Megbaszattam a feleségem a haverral

Gyerekkori barátommal már elég rég találkoztam, beültünk egy sörözőbe, ahol elég hamar kiderült, hogy már két éve nem volt nővel. Mondta is, nekem ott a csinos feleségem, de neki sehol senki! Hát hagytam, hogy megbassza az asszonyt

Szóval kérdeztem is a barátomat.

– Kölcsönadjam, megdugnád?

Tudta, hogy komolyan gondolom, de nem válaszolt.

Este otthon az asszonynak elmeséltem, hogy milyen szerencsétlen a barátom, kellene neki már egy punci, mert bedilizik! Neki is szegeztem a kérdést, bevállalná-e? Nemmel válaszolt, de éreztem, ez felér egy talán-nal…

Másnap mentem a sráchoz, hozzunk össze valamit, ha egy kicsit bulizunk iszogatunk össze jöhet a dolog. Meg is beszéltük, hétvégén lemegyünk a Balatonra, visszük a sátrunkat… Pénteken munka után indultunk is a barátunk vezetett én meg a drágámmal hátul iszogattunk. Estére értünk oda, egy kempingben felállítottuk a sátrat és mentünk fürödni. Már sötét volt, így nem vettünk fürdőruhát, meztelenül fürödtünk. Csak a parti fények adtak kis tájékozódást a vízben, ahol fogócskáztunk. Mikor én voltam a fogó, mindig a haveromat értem utol, ő meg persze állandóan a feleségemet fogta meg. De szó szerint, amiből végül már fogdosás lett… Mikor engem kapott el a párom, belesúgta a fülembe, hogy a barátom már a melleit és a punciját is megfogdosta, sőt, mikor magához szorította, érezte ágaskodó férfiasságát! De nem panaszkodva, inkább dicsekedve mondta.

Legközelebb a barátomnak odaszóltam, most kapd el, én beúszok kicsit. Oda is kiáltottam a nejemnek, folytassátok ketten, én úszok egyet!

Beljebb úsztam, de nem messze, ők már nem láthattak engem, én viszont a fények miatt láttam a sziluettjüket. Folytatták a játékot, de egyre kevesebb kergetőzéssel, hosszabb összekapaszkodással. Aztán már szinte egy árnnyá váltak és ritmusosan mozogni kezdtek! Picit közelebb lopóztam és hallottam a drágám sóhajtozását. Mozdulataik egyre hevesebbek lettek, aztán lelassulva abbahagyták. Csendben simogatták egymást egy darabig, aztán folytatták a fogócskázást.

Nemsokára megérkeztem az úszásból . Beszálltam a játékba és mikor megfogtam az asszonyt, annyira fel voltam spanolva, hogy észrevette. Te láttál mindent? – kérdezte, de mire választ kapott volna, már benne voltam! Disznó! – súgta a fülembe és éreztem, nagyon élvezi a helyzetét! Nem volt hosszú menet!

Kint a parton közölte mindkettőnkkel, ez volt az első és az utolsó eset! Rendben, mondogattuk a barátommal, közben iszogattuk a hűtőtáskában magunkkal hozott italokat. Mikor mentünk aludni, a barátom felajánlotta alszik ő a kocsijában, de nem engedtem. Elférsz te is már úgyis csak alszunk. A sátorban még sokáig beszélgettünk, én egyre ritkábban szólaltam meg, majd egyenletes hangos szuszogással jeleztem, hogy elaludtam.

Ők még iszogattak és halkan beszélgettek, én tartottam az egyenletes tempót. Háttal voltam nekik, néha csendben voltak, csak az üvegben lévő folyadék bugyogása hallatszott időnként, majd halk simogatások susogása. Barátom támadhatott, mert a drágám súgta, ne, mert lehet, hogy nem alszik még. Szólongattak párszor, aztán mikor nem kaptak tőlem választ, nem fogták vissza tovább magukat!

A kétszemélyes sátorban ott dugtak tőlem pár centire. Nagyon hosszú időnek tűnt, cuppogás nyöszörgés és végül elégedett sóhaj. Csend lett, de nem sokáig, újra kezdték! Ez még tovább tartott, már alig bírtam magammal! Mikor végeztek hallottam a haverom kiment a Wc.-re. Erre a mocorgásra felébredtem, kérdeztem hol a barátom?

– Most ment ki – szólt a drágám

Simogatni kezdtem, meg volt izzadva, lába köze pedig iszonyúan csatakos volt! Hamar becsusszantam, mikor a srác megjött egy dugás közepére érkezett. Oldalt feküdtünk, ő a párom mögé bújt és beszállt a játékba. Mikor elsültem, ő tette be neki, mire ő végzett én lettem akcióra kész.

Reggel elsőként ébredtem, másztam kifelé és tátott szájjal néztem, hogy a barátom farka még mindig a feleségem puncijában pihen.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!