A lányok szabadsága

– Hol vagyok, és ki vagy te? – kérdezte Andrea, mikor felkelve meglátta a mellette fekvő fiút. Meghőkölt, távolabb kúszott a sráctól, aki vigyorogva adott választ.
– Noah vagyok. És nálam vagy fent.
– Hogy kerültem ide?
– Magadtól jöttél.
– És mi történt itt? Miért vagyok itt?
– Mert megkívántál a klubban, én idehoztalak, és megdugtalak.
Teljesen lesápadt Andrea, látható volt rajta a szégyenérzet. Még első éves egyetemista, alig bújt ki a család védelme alól, elkerülve egy kis faluból a nagyvárosba, és máris részeg tiniként dugták egy tök idegen helyen.
– De ne aggódj, élvezted a gruppent.
– Mi? – abszolút elkeseredve huppant vissza az ágyba. – Szóval nem csak te?
– Volt egy másik srác is, nem tudom ki volt ő, nem ismertem, őt hoztad magaddal, de te sem ismerted. Csak miután befejeztük hajnalban, ő lelépett. Még valami csajt szintén ágyba akart vinni.
– Egy büdös nagy kurva vagyok – reagált Andrea.
– Úg néz ki – felelte Noah.
Ez feldühítette Andreát, hogy az egy dolog, hogy magának bevallja, de még helyesli is ez a paraszt. De végülis, igaza van, mert az volt. Annyit ivott, hogy azt sem tudta, kinek borja, hol van, mit csinál és megbaszatta magát két idegennel.
– Van időd? – kérdezte Noah.
– Miért, mennyi az idő? – jött a válaszkérdés.
– 11 óra.
– Oh, az órámról is elkéstem. Akkor igen, bár mennem kellene, miért maradjak itt?
– Nem dugunk még egyet? Olyan jó voltál, megismételhetnénk, de csak mi ketten.
Felugrott az ágyból Andrea:
– Hogy képzeled, te paraszt? Teljesen kihasználtál, fel kellene jelentselek, hogy megerőszakoltál!
A srác hangos nevetésbe kezdett:
– Vicces vagy, csináltam neked reggelit, míg aludtál, gyere, reggelizzünk és elmesélek mindent. Amúgy meg te erőszakoltál meg minket. Szóval hallgass csak.
Andrea észre sem vette, hogy teljes mezítelenségében áll a srác előtt, semmi ruha nem volt rajta, formás mellei szépen álltak mellkasán, fazonra vágott csíkkal pedig igen impozáns alsó végtagja közötti része.
– Megfordulsz? – kérte meg Andreát.
Ő pedig engedelmeskedett, formás feneke ismét keringőzni hívta Noah farkát.
– Mit képzelsz, mi az, hogy forduljak meg és vizslatsz itt? – esett le Andreának, hogy egyből engedelmeskedett a kérésnek. Igazából magára volt mérges. Eltakarta magát kezeivel, amennyire tudta.
– Kérlek, menj ki. Hadd öltözzek fel.
– Miért, láttalak már meztelen. Egyébként gyönyörű tested van. Imádtam.
– Kapd be, paraszt.
A srác megint elmosolyodott, amivel még jobban szétestek a lány idegei és szégyenérzete még erősebbé vált.
– Jól van akkor, együnk – mordult fel és kilépett a szobából.
– Várj – kiáltott utána Noah, de már késő volt. Andrea a szobából kilépve egyből a konyha-nappali közös térbe lépett, ahol legnagyobb meglepetésére egy srác evett. S mihelyst meglátta Andreát, a meztelen testét, egyből letette a szendvicset a kezéből és szemei a lányra tapadtak.
Andrea visszarohant:
– Te szemét, nem mondtat, hogy nem egyedül vagyunk.
– De azt sem, hogy többen. Kérdezz, mielőtt cselekszel! A ruhád ott van a fotelben, összehajtva, öltözz fel, szedd magad rendben a fürdőben, ha szeretnéd, majd várlak az asztalnál és beszélgetünk.
Andrea nem értette magát, engedelmeskedett minden kérésnek. Mire visszaért a konyhába, már a srác sehol nem volt.
– Ülj le nyugodtan, van kávé, üdítő, szendvics. Én már ettem, szóval egyél nyugodtan és mesélek. Nagyon jó este volt:

– Egy baráti társasággal érkeztél, gondolom én. Kiszúrtalak már az elején. Nagyon szép arcod van, szép tested, gyönyörű mosolyod. Ez a kis ruci volt rajtad, ez a szoknya, kiemelt minden lényeget, a kis felsőd pedig a melleidet tárta a nagyközönség elé. Nem azt mondom, hogy kurvásan öltöztél és kitettél mindent, de azért nem volt nehéz nem észrevenni a bájaidat. Eltelt vagy két-három óra, figyeltelek végig a szemem sarkából. Voltak ott lányok, de egy sem fogott meg úgy, mint te. És azért iszogattál rendesen, látszott rajtad, hogy egyre felszabadultabb vagy, egyre inkább elengeded magad. Kacérkodtál, kacsingattál fiúkra, fenekeket fogdostál. Szóval a pia kezdett beütni nálad. És amikor éjfél körül mentél egyszer rendelni, direkt mentem én is, leszólítottalak:
– Szia, jó a buli, nem?
– Hello, igen, nagyon élvezem.
– Látom.
– Mire célzol?
– Csak annyit mondtam, hogy látom, jól érzed magad. Boldog vagy, nevetsz, szépen mosolyogsz a világ felé. Meghívlak, ezt én állom.
– Köszönöm, fizesd csak, kérsz is valamit cserébe? – És ekkor rám kacsintottál.
– Már megkaptam – adtam a választ neked. Te pedig lesmároltal. Tudtam, hogy „már pedig én biztos, hogy megfektetlek”, felizgattál rendesen és kapó is voltál rá.
Andrea szégyenében lehajtotta a fejét és a szendvicset letette az asztalra.
– Kérlek, megyek. – dörmögte az orra alatt. – Nem akarok maradni.
– Oh, de, hadd meséljem el neked a történetet, kérlek, aztán mehetsz.
-Környékeztelek végig, egész este, rengeteg vodkát fizettem neked. Hm, te aztán bírod, hallod, de végül csak kiütött. Odajöttél hozzám:
– Hallod, te, öh, fiúcska. Nagy legény vagy, mi? Fiúcska vagy férfi? Puszika vagy csók? Egyből fenék? Mindjárt jövök!
– Nem voltál már annyira magadnál, össze-vissza beszéltél. Majd hoztál magaddal egy kigyúrt kölyköt, akinek a feje inkább hasonlított egy szétkúrt lány fejére. Igaz, nem vagyok kigyúrt és még csak sportolni sem sportolok, de sokat gyaloglom, ami tisztítja a gondolkodásom és azért mégis fitten tart.
– Hallod, fiú, bemutatom férfit.
A srác nem tudott reagálni, meglepte a dolog, csak legyintett rád, amit nem láttál. És mutatta a kezével, hogy dugható állapotban vagy, mert világodat nem tudod. Én meg akkor mondtam:
– Tudod mit? Próbáljuk ki?
– Mit?
– Kit? Őt! Benne vagy?
– Nem… Ti lesztek benne(m).
-Átkaroltunk és felhoztunk ide. Hoztunk, nem nagyon tudál jönni. A friss levegő jót tett neked, tisztultál, szóval itthon még itattunk – rámutatott Noah a whiskeys üvegre. – Megittál kettőt és ugyanolyan állapotban voltál, mint a klubban. De te kezdeményeztél már itt. Bementünk a szobába, egyből térdre rogytál, kigomboltad a srác gatyáját, leszedted róla boxerrel együtt. Borotvált farka még kókadt állapotban volt.
– Gyere ide hozzám, az enyémet már szophatod – mondtam neked.
– Engedelmeskedtél, leszedted rólam az alsó ruhákat, én levettem a pólómat és a borotválatlan tökömet egyből készen állt a szopásra. Kézbe fogtad, bekaptad, hevesen szoptad, szívtad, cuppogtattad a makkom, a kezeddel pedig verted is. Jött a másik srác, ha jól emlékszem, valami Jónás volt a neve és kezével addigra felállított farkát a kezedbe adta. Amit bőszen elkezdtél verni, majd száddal felváltva szoptad az egyik vagy a másik faszt. Bő nyállal dolgoztál, csurgott mindenfelé belőle. Majd felálltál, lelöktél mindent az íróasztalomról, felhajtottad az egyberuhád alsó részét és kérted, hogy:
– Na ki kezd nyalni?
– Odaléptem, leszedtem rólad a bugyid, széthúztam az ajkadat és nyalni kezdtelek. Hol a nyelvemmel izgattam csiklód, hol az ajkammal harapdáltam, hol végignyaltam a nyílásod. Nyögésekkel nyugtáztad elégedettségedet, továbbra is nyelveltelek, de már az ujjaimat is használtam a csiklód izgatására. Csípődet ide-oda dobáltad, amit próbáltam féken tartani, közben pedig meginvitáltad a másik fazont egy további faszpuculásra. Oldalra fordítottad a fejed és ismét eltűnt a szádban egy fasz, a golyóit pedig kezeddel izgattad, de néha azért a nyelveddel is megnyaltad a zacsit. Időközben Jónás levette rólad teljesen a rucit, a melltartót, és kezével azt izgatta. Igazi kis tenyérbe passzoló mellek, imádtam.
Felállt Andrea, el akart menni. De odalépett Noah, megragadta a kezét és bevitte a szobába. Engedelmeskedett neki Andrea, nem is tudja, hogy miért, de bement vele.
– Csüccs le ide, feküdj le, ha akarod, felőlem maszturbálhatsz is közben, mert ezt élvezned kell. Végülis, ez vagy te.
Szomorú valóság, de igaz. Nagy kurva volt aznap éjszaka.
– Már fasz befogadására alkalmas volt a pinád, szóval lentebb húztalak, hogy a szélén legyél pont az asztalnak és elkezdtelek kúrni. Teljesen terpeszbe tetted a lábaidat és baszattad magad, egyre erősebben toltad magad, az én lökéseimmel ellentétes testmozgást végeztél, hogy még erősebbek legyenek a behatolások. Zsigeredben volt. És bizony, nem bírtad sokáig az első kört, abbahagytad a szopásást Jónásnak, egyre erőteljesebben fókuszáltál az orgamzus elérésére, amit én okoztam neked, nem a gyúróstészta. Megragadtad az asztal széleit és fogadat összeszorítva vártad, hogy a tomboló orgazmus széjjelrobbantsa a testedet. Kellett egy pár perc, mire ismét alkalmas voltál a baszásra. Leszálltál a födre, négykézláb pucsítottál a srác felé, aki megragadta a segged és ráhúzta a farkára a puncidat. Szinte felnyársalt, de ez neked nem volt elég, most is olyan ellenmozgásokkal fokoztad, azt hittem kitörik a csávó farka. Engem meg ismét szájjal ápoltál. Ahogy mozogtál, úgy húzogattad az ajkadat a farkamon, így plusz erőfeszítés nélkül cuppogott a szádban a péniszem. Bírtuk, mi srácok, és a második kört te is. Pózt váltottunk, hátra feküdtem és velem szemben ráültél. Ismét a legmélyebb pontodon voltam, amennyire a farkam engedte, súroltam a legbelső részeidet. Úgy lovagoltál, úgy baszattad magad, mint még senki az én történelmemben. Jónás kezeivel a melleidet izgatta, te pedig szokásodhoz híven szoptad. De inkább a heréivel foglalkoztál és a többi részével, mert a makkja már nagyon érzékeny volt és közel került a macsó az elélvezéshez. Én továbbra is bírtam, és te is. Kezemmel kicsit próbáltam fékezni tested, de nem engedted, hogy féken tartsalak. Rámborultál és csípőddel irányítoddad baszásod. Fenomenális voltál. Már sok csajjal voltam, de ezt egyedülkint űzted ilyen jól. Szóval sokáig nem bírtam, változtatást kért. Misszionárius pózba feküdtél, Jónás kezdett el így tömni, én pedig mellkasod felé ültem és hol a farkamat engedtem eltünni a szádban, hol a melleid között csúsztattam az élvezetek fokozásáért. Kezdtél hatalmas nyögéseket kiadni, jelezve, hogy közel kerülsz hamarosan, de Jónással összenéztünk, hogy élvezzük és még nem akarjuk, hogy vége legyen. Lehajolt ágyékodhoz és nyelvvel elégített tovább, kicsit visszafogta a tempót, ami neked nem esett jól, mivel állandóan a faszt kívántad.
– Kérlek, hagyd abba, nem akarom tovább hallgatni, el akarok menni. Elég volt – kiáltott közbe a történet mesélésébe Andrea.
– Sajnálom, nem tudom abbahagyni, muszáj végighallgasd, ki kell adnom magamból, látnod kell, hogy milyen vagy és ezt betudhatnád annak, hogy annyit ittál és úgy baszattad magad, mint egy kiéhezett szajha. Ez vagy te, ez a valóság – és megragadta a kezét Andreának, aki épp felállt volna, de a kézrátétel erősebbnek bizonyult, mint az ő testi ereje. Már pedig végig fogja hallgatni, tudatosult benne.
– Felálltam mellőled és lefogtalak, hogy ne tudj mozdulni, a csípődet vadul rángattad közben. Jónás teli nyelvvel izgatta a hüvelyed és a csiklód, de minél erőteljesebb érzéseket akartál, így elkezdett ujjazni is. 2, majd 3 ujját is bedugta egyszerre, miközben nyelvével tovább kacérkodott teljesen megdagadt csiklóddal. Ekkor kicsit lenyugodtál, hogy elég élvezetet kapsz, élvezte a macsó is, én pedig ismét kezedbe adtam a farkam, hogy játszadozz vele. Előbb a hímvesszőt nyaldostad, majd egyre jobban eltűnt a szádban a kiálló részem, csak szoptad bő nyállal, nagyon élvezte minden porcikám. Jónás hirtelen ugrott fel, majd kérte, hogy dőlj be. Eleget tettél kérésének, nagy terpeszbe állítottad magad, kiemelted csípőddel a vaginád és így tolta beléd a srác a hímtagját. Megragadta a csípőd és vadul rángatott. Magára húzott, majd a lökéssel eltolt magától, én pedig a melleiddel játszottam. Ekkor már kábult állapotba kerültél, a kezeddel nem nagyon tudtál mit kezdeni, pedig a fegyverem beleraktam, néha húztál rajta egyet és annyi. Szóval kértem Jónást, hogy befejezhessem. Így én álltam mögéd, elkezdtelek vadul dugni, kezemmel átkarolva a csiklód izgattam, közben ő játszott a bimbóddal. Néha csak játszottam veled, épp bedugtam a makkom vagy csak végigtoltam a csiklódon, olykor pedig tövig toltam, hatalmasat sikoltottál közben. Próbáltál a lökéseknek ellenállni, ellentartottál a testeddel. Ez a sok inger hamar meghozta az eredméyességünket. Mellkassal lerogytál a födre, égnek tárt pinádon keresztül pedig végigsöpört az orgazmus, mint a cunami. Szó szerint rángatózott a tested, önkívületi állapotba kerültél, abszolút nem tudtad kontrollálni magad.
– Ezután próbáltunk magadhoz téríteni, mert két fasz várt még rád. Letérdepeltél előttünk, feléd álltunk és felváltva kényeztetted a kiállónkat. Hol az enyém, hol Jónás farkát szoptad. Amíg az egyiket szájjal, a másikat kézzel kényeztetted. Jónást végezted ki előbb, érezted a makkján, ahogy elkezd rángatózni és kilöveli az első darabokat, szépen az arcodra vezetted a többi spermarészt. A végén szépen letakarítottad neki, körbenyaltad a tetejét, a hímvesszőt. Majd átfordultál az enyémre, azon még kellett dolgozni, így kézzel-szájjal ügyködtél a farkamon, ami végül nem bírt ellenállni neked, szépen telelőttem én is az arcod. Az én faszom is letakarítottad, még a legutolsó szájmozdulatoknál is csavartál ki belőlem anyagot, majd felálltál. Jó kis mennyiség terítette be a pofidat, elvonultál utána a fürdőszobába. Jónás elment, majd bementem utánad a fürdőbe. Majdnem elaludtál ott, szóval kihoztalak, lefektettelek. És felkeltél.
– Végeztél, mehetek? – kérdezte Andrea. Látszott rajta, hogy nagy szégyenérzete van. Lesütött szemmel hallgatta a történet végét, egyértelmű, hogy nagy kurva volt a hétvégén. Pedig nem szokott ilyen lenni, de a pia ilyen emberré alakította.
– Felőlem igen, köszönöm, hogy meghallgattál. De ha gondolod, megismételhetjük ma, de józanul – tett próbát Noah.
– Menj a francba! – ezzel kiment a házból Andrea és bevágta az ajtót.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!