A megbaszott modell

Támadt egy ötletem és ezt szerettem volna megvalósítani, csak ehhez Katám bele egyezése is kellett. A kedvenc helyünkön voltunk és Katának előadtam az ötletem,mi lenne ha lőnék egy pár aktfotót róla.Picit kétkedve fogadta a kérésem,mivel Ő maga nem volt elégedett a testi adottságaival plus size testalkata miatt.Pici unszolásra bele ment a játékba a legnagyobb örömömre.De volt néhány feltétele.

A képek csak nálam lehetnek,és meztelenül legyek én is.Ez jó ötlet volt,mert férfiasságom rendesen harcra kész állapotban volt.Beállítottam a fényeket és már készültek is fotók.Az hogy engem is meztelenül látott teljesen beindította,mint egy igazi modell mozgott előttem. Hamvas bőrén csillogó fények táncot jártak .Az ágyban foglalt helyet,úgy fotóztam mindeközben a legcsábítóbb legkívánatosabb tekintetét szegezte rám.Kérte hogy álló képeket is készítsek róla. Az igazat megvallva én jobban zavarban voltam a kamera mögött,mint Ő a gépem előtt. Félóra fényképezkedés után felém közelített, majd megcsókolt. Hevesen szenvedélyesen szinte már vadul csókóltuk egymást. Kezeink táncot jártak egymás testén de a legféltettebb kincséhez nem engedett oda. Csókoltam a melleit, szopogattam a bimbóit és lefelé akartam haladni. Ekkor váratlan dolog történt, ellökött magától és fennhangon megkérdezte hogy mit képzelek magamról mit akarok tőle. Értetlenül álltam előtte,nem értettem az egészet. Szó szerint a falnak szegezett és letérdelt elém. Megfogta farkamat és masszírozni, majd csókolni kezdte. Végig nyalta a golyóktól a hegyéig majd lágyan a puha ajkai közzé vette. Szabályosan kínzott. Hol lassan érzékien csinálta, hol meg vadmacska módjára.Teljesen megőrjített ezzel. Nyelve ahogyan táncolt a makkomon….azt hittem ott végem lesz. Ezt látván felpattant és a farkamnál fogva vezetett az ágyig. Azt hittem hogy itt kapok egy kis mozgás teret, de nem így lett. Szó szerint magára rántott és mohón követelte hogy tegyem a magamévá.

Missziben szeretkeztünk. Szerelmem annyira nedves volt a combján folyt végig a kéj folyam. Alig várta hogy végre benne legyek, vonaglott alattam kéjben úszó hangja megtörte a szoba csendjét. Karmolta a hátamat, hosszasan csókolóztunk ,egymásban gyönyörködtünk. Annyira be volt indulva hogy két orgazmust élt át, de a másodikkal én is vele tartottam. Nagyot élveztünk mindketten. Szorosan összebújva pihegtünk, elveszve egymás tekintetében. De itt még nem ért véget a játék.

Eszegettünk, cigiztünk beszélgettünk és most én következtem. Csak nem képzeltétek hogy ezt én szó nélkül hagyom. Nem. Ő sem gondolta hogy revansot veszek rajta.
Szerelmem hanyatt fektettem az ágyon, majd a köntösének az övével lazán,mégis stabilan csuklónál össze kötöztem a kezeit. Közöltem vele hogy nem érhet hozzám, csak élvezze azt amit vele teszek, majd megcsókoltam.
A tőlem kapott rózsát vettem a kezembe. Azt tudni kell hogy nem csak neves alkalmakkor leptem meg Őt rózsával, hanem amikor csak tehettem. A rózsa bimbójával érintettem meg ajkait, erre ő vágyakozva nézett rám. Haladtam a nyakához, füleihez és nem csiklandozta hanem izgatta a rózsaszirmok érintése. Fokozatosan haladtam lentebb és lentebb a melléig ahol el időztem egy picit. Gyönyörű volt amikor teste megfeszült a bőre megremegett behunyt szemekkel hangos sóhajokkal élvezte a rózsaszirmok simogatását. Szerette volna megtörni a játék programját, de nem engedtem. Könyörgött hogy legalább a farkam hadd érintse meg, de nem hagytam neki, csak folytattam a játékomat. A puncijához érve ösztönösen tárta szét combjait. Felülről lefelé simogattam csiklóját,Ő az ajkaiba harapott és szaporán sóhajtozott. Úgy voltam vele hogy nem sietünk sehová elviszem a csúcsig. Így is lett, olyan hévvel szinte robbanás szerűen tört rá az orgazmus hullám hogy olyat még én sem láttam. Pláne hogy hosszan tartott nála. Pihegett is rendesen majd rám nézett és ezt mondta –egy szemét állat vagy.. és pihegett tovább. eloldoztam kezeit, hozzá bújtam átöleltem, lágyan megcsókoltam. Csókolóztunk egy ideig majd hanyatt fordított az ágyon.
-ezt most vissza kapod mondta és gondolta Ő.

Felém helyezte magát a farkam oda igazította puncija bejáratához és lassan érzékien ráengedte magát keményen álló farkamra. Lassan mozgott majd gyorsított a tempón azt gondolta hogy ki keféli belőlem a szuszt is de számításai nem jöttek be. Mert én vad csődör módjára mozogtam alatta amit hangos sóhajaival nyugtázott. Ebben pózban sokáig tudtunk szeretkezni. Hol rám hajolt és csókolóztunk hol felegyenesedett, a haját vagy a melleit simogatta. A játékunk vége felé nagyon erős intenzitással éltük át ismét az orgazmus adta élményt. Azt tudni kell Katáról hogy az orgazmusig csak hangos sóhajok törnek fel belőle,de amikor elmegy…….Az a legszebb muzsika.

Szeretkezésünk után beszélgettünk egy picit, Ő fölém hajolt megcsókolt majd szorosan ölelkezve aludtunk el.
A második menet után történt egy apró baleset aminek a story-ját a következő írásomban mesélem el nektek.
Az események után váltam Szerelmem szemében igazi férfivé.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!