Megalázva a presszóban

Egy közeli városkában, a volt barátnőmmel.
Történt velem egy különös és talán megalázó eset, ami azóta is sokszor eszembe jut, de még mostanában is vágyakozó izgalommal tölt el.
A volt barátnőmről van szó, akivel az eset előtt már néhány hónappal szakítottunk. Elég nehéz volt túltenni magam rajta, mert nagyon szerelmes voltam belé, de hát ez már a múlt. Néha mégis beszéltünk telefonon és egy alkalommal megbeszéltük, hogy a hétvégén estefelé majd találkozunk egy presszóban. Így is történt, beszélgetünk, iszogatunk. Egész jól elvoltunk kettesben, de aztán megjelent az exem egyik régi ismerőse egy srác, aki meglátva volt barátnőmet, rögtön odajött hozzánk beszélgetni. Elég rosszul esett, mert jól elvoltunk kettesben, de innentől kezdve, majdhogynem le voltam szarva. Ők jól elbeszélgettek ketten én meg csak hallgattam magamban. A srác meg is hívta az exem 1-2 felesre, úgyhogy onnantól kezdve már főleg jó volt a hangulatuk. Egyszer csak odafordult hozzám a srác és megkérdezte, hogy elrabolhatja e tőlem néhány percre a lányt. Mit tehettem, igent mondtam, mert láttam a lányon hogy menni akar, de persze nem tetszett ez a dolog. A pillanatból aztán legalább 10 perc lett és úgy gondoltam kimegyek megnézni, mi történhetett, mi a helyzet. Elég szívfacsaró látvány tárult elém, mert megláttam pár méterre az exem a pasi ölében ülve, éppen smároltak.
Már majdnem kérdőre vontam őket, de aztán eszembe jutott, hogy végül is nincs jogom hozzá, hiszen már nem a barátnőm. Az exem mikor meglátott, kicsit meglepődött, de aztán kis idő múlva mosolyogva intett, hogy menjek oda hozzájuk. Azt javasolták, hogy menjünk el a közeli parkba, ahol zavartalanul beszélgethetünk. Így is történt. Persze sejthettem volna, hogy nem csak beszélgetés lesz, de nem akartam magára hagyni a sráccal, ezért velük tartottam én is. Helyette aztán nézhettem, hogy a lány, akit szerettem és még most is szeretnék, egy másik pasival smárol. Na de ez még nem volt elég, egyszer csak azt vettem észre, hogy a pasi szép lassan benyúl az exem bugyijába, Ő pedig egy kicsit sem ellenkezett. Egyrészt nagyon fájt így látni őt, másrészt mégis izgató volt nekem is azért a dolog. A pasi egyszer csak elővette farkát a nadrágjából, ő pedig elkezdte verni neki. Na, ekkor kellett volna felállnom és végleg otthagyni őket, de valamiért mégsem tettem.
Nézni, látni akartam, hogy mit csinál mással az exem. Nem zavarta őket, hogy ott vagyok, sőt megkértek, hogy figyeljek és szóljak, ha esetleg jönne valaki. Nem jött senki, így a srác győzködésére (nem sokáig kellett neki) az exem levette nadrágját meg a bugyiját és szépen beleült szemből az ölébe, rá a srác farkára. Nagyon élvezték mindketten a helyzetet, én meg csak néztem őket szótlanul. Az őszi estéhez illően, már hideg volt kicsit, mindenki kabátban volt, de az exemnek mégis a legcsodálatosabb része volt fedetlen. A feneke, amit mindig is imádtam, mert tényleg nagyon formás és kívánatos volt. Meg is simogattam kicsit közben, de ennél több sajnos nekem nem jutott belőle. Ők viszont egyre hevesebben szexeltek, ugyanabban a pózban csinálták vagy negyed óráig és látszott rajtuk, hogy élvezik a dolgot. Egyszer csak leszált a srácról és megfordult az exem. Szemembe nézve kéjes pillantásokkal, kabátját ismét felhúzva, háttal ült most a srác farkára. Tekintetét rám szegezte és hangosan nyögdécselve tologatta seggét a srác farkára. Mikor a végén jártak, a srác kivette a farkát az exem pinájából és ráélvezett a popsijára. Az exem felállt, kabátját felemelve, fenekét felém pucsítva megkérdezte, hogy van e nálam zsebkendő, mert tiszta geci a feneke. Természetesen volt és azonnal elő is vettem egyet, de ő határozottan rám parancsolt, hogy törölgessem le a seggét. Törölgetni kezdtem és persze közelebb hajoltam, hogy jobban lássam hol kell törölnöm. Arra viszont nem számítottam, hogy Ő közben hangosan és hosszan pukizva, fenekét az arcomba dörgölni majd. Káromkodtam egyet, de ők jól szórakoztak ezen, ami elég megalázó érzés volt nekem.
Exem felvette nadrágját, rendbe szedte magát, majd mosolyogva belénk karolt és indultunk vissza a presszóba. Én végig szótlanul ballagtam, nem tudtam hová tenni magamban a dolgokat. Megalázva éreztem magam, de valahogy mégis izgató volt és tetszett a dolog. Ráadásul exem azt akarta, hogy hívjam meg őket még egy italra, aztán vigyem őket haza, mert már amúgy is későre járt. Még szerencse, hogy a pasi a közelben lakott és gyorsan kiszállt. Miután kettesben maradtunk az exemmel, megkérdezte, hogy éreztem magam az este.
Hirtelen megszólalni sem tudtam, annyira zavarban voltam és megalázottnak éreztem magam. Azzal folytatta, hogy Ő nagyon jól érezte magát és tetszett neki, hogy ismét vágyakozó pillantásokat látott a szememben. Tudta hogy imádom a seggét és miközben a pasin lovagolt, akkor is biztos volt benne, hogy a seggében gyönyörködtem. Ezért is fordította felém és hagyta szabadon láthatóan.
Én csak hallgattam, és szólni sem tudtam. Közben megérkeztünk a lakásához. Kiszállt, de abban maradtunk, hogy ha akarom, és hozzá alkalmazkodó, szófogadó fiú leszek, akkor hívjam majd telefonon és máskor is találkozhatunk.
Úgy érzem bevállalom, és továbbra is keresni fogom.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!