A póráz

Csendes délután van lakásomon vagyok, a gondolataim mindenen járnak, kicsit unatkozom. Csöngetnek, lassan kimegyek, a kapuban Ági, váratlanul jött már régen volt nálam egy szép kis bögyös tyúk. Beengedem, kérdezem, mi járatban, közben bemegyünk, látom rajta, akar valamit, mosolyog, hoztam neked valamit, mondja, a nála lévő táskát adja oda a kezembe, nézd meg. Kinyitom, érdekes dolgok vannak benne kötelek, bilincsek, csipeszek, vibrátorok. Nem volt nehéz, kérdezem tőle, sok mindent hoztál. Te akarod használni ezeket? Vagy nekem hoztad? Használjuk közösen, jó?

Elkezdet cirógatni, majd a nadrágomat kezdte el kigombolni és a farkamat a szájába vette hagyta, hogy levegyem a blúzát, nem volt rajta melltartó. Most egy kicsit megállt, kérte, vetkőzzem le, Ő is ledobta nadrágját, ott voltunk meztelenül mindketten. Kivette a táskájából a bilincseket, kezembe adta kiválasztottam egyet, a csuklójára tettem a háta mögött, majd kötéllel kezét hátul felhúzva egy csomóval az ajtóba szorítottam, így előre hajolt, a merev farkamat a szájába nyomtam, szopjad, mondtam szigorúan, szopott mind egy szivattyú.

Mondom neki, itt nem lesz jó, menjünk a pincébe, ott van más is meglátod jó lesz. Bilincset a kezén hagytam, nyakára egy pórázt tettem, és levezettem a pincémbe. Itt ő is meglepődött, sok minden S/M eszköz volt nekem, láttam rajta azonosan jár az eszünk, kérdeztem mit szeretne. Rögtön választott, András kereszt vibrátor, mondta. De én a deresre kényszerítettem, rákötöztem lábait, széttéve feküdt kikötözve, mellbimbójára csipeszt tettem, felnyögött a csipeszeken lánc volt, ezzel egy mennyezeti kampón keresztül súlyokat tettem rá, már sikított a fájdalomtól, de jobban húztam még jobban üvöltött, közben elő vettem egy korbácsot, és el kezdtem csapkodni pináját, ami borotvált volt.

Mivel dereka szíjjal volt rögzítve, nem tudott mozogni, a korbácsolásból jutott a melleire is, már jajgatott, kezdtek piros hurkák megjelenni rajta, elővettem egy punci pumpát, rátettem a pinájára és elkezdtem pumpálni, ami kor már jó nagy volt, abbahagytam a pumpálást, de nem vettem le neki, hanyatt fekve nyögdécselt feje alól kivettem a támasztékot, így feje hátrahajlott szopattam.

Mellbimbóiról levettem a csipeszeket, feljajdult, pirosak és csíkosak voltak az ostortól, száját telepumpáltam a gecimmel, nyeljed, mondtam, és rácsaptam egy pálcával, belerándult, de nyelte, mutasd a szád, mondtam, lenyelted mindet? Kinyújtotta nyelvét, lenyelte, tartsd a nyelved, mondom, rátettem egy összegumizott pálcikapárt, így nem tudta visszahúzni nyelvét, nyöszörgött.

A pinájához mentem, levettem a punci pumpát, a puncija nagyon nagy volt, jól telefutott vérrel, ha ostorral rácsaptam jajgatott, most belenyomtam egy XXL-s vibrátort, jól szétfeszítettem vele. Következőnek lecsatoltam a deresről bokáira egy terpesztő rudat csatoltam, a csuklójáról levettem a bilincset, és kötéllel összekötöttem, majd a mennyezeten lévő csiga segítségével felhúztam.
Így lógott a mennyezetről nyelvpöcökkel, lábterpesszel, vibrivel a pinájában, néha pálcával végig vágtam a testén. Hagytam egy órácskát lógni, és élvezettel néztem.

Mikor már nagyon nyögött levettem, eloldoztam, ott állt előttem meggyötörve, fáradtan, de már szabadon, erősen pihegett végignézet rajtam, és két hatalmas pofont kent le, de azért jólesett, mondta, erre gondoltam.

Fantáziámban most megvalósult. Szeretnék valamit tőled Ági, legközelebb, ha jössz, te legyél a domina úrnőm, és tegyél, amit csak akarsz.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!