Marcsa – Hétvége Közös Buli A Barátnővel

A hét azzal kezdődött,hogy közölte a férjem elmegy a Balatonra meglátogatni a testvérét és csak hétfőn jön haza. Ennek nagyon örültem,mert így a szomszédba lakó fiam és családja is elmennek ezeken a napokra a hegyekbe és én egyedül leszek itt és akkor nem kell végre ruhát sem vennem magamra.Egész nap és egész éjjel meztelenül kellethettem magamat és megint azt dughattam fel magamnak amit akarok és a kutyákkal is kefélhetek megint. Már nagyon hiányoznak a zaftos kutyafasz szopása és kefélései.

Csütörtökön közölte a férjem,hogy a barátnőm lehet,hogy valamikor meglátogat,hogy ne legyél egyedül.Mondtam,hogy majd felhívom és nem félek egyedül itthon. Pénteken reggel hallottam amikor zárja a kaput és felkeltem,de az ablakhoz már úgy mentem,hogy nem volt rajtam se a bugyim se a hálóingem. Élveztem,hogy a szembe lévő oldalon ment két koma és bámulta a lógó melleimet és az egyik nekiment a fának.Ezen egy jót röhögtem és a melleim szabadon lengtek a nevetéstől.

Kimentem a fürdőbe leültem pisilni és közben a pisivel lelocsoltam a kezemet és lenyalogattam róla a saját pisimet. Ezt már vagy öt éve csinálom és ha olyanom van volt,hogy poharat dugtam fel magamnak és abba pisiltem,majd megittam. Majd visszamenve elővettem a nagy masszírozó készüléket amit még a közös évünkben vette nekem a férjem és széthúztam a pinám széleit és örömmel dugtam fel magamnak. Ez általában felmegy olyan húsz centire,közben remeg és ettől nagyot élvezek. Ráadásul nem is elemmel megy ,mert az egyik alkalommal kipróbáltam és hat órán keresztül élveztem a bizsergését.

Mikor meguntam ezt is lemostam az egészet és lementem kávézni,majd kimentem ellátni a jószágot,és a kutyákat. Nagyon élveztem,ahogy az egyik kutya megugrott a másikat a számhoz húztam és a kibujt kis faszát elkezdtem szopni, ami aztán szépen megnőtt. Amikor az első teleélvezte a pinámat megfordultam és ez a másik kezdte dugni a már megkefélt pinámat a másiknak,meg szoptam a faszát és a még zacskójában lévő gecit is kiszívtam és lenyeltem. Igazán élvezetes volt ez a reggel.

Ez a csodálatos dolog eltartott egy pár óráig, majd bementem lezuhanyoztam és felvettem egy térdig érő ruhát amire ha rásütött a nap teljesen átlátszó volt és elmentem a piacra bevásárolni és érezni az idegen férfiak tapogatásait.Már sokszor észrevettem,hogy a férfiak sokszor felhúzzák a ruhám, alját és elkezdik tapogatni a seggemet,majd megmarkolni ami nekem is tetszik. Most az egyik férfi amikor megfogta a csupasz seggemet mondta szívesen kinyalnálak és megdugnálak és menjél be a WC-be. Amikor bementem levette rólam a ruhát és ledöbbent amikor meglátta,hogy nincs alatta semmi. Megkérdeztem most kefélünk vagy bámulsz. Leguggoltam kivette a már merevedő faszát és elkezdtem szopni. rengeteg gecit szívtam ki belőle és olyan zamatos volt,hogy megkérdeztem amikor lenyeltem az egészet mikor lehet megint leszopni téged. Erre adott egy névjegykártyát és közölte amikor felhívsz elmegyek akárhová és már szophatlak le. Utána megbaszott elölről majd hátulról és kinyalta a lucskos pinámat.Mikor befejeztük felvettem a ruhát és én kimentem, de ő ottmaradt.

Bevásároltam és hazamentem.Közben a szél az útkereszteződésnél annyira fújt, hogy a ruhámat a nyakamba fújta fel és vagy harminc ember gyönyörködhetett a testembe.Volt egy fiatalasszony aki meglátta és segített lehúzni a ruhámat,mert a két kezem tele volt szatyorral.Mondta ő is járt már így ,de neki ott volt mellette a férje és ő húzta le a ruháját. Közben kiderült,hogy már találkoztunk és elmondta,hogy szívesen megismerkedne a testemmel ,ha megengedném. Mondtam neki a hétvégén lehet,mire közölte akkor most elkísérlek,mert nem tudom mit tervez a párom.

Amikor bementünk az utcai kapun már felém fordult és szájon csókolt a nyelvét is bedugta az ajkaim közé. Erre felhúztam szoknyáját ő meg levette e blúzát a melltartóját én meg a ruhámat. megfogtuk a cuccainkat és bementünk a lakásba fel a hálószobába és nekiestünk egymásnak.Nagyon szép és kemény mellei voltak és olyan hegyesek,hogy szinte szúrta a tenyeremet. A pinája teljesen csupasz volt és amikor meglátta,hogy az enyém szőrös megkérdezte,hogy van e borotvám,mire lementünk és a férjem fiókjában találtunk pár egyszer használatos borotvát és habot. Visszamentünk a csaj befújta az egész alsó felemet és leborotválta teljesen csupaszra a pinám környékét sőt a seggemről is a szőröket.

Még ennyire szőrtelennek sose láttam magamat,majd lemosdottam és elkezdtük a nyalakodást és a 69 formában teljesen kinyaltam,majd ő a kezét a pinámba nyomta és felszólított,hogy én is tegyem ugyanezt. Az én kezem kissé nehezen ment ezért bekentük krémmel és ezáltal majdnem könyékig felcsúszott a pinájába a kezem. Mondta sokkal jobban csinálom mint a férje,vagy az azok barátjai. Elmondta,hogy már nyolc éve házasok és a férje összes barátjával lefeküdt és a férjének az apjával és a négy fiútestvére is megbaszták. Igaz szűzen ment férjhez, de a férje igazi kurvát csinált belőle. a leányzó kiment lemosdott a zuhany alatt és elment azzal.hogy majd jelentkezik, bár megadta a telefonszámait is és ne csodálkozzak ha esetleg a férje is be akarna kerülni a lábam közé mert minden barátnőjét megdugott már és a családja is.Mondtam neki ez engem nem zavar sőt imádom,ha minél többen megbasznak,mert akkor érzem igazán hogy élek.

Estefelé csengettek és az ablakból megnéztem ki az. Megláttam,hogy a barátnőm jött el és siettem ajtót nyitni. Mikor meglátta,hogy meztelenül fogadom rögtön tudta,hogy rajtam kívül nincs senki ott és lesmárolt. Nagyon szeretek vele nyelvesen is csókolózni és volt már olyan hétvége,hogy végigsmároltuk a két napot sőt még a seggét is kinyaltam örömömbe.Bementünk levetkőzött ő is meztelenre majd kimentünk a kutyákkal kefélni. Mondta mikor a férjed közölte,hogy elmegy négy napra eszébe jutott milyen jó is volt amikor meghágták a kutyák és leszophatta őket. Nagyot élveztünk megint,mert a kutyák sokkal jobban bírják a kefélést mint a férfiak.

Mikor megint bementünk a lakásba lezuhanyoztunk és megmostuk egymást a mellbimbóinkat a másik szájába adva rendesen kiszívtuk. Ő is és én is nagyon szeretem amikor a melleim vagy a combom pina felé néző része ki van szíva harapdálva. De szeretjük egymás punciját is bányászni harapdálni és kinyalni. Csodálkozott,hogy csupasz a pinám,de elmondtam neki ,hogy mi történt és mondta,hogy reméli ezentúl mindig ilyen lesz. Mikor lefeküdtünk,mert a fürdés után főztünk magunknak finom kaját. Megettük elmosogattunk és felmentünk megint szeretkezni és már a lépcsőn elkezdtük egymásba dugni a kezünket.

Elég sokáig élveztük egymás testét majd a másik puncijába hagyva a kezünket elaludtunk. Éjszaka arra ébredtem,hogy a barátnőm harapdálja a bimbóimat és a pinámba mozgatja a kezét.megint egy nagyot szeretkeztünk és most úgy aludtunk el,hogy előtte kinyaltuk egymás seggét ami nekem különlegesnek számított. Másnap reggel közölte a barátnőm,hogy lehet hogy a barátja el fog jönni ide és ha eljön hozza a barátját akit már ő is kipróbált a barátja unszolására és úgy kellett neki kefélnie,hogy a közvetlen barátja végigfilmezte az egész két órás kefélését.Igaz ezután egy hónapos mosolyszünet volt, de a végén megenyhült és amikor a srác visszajött hozzá hálából leszopta a srácot úgy,hogy a gecijét is lenyelte.

Megreggeliztünk és kimentünk a kertbe napozni.Szerencsére egyik szomszéd sem volt itthon és mindenhová végigmentünk csak úgy meztelenül.A barátnőm nemigen szeretett meztelenkedni erre én neveltem rá.Közben a piaci srácot felhívtam,hogy jöjjön el egy kiadós szopásra és ha jó lesz megbaszhat engem és a barátnőmet is. A srác húsz perc múlva ott volt és amikor beengedtem meztelenül fogadva kiderült,hogy rajta is egy póló volt csak,meg egy rövid gatya . Amikor meglátta a barátnőm a srác faszát meglepődött,mert még ilyen hosszú és vastag faszt nem látott és alig várta,hogy bele is belenyomja a srác.Vagy másfél órán keresztül dugta és a leányzó közben úgy visongott mint a kismalac amit ölnek. A seggét nem engedte,hogy megbassza a srác, de megígérte neki,hogy a közeljövőbe majd megint itt találkoznak és akkor megbaszhatja a seggét is. Még sose láttam olyat ahogy szopta a barátnőm a srác faszát bár kis szája volt a torka viszont annyira ki volt tágítva,hogy élvezettel engedte le a srác faszát. Lassan eljött a délidő,majd lepihentünk,mert a srác totál kikészített bennünket.

Estefelé ébredtünk fel és amikor felkeltünk megint zuhanyoztunk egyet,hiszen teljesen izzadtak voltunk. megvacsoráztunk nyalakodtunk egymás pinájába,majd elaludtunk. Reggel kilenc volt,hogy felébredtünk megkajáltunk és a barátnőm telefonja felcsengett mire a barátja közölte úgy tizenegy óra tájban eljönnek a barátjával hozzánk. Mikor megérkeztek persze ruhába fogadtuk,hiszen
én
egyik komát sem ismertem és nem akartam rögtön meztelenül fogadni. Nagyon jó fejeknek látszottak és hamar a lényegre törtek,mert rövid időn belül levettek mindent rólunk és elkezdték a simogatást és mi meg bekaptuk az egyre keményedő és növő faszukat ami igazán élvezetes volt.

Nem gondoltam volna még csütörtökön,hogy ilyen csodás hétvégém lesz ,hogy ilyen sok srác fog baszni, mert pár óra múlva kipróbáltam a barátnőm fiúját is, de nekem inkább a barátja tetszett és a fasza is jóval nagyobb és keményebb volt. Amikor megint visszakaptam a srácot az elkezdett lovagoltatni és én úgy éreztem teljesen szétkefél,mert bár harmincegy centis fasza volt, de nekem úgy tetszett ahogy egyre jobban a combomnál fogva magához húzott mintha legalább negyven centi lett volna.Igaz elkezdtem egy kicsit véreznek,de mondtam a srácnak ne törődjön vele inkább keféljen,mert ilyen faszra már nagyon régen vágytam. Nagyon jól bírta a kefélést mert több mint három órán keresztül kefélt és ugráltatott a faszán.

Megdugott elölről,hátulról,a lábam a nyakamba volt, lovagló ülésbe két formában oldalról ,majd belenyomta a seggembe is ami egyszerűen fergeteges volt.Mindenhová beleélvezhetett amit igazán jóleső érzéssel vett tudomásul. Mondtam neki,hogy remélem még sok éven át és nagyon sokszor élvezhetem a csodás farát, igaz én torkom is bírja a hosszú vastag farkat, de az övét még sokszor próbálni kell megbaszni a számat,hogy le tudjam nyelni a faszát.A srácok egész este basztak velünk majd elaludtunk és én az éjjel felébredtem amikor elkezdett mozogni bennem a srác hosszú fasza és addig simogattam szopogattam amíg a számat teleengedte a finom gecijével.

Mikor letisztítva kivettem a számból a farkát megcsókolt és mondta,hogy milyen hülye férjem van aki hagyja.hogy mások élvezzenek a feleségével,mert ő bizony nem hagyná. reggel mielőtt elmentek volna megkajáltunk majd megint az ágyba kötöttünk ki és a srác közölte, hogy pár óra múlva még visszajön és szeretne velem még eltölteni az estét és az éjszakát mondtam neki semmi akadálya mert a férjem csak másnap este jön haza addig azt csinálsz velem amit akarsz.

Megígértük egymásnak,hogy ezentúl ha lesz bármelyikünknek szabad órái akkor vagy nálunk vagy nála élvezni fogjuk egymás társaságát.
Remélem ,hogy a férjem megint elmegy pár napra, de már gondolkodtam azon is,hogy megbeszélem a sráccal vigyen el valahová a hegyi vidékre ahol akár kettesbe, vagy többen magunkkal nyugodtan kefélhetünk a végkimerültségig is.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!