A csoportos szex

Az egész történet egy városi ünnepség estéjén esett meg. A nagy italozások közepette összetalálkoztunk Dóri hugával, meg a barátjával. Dóri huga, Eszter 17 éves, egész jó bőr, sőt bevállalós, ennek megfelelően barátja is volt már néhány, és a testi élvezeteket sem veti meg.

A barátja nálam fiatalabb két évvel, és régóta ismeri a családot, meg engem is. Nem egy nagy szám, Esztivel sem a halálos szerelem miatt voltak együtt, hanem csak így alakult.
Attól fogva már nem váltunk el egymástól együtt maradtunk megnézni, mit lehet kihozni az utcabálból. Sajnos még háromnegyed órát kellett rá várni, így további kellemes kortyokkal gazdagítottuk garatunkat a sörsátor mellett. Ez olyan jól sikerült, hogy mire elérkezett a 10 óra, majdnem teljesen lerészegedtünk mind a négyen. Eszti barátja felajánlotta, hogy menjünk fel hozzájuk, úgyis az volt tervbe véve, hogy Eszti egy barátnőjénél alszik, Dóri meg velem marad másnap délutánig.
Elbotorkáltunk Akosék -Eszti barátja- lakásáig. Nem volt ott senki, ugyanis éppen festés alatt állt, így csak egy szobát lehetett használni amiben két ágy van a szoba két oldalán, plusz a konyhát, meg a fürdőt. Nem mondhatnám hogy hátráltattak minket a körülmények. Ledobtuk a cipőnket, aztán elnyúltunk egy-egy ágyon a lányokkal. Ákos vigyorogva kitámolygott a konyhába, hozott be poharakat meg egy fél üveg whyskit, aztán a röhögéstől ugráló kézzel kitöltött mindenkinek a poharába egy adagot. Megízleltük, jó ütős volt. Valami igazi whyski, nem aromás. Senki nem merte bevállalni, hogy huzóra leöntse, mert KO lett volna a vége. Nagyon jó volt a hangulat viccmeséléssel meg sztorizással telt az idő, de hamar belefáradtunk.
Egy idő után Eszti letette a poharát, és smárolni kezdett a barátjával, majd lassan az ágyra dőltek. Én sem voltam rest, letettem Dóri poharát, amit már percek óta csak szorongatott, mert inni már nem mert belőle, közben meglepődést színlelve azt mondtam: Nézd már, mit csinálnak! Hát nem szégyelik magukat?
Dóri összeszedte minden erejét, hogy szellemképek nélkül ellásson a másik ágyig, aztán rámnézett, és tömören ennyit mondott: Úgy nézem, nem!
Erre én: Akkor csináljuk mi is! , és mi is smárolni kezdtünk. A kezem egyből Dóri szép méretes melleire tévedt, a farkam pedig kezdett éledezni, de nem voltam valami jó formában a sok piától. Talán öt percig is smárolhattunk, amikor Dóri intett, hogy nézzem meg, mit csinálnak a másik ágyon, mert nagy mozgolódásra lett figyelmes. Ákos és Eszter éppen a takarót próbálták magukra rángatni, de nem sok sikerrel. Egy kis kinlódás után aztán sikerült, és a takaró alatt Ákos már vette is le Eszterről a felsőjét. Nem bántam, hogy valaki éppen előttem vetkőzteti a barátnőm hugát, mert bevallom rajta szoktam felejteni a szememet, úgyhogy néztem még egy darabig, de csak néha lehetett kissé belátni a takaró alá. Ekkor Dóri rám szólt, hogy ne őket nézzem már, hanem csináljunk mi is valamit. Én is felhúztam a takarót a lábunktól, és tovább folytattam Dóri melleinek a masszírozását, de már a ruhája alatt. Hamar kényelmetlenné vált ez a helyzet, úgyhogy egyszerűen felhúztam Dóri ruháját a mellei fölé, hogy kiszabadíthassam őket. Háttal voltam Ákoséknak, és a testemel takartam Dórit, úgyhogy nem kellett betakarni. Ő sem foglalkozott vele, hogy esetleg láthatják a szomszéd ágyról. Valószínűleg, mert a huga volt az meg egy régi ismerős, plusz persze az alkohol hatása. Nekem egyre jobban megtetszett a helyzet, és kezdtem elveszteni a fejemet. Lehúztam Dóri melltartóját a melleiről, és szopni kezdtem a mellbimbóit. Dóri a fejemet fogva egyre mélyebbeket sóhajtott az élvezettől. Aztán mivel láttam, mennyire élvezi Dóri, a jobb kezemmel elindultam lefelé a testén. Mikor oda értem a szoknyához, ami rajt volt, néhány simittás után egyből rátértem a puncijára felhajtottam a szoknyáját, és benyúltam a bugyi mellett a csodálatos, borotvált lyukhoz.
Egyből rátértem a csiklója izgatására, és a mellei nyalogatását sem hagytam abba. Erre ő halk nyögésbe kezdett, ami méginkább felkorbácsolta a vágyaimat, és a farkam is elérte a megfelelő méretét. Nem tudtam tovább várni, lejjebb toltam a nadrágomat, és Dóri kezébe adtam a farkamat. Ő érzékien verni kezte, míg én tovább izgattam a csiklóját. Ezután amennyire tudtam, lehúztam a nadrágomat, és Dóri fölé fordultam, hogy végre benne lehessek. De ekkor nyögéseket hallottunk a másik ágyról, és mindketten odafordultunk.
Észre sem vettük, de Eszti meg Ákos már le is dobálta a ruháit a földre, és egy óvszeres papírt is láttam, Ákos meg Dóri fölött volt, és folyamatosan járt a segge. A szoba másik felében, tőlem 2 méterre Ákos dugta a barátnőm hugát. Nagyon jó érzés volt nézni, és a farkam valami hihetetlen gyorsasággal keményedett tovább. Dóri is nézte egy ideig, de maga felé fordította a fejemet, csókolózni kezdett, én meg annyira fel voltam izgatva, hogy egyből tövig nyomtam bele a farkamat. Egy kicsit meglepett, de Dóri olyan lucskos volt, hogy könnyedén becsúszott neki az egész farkam. Ekkor már nem volt megállás, és keféltem a barátnőmet, és nem zavartattam magam, hogy egy kissé odébb mások is vannak. Sőt, sokszor úgy tettem a fejemet, hogy oldalra tudjak nézni, és lássam, ahogy Ákos dugja Esztert. Felejthetetlen látvány volt az élvezetet az arcán, meg hallani azokat a hangokat.
Ákosék abbahagyták a mozgást, és úgy tűnt, hogy pózt váltanak. Eszter felment ákos fölé, és lovagló pózban magába igazította a farkát, és beleült. Sajnos mindezt a takaró alatt, de a melleit láttam a melltartóból kilógni. Ekor Dóri észrevette, hogy szex közben Ákosékat figyelem, és megállított. Kifújta egy kicsit magát, és átszólt nekik:
Na mi az, mit csináltok? Pornófilm?
Erre Eszter reagált: Igen, és remélem tetszik . De elhaló hangon, ugyanis Ákos nem hagyta abba közben a mozgást!
Odaszóltam, hogy De még mennyire! És lassan mozogni kezdtem megint Dóriban, míg Eszter engem nézett. Ez is nagyon jó érzés volt. A hugával egymást nézni, míg Dórit kefélem! Dóri egy idő után megszólalt, hogy Ha ezt valaki látná, el sem hinné! De míg beszélt, fokozatosan egyre nagyobb tempóra váltotam, és élveztem, ahogy a barátnőm az élvezettől alig tud beszélni.
Erre Ákos is és Eszter is helyeselt, és elkezdtek vihogni. Felhoztak néhány idétlen ötletet, hogy ha valaki meglátna minket, talán nem azt mondaná, hogy elnézést, hanem hogy van-e még helye itt nekik is. Teljesen felszabadult a légkör, és néhány perces szüneteket kivéve, mikor gyorsítottunk, vagy mélyebben dugtuk a lányokat, röhögés ment.
Ákos egyszercsak azt mondta, hogy neki ki kell mennie wc-re. Mondtam, hogy nekem sem ártana már kimennem. Kiszáltam a Dóriből, felhúztam a nadrágom, Ákos is kiszált Eszter alól, felvett a takaró alatt egy alsógatyát, az óvszert ledobta, és felkeltünk, hogy kimegyünk. Ekkor Eszter mondta neki, hogy ne is tegyen fel másik gumit, mert úgyis megjön 2 napon belül, úgyhogy nem kell. Kiindultunk Ákossal a wc-re, de Dóri odaszólt nekem, hogy ha kimentünk, kapcsoljuk le a villanyt, és már ne is kapcsoljuk fel, ha visszajöttünk. Furcsállottam, de hát lekapcsoltam, és kibotorkáltunk. Kint Ákosnak szóltam, hogy hallgatózzunk, mit csinálhatnak. Ágyrecsegést, suttogást, meg vihogást lehetett hallani. Eszembe villant, hogy mi van, ha ezek meg akarnak téveszteni minket, és azért volt az ágynyikorgás, mert helyet cseréltek, hogy jót vihogjanak rajtunk. Ákos összeakadó szemekkel és tántorogva helyeselt. Mondtam neki, hogy ezért mi is eszeljünk ki valamit. Ha már tényleg egy ilyen dolgot kitaláltak, akkor úgy menjünk vissza, hogy egyből bebújunk az ágyba, és minden figyelmeztetés nélkül odatesszük a farkunkat a puncijukhoz! Ezzel jól vissza tudunk vágni nekik, és jól rájuk jeszthetünk. Nem nyomjuk be nekik a farkunkat, csak hogy közvetlenül előtte legyen, mitha a következő pillanatban már betennénk. Ákosnak nagyon tetszett az ötlet! Biztosan nem csak én szoktam fantáziálni a barátnőm hugáról, hanem Ákos is a Dóriról. Elmentünk wc-re, és visszamentünk az ajtóba. Ákossal egymásra néztünk, és bementünk. Sötét volt bent, csak körvonalakat lehetett kivenni halványan. Egyből odamentem az ágyhoz, ahol az előbb Dórit dugtam. Nem volt semmi mocorgás. Letoltam a gatyámat, felhúztam a takarót, magam felé fordítottam a lányt, és a lábai közé feküdtem. Ekkor hajtotta végre Ákos is ezt, de mikor leért az ágyra teljesen, meghallottam Dóri hangját onnan, amint nyög egyet. Ákos nem tudott megállni a puncija előtt, és félig beletolta a farkát!
Kőkeményre meredt a farkam ettől a hangtól, hogy más tette a farkát Dóriba. Az én farkam is ott volt közvetlenül a lány puncijának bejáratánál, aki akkor már tényleg tudtam, hogy Eszter, és nem bírtam ellenállni annak a hívogató édes puncinak, és teljesen közel tettem a bejáratához.
Nem
akartam betolni, de a vágyam erősebb volt, és győzködtem magam, hogy csak megtévesztésből egyetlen centire benyomom neki, de mikor közeledtem, és megéreztem azt a finom meleg selymes puncit, amiről olyan sokszor fantáziálok, nem tudtam ellenállni, és egy kicsit továbbszaladt. Néhány centire én is benne voltam Eszterben.
Ekkor Eszter az egyik kezével odakapott a mellkasomhoz, hogy eltoljon, de félretoltam a kezét, viszont annyira elgyengültem ettől az érzéstől, hogy benne vagyok, hogy elveszítetten az egyensúlyomat, és teljesen becsúszott a farkam a lányba, mikor eldőltem. Mindketten felnyögtünk. Másodpercekig bennhagytam a kőkemény farkamat Eszterben, aztán lassan, nagyon lassan elkezdtem kihúzni belőle, hogy minél tovább tartson. Ő halk nyögéssel reagált. Már majdnem kihúztam belőle, de nem voltam rá képes. Benntartottam egy kicsit. Aztán mint aki közel akar hajolni hozzá, hogy súgjon valami a fülébe, ráhajoltam, és a farkam akaratlanul is újból becsúszott a puncijába. Eszter hosszú nyögéssel mutatta élvezetét. Odahajoltam hozzá, hogy megmondjam, sejtem hgy mit tettek, de olyan szaporán vette a levegőt, és a testem minden apró rezdülésére olyan kéjhullám söpört végig rajt, hogy nem tudtam megállni, hogy ne mozdítsak egy aprót a farkamon benne. Élvezte. És újra, és újra. Aztán egyre nagyobbat és nagyobbat. És elbűvölve, megrökönyödve hallgattam Eszter élvezetét.
Eközben Ákos nem tudom miért, de mozgásba lendült, és elkezdte kefélni Dórit. Nem tudtam hova kapjam a fejem. Nem láttam semmit, csak a testek körvonalát, de ki tudtam venni, hogy Ákos rendesen dugja Dórit. Néha őket figyeltem, máskor Eszter rezdüléseire koncentráltam. Ezk már túl sok volt nekem, és éreztem, hogy eljön a vég. Egyre gyorsabb tempóra váltottam, Eszter is jobban nyögött alattam, majd 10-15 másodperc múlva a másik ágyon is ez történt. A helyzet megtette a hatását: Akkorát élveztem Eszterbe, mint még életemben soha! Mire alábbhagyott ez az érzés, Ákos is elment, és Dóri is nagyokat nyögött. Mire kitisztult a fejem, lefordultam az ágyról, megkerestem a nadrágomat, kimentem a fürdőbe, és pár perc múlva bejött hozzám Dóri szinte négykézláb. Lemostuk magunkat, és visszamentünk a szobába az ágyba, lefeküdtünk, átöleltük egymást és elaludtunk.
Másnap kifejtettük egymásnak, hogy az előző este olyan felkavaró volt a sok alkohol miatt, hogy azt sem tudtuk, mit teszünk. És mindez a véletlen és kiszámíthatatlanság eredménye volt.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!