Az én történetem (szüzesség-elvesztésem)

Az egyik lányosztálytársammal már hónapok óta nagyon jó barátok vagyunk, de ez tényleg csak barátság volt – eddig. Azon a pénteki napon az osztállyal színházba mentünk, és utána ezzel a lánnyal és még pár haverral együtt jöttünk haza a villamoson, de ők hamarabb leszálltak, míg mi (nevezzük a lány mondjuk Beának) a végállomásig mentünk. Nem messze laktunk egymástól (ezért is lettünk jóban, mert együtt mentünk haza minden nap.) Én már nem mentem volna tovább busszal, már épp akartam volna elköszönni tőle, amikor elmondta, hogy anyukája lement a telekre a hétvégére (apukája pedig már nem él). Arra kért, hogy menjek fel videózni, mert egyedül unatkozna (a színház délutáni előadás volt, és hatkor már véget ért). Talán ő még nem, de én már sejtettem, hogy nagyon kellemes este lesz! 🙂 Hazatelefonáltam hát a szüleimnek, hogy diszkóba megyünk páran, későn érek haza. (Kicsit furcsállták, mert nem nagyon járok diszkóba…)

Tehát felmentem Beával a harmadik emeleti, tök üres lakásukba (panel). Kerestünk egy olyan filmet, amit még egyikünk sem látott – be a videóba és kényelembe helyeztük magunkat egymás mellett az ágyon. A filmből már eltelt vagy húsz perc, amikor „Bea” hasra feküdt és úgy kezdte nézni a filmet. Már korábban is észrevettem, milyen csodálatos, kézre való feneke van, de így fekve… Kedvem lett volna beléharapni! (Még nem írtam arról, milyen is Ő. Nos: nagyszerű alakja van, nem magas, 170 cm mint én, formás, „középkategóriájú” mellei és vállig érő barna haja van és ráadásként ehhez a tényleg szuper alakhoz még ész is járult!) „Bea” kiment a konyhába és hozott még egy kis chipset és innivalót, ezalatt én hanyatt feküdtem és becsuktam a szemem (reméltem, hogy elvonom a figyelmét a filmről 🙂 És bevált! Amikor visszajött, szájon csókolt és rámfeküdt. Ezen iszonyúra meglepődtem, de ha már így tálcán jött az alkalom, éltem vele.

Miközben fekve egymáson csókolóztunk, kedvemre tapizhattam a fenekét. Ahogy szorítottam, megérezhette, hogy szűk lett a nadrágom, felült, pár másodpercig szemeztünk majd szép lassan a sliccemre tette a kezét, és simogatta nadrágon keresztül a dákómat… mennyei érzés volt már ez is, de utána elkezdett szép lassan kigombolni, majd mikor már boxerban voltam, a pólómat is levette. Pár pillanat múlva ott térdeltem vele szemben az ágyon majdnem meztelenül, de addigra már ő is bugyiban és melltartóban volt. Simogatni kezdte a testemet (elég szépen kidolgoztam a felsőtestemet, azt hiszem, tetszett neki), majd a köldököm táján nyelvvel nyalni kezdte a kocka hasamat. Ezután ismét farkasszemet néztünk, majd szinte egyszerre indultunk neki egymásnak – ő a dákómat akarta szopni, én pedig a melleit. Végül én „nyertem”, de miközben szoptam a melleit, ő simogatta a farkamat, előbb alsógatyán keresztül, majd kivette belőle. Ekkor már majd eldurrantam, ezért kicsit lassítottunk. Levettem a bugyiját is, és a punciját kezdtem nyelvvel még jobban nedvesíteni. Isteni volt hallgatni, ahogy sóhajtozik! Ezután ujjakkal „támadtam”, és egy perc múlva elélvezett.

Ezt követően nem habozott, s hálából rácuppant ágaskodó szerszámomra. Ez csak pár pillanatig tartott, mert megérezte, hogy mindjárt eldurranok, ezért inkább verni kezdte. Ez se tartott sokáig… Kicsit gecis lett az ágy, de ha őt nem zavarja, gondoltam engem mit izgasson?! Folytattuk a film nézését, de ez már teljesen más volt! Meztelenül feküdtem félig-meddig rajta, úgy, hogy a fenekéhez ért a farkam! Csoda hát, hogy hamarosan ismét akció kész állapotba kerültem? Érezte a keménységet a fenekénél, ezért megfordult, és magára húzott. Vad csókolózásba kezdtünk, majd szinte észrevétlenül farkam becsusszant a puncijába. Egyelőre nem kezdtem nyomni; a csókolózást folytattuk egyre vehemensebben, majd szép lassan, még mindig smárolva, elkezdtünk szeretkezni. Egy percig csináltuk ezt, majd hirtelen felugrott, átment a másik szobába, és (állítólag anyukája szekrényéből!) hozott egy gumit. Fő a biztonság! Ő tette fel nekem: előbb kicsit szopogatta a makkom, majd szép lassan, finoman feladta az óvszert (majd’ elélveztem ezalatt!). Ismét felvettük előbbi pozíciónkat, és kicsit gyorsabb tempót kezdtünk diktálni, s közben feszes fenekemet simogatta, ütögette. Pár perccel később ő elment, ezt halk sikollyal jelezte, majd én következtem, és iszonyú nagyot élveztem a gumiba.

Pár pillanat múlva már azt láttam, hogy lekapja rólam az óvszert, és nyalni kezdi farkamról a gecit.A következő pár órát szorosan összeölelkezve töltöttük, beszélgettünk, csókolóztunk, majd 11 körül kitalálta, hogy zuhanyozzunk le együtt! A zuhanyzóban végre világosban is megcsodálhattam meztelen testének szépségét. Nem tudtam ellenállni a gyönyörű látványnak, és hosszú perceken keresztül végigcsókoltam egész testét, különös tekintettel az érzékeny pontokra. Percekig „nyammogtam” cicijén és popóján, majd miután én végeztem ő jött, és végignyalta(!) az egész testemet, szó szerint mindenhol! Sokáig időzött golyóimnál, amit iszonyúra élveztem, majd (aznap már harmadszorra) bekapta a farkamat. Percek vagy órák voltak, nem tudom, mindenesetre maga volt a mennyország, olyan kezelésben részesített! Aznap többet már nem szexeltünk, viszonyt éjfél körül együtt befeküdtünk a kádba, és csak hajnalban ébredtünk fel, ugyanabban a pozícióban. (Szegény szüleim halálra izgulták magukat, öt körül hívtam fel őket, de a faterom vette fel, aki megértette a helyzetet 🙂

Szombat reggel együtt reggeliztünk, majd tovább aludtunk egymás karjaiban, ezúttal már ágyban. Tizenegy körül ébredtünk fel, és beiktattunk még egy kis búcsúszexet… 🙂 Ennek már több, mint két hete. Azóta sajnos nem ment el az anyukája a telekre, nálunk meg nem megfelelő a hely, ezért azóta nem szeretkeztünk… 🙁 Viszont… egyik reggel a suliban (!), amikor nekem nulladikom lett volna, de lógtam, neki meg lyukas órája volt, a fiú vécében folytatódott a történetünk, igaz csak orálisan, de ez is több mint a semmi! Hát így történt az én első szexuális kalandom.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!