Rajtakaptam faszverésen, orgia lett belőle

A nevem Anett 21 éves vagyok, vörös hajam van ez még olyan 17 évesen történet meg velem. Éppen péntek volt, és rövidített óráim voltak és a barátnőm elhívott magához én meg belementem.

Felmentünk és ledobtuk a táskánkat, majd hallottunk a nagyszobából hangokat odamentünk és egyre jobban hallottuk, majd még egy kicsit közelebb mentünk és mind a ketten egy kicsit bekukucskáltunk és szemünknek sem akartunk hinni, hogy a bátyja (Tomi) ott a fotelban veri ki magának.

Eszti inkább nem is nézte én meg teljesen el voltam bűvölve, hogy a testvére ilyen vas doronggal rendelkezik, nem tudom, mi vett rá engem odamentem hallottam hogyan okoz magának örömet. Nem tagadom kezdtem teljesen beindulni, mikor már elértem a fotelhoz akkor kinyitotta a szemét és meglátott minket majd gyorsan eltakarta a farkát a földön hevert nadrágjával.

Teljesen el volt vörösödve, engem nem zavart odamentem hozzá majd elvettem a nadrágját és ott meredezett előttem.

– Segítek neked. – Választ nem adva nézte, hogy mit csinálok.

Erre letérdeltem és elkezdtem verni szépen lassan, olyan jó volt megint hallani ezt a hangot, hogy örömet tudok okozni egy srácnak. Éreztem, hogy nem sok van neki hátra és sajnos igazam volt olyan szép látvány volt még most is látom, ahogy kitört mint egy vulkán, a kezemet teljesen befedte a sperma mikor lenyaltam róla egy kicsit Eszti is odajött és ő is lenyalt egy kicsit a kezemről.

– Köszönöm. – Lihegte ki, elkezdtem levetkőzni teljesen bugyira levettem a melltartómat és odamentem Esztihez majd megfogtam az egyik kezét és elkezdtem mozgatni rajta majd a másik kezét meg bele csúsztattam a bugyimba egyenesen a puncimhoz és húzogatni kezdtem rajta. Láttam, rajta hogy érzi, hogy teljesen nedves vagyok, majd elengedtem ő meg elvette rólam a kezét és odament a testvéréhez és letérdelt elé és elkezdte nyalni a farkát. Leültem oda a kalapéra majd letoltam a bugyimat és elkezdtem csiklómmal játszadozni nagyon jó érzés volt nem vitás. Már teljesen be voltam indulva Tomi megfogta a Eszti fejét és csak nyomta rá, nem sajnálva én meg a látványra rá kapcsoltam forgott velem a világ teljesen miközben néztem őket nagyon elfogott a vágy még jobban.

Hangot nem kímélve és a csiklómat sem égett teljesen majd mikor lehunytam a szemet megfogta valaki a kezemet kinyitottam ki volt az és Eszti odajött és elkezdett engem újazni három újjal. Nagyon keményen nem sajnálva közben meg Tom elkezdte bugyin keresztül izgatni testvérét. Szó szerint fröcsögött a pinám, nagyon jó érzés volt mikor már nem sok kellett a boldogsághoz felhúztam karjánál fogva Esztit és megcsókoltam.

Tom is feljött és letépte szó szerint a bugyiját majd elkezdte húzogatni minta kettőnk pináját, a farkát majd mikor már rendesen felgyűjtött nedűt a farka bevágta a pinámba és elkezdett borzalmas erővel megbaszni minden lökés olyan volt mintha egy ágyú lőne belém ágyúgolyót. Nagyon jó volt elkezdte váltogatni melyikünket dugja nagyon jó érzés volt hallani, ahogy mind a kettőnket kielégít. Közben meg elmondott mindennek minket (pl: szét kúrlak te ribanc, meg, hogy ahogy engem nevezett mikor dugott te büdös kurva. ) jó időre rá mikor éppen testvérét dugta gyorsan kivette és belém nyomta és teleeresztett.

Abban a percben mind a ketten hangot nem sajnálva örömöt adtunk érzésünknek.

– Álljatok fel. – Megfogtam a farkát elkezdtem verni neki, hogy megint harcképes legyen, de nem kellett sokat dolgoznom és megint állt, mint a zászló.

Mutattam Esztinek, hogy álljon a földre kutyapózba, majd szétnyitottam a fenekét és benyaltam egy jó mélyet a pinájába majd odajött Tomi jól közel és elkezdtem húzogatni a pinájánál fel-le majd odahelyeztem még egy kicsit köröztem és megfogtam a fenekét és benyomtam neki. Olyan jó nagyot nyögött fel hogy élvezet volt hallgatni.

Azután elkezdte meg dugni odamentem a fejéhez és olyan boldog arcot vágott.

Odamentem a lába közé és befeküdtem majd elkezdtem morzsolni a csiklóját még nagyobb legyen az orgazmusa, amire nem kellett sokat várnom és sikítva és összerogyva élvezett el nagy sugárt csinált az arcomra. De sokat Tominak sem kellett várnia ég egyet nyomott gyorsan kivette és a hajára engedte Esztinek.

Mikor már mindannyian kioltunk meg fordultak és néztem rám, akit Eszti nedve díszített.

És csak annyit mondtak: Szép vagy így.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!