Amíg a feleségem bevásárolt elkaptam egy tinikurvát

– Nem szabadna ezt, drágám… – súgtam a fülébe nem túl meggyőzően, miközben az ölemben ficergett a formás kis fenekével, és kezem a selymes, barna, fedetlen combján pihent. Először magamat kellett volna visszafognom valahogy, utána talán sikerült volna őt is, de így… Gyorsan a faliórára pillantottam, de ettől nem lettem okosabb. Tudtam anélkül is, hogy a feleségem gyakorlatilag bármikor hazaérhet, és ahogy telik az idő, erre csak mind nagyobb az esély. Mégsem tudtam ráparancsolni a lányra, hogy viselkedjen és szálljon le az ölemből. Mintha direkt ez izgatta volna fel annyira. Biztos, hogy érezte rajtam a pánikot, és hogy ennek ellenére sem tudom eltaszítani magamtól. Éreznie kellett, mennyire felkorbácsolja bennem a vágyat, milyen erős érzelmeket vált ki belőlem. Valahol reménykedtem talán, hogy amikor megérzi a nadrágomban lüktető, kemény farkamat, észhez tér és belátja, hogy vége a játéknak.

Talán meg is ijed kicsit, hiszen túl nagy köztünk a korkülönbség, mit is akarna épp tőlem. Ehelyett még jobban éreztem a testéből áradó izgalmat, és a légzése is gyorsabb lett, ahogy rátette a kezét. Nem viccel, ez a lány tényleg dugni akar, gondoltam magamban, és a maradék vér is kiszállt az agyamból. Alighanem az elején rontottam el, nem bírtam megállni egy kis játékos flört nélkül, de nem számítottam rá, hogy ennyire benne lesz. Amikor incselkedve megsimítottam az arcát, a füle mögé hajtva egy elkószált hajtincset, csak bájosan mosolygott rám, és egy kicsit el is pirult. Mindig szende lánynak ismertem, annak ellenére is, hogy ilyen csinos és formás. Tetszettek neki a kétértelmű mondataim, amiket időnként muszáj volt elsütnöm. A közelségem sem ijesztette meg, hiába hajoltam hozzá annyira közel, hogy összeért a vállunk, és éreztem a haja, ruhája illatát. Aztán valahogy megfordult az egész.

Elengedtem egy megjegyzést, hogy talán kényelmesebben matekozhatnánk, ha az ölemben ülne, jobban tudnék magyarázni. Nem jött annyira zavarba, mint számítottam rá. Kislányos vihogás helyett, amit vártam tőle, igéző pillantással rám mosolyogva csúszott az ölembe. És innentől már nem én voltam a játékos csábító, nem is tehettem mást, mint hogy élek az alkalommal, amit felkínál. Nem kellett sok idő, már a mellkasomhoz simulva, hanyatt dőlve sóhajtozott, miközben én a belső combját simogattam gyengéden a szoknya alatt. A fejét hátraejtette a vállamra, és félig nyitott ajkakkal nézett a szemembe, miközben kitapogatta a farkamat a nadrágon keresztül. Láthatta a szememben, hogy mit érzek, és úgy láttam igencsak tetszik neki. Szétnyitotta a lábát, hogy jobban hozzáférjek, akárhol is akarom simogatni, és persze egyre feljebb csúsztak az ujjaim a combján. Az ágyékánál selymesen puha volt a bőr, és mindketten felsóhajtottunk, amikor kitapogattam a bugyija vonalát. Szörnyen dühített, hogy nincs csupán fél óránk teljesen szabadon, amikor nem fenyeget a közvetlen veszély, hogy bármelyik pillanatban ránk nyithatnak. Ha a feleségem előtt lebuknék egy ilyen fiatal lánnyal, nem csak elhagyna, de biztosan világra szóló botrányt csapna, ez nem volt előttem kétséges. Kockáztattam mindent, amit elértem az életben, mindezt egy ilyen éretlen fruskáért, akinek csak játék az egész… Mégsem bírtam magammal. – Ezt tényleg nem szabad, kicsim, hagyjuk abba… – súgtam a fülébe, ő pedig felnézett rám a csillogó, barna szemeivel, és mosoly bujkált a szája sarkában, ahogy válaszolt. – Rendben, hagyjuk abba… – mondta készségesen, de egy mozdulatot sem tett ennek érdekében, inkább még jobban szétnyitotta a combjait, és kínálta a punciját simogatásra, érintésre éhesen, nyomva a kezem felé. Képtelen voltam betelni a testével, kívántam mindenét. A top alól kivillanó, lapos hasát, a meztelen vállát, az inas combjait, a szép arcát…

Minden józan ítéletemet sutba dobva simogattam tovább, amíg az ujjaim lassan a rózsaszín bugyi alá nem csúsztak. Meglepett, hogy már nedves a puncija, a csupasz ajkak mohón nyíltak szét az ujjam alatt, és nem tudom, melyikünk szedte szaporábban ettől a levegőt. Erőteljesen markolta a farkamat, még mindig a ruhán keresztül, ahogy a mutatóujjamat a síkos vágatában kezdtem húzogatni, és közben behunyt szemmel harapdálta az ajkát. – Tetszik, drága? – lihegtem a fülébe, ő pedig fojtott nyöszörgéssel, enyhén bólintva biztatott, hogy folytassam… Enyhe hullámzásba kezdett az alteste, ahogy lassú ritmusban, finoman simogatni kezdtem, egyre határozottabban és bátrabban. A mutatóujjam elmerült a puha, selymes nedvességben, és már a faliórát sem volt erőm figyelemmel kísérni, egyszerűen képtelen lettem volna uralkodni magamon és abbahagyni.

– Szemtelen vagy… Nem félsz, hogy pórul jársz? – kérdeztem tőle, és elpirult ugyan, de egyúttal olyan magabiztosan mosolygott fel rám, hogy válasz nélkül is megérthettem: itt egyedül nekem van félnivalóm. A feneke alá nyúltam, hogy kigomboljam a nadrágom. A farkam már alig fért el, és felszabadító érzés volt elővenni végre. Kíváncsi voltam, mit fog szólni hozzá. Megfogtam a kis kezét és odahúztam, a fülébe súgva, hogy akkor markolja csak meg, és érezze, milyen hatással van rám. Felnyögött, amikor először érintette meg, és némi ismerkedés után hamar rákulcsolta az ujjait. Kellemesen meleg volt a keze, és ösztönösen is ügyesen simogatta, érezte a mozdulatot, nem kellett elmagyarázni neki. – Ügyes kislány – sóhajtottam a fülébe, és megcsókoltam a halántékát. Együtt, párhuzamosan élvezkedtünk, ujjammal a szűk puncijában matatva, a nedves csiklóján játszva, miközben ő egyre intenzívebben mozgatta a fenekét az ölemben, és hasonló ritmusra próbálta simogatni a kemény farkamat. Akár így is el tudtam volna élvezni a kezében, és éreztem, hogy neki sem kéne sok az ujjamtól. Végképp nem is szabadott volna ennél tovább mennem. Azzal nyugtattam magam, hogy a legkisebb zajra is hirtelen szét tudunk rebbenni, mintha mi sem történt volna, bár ebben nem voltam teljesen biztos… De még fokozni egyenesen őrültség lett volna. És mégis… Ahogy helyezkedett az ölemben, a farkam egyre közelebb került a puncijához.

Csak egy apró rásegítés, kicsit alányúlva megemeltem a fenekét, és lám, máris a combjai között meredezett a farkam, csupán centikre a csöpögő, fiatal puncitól… Nem tudtam már gondolkodni, pedig éreztem, hogy nem ártana. – Annyira szexi vagy, kicsim… – bókoltam neki suttogva, olyannyira felizgultan, hogy alig ismertem rá a saját hangomra. Simogattam és markoltam már mindenét, ahol csak értem, és szenvedélyesen csókolgattam a nyakát, amitől minden alkalommal megborzongott és hatalmasakat sóhajtott. Újra megfogta a farkam és a puncijához húzta. Éreztem rajta a sikamlós, lágy ajkak érintését, teljesen bevadított. Apró mozdulatokkal dörzsölte hozzá a punciját, miközben lehunyt szemmel élvezkedett és hallgatta az izgalomba fúló, mocskosan ártatlan dicsérgetésemet. – Hmm drága, milyen selymes a kis puncid… És milyen nedves. Élvezed ugye? Simizd csak a farkammal… – Ahh igen, simizem… – sóhajtotta homályos tekintettel. Ahogy mozgott, egyre nagyobb utat tett meg a puncijával a farkamon, és időnként mielőtt visszaereszkedett volna, a vége kicsit beakadt a szűk, mohón szétnyíló bejáratba. Ettől mindketten még nagyobb extázisba kerültünk, és tudtam már, hogy mi lesz mindennek a vége. A feneke alá nyúlva kicsit megemeltem, ő pedig a nyílását kezdte simogatni a farkam végével, apró, körkörös mozdulatokkal. Ahogy mozgott és remegett a teste, lassan de elkerülhetetlenül fúródott bele a punciba a makkom, én pedig persze nem siettem leemelni róla.

– Így baszni fogunk kicsim… Akarod, hm? Szeretnéd a puncidban érezni? – suttogtam neki. – Ahh igen, baszni akarok… Nagyon kívánom… Bassz meg kérlek… – Ah, te kis ribi… – sóhajtottam a fülébe, és éreztem, hogy teljesen elborul az agyam. Pont az ajtóval szemben ültünk, ő az ölemben, széttárt lábakkal, a puncija lassan kezdett a farkamra csúszni, és a feleségem mindezt gyönyörűen látná, ha váratlanul betoppanna. – Ahh de szűk vagy – mondtam, és tényleg az volt, alig fért be a farkam vége, és úgy szorította, hogy attól féltem, esetleg kellemetlen neki. Nem is erőltettem, hagytam, hogy a saját tempójában, kényelmesen csússzon rá, lassan rám nehezedve. Közben folyamatosan szemeztünk, és az ő tekintetében ugyanazt a vágyat és élvezetet láttam tükröződni, ami rajtam úrrá lett. Hiába volt olyan nedves, percekig tartott, mire az egészet el tudta nyelni, és fenekével ismét az ölembe simult. Nem is mozdult aztán sokáig, csak kicsit mocorgott és remegett a farkamon, ami éppen elég ingerlő volt a forró punci szorítása mellett. Hátranyúlt és átkarolta a nyakamat, szája pedig az enyémet kereste. Isteni érzés volt megcsókolni így, hogy közben mélyen a testében lüktettem. Már abban sem voltam biztos, hogy elereszteném, ha ránk nyitnának… Ezt akkor is muszáj lenne befejeznem.

Miközben a nyelvünk
játszott,
és ízlelgettem az édes csókját, enyhe hullámzásba kezdett az alteste. Nem mozgott fel-le, csak a fenekét kezdte tekergetni a farkamon, őrjítően érzéki módon. Vártam, hogy megszokja az érzést, hogy benne vagyok, aztán amikor újra a számba lehelte, hogy basszunk, megfogtam a vékony csípőjét, és lassan emelgetni kezdtem magamon. Amilyen gátlástalanul ment bele a velem való flörtölgetésbe, épp annyira vadul kezdte élvezni a dugás minden pillanatát. Nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne lőjem tele azonnal a punciját. Sóhajtott, nyögött, hörgött a fülembe, nyalogatta az arcomat, és közben egyre erőteljesebben mozgott az ölemben a segítségem nélkül is. Minél szenvedélyesebben simogattam és markoltam a testét, annál jobban tetszett neki. Egy igazi érzéki kis szirén, mintha csak arra teremtették volna, hogy élvezetet nyújtson egy férfinak, és persze elcsavarja a fejét. Mikor lenyúltam a puncijához, hogy kitapintsam az a pontot, ahol egybeforrt a testünk, a farkamat szorosan körülölelő és nyaldosó ajkakat, belevájta a körmét az alkaromba, hogy felszisszentem, és sikoltva élvezett el. Remegett és vonaglott rajtam, intenzív hullámokban tört rá az orgazmus, és nekem sem kellett több, csupán néhány másodperc… Szerencsére az utolsó pillanatban volt még annyi lélekjelenlétem, hogy leemeljem a farkamról. Így aztán fröccsent a sperma mindenhová, a pirosra kefélt puncijára, a félrehúzott bugyira, a felhajtott szoknyára, a nadrágomra… Aztán csak lihegtünk egymáshoz simulva, félig elaléltan, kimelegedve. Átöleltem, adott egy csókot, de amint kitisztult a fejem, újra az órát néztem, és a szívem összeszorult, rengeteg idő ment el. Kész csoda, hogy a nejem nem ért még haza. Elöntött a pánik, mert végiggondoltam, hogy elég valamivel kicsit megharagítanom, és tönkretehet, ha elkotyogja valakinek… De szerencsére normálisan viselkedett, segített takarítani, és igyekezett ő is mielőbb rendbe szedni magát. Ami létfontosságúnak is bizonyult, mert nem telt el öt perc, és már meg is hallottuk a kulcscsomó zörgését az ajtó előtt. Mikor a feleségem belépett, már szépen és rendesen ültünk tisztes távolságban egymástól az asztalnál, és az egyenletekkel foglalkoztunk. De tudtam, hogy ez nem múlik el bennem nyomtalanul, alig tudtam levenni a szemem a lányról, és elég volt egy cinkos mosolya, hogy újra levegyen a lábamról. Alig vártam, hogy újra kettesben maradjunk.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!