Nudizás a Lupán

Most hétvégén történt. A melegre való tekintettel elmentünk a Lupaszigetre Gabival fürdeni. Nem voltunk sokan, de mégsem nudiztunk. A ferde kavicsos partoldalra leterítettük a pokrócot, majd ott heverésztünk. Néha-néha megmártóztunk, mert délben iszonyatosan meleg volt, nem is szabadott volna vízparton lenni, mert nagyon sütött a nap. Pont mellettünk volt egy fiatal (18-20-as átlagéletkorú) kis társaság, 4-en, 2 lány és 2 fiú. Egyik lány nem akart fürdeni, mert hogy nem készült fürdésre. Két-három percnyi rábeszélés után belement. Kis topját ledobta, alatta egy narancsszínű csipkés melltartó fogadott. Körülnézett, látta, hogy nem vagyunk sokan, levetette a lapszoknyáját is. Alatta egy szintén narancsszínű csipkés tanga borította testét. Törölközőjét magára tekerve várta a többiek készülődését. Közvetlenül a vízbe menetel előtt a törölköző alatt levetette a tangát, majd hanyagul barátnőjének törölközőjére dobta.

Ekkor jött csak a nagy csodálkozás, amikor a törölközőt is levéve magáról besétált a hirtelen mélyülő vízbe. Hamar eltűnt derékig a vízben, de vigyázott rá, hogy a melltartó ne legyen vízes! Egy kicsit felment bennem a „pumpa”, gondoltam lehűtöm magam. Felkeltem, de fütyim rendesen ágaskodott, úgyhogy zsebretett kézzel mentem a víz felé, elég gyorsan lépkedve. Mikor odaértem, éppen derékig merült a vízben, így nem láttam semmit. Viszont a bányatavak hirtelen mélyülnek, úgyhogy egy part felé dobott labda meg is oldotta a problémámat. Nem zavartatta magát, de nem is volt az a magamutogató emberke. Szó nélkül kiment a labdáért. Mikor már nem ért derékig a víz, bal kezével takarta el punciját.

A társaság többi tagja és én, mivel bentről néztük a lányt többet láthattunk belőle, pláne mikor lehajolt a labdáért. Visszafelé jövet nem takart el semmit, csak egyik ujjával benyúlt a lába közé és „valamit” megigazított. Mikor visszaért a két srác szinte egyszerre simogatta meg a lányt. Sejtettem, hogy valami közös barátnő! Kicsit összébb verődtek és elkezdtek beszélgetni. Mire legközelebb odanéztem, csak annyit láttam, hogy két kezével a két srác hímtagját izgatja. Hogy a két srác kiérjen a vízből, egy kicsivel kijjebb mentek.

A lány pont szemben állt velem, kezében a 2 fityma. Rám nézett, majd vissza a srácokra. Majdnem összezárt lábbal állt ott, de így is jól látszottak szeméremajkai. Úgy éreztem, hogy valami fog a nadrágomban történni. Hirtelen nem tudtam, mitévő legyek, nem akartam, hogy a fürdonadrágom olyan legyen, pedig lehet, hogy jobb lett volna. Villámi sebességgel letoltam, de ebből senki nem látott semmit. A végső baj akkor kezdődött, amikor a tevékenykedés végeredményeként a két srác csak-csak elélvezett és a lány a kezén maradt dolgokat a combja belső felére kente, közben pedig rám nézett.

A sácok visszarakták a nadrágjukba, indultak kifelé. Ekkor úgy éreztem, hogy mindjárt szétrobbanok, ha vissza akarom tartani és az élvezettől elkábulva kihúztam magam és elengedtem a visszatartást. Vízből éppen kilógó fütyim végén egy kis spricc jelentette, hogy elélveztem, de éreztem, nincs vége! Néztem még, hogy mennyi látszik ki ebből.

A lánynak feltűnhetett, hogy a vízet nézem, mert végignézte a folytatást. Akaratlanul is két ujjal megfogtam a bőrt a makkomon. Előretoltam, majd hátrahúztam. Az egész úgy nézett ki, mintha a makkom a víz alól bukkant volna elő. Még egyszer előre tudtam tolni, de akkor jött a spriccelés folytatása. Ekkor már egyáltalán nem érdekelt semmi. Hiába szorítottam le a fütyimet, csak kilógott a vízből. Odaspricceltem magam elé, majd a húzogatás hatására még jött belőlem elég nedv, amit csak úgy belefolyattam a tóba. A lány csak vállat vont és magában kuncogva kifelé vette az irányt.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!