Az orális iroda

A többi kolléga csak a cipősarkak eltűnő zaját hallotta, meg hogy becsukódik az ajtó a formás szoknyás lábak után.
A férfi még 30 sem volt, de úgy tudott mosolyogni, mint egy érett, tapasztalt úriember, minden mozdulatából áradt a férfiasság. Így történt akkor is mikor mosolyogva maga után húzta az íróasztal mellé fiatal kolléganőjét:
-Már régóta tetszel nekem… Megfogtak a szemeid és a mosolyod, hm… tudom, hogy ezt nem lenne szabad, de nem bírok ellenállni.
Ebben a pillanatban magához húzta a nőt, aki érezte az izmos, erős karok szorítását, s a férfi kívánatos ajkai egyre közelebb jöttek, érezni lehetett lélegzetét, majd finom száját, enyhe borostáját.
Gyengéden kezdett bele az ügyvéd úr, de egyre hevesebb lett, forrón nyögött, csókolt, ízlelt mélyen a szájban. Kezei a derekat simogatták, majd a nő harapására a fenekébe markolt. Minden porcikájuk remegett az izgalomtól, a férfi csókja egyre nedvesebb lett, mindketten nyögtek és sóhajtoztak, egymás ajkait szopogatták.

A fiatal nő önkéntelenül adta át magát az izmos, kisportolt férfi test szorításának, tökéletes felsőtest, széles vállak és kerek fenék tárult a szemei elé. Álmai férfijának az arca is kívánatos volt, kék szemekkel, vastag ajkakkal áldotta meg a sors.
A férfi nyelvével haladt végig a nyakon, majd a telt keblekhez ért, nyalta a dombok között és a hason is, majd kéjesen szívta a melleket.

A nő elégedetten konstatálta, hogy a város egyik legszívdöglesztőbb férfija, aki mellesleg sikeres ügyvéd és gazdag, most vele hempereg az irodai pamlagon.
Az ügyvéd úr nyelve a Vénusz-dombra tévedt, amit nyalni, csókolni kezdett, kéjes nyögések közepette pedig párás tekintettel kezdte hölgyét nyalogatni, nemcsak az ajkak voltak érzékien vastagok, hanem a nyelv is, először fagyizott lassacskán, aztán őrülten beindulva pörgött a nyelve. A magatehetetlen kislány ekkor élvezett el először együttlétük során, a férfi ezt észlelve csillogó szemmel és párás tekintettel mosolygott.

Ezután ő is a tettek mezejére lépett, a feszes öltönynadrágon keresztül látszódott a merev férfiasság, magához ölelte a férfit, így csiklója pont a kőkemény makkot érintette, a férfi nem bírta tovább.
Rá helyezte a nő kezét a péniszre, a slicc kioldódott, s a formás, duzzadt, szép makkú pénisz a nő ajkai előtt volt.
A kis titkárnő először kezével fonta körbe, majd egész markában húzogatta, a fityma ütemesen mozgott, a férfi csókolta, hevesen sóhajtoztak. Ekkor tűsarkújában a puha szőnyegre térdelt, s nyalni kezdte a makkot, a vége után, egyre mélyebben bekapta, nyalt, majd szívott, szopott, kezével izgatott, szívott, szopott, nyelvezett. Ezt még vagy tíz percig csinálták, az ügyvéd folyamatosan zihált, feje piros lett. Kéjesen nézett a nőre, nyögött, sóhajtott. A végén egyre vadabb lett, maga kezdte el mozgatni a péniszt a szájban.
-Imádlak bébi! Drágaságom, folytasd még, megőrjítesz!

A nő ekkor nagyokat szippantott, nyelt, szívott, a nyelvével őrült izgatásba kezdett…
Az ügyvéd simogatni kezdte a meztelen melleket, megmarkolta, s fogdosta élvezettel a nagy ciciket. Kivette péniszét a csaj szájából, s hangos nyögések közepette verni kezdte, a nő mosolyogva nyalta a száját, a gyönyörű férfi test és arc érte zihált, mosolyogtak egymásra, majd a férfi óriási nyögésekbe kezdett, pénisze vörösödött, a fitymáját rángatta le-fel. Megduzzadtak az erek, s a csodás keblekre élvezett melegen…forrón.

A titkárnő simogatta a formás mellkast, csókolni kezdték egymást, mindketten imádták egymás illatát.
-Nem gondoltam, hogy ennyire jó vagy! Annyira jó veled! Végtelenségig csinálnám…
mondta a férfi és nevetve, kacagva a kollégákon csókolni kezdték egymást.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!