Seggből szájba

-Most pedig befogod a pofád és letérdelsz! – mondta Feri aki a faszát a szádba veri, az én drága férjem.
Mérges.. baromi mérges. Megint leégettem a kollégai előtt. De nem tehetek róla, sosem tudom befogni a szám. De majd most ő megteszi. Megint.
-Nyisd ki a szád, te büdös ribanc! – mondta, majd lenyomta a farkat egészen a torkomig. Majd a hajamat fogja és úgy irányítja a fejemet. Egyre gyorsabban. Mar alig kapok levegőt is. De nem érdekli, szopat kegyetlenül, önzőn. Mindig ez van, azt hiszem így büntet. De még sosem láttam olyan mérgesnek, mint most.
-Az a nagy szerencséd, hogy ilyen jól tudsz szopni. De ma mást is fogunk csinálni.
Erre lelökött az agyra kutyapózban és egyszer csak azt vettem észre, hogy felnyomja az ujjat a seggembe.
-Na ne… -gondoltam.- Ezt nem! – majd tiltakozni kezdtem.
A férjem a lábára fektetett és erősen fenekelni kezdett.
-Majd megtanulod, te kis kurva, hogy a megakarom baszni a segged, akkor meg is fogom. – erre még a nadrágszíjával is rám ütött egy párat.
Nem ujjazott tovább, hanem bevágta a farkat. Nem finomkodott, erősen, keményen baszni kezdett. Közbe folyamatosan ütötte seggemet. Úgy éreztem magam, mint egy pornós kurva, alig vártam, hogy vége legyen. Aztán kivette.
-Szopj! – utasított. De erre nem voltam hajlandó. Seggből szájba? NEM!
Felpofozott.. Majd befogta az orromat, és amikor a számon vettem levegőt benyomta hatalmas farkat, és a szamba élvezett. Azt hittem odaokádok, de nem érdekelte.
És amikor, azt hittem tényleg vége, kivette a farkat és szó szerint lehugyozott. Mindenhova ment a pisi.. undorító volt az egész.
-Ennyit érsz, hogy lehugyozzalak, semmirekellő kis ribanc..
És ott hagyott. Végre…vége!


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!