Szexuális kibontakozásom kezdete – animálszex

Sziasztok Évinek hívnak. Villány mellet egy kis faluban lakom. És ez a történet az én élményeimet meséli el. Mivel valós dologról van szó, nem szeretnék neveket írni, hogy megtartsam az inkognitómat. Erre mifelénk mindenki ismer mindenkit így is lehet, hogy egy páran rám ismernek. Na mindegy ennyi kockázatot vállalok.
Szóval! Elég rég kezdődött nálam ez a dolog. Most 30 éves vagyok. 175 cm magas kb 60 kg. Hosszú barna göndör hajam van. Elég vékony vagyok, de nem túlzottan asszem. Szerintem szép nagy kerek melleim vannak (75 C), nagy élénkvörös színű mellbimbóim, kerek fenekem, és elég hosszú combjaim. Mivel elég sok fizikai munkát végzek esélyem nincs elhízni.
12 éve élek együtt a párommal, aki kamionos. Ezért elég keveset van itthon, így régen gyakran masztiztam, ha már nagyon kielégületlen voltam. Elég nyitott voltam az új dolgokra még fiatalabb koromban, de a párom egyáltalán nem ezért kivesztek belőlem ezek a dolgok. Legalábbis azt hittem… 18 voltam mikor összejöttünk. Eleinte nagyon jó volt vele, de ahogy múlt az idő egyre kevesebbet sexeltünk és az utóbbi időben már nem is nagyon volt jó vele. Önzővé vált. Ő elment és ennyi elég is volt neki. Se előjáték nem volt, se változatosság, se semmi. Próbáltam mindenfélékre rávenni, de nem sok sikerrel. A popsisexre, a nyalásra, segédeszközökre, ujjazásra stb. De folyton csak letorkolt miatta, hogy perverz ribanc vagyok. Neki annyi igénye volt, hogy mikor itthon van, pár naponta megdughasson és kész. Általában 5-10 percig tartott ez. Beleuntam!
Mikor nem volt itthon egyre többet masztiztam. És szépen elkezdtem kipróbálni újabb és újabb dolgokat, amikre ő nem volt hajlandó. Elsőnek 24 évesen egy dezodor volt, amit nem a céljának megfelelően használtam. Ekkor indult el a lavina, ami azóta is megállíthatatlanul sodor magával. Megdugtam vele magam, és óriásit élveztem tőle. Még aznap vagy 3-4 alkalommal csináltam vele, annyira megtetszett. És szépen lassan jöttek az újabb dolgok. Másik dezodor, fogkrém, hajlakk, a hajkefém nyele, borotvahab, szerszámok nyele, stb. Aztán uborka, banán, tejszínhabos flakon stb. Nagyon élveztem ezeket magamba dugdosni. Kb 1 év alatt eljutottam odáig, hogy minden aminek hengeres formája volt, hosszúkás és jó vastag azt magamba tuszkoltam. Következtek így az üvegek. Üdítős fél literes, sörös, boros, 1 literes üdítősök, biciklis kulacs, pezsgősüveg. Szinte megszállottja lettem a dolognak. Élveztem tágítani magam. Ha megláttam valami izgató formájú tárgyat azonnal magamba akartam érezni és teljesen begerjedtem tőle. Boldognak éreztem magam. Meg tudtam magamnak adni, amit a párom nem. És imádtam az egyre vastagabb üvegeket és mindenféle tárgyakat bedugni a puncimba. Óriásiakat élveztem mikor egy vastagabb üveg belém hatolt. Lévén, hogy sem internet sem kábeltévé nem volt még ekkor nálunk elég nehéz volt pornófilmekhez hozzájutni. De párat azért sikerült beszereznem. Előszeretettel nézegettem ezeket masztizás közben. Idővel azon vettem észre magam, hogy a popsisexes jelenetek egyre jobban izgatnak. Elhatároztam így magam, hogy ezt is kipróbálom. Nagyon tanácstalan voltam viszont ezen a téren. Nem tudtam róla semmit, és nem is volt kitől megkérdeznem. Hogy kell nekikezdeni, mire kell ügyelni stb. Csak magamra számíthattam. Gondoltam, ha minden úgy csinálok, ahogy a lány a pornófilmben akkor nem lehet gond. Hát nem teljesen így volt, de megoldottam. Az egyik hajkefém nyele volt ami elvette a popsim szüzességét. Hát mondanom sem kell, nagyon élveztem. Teljesen új élmény volt számomra. Rövid időn belül ennek is a megszállottja lettem. Aztán eljutottam odáig hogy jobban élveztem már mint ha a puncimba dugdostam volna bármit. És végül már jobban is kívántam. A páromat megint próbáltam rávenni, de megint csak nem volt hajlandó rá. Nagyon vágytam pedig rá, hogy egy igazi fasszal seggbedugjanak.
Egyik alkalommal mikor sötétben csináltuk és kicsit mólés volt, gondoltam mivel úgysem lát semmit, ahogy ráülök lovagló pózban a fenekembe irányítom. Hátha nem veszi észre. Hát igazam is lett. Annyi tűnt föl neki hogy szűkebb, mint szokott lenni. De ezt kimagyaráztam azzal, hogy sokat hüvelytornázom mostanában. Nagyon élveztem viszont a dolgot. Kivételesen ő sem dobott le magáról mikor elment, hanem hagyta, hogy tovább galoppozzak rajta. Addig lovagoltam míg vagy 3 szor elélveztem rajta. Fantasztikus érzés volt, hogy egy igazi hús vér fasz kefélte meg a seggemet. Olyan hangosan sikoltoztam, hogy szerintem az egész utcában hallották.
Na ezek után elszaladt velem a ló. Állandóan a fenekemet akartam dugatni valakivel. Ez a valaki rendszeresen én voltam, mivel szerettem a páromat és nem akartam megcsalni. De mégis nagyon vágytam rá, hogy a hátsó bejáratomat elintézzék rendszeresen.
Ez időtájban kezdett nálunk is elérhetőbbé válni az internet. Ez sokat segített a dolgon. Amint lehetőség volt rá, mi is beköttettük. Szélesre tárult előttem az internet pornó világa. Találtam egy pár sexboltot is a közelben. Még sose voltam ilyenben, hát gondoltam itt az ideje felkeresni az egyiket. Mikor legközelebb mentem be Pécsre, ellátogattam oda. Hát csak ámultam és bámultam, mennyi mindent árultak. A legkülönbözőbb formákban és méretben a műfütyik és vibrátorok. Kicsitől az óriásig, rezgős és tapadótalpas, análtágító, golyós, csiklóizgatós stb. Pornófilmek is minden mennyiségben és stílusban. Sima pornó, gruppenes, gang bang-es, masztizós, leszbis, öklözős, állatsexes, stb végtelensokféle. Úgy éreztem magam mit egy kisgyerek a cukorkaboltban. Ott is hagytam pár ezer forintot és végül két vibrátorral (4 x 20 cm és 4,8 x 25 cm) és egy tapadótalpas elég méretes dildóval (5 x 36 cm), meg 3 filmmel távoztam. Alig vártam hogy hazaérve kipróbálhassam őket.
De nem bírtam hazáig várni. Félreálltam egy földútra, kibontottam a kisebbik vibrátort, beleraktam az elemeket és had szóljon. Csak egy kis nyári ruha volt rajtam így könnyen hozzáfértem magamhoz. Félrehúztam a bugyimat és egyből nekiestem a kis borotvált puncimnak. Ott a kocsiban ülve vagy 3 szor a csúcsrajuttatam magam vele. Rettentően élveztem hogy remeg és vibrál bennem valami. Végül bedugtam a puncimba maxra állítottam a rezgést visszavettem a tangámat és így indultam hazafele. Elég körülményes volt a vezetésre koncentrálnom de szerencsére nem volt nagy forgalom és megoldottam. Nem tudom hányszor élveztem el hazáig de sokszor. Remegtek a lábaim, alig tudtam bemenni a házig. Épp léptem volna be az ajtón mikor a szomszéd lány odakiáltott nekem. Elég csinos lány, és hatalmas mellei vannak.
Szia Évi. Rég láttalak. Hogy vagy? Nincs kedved átjönni kicsit dumcsizni?
Hát mondtam, hogy most momentán nem érek rá, de amint lesz időm szívesen.
De ő csak mondta a magáét. A vibri meg csak rezgett bennem, én meg alig bírtam visszafogni magam, hogy le ne bukjak. A puncinedveim már a combomon folytak lefelé, de szerencsére nem vette észre. Végül csak sikerült elszabadulnom mielőtt elélveztem volna.
Berontottam az ajtón ledobtam a csomagokat, az ágyra vetettem magam és letéptem a ruháimat és eszeveszett módon elkezdtem élvezni. Olyan sokáig tartottam vissza, hogy így sokkal nagyobbat élveztem mint előtte bármikor. Fantasztikus volt. Mikor az orgazmus hullámai lecsendesültek, előszedtem a másik vibrit is, abba is beraktam az elemeket, elővettem a 3 filmet és átengedtem magam a gyönyörnek. Nehezen tudtam eldönteni melyik filmet nézzem először. Mindet egyszerre akartam volna. Volt egy análsexes, egy leszbi pornó és egy amin amatőr csajok voltak, igazi házi amatőr felvételekkel. A popósexes lett végül. Az első jelenetben egy nagy szilikon mellű vörös csajszit vettek ketten kezelésbe. Indításnak a lány mindkettőt jó keményre szopta. Értett a mélytorokhoz rendesen. Kicsit meg is irigyeltem. De gondoltam majd én is megtanulom. Aztán elkezdték felváltva dugni a punciját és popsiját, szopatni, mellbedugni stb. Nagyon izgatott a film. Aztán mikor elértem a szendvics jelenethez leesett az álam rendesen. Egyszerre dugták a punciját és a popsiját. Ez még nem is lett volna olyan nagy dolog. Ilyet már én is csináltam magamnak 2 dezodorral vagy üveggel. Nagyon imádom amúgy ezt a felállást. Ha egyszerre dughattam meg mindkét lyukamat. De ami ez után jött, olyat még nem láttam. Ahogy a lány lovagolt az alatta hanyatt fekvő pasin, a másik hátulról dugta a fenekét. Csodás látvány volt amúgy. Na egyszer csak kivette a fenekéből a farkát és begyömöszölte a lány puncijába a másik fasz mellé. Hát majd kiesett a szemem hogy jól látom-e. És jól láttam. Egyszerre mindketten a lány punciját dugták. Ő meg csak sikoltozott és nyögött hatalmasakat.
Ezt nekem is ki kell próbálnom gondoltam. Nem is teketóriáztam sokat. Én is kikaptam a popsimból a nagyobbik vibrit és elkezdtem azt is a puncimba erőltetni. Nem nagyon akart menni. Hoztam egy kis krémet és jól bekentem vele
a
vibriket is és magamat is. Na így már könnyedén csusszant be a vibrátor a másik mellé. Fantasztikus érzés volt ahogy szinte szétszakadtam úgy kitöltötték a puncimat. Amúgy is imádom tágítani magam. És ahogy a két vibrátort elkezdtem ellentétes ritmusba mozgatni magamban az valami elképesztő érzés volt. Szinte ájulásig dugtam így magam. Abba sem akartam hagyni. Aznap mást már nem is csináltam, csak masztiztam és a filmeket néztem. Az análos és a leszbis dvd-t nagyon élveztem. De az amatőrösön volt két jelenet amin nagyon megdöbbentem. Egy csajszi egyszer egy kutyával másszor meg egy lóval dug. Hát ezen elámultam nagyon Eszembe sem jutott eddig hogy ilyen létezik. Pedig tartunk lovakat is meg kutyákat is. Nagyon gusztustalannak tartottam.
Teltek múltak a hetek, hónapok. Még mindig sokat voltam egyedül és így még mindig, egyre többet maszturbáltam. Szinte mindenhol megtettem ezt ahol rámjött. A két vibrátor a táskámban hordtam mindig magammal. Volt hogy a kocsiban vettem elő vezetés közben vagy vendégségben a mosdóban, vagy épp miközben az állatokat etettem az istállóban a lovak előtt. Élveztem hogy néznek. Felizgatott a dologom, mégha csak lovak akkor is. Egyre perverzebb játékokat találtam ki magamnak. Idővel volt hogy úgy mentem el otthonról hogy bennem volt az egyik vagy akár mindkét vibrátor és rezgett. Párszor kerültem így kínos szituba de nem nagyon érdekelt.
Kitaláltam, hogy a tapadótalpas dildó a nyergemre is feltapad. Hát ez világbajnok ötlet volt. Kimentem az istállóba, felnyergeltem a kedvenc csődöröm és izgatottan mentem vissza a házba a dildóért és hogy felvegyek valami ehez alkalmas ruhát. Sokáig vacilláltam melyik is lenne jó. Egy miniszoknyába könnyen bele tudok ülni de abból kilátszana hogy min is ugrálok éppen. Nadrágban nem megoldható, így egy laza nyári bő szoknyára esett a választás ami meg viszont a lovagolásra nem túl alkalmas. De hát most nem díjugratni készültem. Na fölvettem szépen a szoknyát, egy lenge kis inget amit a melleim alatt összekötöttem, a lovaglócsizmámat, magamhoz vettem a dildót és mentem. Kint az istállóban már felnyerlegve várt a ló. Szépen fölcuppantottam a nyeregre a műfaszt és fölmásztam a lóra hogy beleüljek. Odatettem a végét a popsim bejáratához és elkezdtem ráereszkedni. Kezem lábam remegett úgy izgultam. Csodálatos érzés volt ahogy csúszott be a fenekembe a hatalmas műfasz és egyre jobban kitöltött. Kb 20 volt bennem mikor éreztem hogy egy szűkebb része jön a végbelemnek. Itt egy kicsit megakadt. Egy darabig tornáztam rajta de aztán sikerült átküzdenem ezen is és tövig beleültem. Bennem volt mind a 36 cm. Óriásit élveztem tőle szinte azonnal. A gyomromban éreztem már a végét. És ahogy így mozgolódtam rajta észrevettem hogy a hasam aljánál kidudorodik a farok vége. Kicsit kipúposodott a pocim és ki tudtam tapintani ahogy járt bennem a dorong. Elképesztően izgatónak találtam a dolgot. Kigyönyörködtem magam a kis púpos hasacskámban és elindultam lovagolni. Már pár lépés után rájöttem, hogy ez nem olyan könnyed játék lesz mint a többi. Ügetés közben ahogy ugráltam a nyeregben olyan vadul dugott a dildó hogy szinte már fájt. És még csak ügettem. Mi lesz ha vágtázni kezdek? Kiügettem szépen a falú határába az erdő szélére és ott megpihentem egy kicsit. Nem volt hosszú út de 2 szer élveztem el addig. Iszonyat módon szétdugta a fenekemet. Gyűjtöttem egy kis erőt és elindultam. Lépésben, ügetésben, galoppoztam, könnyűvágtában, aztán amit csak bírt a ló. No meg a fenekem. Mert szanaszét dugtam a dildóval magam vágtázás közben. Szinte folyamatosan orgazmusom volt vagy fél óráig, míg meg nem álltam. Majd leájultam a nyeregből annyira kimerültem és alélt voltam. Nem tudtam magamhoztérni percekig csak szorítottam a lovam nyakát, nyögtem és sóhajtoztam. Frenetikus élmény volt. Ezt később többször is megismételtem.
Elkezdtem gyűjteni a különböző sexjátékokat. Kb egy év múlva már vagy 30 vibrátorom és különböző sexjákom volt. És időről időre újra visszatértem a lovas és kutyás jelenethez. Gusztustalannak találtam, de valami oknál fogva mégis látni akartam. Perverz élvezettel töltött el. És néha már az is megfordult a fejemben hogy milyen lenne ha én lennék ott. És egyre jobban izgatott a dolog, hogy kipróbáljam valami állattal.
Hetekig tépelődtem rajta, gyűjtöttem a bátorságom, míg végül rászántam magam. Van nálunk egy Óriás Snauzer és egy Jack Russel terrier. Gondoltam a Jack Russel túl kicsi ehhez így a Snauzerrel próbálkoztam. Nem akartam az udvaron csinálni, nehogy meglássa valaki. Így behívtam a házba. Bután nézett rám, mert sosem szoktak bejönni.
Megsimogattam, játszottam vele kicsit megvakargattam a füle tövét, a hasa alját. És oda ért a kezem a szerszámához. Meg markolásztam a tokját és éreztem, hogy máris kezd nőni benne a kutya fasz. Rettentő izgalomba jöttem, mindenem remegett. Kirázott a hideg és izzadtam. Leírhatatlan volt amit akkor éreztem. Markolásztam neki és lassan elkezdtem verni. Kibujt a bőrtokból az egyre nagyobb és keményebb vörös farok. A tövében elkezdett egy csomó nőni, amit akkor még nem tudtam mire való. Ahogy vertem a kutya farkát elkezdett párzó mozdulatokat végezni. Rendesen megdugta a kezemet. Én már nem mozgattam neki, elég volt hogy ő mozgott. Észveszejtő tempóval és lendülettel dugta a kezemet. Kicsit meg is ijedtem hogy mi lesz ennek a vége. Csinálta ezt egy pár percig aztán elkezdett spriccelni belőle egy fehéres átlátszó folyadék. De nem annyi mint az embernek. Sokkal több, és kicsit hígabb volt az állaga. És folyamatosan csak jött belőle. Abba sem akart maradni percekig. Nagyon élveztem a dolgot. És úgy tűnt hogy a kutyus is. Aztán mikor abbahagyta elégedetten nyalogatta a szerszámáról lecsöpögő ondócseppeket. Ekkor vettem csak észre milyen méretes szerszáma is van. Majd 20 cm hosszú volt és vagy 5 cm vastag. És a csomó a tövében pedig vagy öklömnyi. Idővel lelankadt neki és visszahúzódott a tokjában. Hát ez volt az első animalos élményem. De koránt sem az utolsó.

 


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!