Veronika – Férjem Barátainak Kipróbálása Imádok Félrekefélni

Még fiatal házasok voltunka,amikor az egyik alkalommal amikor a férjem egyik barátja eljött hozzánk és ott maradt vacsorára és éjszakára is.Mikor lefeküdtünk a férjemmel és egy nagyot keféltünk utána mindig elmentem zuhanyozni.Mire végeztem a férjem már aludt és én még kívántam a faszt megint. Ezért belém bújt a kisördög felvettem egy olyan kombinét ami a puncimat se takarta és bekopogtam,majd bementem a férjem barátjához avval az ürüggyel,hogy nincs e valami kívánsága.Persze ahogy meglátott rögtön odajött hozzám átölelt és szájon csókolt. Lassan levette rólam a kombinét és elkezdett simogatni csókolni ahol érte mindenhol a testemet.Dicsérte milyen szép vagyok, kívánatos és elkezdte az egész testemet csókolni. Kezdte a fülcimpámmal majd a számmal a szememmel,majd közben a keze elkezdte simogatni a melleimet és a hasamat,persze a szájával követte és amikor a lábam közé ért azt is megsimogatta,majd kinyalta a már lucskos pinámat.Közben én is simogattam és rátaláltam a farkára. Örömmel nyugtáztam,hogy végre olyan faszt találtam a lába között amit mindig is imádtam,nem volt a fasz fején bőr és simán csúszkált a kezemben,majd amikor lehajoltam a számba is hamar becsúszott.

Élvezettel szívtam és nyeltem a szép gusztusos hosszú faszát ami lecsúszott a torkomon is. Az első élvezeti levét már a nyelőcsövemben éreztem.Lassan lefektetett és újra kezdte a testem simogatását.Megkérdezte közben nem fog e ránk nyitni a férjed.Mondtam neki ne izguljon annyira kikészítettem a zuhanyozásom előtt,hogy örül neki,hogy aludhat.Lassan behatolt a puncimba és oltári nagyot keféltem vele,majd amikor lecsendesült,elkezdtünk beszélgetni és nemsokára újból elkezdett simogatni.Pár perc elteltével még egymás után kétszer élveztettem el, de ezeket az élvezeteket már a számba fejezte be,mert mindig is imádtam érezni a számba a srácok zamatos gecijét.

Mondtam neki remélem még sokszor eljössz hozzánk és akkor élvezhetem a csodás farkadat is.Mikor teljesen kikészült felvettem a kombinét,mert ez volt a hálóingem is és lezuhanyoztam majd befeküdtem a férjem lába közé és leszoptam.Pár nap múlva egy másik srác jött el hozzánk és avval is ugyanezt a mókát csináltam végig. Lassan az összes barátjával lefeküdtem és később megbeszéltem,hogy ezek a srácok mikor jöjjenek,nehogy egyszerre állítsanak be. Persze volt olyan alkalom is amikor mi mentünk el hozzájuk és akkor is néha viszont ott többel is lefeküdtem egy éjszaka.Az egyik barátjánál aki már nős volt és három gyerek is volt a családban egy nagyon csinos jó alakú szép mellekkel rendelkező asszony volt a felesége.Az egyik éjszaka amikor az egyik szobából kijöttem észrevettem,hogy az egyik istállóban égett a villany és ezért odamentem.

Akkor vettem észre,hogy ez a barátnak a felesége valami komolyabb szerszám után vágyott,mert láttam ahogy az egyik csődörrel dugatja magét. persze bementem és közelről kezdtem gyönyörködni ebben a kefélésbe.Persze a csaj rögtön kiugrott a csődör alól és bűnbánó arccal nézett rám. Mondtam neki ne ijedjen meg nekem nagyon tetszett a látvány,mire megkérdezte nem akarom e kipróbálni. De mondtam és levettem a kombinét,majd én is lefeküdtem a pokrócra a fiatal asszonyka bekente sikosítóval a pinámat és a csődör faszát a számhoz illesztette.

Amior sikerült bekapnom az éppen ürítette a zacskóját és bizony elég sokat lenyeltem a lógeciből. Mivel nem öklendeztem lefektetett az asszony és segített betenni a lófasz a pinámba. Mivel engem már néger is kefélt jó vastag és hosszú fasszal csodálkozva nézte az asszony milyen mélyen be tudtam fogadni a lófaszt. Majd amikor megint élvezett a ló akkor csúszott ki a pinámból a nagy hosszú fasz,megint a számba vettem és rengeteget lenyeltem belőle.
Mondta is az asszonyka ilyet még nem látott,hogy valaki lenyeli a ló gecijét. Mondtam neki én már tizenéves koromtól kezdve mindig leszoptam a srácokat és a férjemét is rendszeresen leszopom,mert ízlik. Mondtam neki próbálja ki,de közölte a férjét is kérte,hogy élvezzen a szájába, de azt mondta ő nem hajlandó,mert nem akar kurvát csinálni belőle.

Ez nemgond,majd szólok a férjemnek és ő teleengedi a szádat a gecijével,de ne izgulj nem kapsz tőle semmit bajt,mert teljesen egészséges.Ő nem fog utána szólni a férjednek.Ettől kezdve rendszeresen jártunk hozzájuk és volt olyan alkalom amikor a férjen vitte fel a fővárosba a barátja feleségét és útközben sokszor megkefélte és leszoptatta az asszonykát. …


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!