A perverz kutyakaland

A nagynéném kertes házban lakott, s mivel egyedül élt, volt egy nagy testű kutyája, Belfegor, egy nápolyi masztiff. Vele biztonságban érezte magát, hiszen Belfegor tiszteletet parancsoló, erőteljes, izmos állat volt, s nevéhez méltóan, elég félelmetes. Ha mellém állt, feje a derekamnál volt, s ha két lábra állt magasabb volt, mint én. Vigyázni kellett, hogy ne ugorjon fel ránk, mert szinte hanyatt döntötte az embert 60-65 kg-os tömegével. Idegenek nem szívesen jöttek be mellette az udvarra, noha egyébként nyugodt, kiegyensúlyozott kutya volt, igaz ezt nem tudta mindenki. Én, mivel gyakran megfordultam a nagynénémnél, egészen jó barátságba kerültem vele. Belfegor azért nem volt egy könnyű eset, magabiztos, domináns természetű volt, s nem nagyon volt ajánlatos felbosszantani. Ha valaki el akarta venni a játékát, vagy az ételéhez közelített, szigorú morgással jelezte, az  ő tulajdona.
Nyáron a nagynéném meghívást kapott Ausztráliában élő unokatestvérétől, hogy töltsön nála pár hetet. Nagyon szívesen elment volna, de Belfegort nem vihette magával, egyedül hagyni nem lehetett, kellett valaki, aki gondoskodik róla. Arról szó sem lehetett, hogy beadja egy kutyapanzióba, így rám esett a választása. Megkért, hogy naponta menjek el Belfegorhoz, adjak neki ennivalót, tiszta vizet, kicsit foglalkozzak vele, egyúttal nézzek rá a házra, locsoljam meg a virágokat. Mivel az egyetemen a vizsgaidőszakomnak éppen vége lett, volt sok szabad időm, hát elvállaltam.
 
Azon a nyáron nem mentem sehová nyaralni, így nem is jött rosszul, hogy időnként nagynéném szépen gondozott udvarában és kertjében pihenhetek, ha már úgy is át kell mennem minden nap. Naponta elmentem megetetni Belfegort, kicsit játszottam vele, majd filmet néztem nagynéném óriási képernyőjű tévéjén, vagy olvastam a kertben, vagy kifeküdtem napozni a teraszra.
Egyik délután, mikor már nem égetett annyira a nap, kifeküdtem ismét a teraszra. A terasz a ház hátsó részén volt, ahová sem az utcáról, sem a szomszédból nem lehetett belátni, így ledobtam magamról az összes ruhát. Alaposan bekenegettem magam, majd kényelmesen elhasaltam a napozóágyon. Lehunyt szemmel feküdtem, majdnem el is szundítottam, amikor éreztem, hogy valami szőrös dolog furakszik be meztelen combjaim közé. Majdnem felugrottam ijedtemben, felkaptam a fejem, s hátranézve Belfegor fejét pillantottam meg.
– Mit csinálsz itt, Belfegor?- kérdeztem meglepetten, miközben megfordultam, s felültem a napozóágyon.
Belfegor rám sem hederített, határozott mozdulattal ismét a combjaim közé nyomta az orrát, s megszagolta a puncimat. Éreztem, ahogy nedves orra a szeméremajkaimhoz ér.
– Menj innen, te buta!- szóltam rá nevetve, s megpróbáltam eltolni a fejét.
Ügyetlen próbálkozásom semmit sem ért, hatalmas feje ott maradt a combjaim között, s nyelvével a lábam közé nyalt. Még egyszer megpróbáltam eltolni a fejét, Belfegor morgott egyet, s olyan határozottan tolta előre az orrát, hogy jobbnak láttam, ha nem ellenkezem vele. Néhányszor megnyalta a puncimat. Az első ijedtséget követően, kíváncsiság, majd izgatottság vett erőt rajtam. Ha nem tudod elkerülni az erőszakot, hát próbáld meg élvezni, gondoltam.
Önkéntelenül szétterpesztettem a lábaimat, mert nagyon jól esett amikor többször is a szeméremajkaim közé nyalt. Nem csoda, hiszen pár hónapja is volt már, hogy szexeltem, nagyon ki voltam éhezve. Ebből baj nem lehet, gondoltam, és tovább növeltem terpeszem, sőt még a fenekemet is megemeltem kissé. Belfegor, mintha minden rezdülésemet pontosan értené, máris ott lefetyelt a puncim bejáratánál. Kezdett szétáradni a kellemesen bizsergető érzés az egész testemben. Vékony, de nagy, enyhén érdes nyelve fáradhatatlanul mozgott. Rám törtek az orgazmus első hullámai, még jobban megemeltem a fenekem, hogy végérvényesen felkínálhassam mindenemet. A rám törő gyönyör okozta tébolyomban, feltámaszkodva, előre csúsztam a napozóágy végéhez, rá az arcára. Fenekem teljesen az ágy szélénél volt, lábaim széttárva, szeméremajkaim szétnyíltak az izgalomtól.
Belfegor egyre izgatottabban toporgott, hirtelen előre lendült, felugrott hozzám, mellső lábait két oldalról a fejem mellé tette, ágyékát a puncim felé tolta. Riadtan kaptam fel a fejem. Rémülten láttam, hogy állatias ösztöneitől hajtva, mereven ágaskodó, vörös faszát belém akarja dugni.
„Ez a dög mindjárt meg fog baszni”, villant belém a felismerés. A nyalakodás alatti élvezetben nem is láttam, hogy Belfegor farka előbújt a tokjából, s most ott himbálózott hasa alatt arasznyi hosszú nemi szerve. A hatalmas kutya ott döfölődött a puncim körül, a combomon és a vénuszdombomon éreztem meleg, nedves faszát. Próbáltam kibújni alóla, de Belfegor két mellső lábával az oldalam és a karjaim közé lépett, s mintegy átölelve tartott, mellkasával rám nehezedett, hogy mozdulni sem tudtam. Semmit sem tudtam tenni, s ha próbáltam kibújni alóla, félreérthetetlen morgással jelezte, hogy jobb, ha nyugton maradok. Nyakamnál lihegett a teljes testsúlyával rám nehezedő kutya, míg ágyékomnál egyelőre csak ügyetlenkedve bökdösött, hol a combjaimhoz, hol a puncim környékéhez érintve a nemi szervét.
„Belfegor megerőszakol”, gondoltam, miközben feküdtem a nagy test alatt, s vártam, mikor fog felnyársalni ez a bestia. A kutya egyre türelmetlenebb lett, apró nyüszítések jelezték, hogy nagyon vágyik már arra, hogy belém hatoljon, de egyelőre ez nem sikerült. Váratlanul leugrott rólam.
– Na, ezt megúsztam!- sóhajtottam megkönnyebbülten.
Felültem, s éppen fel akartam állni, hogy bemenjek a házba, amikor Belfegor újra rám ugrott, s teljes súlyával rám nehezedve, hanyatt döntött ismét. Nem múlt el a vágya, csak pihent kicsit. Elkezdődött az előbbihez hasonló próbálkozás, hatalmas mellkasa alatt feküdtem, s ő ismét a combjaim között volt, ágyékát az enyémhez nyomva igyekezett magáévá tenni. Beletörődtem helyzetembe, tudtam, hogy Belfegor most tulajdonának tekint, s addig el nem enged, amíg ki nem éli rajtam a vágyát.
Éreztem, ahogy farkának hegye utat talál a szeméremajkaim közé. Ő is megérezte, hogy eltalálta a bejáratot, mert hirtelen mozdulattal becsúsztatta lüktető faszát a hüvelyembe. Apró fájdalmat éreztem, ahogy szapora mozdulataival mind mélyebben belém hatolt.
„Az övé lettem”, állapítottam meg.
Mancsaival satuként szorítva, az ágyékát nekem feszítve, nyomta belém egyre duzzadó faszát, míg végül a kutyák fütyijének tövénél lévő és izgalmi állapotukban megvastagodó gömbje is eltűnt bennem. Kis fájdalmat éreztem, majd a fájdalom helyét egyre inkább a lucskos hüvelyemben vad iramban mozgó farok okozta, teljes testemet megbizsergető érzés vette át. Heréi zabolátlanul csapódtak a fenekemhez, és a vágyamat csak mind jobban felkorbácsolta az állat lihegésén átszűrődő halk cuppanásaink élvezetes hangja. Gyorsuló, erőteljes lökéseitől elélveztem újra, de az állat mit sem törődve velem fékevesztetten tovább hágott. Teste hirtelen megfeszült és duzzadt farka, mélyen bennem, lüktetni kezdett, belém spriccelve magját. A borzongás az elégedettséggel kevergett bennem, ahogy készültem rá, hogy hamarosan elernyed, s majd hátrálni kezd, hogy kicsusszanjon belőlem. De keménysége csak nem hagyott alább. Azt persze sejtettem, hogy nem maradunk így örökké, de hazudnék, ha azt mondanám semennyire sem nyugtalankodtam. Különösen mikor éreztem szabadulni vágyó, reménytelen toporgását, s azt, hogy hiábavaló az én erőlködésem is. A fütyijének tövében lévő, vértől duzzadó kitüremkedése masszívan stabilizálta helyzetünket.
Percekig voltam Belfegor „foglya”, s szinte már alélt voltam, mikor kicsusszant belőlem. Hátamon fekve maradtam, a kutya nyugtalanul járkálni kezdett körülöttem, időnként meg-megnyalt. Ekkor újra láthattam a faszát, ami még vörösen meredezett.
– Jókora szerszám! – állapítottam meg.
Valamivel ugyan vékonyabbnak tűnt, mint egy férfié. De a töve, bár úgy véltem kezdett már valamelyest lankadni, sokkal vastagabb volt annál.
A napozóágyon fekve néztem, ahogy még mindig izgatottan forgolódott. Farka még mindig nem húzódott vissza, úgy tűnt, mintha inkább egyre jobban merevedne. Belfegor még mindig elég kanosnak látszott. Kíváncsian vártam mihez kezd majd. Most már szinte vágytam rá, hogy újra rám másszon. A kutya ismét a puncimba nyalt, én szétnyitottam combjaimat, hogy jobban hozzáférhessen. Belfegor ekkor elszánta magát, felugrott a napozóágyra, ágyéka ismét a lábam közé került. Szerettem volna minél hamarabb magamban érezni, nem vártam, míg magától betalál. Megemeltem a fenekemet, előrenyúltam, s beigazítottam a farkát. Amint puncimba hatolt, azonnal újabb vágtába kezdett. Fejét az arcomhoz szorítva, a fülembe lihegve, szaporán mozgott egy ideig,
hogy
követelődzőn összehúzódó pinámba lövellje következő adagját. Nem akartam még, hogy vége legyen. Lábaimmal átöleltem, s előre- hátra siklottam kőkemény faszán. Jobb kezemmel a csiklómhoz nyúltam és mintha még mindig nem lenne elég, kezdtem magam újra a csúcs felé hajszolni. Mindössze pár mozdulat kellett csupán és hüvelyem ritmikus rándulásaival jelezte, hogy közeledek a csúcshoz. Egyik orgazmusból a másikba jutva élveztem el ismét.
Belfegor leugrott rólam, elnyújtózott a napozóágy mellett, tisztogatni kezdte visszahúzódó farkát.
– Belfegor! Engem is rendbe rakhatnál!- szóltam, majd elnyújtóztam, s megsimogattam hatalmas fejét.
A következő napokban minden lehetőséget kihasználtam, hogy meztelenül napozhassak a teraszon, remélve, hogy felkeltem Belfegor érdeklődését. Párszor rá tudtam venni egy kis játékra, de sajnos nem volt egy szexmániás kutya.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!