szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

Valaki a koncerten

A koncertek este sötétedés előtt nem sokkal kezdődtek és hajnalig tartottak. Akik végig kitartottak, azok a terület melletti sátrazóhelyeken másnap kora délutánik aludtak. A jóbarátom, akivel együtt érkeztünk, még este lelépett egy csinos lánnyal, valószínűleg nem is látom másnap délutánig. Az esti koncert előtt egyedül megittam néhány korsónyit az ilyenkor csapolt vízízű sörből, aztán csatlakoztam a tömeghez a színpad előtt. Rengetegen voltak a nézőtérnek kinevezett mezőn, a zene ütemére mozgó tömegben nem tudtam volna elesni sem, mert támasztottak a körülöttem állók. Az éppen játszó zenekar egyik lassabb számánál feltűnt, hogy a mögöttem álló srác lassan, ütemesen mozogva egyre gyakrabban ér hozzám. Nem volt kellemetlen, inkább csak meglepő. A lassú dal a vége felé közeledett, amikor kicsit hátrébb mozdultam és a fiú mellé léptem. Nem reagált, réveteg tekintettel lassan mozgott a zenére. Egyszer csak észre vette, hogy rá nézek és elmosolyodott. Hirtelen felém nyújtotta a műanyagpoharát és a vállamra tette a kezét. Nem szóltam semmit, várt néhány másodpercet és szinte erőszakosan magához húzott. Átölelte a vállam és megint nyújtotta a poharát. Széles mosoly terült el az arcán a bizonytalankodásomat látva, aztán biztatóan erősebben magához ölelt. Elvettem a poharat és meghúztam a rettenetes fesztiválsört. Nem szóltunk egy szót sem, miközben a következő szám kezdődött.

Ez már kicsit lendületesebb volt, szorosan ölelt magához, mire én is átkaroltam a vállát. Szó nélkül egymást átkarolva dülöngéltünk a zenére, miközben a hasonlóan hullámzó tömeg néha meg-meglökött mindkettőnket. Egyre jobb érzés volt így átkarolni egymást. Már éreztem a testének a melegét, jól esett így összeforrva mozogni ezzel a helyes, ismeretlen fiúval. Néha kortyoltunk egyet a sörből, ami lassan elfogyott, közben végig egymáshoz simulva hallgattunk. Egy-egy mozdulatnál a combunk is összesimult, néha a fejét a vállamra hajtotta, aztán szorosan magához húzott, de néha épphogy csak egymást átkarolva mozogtunk az ütemre. Egyszer-egyszer körbenéztem, hogy nem tűnik-e fel valakinek a párosunk, de körben mindenütt fiú-lány párok és fiúk egymást átölelve dülöngéltek a viszonylag dallamos zenére. Úgy tűnik, a zene által kiváltott jó érzést csak fokozta egymás közelsége és érintése.

A koncert már a végéhez közeledett, az ilyenkor szokásos két-három „utolsó” számon is túl voltunk már. Nem szólaltunk meg, csak öleltük egymást szorosan és élveztük egymás testének az érintését. Úgy tűnt, hogy a koncert most tényleg véget ér, a zenekar végleg levonult. Lassan kibontakoztak egymásból a párok vagy kisebb társaságok és elkezdett felbomlani a tömeg. A srác ölelése is lazult majd hirtelen, egy pillanat alatt magához rántott, egyik kezét az arcomra simította és magához húzta a fejem. Lassú és alapos csókot adott a számra, aztán mosolygott egyet és elengedett.

Nem tartott túlságosan sokáig, de valami hihetetlenül mély szenvedélyt éreztem belőle. Egy ideig még állt velem szemben, aztán szétnézett a szétszéledő tömegben. valószínűleg arra készült, hogy megkeresse a barátait, vagy elinduljon valahová. Mivel egyedül voltam, nem akartam, hogy elmenjen, ezért gondolkodás nélkül megfogtam a kezét. Kicsit csodálkozott, de a mosoly egy pillanatra sem tűnt el az arcáról. Felemelte az üres poharát, én csak mosolyogva bólintottam egyet. Elkezdtem magammal húzni, ő pedig követett. Jó négy-öt perc volt, amíg eljutottunk a sátramig, ahol az itt csapoltnál jobb italok is voltak még. Bíztam benne, ahogy a barátom el lesz a lánnyal, akit talált és nem fog hirtelen vissza jönni. Kibontottam az egyik üveget és a még mindig a bejáratnál álló srác felé nyújtottam. Kicsit tétovázott, aztán elfogadta. Beült mellém a sátorba és még mindig szó nélkül iszogattunk egy ideig. Néztük és hallgattuk a sátor előtt bóklászókat, akik a helyüket keresték. Eltelt pár perc, arra gondoltam, hogy a srác talán nem is magyar. Már meg akartam szólítani, amikor hirtelen határozott egyet, beljebb ült és berántotta maga mögött a sátor zippzárját. A mellkasomnál fogva finoman ellökött, mire hanyatt feküdtem és fölém térdelt.

Lassan rám ereszkedett és megéreztem a súlyát az ágyékomon, ahogy rám ült. Hihetetlenül incselkedő, széles mosoly terült el rajta, a szemei szinte hipnotizáltak, nem tudtam máshová nézni. Simogatni kezdte a felsőtestem, miközben finoman mozgott rajtam. Éreztem a derekának minden rezdülését. Egy pillanat alatt össze akartam forrni vele, elegem lett a simogatásokból, magamhoz akartam ölelni. Felültem vele szembe, ő továbbra is az ágyékomra nehezedett, átöleltem a derekát és megcsókoltam. Ő sem bírt már magával, magához ölelt és vad csókcsatába kezdtünk. Néha letámadta a nyakamat vagy a felsőtestemet, ilyenkor persze hamarosan visszatámadtam. Jó néhány percig faltuk így egymást, mire lassan elkezdtem lehúzni. Miközben hanyatt dőltem, húztam magammal, egy pillanatra sem lazítva az ölelésen. A csókok közben elkezdett matatni a trikómnál és kihámozott belőle, majd ledobta a sajátját is.

Már teljesen rajtam feküdt, néha megpróbáltam oldalra gurulni és fölé kerekedni, de erősen ellenállt. Egyszer csak sikerült és én támadtam őt, egész testemmel leszorítva a sátorban lévő pokrócra. A vad csókok közben hosszú ideig csak a nyelvünk birkózott egymáséval, amíg a testünk szinte mozdulatlan volt, aztán a nyelvek birkózása megint a két test küzdelmévé vált. Jutott a csókokból a mellkasokra és a nyakakra is bőven, de a legvadabb csatákat egymás szájával vívtuk. Fogalmam sincs, meddig tartott a csatánk, amikor észrevettem, hogy valaki elkezdte a sátor zippzárját keresni kívül. Megjött a barátom – gondoltam, a hirtelen pánikomat a srác is észrevette, Egy pillanat alatt elszakadtunk egymástól, legurultam róla és már azon gondolkodtam, mit fogok a barátomnak mondani a félmeztelen vendégről…

 

 

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!