Szexuális utópia

A kötél egy kicsit a csuklómba vágott, ahogy a Vezető megrántotta. Nem volt kellemetlen, csak az irányváltást jelezte, ahogy befordultunk valami folyosó-félén. Hogy milyen lehetett az a hely pontosan, nem tudtam, hiszen be volt kötve a szemem, csak azt éreztem, hogy kissé hűvös fuvallat csap meg, és cipőm sarka kopogott a padlón. Könnyen lépkedtem, amerre a kötél húzott, a talaj sima volt. Többször befordultunk, aztán megálltunk, és vártunk. Körülöttem léptek zaja hallatszott, puhák és kopogósak, de mi csak vártunk. Nyilván egy lift volt, ahova értünk, mert surranó ajtónyílást hallottam, aztán a Vezető továbbhúzott egy-két lépést, majd ismét megálltunk. Éreztem, hogy lefelé indulunk. „Mintha a pokolba szállnánk alá” – gondoltam. Furcsa volt kissé ez a titkolózás, hogy bekötötték a szememet, de talán ez is csak a játék része volt. Mindenesetre én izgalmasnak találtam. Az utóbbi hónapok unalmas hétköznapjai után igazán vágytam már egy kis kikapcsolódásra, és főleg izgalmakra. Nos, azt mondták, itt megkapom.

A lift megállt, és újabb rántás jelezte az irányt. Sokáig mentünk előre, és jobbról-balról folytott zajokat hallottam, tompa nyögések és sikolyok szűrődtek ki innen-onnan. Aztán megint megálltunk, a Vezető kinyitott egy ajtót, és maga után húzott. Egy falhoz lökött, amelyet érdesnek éreztem, ahogy a csupasz vállam hozzáért. Eloldozta a kezemet, de aztán rátett valamit mindkét csuklómra, és a falhoz rögzítette úgy, hogy alig tudtam megmozdítani. Fémből lehetett az a valami, talán bilincs volt. Majd éreztem, hogy a bokámra is rácsatol valamilyen hideg fémtárgyat, és amikor megpróbáltam felemelni a lábamat, egy lánccsörrenéssel megakadt, épp csak tíz centire tudtam mozdítani. Nem sokáig tűnődhettem a helyzeten, mert valaki elkezdte kibontani a bőrfűzőmet. Határozott mozdulatokkal húzta szét, és amint hozzáfért a melleimhez, egyből elkezdte őket masszírozni. Elég kemény volt, és a mellbimbóimat is morzsolgatta, csipkedte. Ezt nagyon izgatónak találtam. Hirtelen abbahagyta, és távolodó léptek neszét hallottam. Aztán vagy tíz percig semmit, csak álltam ott megláncolva, csupasz mellekkel, és vártam. Ekkor újabb léptek közeledtek, de ezúttal többen voltak. „Ez lenne az” – hallatszott a Vezető mély, öblös hangja. „Próbáltad?” – kérdezte egy másik férfihang. „Még nem, ma sok a dolgom. Meghagyom nektek.” – felelt a Vezető, aztán csend lett. Valaki hirtelen hozzám lépett, és minden teketóriázás nélkül benyúlt a kis bőr szoknyácska alá, amit erre az alkalomra vettem. Félrehúzta a bugyimat, és belém nyúlt. Mélyen felnyomta az ujját, nagyon határozottan, szinte durván. Felnyögtem, és már éreztem is, ahogy ismét belém hatol, de most már két ujjal, ami egy kicsit fájt, ugyanakkor éreztem, hogy nedvesedek.

Már régen járt bennem bárki is, és éreztem, ahogy a hüvelyem a kérlelhetetlen ujjak köré feszül. „Nézd Jix, milyen szoros, na de majd mi bejáratjuk” – mondta a férfi, aki ujjazott, és a másik durván felröhögött. „Be bizony, nem fog panaszkodni” – és újra nevetett. „Régen dugtál már, ugye bébi?” – kérdezte tőlem a Jix nevű. „Ezért vagyok itt” – mondtam, vagy inkább lihegtem, mert közben az ujjazás egy cseppet sem hagyott alább. Éreztem, hogy a másik fickó közben megmarkolja a mellemet, és keményen gyömöszölni kezdi. A mellbimbóimat csavargatta, cibálta, miközben a társa már három ujját nyomta fel, amennyire csak tudta. „Te kis kiéhezett szuka” – lihegte Jix a fülembe. „Mi meg kiéhezett farkasok vagyunk, nagy-nagy farokkal és úgy megbaszunk, hogy járni is alig tudsz majd.” Izgatott ez a durva beszéd, és amit velem csináltak. Hirtelen éreztem, hogy a talpam alatt megemelkedik a talaj. Az ujjazás nem maradt abba, csak a lábaim emelkedtek, ebből arra következtettem, hogy valami mechanika emelte meg a padlót azon a helyen. Most már guggoló testhelyzetben lógtam az érdes falon, még mindig bekötött szemmel, és ezzel a két kiéhezett farkassal, teljesen kiszolgáltatva…..ó, milyen izgalmas, már régóta erről ábrándoztam. Egyszer csak magamra hagytak, ott lógtam felajzva, kitárulkozva, ők meg abbahagyták a gyötrésemet. Fényképezőgép kattanását hallottam. Nyilván engem fotóztak. Aztán csak azt éreztem, hogy valamelyikük elkezd baszni, keményen, kegyetlenül. Tövig nyomta belém a szerszámját, ami jókora volt, és én ismét felnyögtem, ő meg csak tovább dugott, ahogy csak bírt. Hirtelen abbahagyta, és akkor végre levették a szememről a kötést. A helyiség, ahol voltunk, elég nagy volt, de csak hárman tartózkodtunk benne, Jix, a másik meg én. a két férfi ott állt vigyorogva, mindketten nagydarab fickók voltak. Az egyiknek állt a farka, nyilvánvalóan az imént még bennem jártatta. Ő fehér volt, a másik meg egy néger, a szerszámja még nem állt egészen, de így is nagyobb volt, mint fehér társáé. „Jix vagyok” – mondta a fehér „Ő pedig Jox.” – mutatott a feketére. „A te neved nem érdekes.” – bólintott felém, és megint hozzám lépett. De ezúttal csak a kezét használta, nagydarab fickó lévén nagy lapát keze volt, vastag, szőrös ujjakkal.

Egyiket most a fenekembe nyomta. Érdekes, izgalmas érzés volt, ezt is határozottan, keményen folytatta, mint aki már nem először csinálja. Elővett egy üveget a fal mellől, amiből olajosan csillogó folyadékot öntött bőségesen a tenyerébe, majd szétkente a fenekemen és a puncimon. Majd ujjazni kezdett, két ujját a fenekembe vezette be, másik kettőt pedig a hüvelyembe. Gyors, mélyre hatoló mozdulatokkal dolgozott, és én csak tűrtem félig aléltan, ahogyan azt is, hogy a néger a melleimet gyötörje. Durvák voltak, és nagyon célratörők. Jix, amikor úgy vélte, hogy eléggé kitágított már, folytatta a baszást, de most úgy, hogy a csípőmet előre húzta, és a fenekembe hatolt. Először fájt a hatalmas fallosz nyomulása, de aztán egyre kellemesebb lett, főleg, amikor Jox a csiklómat kezdte masszírozni, és ujját a hüvelyembe nyomta. A térdeimet szétfeszítettem, amennyire csak tudtam, hogy minél jobban hozzám férjenek, és csak élveztem, és élveztem kegyetlen játszadozásukat. Jix kivette a farkát a fenekemből, és ekkor Jox állt velem szembe. Közben megpróbáltam jobban körülnézni, a helyiségben. Láttam, hogy egyik oldalát teljes egészében tükör borítja, a másik pedig sötét üvegből volt. A tükörben saját magamat láttam, ahogy két nagyfarkú fickó éppen alaposan ellátja a bajomat, és meg kell mondanom, izgató látvány volt. Jox közben a hüvelyembe hatolt, miközben egyik kezével a fenekem alá nyúlt, és egyik ujját a popsimba nyomta. Nem kímélt ő sem, pedig a farka jóval nagyobb volt még Jixénél is, egészen kitöltött és úgy éreztem, mintha éppen felnyársalnának. Az arcukon láttam, hogy nagyon élvezik a munkát, mert ez nekik csak egy munka volt, de persze attól még lelhették benne örömüket. Jox mozdulatai egyre gyorsabbá váltak, már egyáltalán nem uralkodott magán, és én éreztem, hogy a farka egyre keményebb lesz és egyre mélyebbre hatol. Ez hihetetlenül izgató volt, a vérem a fejemben zúgott, és csak nyögdécselni tudtam. Majd néhány erőteljes lökéssel Jox belém élvezett. Kihúzta a farkát, és már ott is termett Jox, aki átvette a helyét, és most ő töltötte a kedvét rajtam. Amikor végzett, mindketten hátrébb léptek, és én ott maradtam lucskosan és végtelenül felizgatva, a kielégülés küszöbén.

Ekkor kinyílt az ajtó valahol a helyiség homályba vesző végében, és bejött egy nő. Talpig vörösben volt, vörös volt még a haja is, és hatalmas mellekkel büszkélkedhetett. Egy fényképezőgép volt nála, és egy hosszúkás táska, szintén vörös bőrből, akárcsak a ruhája. Érdekes öltözék volt, felül egészen a nyakáig zárt, pedig a mellei majdnem szétfeszítették. Alul viszont csak egy combig érő csizmát viselt, semmi egyebet. Simára borotvált puncija csupaszon villant elő a lába közül. Csodálkozva vettem észre jókora csiklóját, amint kikandikált. Készített rólam néhány fotót, meg a két fickóról is, akik ott álltak csöpögő fasszal, és éreztem, amint lassan csordogál belőlem az ondójuk. A lány készített a pinámról is néhány közelit. Közben a figyelmem elkalandozott a helyiség üvegfalának irányába, mivel az lassan kivilágosodott, és egy másik hasonló helyiségbe engedett bepillantást. Ott különös események kezdtek kibontakozni, de nem merülhettem el teljesen ennek szemlélésében, mert a lány a fényképezőgépet a néger kezébe nyomta, aztán hozzám lépett, és leguggolt előttem. A táskáját lerakta alám, úgyhogy nem láthattam, mit vesz elő belőle. Ellenben hamarosan megéreztem, hogy egy kétágú vibrátor lehet az, mert síkos popsimba és hüvelyembe egyszerre hatolt be valami vaskos szerszám. Ahogy lenéztem, láttam, hogy a lány kidugja a nyelvét a fogai között, és elmélyülten szemléli lucskos ölemet. Amit belém nyomott, rücskös volt, és szorgalmasan tunkolgatott vele, nagyajkaimat széthúzta, és láttam az arcán, hogy élvezi a látványt. A fényképezőgép közben folyamatosan kattogott, a két fickó közelről szemlélte, ami velem történik. A lány kesztyűt viselt, amely felért egész a felkarjáig, és amely szépen kiegészítette vörösben pompázó öltözékét. Felnyúlt a mellemhez, és játszani kezdett vele, aztán ujját a számba dugta, és én éreztem, hogy a kesztyű az ujjai végén nem olyan sima és puha mint máshol, hanem érdes. Speciális darabnak tűnt, főként, amikor a csiklómat kezdte el dörzsölgetni ezekkel az érdes kis ujjbegyekkel. Ezt már nem bírtam tovább, és egy nagy nyögéssel pillanatok alatt elélveztem. Ekkor megállította kezei mozgását, de a vibrátort nem vette ki belőlem. A hüvelyem ütemes rángásokkal húzódott össze, egész testem szinte zsibbadt, ölem még bizsergett, fejem hátrahanyatlott, és csak nyöszörögni tudtam.

A lány közben Jix segítségével a derekamra csatolt egy övet, majd a lábam között áthúzott pánttal ehhez rögzítette a vibrátort, így az bennem maradt, amikor elengedte. Szinte öntudatlan voltam az átélt kéjtől, de ő nem zavartatta magát: hanyatt feküdt a padlón, velem szemben, lábait felhúzta, és most magával kezdett játszani. Ahogy lenéztem rá, láttam, hogy hüvelyéből csillogó patakban tör elő a nedvesség, kilógó csiklója a szemem láttára duzzadt meg ahogy simogatni kezdte. Farát mozgatta, aztán a fehér férfi kezéből elvette a felkínált műfaszt, és felnyomta magának. Csodás látvány volt; a néger közben kiszabadította a lány melleit a szorosra gombolt bőrmellényből, és a mellbimbóit kezdte szopogatni. Jix átvette a vastag fehér műfaszt, és most ő tunkolgatta vele a lányt, aki egyre jobban vonaglott. Kezei az igazi péniszeket keresték, és amikor megtalálták, szorosan markolta meg mindkettőt. Jix egyre erőteljesebben jártatta ki és be a műfaszt, kavart vele körbe-körbe, miközben a lány magából kikelve nyögdécselt, és verte a farkakat. A néger elunva a kézimunkát, megragadta a lány vörös haját, és farkát a szájába nyomta. Az továbbra is fojtott nyögéseket hallatott, és csodálatos módon tövig beszopta az óriási szerszámot. A másik fickót ez nyilván felizgatta, mert a műpéniszt félredobva, a sajátját vezette a lányba. Határtalanul izgató látvány volt, ahogy az a lány kefélt és szopott. A jókora fickó kegyetlenül döngette, és a néger sem kímélte vörösre rúzsozott ajkait. Amikor Jix már majdnem elélvezett, kivette a farkát, és a lány puncijára verte, az pedig lábait felém tárva, egyik kezével magába nyúlt, a másikkal meg a csiklójával játszott. Még nem elégült ki, de határtalanul élvezte a dolgot. Szinte éreztem én is, ahogyan az érdes ujjú kesztyűvel a csiklóját dörzsölgette, hiszen engem is így elégített ki néhány perce. Az ondót szétkente a puciján, amely már az enyémhez hasonlóan síkos volt.

Csodálatosnak találtam azt a hatalmas csiklót, amelyet húzogatott és ujjai között morzsolgatott. Aztán a néger kivette a farkát a lány szájából, és amíg az a csúcsra juttatta saját magát, a lány arcára verte a hatalmas fekete faszt. Nem is gondoltam, hogy még ennyi ondó lehet benne, mert folyt mindenfelé, és amikor a lány felült, a melleire csöpögött, Jix meg ismét készített néhány fényképet. Végül a lány felállt, kis táskájából elővett egy kendőt, amivel megtörölgette magát. Begombolkozott, aztán hozzám lépett. A táska rejtett még néhány érdekes holmit. Kivett egy zsinórt, és alulról hozzácsatolta a bennem lévő vibrátorhoz. A tükörben láttam, hogy a másik vége egy dobozhoz csatlakozik. Ő megnyomott valamit a dobozon, a vibrátor pedig elkezdett bennem rezegni. Nagyon érdekes érzés volt, ahogy a derekamra fűzött pánt átvette a rezgést, és csiklómat izgatta, amely fölött elhaladt. Nem tehettem mást, önkéntelenül mozgatni kezdtem a csípőmet, és éreztem, hogyan gerjedek újra izgalomra. Ők hárman figyeltek, és fotózgattak. Aztán hirtelen mindhárman magamra hagytak, eltűntek a szoba végében nyíló ajtón keresztül. Nem hiányoztak, mert figyelmemet már más kötötte le. Az üvegfal túloldalán ugyanis mindeközben megjelent két férfi, akik egy bekötött szemű lányt vezettek. A lány teljesen pucér volt, derékig érő szőke hajjal, és formás, feszes mellekkel. A keze hátra volt kötve, így aztán nem tudta levenni a szeméről a kötést, amikor elengedték. Tétován tett néhány lépést, én közben láttam, hogy a szobába további férfiak érkeznek. Állt ott egy asztal, és ketten megfogták a lányt, felrakták erre az asztalra, másik két fickó meg szétnyitotta a lány combját. Ő nem ellenkezett, éppen úgy, ahogyan én sem. Megszámoltam a szobában lévő férfiakat, eddigre már heten gyűltek össze. Kicsit sajnáltam azt a szegény lányt, mert sejtettem, hogy mi vár rá, és talán ő is megérzett valamit, mert hirtelen menekülni próbált. De a kezek szorosan tartották, és tapogatni kezdték őt.

Minden porcikáját kitapogatták, simogatták és gyömöszölték, aztán a puncijába is benyúltak. Ekkor már kezdte élvezni, és önként tárta szét a lábát, hogy a kemény férfikezek minél mélyebbre hatolhassanak belé. Mellei keményen meredtek előre, mellbimbója hegyes volt, és azt is láthattam, hogy a hüvelyébe nyúló férfiujjak körül egyre több nedvesség csillog. Fantasztikusan izgató látvány volt, főleg mivel magamban éreztem a gyorsulva rezgő vibrátort, és hamarosan ismét orgazmust éltem át. A rezgés persze nem csillapodott, de amikor már kezdett volna kellemetlenné válni, váratlanul teljesen abbamaradt. Aztán éreztem, hogy a padló ismét egy szintbe süllyed a talpam alatt, a bilincsek pedig kioldódtak. Éppen ideje volt, már kezdtem nagyon elgémberedni, és a terem fala is kényelmetlenül nyomott. Kimerülten a padlóra rogytam, és lefejtettem magamról a bőrpántokat, majd kihúztam a vibrátort. Amikor jobban megnéztem, láttam, hogy a hüvelyembe hatoló hegyén egy nyílás van. Ez meg is magyarázta a folyadékot, amely kisvártatva langyosan kezdett belőlem csordogálni. Kellemes, megnyugtató érzés volt. Egy kissé megpihentem ott, de a padlót túl keménynek találtam, így hát körülnéztem. Találtam egy széket, amelynek puha párnázata kényelmes ülést kínált, így hát letelepedtem rá. De előtte még az üvegfalhoz húztam, mert a túloldalt zajló eseményeket felettébb izgalmasnak találtam.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!