Swinger játékok

Egyik szombat este a menyasszonyommal társasjátékoztunk. Természetesen nem a Gazdálkodj okosan-on, hanem egy felnőtteknek szánt játékon. Még karácsonyra kaptam tőle, ami jól tükrözi a kapcsolatunk minőségét, amelyben nagyon fontos mindkettőnknek a sex, a sok és nagyon tartalmas sex. Nem riadunk vissza a közös pornó fim nézésektől sem, nem nagyon ismerünk tabut a témában, kedvenc kategóriánk egyike a több szereplős filmek.
Amikor már kb. 1 órája arról szólt a játék, hogy nem érinthetjük meg egymást „ott”, és egyéb helyeken is csak szájjal, nyelvvel és egyéb módon, amelyek amolyan előjátékként funkcionáltak, már mindkettőnknek végünk volt. Viki puncija csak úgy csillogott a sok nedvtől (rajta már nem volt ruha), az én farkam pedig szinte már átbökte az alsónadrágom, ami szintén jól el volt ázva. Már vártuk a kör végét, hogy beinduljanak végre a dolgok, amikor váratlanul sms-t kaptam. Egy régi barátom volt, aki azt írta, hogy az autója a közelben robbant le és mivel kb. csak 2-3 óra múlva tud jönni az autómentő, felugorhatna-e kicsit dumálni és elütni az időt, mert amúgy is rég beszéltünk és tudja, hogy a közelben lakom. Viki egyáltalán nem örült ennek, igazából én sem, hiszen épp egy orbitális sexre készültünk, amitől csak kb. 5 perc választott el minket, de mégis igent mondtam. Legutóbbi találkozásunkkor szívességet kértem tőle, amikor elváltunk a „tartozom neked eggyel” mondattal búcsúztunk, így hát felhívtam, hogy semmi gond, jöjjön csak.

10 perc múlva megérkezett, addig gyorsan rendbetettük magunkat, elpakoltuk a játékot és rendbe vágtuk a lakást is. A párom eddig őt nem ismerte, de rögtön láttam rajt, hogy szimpatikus neki, úgyhogy már nem volt mérges a látogatása miatt, bár gondolom a „félbehagyott” puncija nem így gondolta. Beszélgettünk, elmondta, hogy épp egy alkalmi partneréhez volt úton, úgyhogy eléggé vicces volt, ahogy friss parfümillattal, virággal és pezsgővel a kezében állított be hozzánk, ami így a párom kezében landolt. Iszogattunk, beszélgettünk, ám amikor a barátom Robi, le akarta tenni a poharat az előttünk álló asztalra, felborult az akkor már szinte üres pohara. Ekkor vettük észre, hogy egy ott felejtett dobókockára tette le, ami természetesen kérdéseket vetett fel.

-Csak nem megzavartam egy társast?

Mosolyogtunk és elmondtuk, hogy de igen. Rögtön felvetette, hogy játszhatunk hárman is, ha van kedvünk, de mi finoman közöltük vele, hogy ezt csak ketten lehet játszani és itt a téma lezártnak is tűnt, nem részleteztük, hogy milyen játékon játszottunk. Aztán ahogy iszogattunk, egyre oldottabb lett a hangulat. Amikor már fogytak szépen az italok és közben ki kellett menni valamiért a konyhára, minden alkalommal benyúltam a puncijába, a csiklóját is jól megsimogattam és jól megnyalogattam a szép formás cicijét. Amikor ropiért mentünk ki együtt, se szó se beszéd, már szopta is a farkam, miközben a konyhaasztalra ültetett. Aztán szépen felszolgáltuk a vendégünknek az italt, ropit, mintha semmi nem történt volna. A menyasszonyomra szinte rá volt írva, hogy baszni akar velem azonnal és minden pillanatot ki is használt, hogy ezt tudassa velem – persze titokban tette mindezt. Nem mintha én nem így éreztem volna magam, a farkam már nem tudtam hogyan tegyem a nadrágomban. Amíg Robi kiszaladt WC-re, már rögtön a puncijában nyúlkált mellettem a kanapén, nyalogatta a nedves úját és én már nem tudtam visszafogni magam, bele is nyaltam párat és két újjal nagyon erősen és gyorsan elkezdtem a puncijában matatni. Viki hangosan felnyögött, csak reméltük, hogy nem hallotta meg Robi. Aztán amikor a WC öblítését meghallottuk, Viki gyorsan kapkodva felhúzta a nadrágját én meg jól megtöröltem a finom puncinedvtől csillogó arcom, mintha semmi nem történt volna.
Amikor bejött, mindketten elnevettük magunkat, szerintem sejtette a viselkedésünkön, hogy itt valami történt. Kicsit beszélgettünk még, de fogyott a témánk, amikor is erőt vettem magamon és bedobtam, hogy:

-Bébi, biztos, hogy nem lehet ezen a játékon hárman is játszani?

A párom kikerekedett szemmel nézett rám, nyilván meglepte ez a mondat, de talán értette a célzást és csak annyit mondott, hogy mindjárt jön, csak hoz még be italt és közben megnézi odakint a játék leírását. Persze ez nem volt igaz, hiszen a játékot ebben a szobában tartottuk. Kb. 10 perc telt el, amire visszajött. Nem véletlenül telt el 10 perc. Magas sarkú cipők kopogására lettünk figyelmesek. Ahogy Vikit megláttuk az ajtóban, megfagyott a levegő a szobában.
Fekete-fehér szobalány jelmezt vett fel, fekete magas sarkúval, fehér harisnyával és combfikszel. Bugyi nem volt rajta, a „szoknya” nem takarta sem a fenekét, sem a gyönyörű punciját. Úgy állt ott az ajtóban, mint egy pornókirálynő, amely minden férfi álma. Gyönyörű szőke haját igazgatta egyik kezével, majd a mellbimbóit nyálazta be az újaival. A másikban egy tálcát tartott 2 pohárral, amiben valószínűleg Robi pezsgőjéből hozott nekünk. Belibegett, mint valami modell és kecsesen letette elénk az alacsony asztalra a tálcát. Mindezt úgy, hogy a kerek formás fenekét szándékosan odatolta elénk, amit így minden szögből megcsodálhattuk, nem beszélve az alóla kikandikáló lucskos, csupasz puncijáról. Robi nyelni sem tudott, bár én sem nagyon, pedig a látvány számomra megszokott volt, ám ez a szituáció új volt nekem is, mintha egy pornó filmbe csöppentünk volna és ez még csak az első jelenet. Ekkor Viki feltette az egyik lábát az asztalra szemben velünk, ezzel egyértelműen elénk tárta a punciját, ami finoman nyílott ki a korábbi izgatások miatt, majd kéjesen bekapta két úját és felnyúlt magának. Hallani lehetett a nedves puncijának a hangját, úgy tocsogott. Ekkor a nedves újával mindkét pohár száját alaposan körben bekente, vagy legalábbis úgy tett, amitől egyből kikészültünk, aztán ivásra invitált minket. Szólni sem bírtunk, csak belekóstoltunk az italba, amiből áradt a tömény izgató punciszag, ami már a szánkban és a szobában is jelen volt. Miközben ittunk pár kortyot az édes pezsgőből, Ő ismét kiment, hogy még valamit behozzon. Robival egymásra néztünk és elcsukló hangon kérdezte, hogy itt most mi történik?
Annyit mondtam csak: „Megzavartál minket sex-társas közben és bocs, de már nem bírjuk, téged meg nem akartunk kidobni”. Épp hogy befejeztem a mondatomat, már jött is az istennő, aki most egy üres tálcát hozott be és kecsesen rátette az ott felejtett dobókockát és csak annyit mondott nagyon erotikusan, szinte suttogva, hogy:

-Aki nagyobbat dob, azt fogom elsőként leszopni.

Na, ez még jobban feltüzelt minket. Engedtem a vendégnek az első dobás lehetőségét, aki kapásból hatost dobott. Na, puff, mozizhatok még, amikor már szinte eldurran a farkam. Aztán dobtam én is, ám meglepetésemre én is hatost dobtam, amire Viki csak ennyit mondott:

-Vegyétek le a nadrágotokat, ez döntetlen, így egyszerre szoplak le titeket.

Amíg vetkőztünk, Viki helyet csinált magának a kanapé előtt, és amire levettük a ruháink, már előttünk is térdelt és csak nézte a két meredő, kemény faszt. Robi farka is hasonló adottságú volt, mint az enyém. Ennek nagyon örültem, mert a párom imádja a farkam, gondoltam magamban, na, most ez neki mekkora öröm lehet, hogy kettőt is kap belőle. Csak nézte őket kéjesen, nyalogatta a száját, amit egy pillanatban sem csukott be, szinte hallottuk a sóhajait, ahogy gyönyörködött bennük. Aztán kézbe vette mindkettőt és lassan húzogatni kezdte őket, egyszerre, lassan, csak úgy folytak az előnedveink, főleg az enyém, a korábbi izgatásoknak köszönhetően. Aztán rávetette magát az én farkamra, amit teljes erővel, amolyan állatias módon szopni és nyalni kezdett. Közben Robi farkát rángatta, a golyóival is eljátszott. Kezei hol az ő izmos felsőtestét fedezte fel, hogy az enyémen kalandozott. Aztán cserélt. Először csak nézte Robi farkát, ismerkedett vele, miközben húzogatta finoman. Aztán bekapta, de olyan kéjesen nyögött közben, hogy így még nem hallottam korábban szopás közben. Gondolom ennyire izgatta a helyzet, hogy 6 év után egy új fasz van a szájában. Engem pedig nagyon izgatott a látványa, ahogy élvezettel szopta a mellettem ülő Robit, úgy éreztem magam, mintha egy pornót néznék az első sorból, a kedvenc pornószínészem főszereplésével. Főleg, hogy a kedvesem adottságai amúgy is olyanok, mintha egy pornósztár volna. Szinte derékig érő szőke haja van, keskeny csípője és olyan formás feneke van, hogy álmodni sem mernék jobbat. A cicije nem nagy, de tökéletes formája van, a mellbimbói kicsik és gyönyörűek. Az arca mint egy angyalé, a szája telt és kívánatos. A puncikj pedig nálam elvitte a világ legszebb puncija címet. Igazi babapunci. Szerencsés vagyok. Szóval ez az istennő épp Robit farkát nyalta, szívta, csak úgy cuppogott, a golyóit egyesével a szájába gyűrte, de közben engem sem hanyagolt. Hol kézzel, hol szájjal, nyelvvel volt rácuppanva, hol az egyik, hol a másik faszra. Legnagyobb meglepetésemre mindkét faszt egyszerre a szájába akarta rakni, ami először nehezen ment, de aztán sikerült neki. Nem jött zavarba. Egyszerre nyalta, szopta a két makkot, jobbra-balra rázta a fejét, így gyakorlatilag egyszerre szopott le kettőnket. Aztán lenyúlt a puncijához és játszani kezdett magával, miközben jól szórakoztatott minket is. Aztán pár perc múlva abbahagyta, megtörölte a száját és kéjesen csak ennyit mondott:

-Most pedig basszatok meg, de rendesen! Egy szabály van, aki elélvez, az kiesett! De ez a szabály csak rátok vonatkozik! A ma este rólam szól!

Kutyapózba helyezkedett, a formás feneke látványa mindkettőnket megrészegített és már neki is akartam állni, hogy hátulról betoljam a farkam, mire azt mondta:

– Állj, először dobjatok! Aki nagyobbat dob, az dughatja meg a puncim elsőként! Elfelejtettétek? Mi most társasjátékozunk!

Dobtam, de sajnos csak kettest sikerült, Robi pedig egy ötöst. Robi nem is sokat gondolkozott, bevágta kemény farkát a szerelmem puncijába, aki akkorát nyögött, hogy szerintem még a szomszéd néni is hallotta! Aztán elég keményen elkezdte baszni, amitől kedvesem úgy nyögött, hogy rögtön tennem kellett valamit, így elémásztam és befogtam a száját a keményre szopott farkammal. Úgy szopta, miközben a punciját döngette Robi, hogy majdnem lenyelte, simán a torkáig húzta a farkam, közben a golyóimat masszírozta. Húzta szét a fenekét, hogy még mélyebbre hatolhasson a másik méretes fallosz. Közben Robi zacsiját is kézbe vette, vagy épp a csiklójával játszott, de egy pillanatra sem vette ki szájából a farkam. Olyan élvezetet élt át, amire szerintem minden nő vágyik, csak épp nem meri bevallani és bevállalni. Kb. 5 perc kemény döngetés után Robi lelassított, amitől a kedvesem is kicsit finomabban kezdett szopni, ami jót is tett nekem, mert az elélvezés határán voltam már. Aztán szépen lassan szinte kihúzva, majd visszatolva baszta tovább, amitől még jobban beindult. Gondolom Robi is már jól volt, nem véletlenül lassított. Aztán ahogy a farkamat szívta, már éreztem, hogy kedvesem az elélvezés szélén van már. El is kezdett Ő irányítani. Robi leállt és Viki vadul elkezdte a popsiját hátrafelé tolni, hogy minél nagyobbakat lökjön-húzzon magán. Nem telt el 1 perc, amikor is hatalmas hanggal, akkorát élvezett, hogy az egész teste beleremegett. Úgy lihegett, mint aki épp egy maratont futott volna le. Kihúzta magából a faszt és hanyatt feküdt. Lábait széttárva csak ennyit mondott:

-Dobjatok. Az fog először kinyalni, aki nagyobbat dob!

Most Robi kezdett, aki hármast és pedig négyest dobtam. Rá is vetettem magam a tocsogó pinára, amiből szó szerint ömlött a puncinedv. Először szétkentem rajt, a csiklójára és a popsi lyukára, sőt szinte a combja közepéig jutott belőle, annyi volt belőle. Finoman nyalni kezdtem a csiklóját, amitől az egész teste megfeszült. Közben Robi mellémászott és végignyalta a melleit, a nyakát, a hasát, mindenét. Ahogy nyaltam a punciját, egyre hangosabban nyögött, közben Robi mellé térdelt és a kedvesem már kapta is be meredő faszt, amit hangos cuppogásokkal elkezdett szopni. Szopta és kézzel is segített, másik kezével az én fejemet tolta, húzta a puncijára. Nem telt el 5 perc, amikor újra elélvezett, szinte kiabált. Olyan nedves volt, hogy nem győztem minden cseppjét kinyalni belőle. Felhúzott maga mellé és ismét csak ennyit mondott:

-Dobjatok! Aki nagyobbat dob, az kezdi a játékot: Mindenki csak tízet lökhet és akinél elélvezek, Ő lesz a nyertes! Szóval ki lesz az első, aki belém tolja a farkát?

Aztán hanyatt dobta magát, felhúzta a lábait és várta a nyertes dobást. Ezúttal én nyertem, így elsőként vágtam be ágaskodó farkam a kéjbarlangba. Miközben dugtam ő félig nyögve, félig súgva számolta a lökéseket. Aztán a 10. lökés után kimásztam, majd átadtam a helyem és folytatódott a számolás. Nem volt könnyű abbahagyni egyikünknek sem. Robi sokkal erősebben baszta, mint én az előbb, így kapott mindkét érzésből. Miközben Robi farka dolgozott, én szopattam, aztán amikor én basztam, Robit szopta vadul. Közben persze a szép kis ciciket sem felejtettük el, amíg épp nem a punciban, vagy a szájában voltunk, a szépen csillogó farkunkkal cirógattuk, nedvesítettük, vagy szoptuk őket. Aztán kb. a 10. cserénél már nagyon nem bírta az én kis ribancom, tudtam, hogy közeleg a harmadik orgazmusa. Viszont itt most mi uraltuk a helyzetet, amit ki is használtunk. Olyan lassú tempóra váltottam, hogy szinte nem is mozgott a farkam. A puncija úgy lüktetett, hogy olyan érzésem volt, mintha egy kéz szorítaná odabent. Ez a tempó csak fokozta a kirobbanását, főleg, amikor már majdnem elélvezett, de 9, 10 és csere volt. Újabb hosszú 10 lökés következett. Annyira akarta az élvezést, hogy szinte üvöltött, hogy már jöjjön, de Robi is csak húzta, húzta, szépen lassan, ki és be és ismét én kerültem sorra. Már tocsogott az izzadságban, a punci nedvéről nem is beszélve. Aztán megsajnáltam. Három lassú lökés után, kapott néhány gyorsat, majd amikor tudtam, hogy el fog élvezni, ismét lelassítottam. Ekkora orgazmust még életemben nem láttam. Olyan hosszú és erős volt, hogy az egész teste rángatózott és hangosan zihálva nyögött. A farkamat még nem húztam ki és olyan érzésem volt, mintha össze roppantaná valami odabent, de nagyon élveztem. Kihúztam a farkam a puncijából és Ő csak ennyit mondott félig mosolyogva kéjesen:

– Te győztél!

Aztán a fürdőbe szaladt és azonnal egy masszázsolajjal a kezében tért vissza, amit odadobott nekünk, majd a hasára feküdt.

– Jöhet a masszázs, pihenni szeretnék.

Telelocsoltuk a hátát, a lábait, mindenét és az egész testét végig simogattuk. Lassan, finoman, minden porcikáját bekentük, amitől teljesen elgyengült. Olyan finoman nyögött, hogy öröm volt hallani. 4 kéz érintette a testét és úgy élvezte, mint egy királynő a kényeztetést. Hol én nyaltam a hátát, hol Robi, a lábújjait szoptuk, a nyakát harapdáltuk és természetesen ismét a puncijához tévedtünk. Kicsit felemelte a csípőjét, így könnyen benyúlhattam a puncijába, ami annyira ki volt tágulva, hogy 3 újjam simán feltoltam neki, miközben Robi a csiklóját dörzsölgette. Kb. negyed óra „pihenés” után felültetett engem az ágy szélére és nekem háttal beleült a farkamba. Robit maga elé húzta és szopni kezdte. Lassan mozgott csak, nyilván még pihenni szeretett volna. Aztán letolta Robi fejét a puncijához, ezzel utasította, hogy a fasz mellé még egy csikló nyalást is szeretne. A farkam teljesen elmerült benne, Robi pedig elénk térdelve nyalta a megduzzadt csiklóját. Közben én a hátát csókoltam, harapdáltam a nyakát és végre megcsókoltuk egymást. Úgy csókolt, hogy majdnem leharapta a nyelvem. Ez az érzés még új volt neki, hogy egy fasz van odabent és közben egy nyelv játszik a puncijával. Alig tudta magát és a nyögéseit visszatartani. Aztán Robit felhúzta magához és szopni kezdte, de a kezét továbbra is a puncijára „kérte”. Robi keze a csiklón játszott, egy fasz volt a szájában, egy pedig a punciját döngette. Elmondani sem lehet, ahogy hullámzott a gyönyörben. Aztán Robit ismét felhúzta magához, de ezúttal csókot kért tőle. Robi keze végig a punciján maradt és hol velem, hol vele csókolózott felváltva. Aztán ismét közeledett az orgazmusa, ezért ismét nyalatni (is) kezdte magát.

– Basszatok, basszatok keményebben, basszatok! Basszátok szét a puncim!

Néhány perc múlva úgy élvezett el, hogy mindhárman beleremegtünk, üvöltött a kéjtől. Néhány percig így maradtunk, aztán minket az ágy szélére ültetett.

-Dobjatok!

Bár én dobtam a nagyobbat, nem tudtam mi vár rám és hogy mi a játék tétje. Aztán elénk térdelt és szopni kezdte a farkunkat, erősen, vadul. Rángatta, szívta, a nyálát csorgatta ránk, teljesen eláztunk tőle, már szinte tócsa volt az ágy szélénél a földön. Aztán amikor már látszott, hogy nem bírjuk már sokáig, felkelt és kutyapózba helyezkedett és Robit maga mögé utasította, engem pedig hanyatt fektetett maga elé. Robi farkát hátranyúlva kezdte el rázni, engem pedig még erőteljesebben szopott. Aztán eljött a pillanat, amikor megértettük az utolsó dobás tétjét. Robi farkát olyan tempóba kezdte el húzogatni, hogy ő egyértelműen tudatta velünk, hogy el fog élvezni. Ahogy Robi a csúcs felé közeledett, az én farkam sem bírta már sokáig. Néhány perc múlva ugyanabban a pillanatban élveztünk el, de nem csak mi, hanem a kedvesem is, mert miközben Robi faszával játszott, Robi alaposan megmasszírozta a tátongó punciját. Robi nedvét a fenekére kérte. Hangosan felnyögött, ahogy a forró geci végigfolyt a fenekén, egészen a puncijáig, én pedig a szájába élveztem. Nem nyelte le, az egész adagot visszafolyatta magára és a farkamra, amit nagyon imádok. Mindenünk remegett. Lefektetett minket és még percekig szopott, nyalogatott minket. Aztán még egy kis bemutatót is tartott nekünk, ahogy szétkenegette a fenekén és punciján a nem kis mennyiségű gecit, ami pedig belőlem jött, azt a mellén kente szét. Úgy néztük, mint egy angyalt, aki csak azért szállt a földre, hogy minden jót megadjon egy férfinak. Aztán felállt és elindult az ajtó felé. Visszanézett ránk és csókot dobott Robinak, amivel szavak nélkül tudatta, hogy „Köszönöm, mára rád csak eddig volt szükségem”. A fürdőszobába ment, hallottuk, ahogy a megnyitja magának a fürdővizet és zenét kapcsol a telefonján.
Robival szólni sem bírtunk, csak néztünk magunk elé és lihegtünk. Aztán Robi felkelt, megnézte a telefonját, amin 12 nem fogadott hívás volt az autómentőstől.

-Kicsit elszaladt az idő.

Felöltözött és elköszönt tőlem. Nem marasztaltam. Aztán a kedvesem visszatért hozzám egy sexy fürdőköpenyben és az ölembe ült. Lágyan elkezdte csókolgatni a nyakam, miközben a tarkómat cirógatta. Legnagyobb meglepetésemre egy „idegen” kéz kezdte el ismét a farkamat izgatni, amit hirtelen nem is tudtam mire vélni.

Aztán két csók közt kinyitottam a szemem.

A kedvesem arca kipihent volt, bájosan mosolygott és csak ennyit mondott:

– Jó reggelt szerelmem! Mit álmodtál? Úgy állt a farkad, hogy muszáj volt egy kicsit bekapnom és kicsit játszanom vele, bocs, hogy felébresztettelek.

Megcsókoltam és annyit mondtam, hogy társasjátékoztunk álmomban. Egy pillanat alatt belém ült és miközben lovagolt rajtam a fülembe súgta, hogy Ő csak a reggeli ébresztő sexét kéri, de este játszhatunk majd, ha van kedvem.
Végig csókoltam a melleit és csak ennyit mondtam:

-Játszhatunk, állok elébe!

Nyugodtan telt a reggel és a délután, így kellemesen ellazulva vágtunk bele az estébe. Viki egy sexy fehérneműt hozott, bekészítette a rágcsálnivalót, ananászt, epret, finom édes bort és pezsgőt is. Már javában társasjátékoztunk és már kellőképpen felhúzott állapotban voltunk, amikor megcsörrent Viki telefonja. Egy barátnője volt. Kihangosítás nélkül is tisztán hallottam, ahogy hangos zokogások közepette elmesélte, hogy a barátja kidobta és muszáj neki vigasztalást kapnia valakitől, hadd ugorjon el hozzánk egy kicsit, hogy kibeszélje a bánatát néhány pohár ital mellett. Viki letette a telefont és kissé félénken kérdezte tőlem, hogy felugorhat-e a barátnője.
Aztán elegánsan elkezdtem összepakolni a játékot, csókot nyomtam a szájára és csak ennyit mondtam:

– A bajba szorultakon segíteni kell, hadd jöjjön!

Aztán kopogtak. Megérkezett Anna, aki egy iszonyatosan sexy nő volt. 30 körüli, hosszú fekete haj, baba arc és csak úgy sugárzik belőle az erotika. Kisírt szemekkel leült közénk az ágyra és elkezdett mesélni, hogy mi történt. Viki átölelte vigasztalásként és egy kis borral kínálta. Ahogy ivott és letette volna a poharat, az felborult és a hűsítő nedű kifolyt az asztalra. Úgy tűnik, hogy „véletlenül” ott felejtettem egy dobókockát, amely aztán egy kérdést vetett fel:

-Héé, ti éppen társasoztatok – imádom a társasjátékokat! Lehet ezt hárman is játszani?

Vikire néztem, amire Ő…

De ez már egy másik történet.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!