Megdugtam anyám főnökét

Január volt, év eleje. Annyi munkám volt, hogy ki sem láttam belőle. Ejfél előtt soha nem indultam el haza a munkahelyemről. Lassan már 3 éve mindig ez megy. De szerettem a munkám és egyébként is csak az üres lakás várt otthon és a kutyák. Gyakorlatilag mindegy volt, hogy itt ülök avagy otthon. Nem voltam egy társasági ember akkoriban. Az egyik nap felfigyeltem valakire, aki a beosztottamnál üldögélt. Ugyan csak pár pillantást tudtam rá vetni, mert rohantam egy megbeszélésre, de valami megfogott benne. Mikor vége lett a megbeszélésnek megint elnéztem arra, de már nem találtam ott senkit. Azt hittem az egyik új munkavállalónk, nagy cég, így nem ismerhettem mindenkit.

Másnap azért megkérdeztem Annát, hogy emlékszik-e arra, hogy ki volt nála az a kis fiatal szőke srác. Buktam a fiatal fiúkra, valahogy mindig vonzottak a fiatalabbak. Mire azt a választ kaptam, hogy a fiam. Ezen nagyon meglepődtem, mert őt sem néztem olyan idősnek, de így sejthető volt, hogy a fia sem lehet nagyon húsznál több. Azért rákérdeztem. Ekkor ért a meglepetés, hiszen kiderült, hogy idősebb nálam. Ennek megörültem, mert akkor talán tapasztaltabb, mint egy húszéves. Az utolsó kérdést sem hagyhattam ki, így megtudtam, hogy épp most szakított, így pont nincs senki az életében. Kérdeztem Annát, hogy miért volt itt tegnap. Azt mondta megkérte, segítsen neki, mert Viki lebetegedett, így nem győzi egyedül a munkát.

Annyira nem örültem neki, mert ezt velem kellett volna előbb megbeszélnie, de másrészről nem bántam, mert a munka is készen lesz és én is többször láthatom ezt a pasit. Mint kiderült, minden másnap, mert a munkája miatt így tud jönni. Alig vártam a következő találkozást. Mindig kerestem, hogy miért mehetek be hozzájuk, kitaláltam olyan kérdéseket, amelyekre magam is tudtam a választ, de látnom kellett őt. Nagyon szép izmos teste volt, a pólón keresztül lehetett látni, ahogy a megbúvó izmok kidudorodnak. Nem kigyúrt módon, csak amennyire kell. Gyönyörű kék szemét órákon keresztül tudtam volna bámulni. Azt hiszem ezt ő is gyorsan észrevette, mert egyre több időt töltöttünk együtt. Eljött velem ebédelni. Én pedig eljártam enni Vele, amit addig soha nem tettem, mert sajnáltam rá az időt. Jókat beszélgettünk.

Egyik este fél tíz lehetett, még bent voltam és próbáltam valamit megoldani, amikor kopogtak az ajtómon.

-Igen! – mondtam, mire Ő jelent meg az ajtómban. Ez nagyon meglepett, mert nem számítottam senkire, rá aztán pláne nem. De a szívem elkezdett hevesebben verni.

– Szia, hát te mit keresel itt? – kérdeztem meglepődve. Azt mondta, meglátogat és megpróbál felvidítani, de csak ha nem zavar. Én mosolyogtam, de magamban nagyon örültem, hiszen soha nem fordult volna meg a fejemben, hogy ez a pasi tényleg bukna rám. Szőke, kék szemű, és gyönyörű. Számomra a tökéletes pasi.

– Meg vagyok lepve, nem számítottam senkire, de ez nem jelenti azt, hogy nem örülök Neked. Van még egy s más, amit gyorsan be kell fejeznem, de ha van kedved addig maradni és megvárni, akkor utána ráérek. Bármire – mondtam és abban a pillanatban ezt teljesen komolyan is gondoltam. Még ha nem is lesz belőle semmi, kell nekem ez a pasi gondoltam magamba. Ha már így idejött, akkor pedig addig, itt most, gyorsan, amíg meg nem gondolja magát. Alig bírtam a munkára koncentrálni, próbáltam pedig hamar befejezni, hogy odamehessek hozzá, a karjaiba érezhessem magam.

Ahogyan készen lettem, kérdeztem, hogy mi is a terve, mire ő felajánlotta, hogy elmehetünk valahova, vagy akár maradhatunk is. Én az utóbbit választottam. Soha nem csináltam még irodában, így vonzott, hogy a hely és az, hogy tökéletes ám de viszonylag vadidegennel lehet itt. Így odasétáltam hozzá és beletúrtam a szőke rövid hajába. Erre ő megcsókolt, egyre hevesebben csókolóztunk, s közben kerültek le rólunk a ruhák. Lesöpörtem mindent a tárgyalóasztalról és ő felültetett rá.

-Így, itt, most akarok a tiéd lenni – mondtam.

Teljesen be voltam indulva a gondolattól, hogy itt tesz a magáévá. Nagyon gyengéd volt, apró csókokkal illette a nyakamat majd kibújtatott a melltartómból és nyelvével becézgette keményen ágaskodó bimbóimat. Fantasztikus volt, ahogyan csinálta és pedig hagytam őt kibontakozni, egyik kezemmel a fejét irányítottam a másik kezemmel a mellemet adtam a szájába és közben ujjaimmal a bimbókat morzsolgattam. Úgy éreztem ki kell használnom minden percet, amit az én kényeztetésemmel tölt el, ki tudja talán ez az utolsó alkalom, így önző módon most csak magammal foglalkoztam. Éreztem, hogy hatalmas szerszáma az ágyékomnak feszül, szépen lassan kezét becsúsztatta a fekete tangám alá. A szívem egyre hevesebben vert, éreztem, ahogy minden izmom megfeszül és beleremegek a vágyba, ahogy hozzáért vágyakozó puncimhoz és elkezdte ujjaival izgatni a csiklómat azt hittem akkor ott végem lesz. Majd hirtelen abbahagyta és csak nézett rám, gyönyörű kék szemeivel. Azt hittem belehalok, ha nem folytatja, de gyengéden megcsókolta, s közben félrehúzta a tangámat és hatalmas farkát elkezdte hozzádörzsölni a vágytól remegő puncimnak. Ekkor hanyatt vetettem magam az asztalon és a nyakába raktam a lábaimat, hogy minél mélyebben tudjon hatolni szűk puncimba.

A mai napig beleborzongok, amikor felidézem azt a pillanatot, amikor belém hatolt. Úgy éreztem szétrepedek, de akartam őt olyan mélyen a testemben érezni őt, amilyen mélyen csak lehet. Az asztal szélébe kapaszkodtam, hogy a lökésektől ne csússzak feljebb, de az extázistól, amit okozott alig bírtam kapaszkodni. Már-már majdnem elélveztem, de szerettem volna ha hátulról is kipróbáljuk, így kértem, hogy megfordulhassak. Hasra fordultam, ő belém hatolt, éreztem, hogy ez már nem fog sokáig tartani, egyre hevesebben vettem a levegőt. Rajta is éreztem, hogy nem fogja tovább bírni, majd egyszer csak belém élvezett.

Ez annyira felizgatott, hogy nekem sem kellett több idő, hogy átlépjem a gyönyör kapuját, pár pillanatig biztosan nem voltam magamnál. Majd óvatosan rám hajolt és megcsókolt. Amikor már mindketten tudatunknál voltunk, ő kihúzta belőlem ernyedt farkát én megfordultam és felültem. Rám mosolygott és megcsókolt.

Mindez öt éve kezdődött, azóta is tart nap, mint nap, csak már nem az irodában, mert azóta hozzámentem feleségül. De voltak még ötleteink..


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!