Travi szex

A délelőtti napfényben fürdő teraszon álltam, amikor megláttam egy szemrevaló lányt lenn a parton sétálni. Fürdőruhában volt és a derekára volt tekerve könnyű, színes, átlátszó selyemkendője. Kecses lépésekkel közeledett, és ahogy elhaladt a szálloda előtt, felpillantott és szemünk találkozott. Széptermetű, jó csaj volt vékony derékkal és kerek seggel. Bevallom vágyakozó érzés futott át rajtam. Alapvetően a pasikat szeretem, de néha megkívánom a női test különleges finomságát is.

Intettem neki, hogy én is lemegyek a partra. Ahogy kiléptem a szálloda bejáratán ott állt és kérdőn várt rám. Gyönyörű hosszú fekete haja csillogott a fényben. Kellemes arca, kedves tekintete és magával ragadó melegbarna szeme elvarázsolt. Megkérdeztem, hogy merre megy és hogy csatlakozhatok-e hozzá. Igent mondott, így hát elindultunk. Kicsit csevegtünk minden féléről, hogy klassz itt nyaralni, meg, hogy finom kaják vannak mindenfelé. Aztán megemlítetem neki természetes szépségét, amit szerénykedve fogadott és ő is közölte velem, hogy bizony én is tetszem neki. Szőke hajam és az itteni lányokénál igencsak nagyobb saját mellem bejön neki, errefelé ez ritkaságnak számít és ő bizony gerjed rám.

Kiértünk a partra. A meleg szél a tenger felől szétfújta hajunkat, nevettünk ezen és közelebb léptünk egymáshoz, megérintve egymás haját. Ahogy megsimogattam őt, megfogta kezemet és finoman közeledett. Magamhoz húztam és megcsókoltam a száját. Egymás szemébe néztünk. Átölelve egymást egy parti szikla felé mentünk. Egy lapos kövön leterítettem hatalmas törülközőmet és leheveredtünk. Éreztem, hogy kívánom. Természetes mozdulattal nyúlt a fürdőruhám melltartójához és szemével csábos engedélyt kért, hogy kilazíthatja-e.

Persze, hogy igen, intettem neki és rámosolyogtam. Ahogy meghúzta a kötőt rögtön kidőltek a melleim. Meghőkölt. Lenyűgözte nézte nagy dudáimat. Egyből megmarkolta érezni akarta súlyát, melegségét. Én is kibontottam az övét és kifordítottam szép kerek körte alakú, felfelé hegyesedő bimbójú, kemény húsú melleit.

Izgatottan csöcsözött, amikor észrevettem, hogy puncijánál megmozdul valami. Csöppnyi kis bikinije elkezdett duzzadni. Megdöbbenve néztem rá, de ő csak folytatta izgalmas tevékenységét. Magyarázott valamit, hogy ne is törődjek semmivel, csak élvezzem őt, ha én is úgy akarom. Ekkor barack sárga bugyijából kifordult egy fasz. Hirtelen bepánikoltam és el akartam szaladni. Szeretem a faszt, de most valahogy nem erre számítottam. Délies temperamentumával igyekezett meggyőzni, hogy maradjak, mert később biztos megbánnám, hogy kihagytam egy ilyen izgalmas kalandot. Ismét lenéztem és láttam, hogy teljesen megmerevedett már.

Csábító volt az egész helyzet, és ahogy alaposan szemügyre vettem a kukiját megállapítottam, hogy kifejezetten szép, remek példány. Furcsállottam is, hogy egy ilyen csinos lánynak, hogy lehet ilyen izgalmasan kívánatos fasza. Felfelé kunkorodó, kellemes méretű, eres fitymája alatt látszott, hogy duzzadt a makkja. Döntöttem. Maradok!

A lány ismét belém bújt és falta melleimet, miközben magához húzta a kezemet és ráhelyezte a farkára. Éreztem, hogy milyen kemény és meleg. Hevesen lüktetett benne a vér. Körbefogta rajta a kezemet és rejszolni kezdte. Amikor érezte, hogy már megnyugodtam, és magamtól csinálom lenyúlt és a puncim körül simogatott. Most már én is beindultam, elkezdtem nedvesedni. Vékonyka bugyimat félrehúzta, és ahogy szétnyitotta a puncimat kitoccsant belőle a nedv. Csupa maszat lett a keze és már nyomult is belém. Három ujjával ujjazott, a hüvelykujját pedig a csiklóm bütykén ütemesen átugrasztotta. Ahogy ujja átbukott a csiklómon, egyre fokozódó izgalmi ingereket éreztem.

Közben az ő fasza már teljesen felizgult, ahogy vertem neki. Duzzadt makkjáról gyors mozdulatokkal feszítettem hátra a bőrt, majd beszoptam neki. A nyelvemmel körbejártam, aztán a szájpadlásomhoz szorítottam a faszát. Amikor teljesen lenyeltem felszisszent. Megragadta a fejem és eltaszított magától. Valószínű, hogy a forró torkom ingerelte fel annyira, hogy le kellett húznia a faszáról. Eltávolodott számtól a farka. Semelyikünk nem mozgott. Sziszegve szívta be a levegőt, majd préselve lassan fújta ki. Izgatottan álltunk és vártuk, hogy mi lesz. Az izgalomtól felgerjedt fasza mereven ágaskodott, majd vöröslő makkja kilőtt egyet. Az arcomra fröccsent. Ütemesen lüktetett tovább, de nem spriccelt ki teljesen.

Pihenésként a picsámat nyalta ki. Rendesen kicsárázott. Akkorára megduzzadt a csiklóm, hogy kajakra tudta szopni. Majd két ujjával rejszolta. Egyre hevesebben verte, éreztem, hogy el tudok élvezni. Teljesen széttettem a lábam és hagytam, hogy elélveztessen. A kéj, ingerlően futott végig rajtam a puncimtól egyenesen bele a gerincembe. Geci jó érzés volt.

Aztán puncilés ujjával finoman belefúrt a seggembe, közben cicijeit hozzám nyomta. Éreztem mediterrán bestia szagát. Szép cicijeit simogatva hagytam, hogy minden menjen ahogy szeretné. És azt sem bántam, hogy meredező farkát nekifeszíti a seggemnek. Határozottam hatolt belém. Aztán kihúzta és megint nekem feszült, újra belém nyomult. Jól kúrta a seggem így lassan megint elfogott a vágy. Kemény mozdulatokkal rángatott és szorított. Beletépett a hajamba. Felvisítottam. Nem törődött vele. A derekam felől hátulról megragadta csöcseimet és magához rántott és megszorított. Mindig nyúzott rajtam egy hatalmasat, amikor belém baszta magát. Épp az élvezet határán csinálta, így egyáltalán nem reklamálhattam, hogy fáj. No, meg egyre jobban kívántam. Én is begerjedtem és visszatoltam a farom, ahogy csak tudtam. Majd a golyói alatt alányúltam és a középső ujjammal belevájtam a seggébe. Felnyúltam neki, amíg csak tudtam. Forró volt a lyuka és éreztem fejlett duzzadt prosztatáját. Ez alapján igen sok gecire számítottam a spriccelésnél.

Amikor már a combomon folyt a levem, lenyúltam és erősen dörzsöltem a csiklóm. Hevesem vertem, csuszatoltam és éreztem, hogy az extázis teljesen elragad. Nyüszítettem úgy tombolt bennem az ösztrogén és ismét elélveztem seggemben egy sheméles fasszal.

Ő is kifordult belőlem, ahogy érezte, hogy remegek kezei között. Szinte lepofozott maga elé a földre, hogy rám élvezhessen. Durranásig gerjedt farkát rejszolta, amikor még rászoptam neki, hogy még erősebb legyen az orgazmusa. Már folyt a geci belőle úgy tele volt, de még nem spriccelt. Így hát megragadtam és rángattam, cibáltam a faszát. Egyszer csak hallottam, hogy ahhh ahhh és kifröccsent belőle a sperma. Irtózatos tócsákat fröccsentett rám. Tele baszta az arcom. Alig kaptam levegőt a csapások között. Bevörösödött a makkja és folyamatosa spriccelt. Egy kis kihagyás után még vertem, most már teljes erőből. Éreztem, hogy van még benne váladék és így volt, mert tovább tudott élvezni és újra fröcskölt. Megint köpte magából a gecit teljesen lerejszoltam vele magamat. Prüszköltem a gecitől, aztán szétkentük csöcsömön a bőséges ondóadagot.

Amikor visszaértem a szállodába, barátnőn édesen szunyókált. Piheget a légzése és látszott rajta, hogy isteni nyugalom és béke járja át álmában. Szép bőre és kilátszó cicije a délutáni napfényben tündökölt. Hagytam őt saját ábrándjaiban lebegni. Soha nem meséltem senkinek erről a kalandomról.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!