg a golyóit – mondta Rebi Lili meg is tette és amikor a golyóit a markában össze szorította egy hatalmasat ordított Pali – oké Lili és Rebi a puncitokat értessétek össze – mondta Lali Meg is tették. Ha szeretnétek folytatom.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!