Animál

A pasimnak, Daninak volt egy kutyája, amelyik ott lakott vele a lakásban. Nagy testű állat volt, valami boxer-féle. Soha nem értettem, miért tartanak egyesek kutyát a lakásukban. Még egy kis testű pincsit el tudtam volna képzelni a lakásban, de egy nagy testű kutyát, amelyiknek mozgástér kell, nem igazán. Minden esetre Othello, – hogy miért pont így nevezték el?- ott élt vele, s reggel este sétálni kellett vinni. Mikor Dani valamiért nem ért rá, engem kért meg, hogy sétáltassam meg a kutyust.
Egy tavaszi napon megint rám hárult a kutyasétáltatás. A kutyafuttatóban nagyon sok kutya volt, néhány szuka tüzelhetett, mert a kanok, köztük Othello, nagyon be voltak indulva. Szaglászták a párzásra kész kutyusokat és próbáltak közel kerülni hozzájuk, amit persze gazdáik nem igazán néztek jó szemmel. Nem győztem Othellót elrángatni egy-egy kutyahölgy közeléből. Láttam, hogy az izgalomtól elkezdett kibújni tokjából vörös nemi szerve.
Mikor hazavittem a délelőtti sétából még mindig felizgult állapotban volt, oldalára feküdt, s tokjából teljesen előbújt farkát nyalogatta. Érdeklődve néztem jókora szerszámát, még nem volt alkalmam ilyen közelről szemügyre venni. Ő rám nézett, s láttam a szemében a vágyat a kielégülésre. Nagyon megsajnáltam szegényt, tudom milyen az, amikor szexre vágysz, és nem kapod meg. Azon gondolkodtam, hogyan tudnék segíteni rajta, közben teljesen hatalmába kerített vörös farkának látványa, szerettem volna megérinteni.
Othello még mindig az oldalán feküdt, meg-megnyalta előbújt péniszét, s időnként úgy nézett fel rám, mint aki sejti mire gondolok. Ha tudott volna beszélni, biztosan azt mondta volna, „mire vársz még, gyere, foglalkozz kicsit velem!”
Letérdeltem hozzá, elkezdtem simogatni a hasát, majd lába tövét. Engedelmesen, szinte élvezettel tűrte, láthatóan jól esett neki. Elnyújtózott, fejét a földre fektetve, szuszogva feküdt. Combja tövét vakargattam, s kezemmel egyre közelítettem az általam már annyira áhított testrész felé. Végül elértem a szőrös tokot, amiből kikandikált a kolbásza. Megsimogattam, mire Othello enyhén megremegett, fejét egy pillanatra megemelte, s rám nézett.
– Nyugi, csak kényeztetlek kicsit! Meglátod milyen jó lesz!- szóltam halkan.
Két ujjam közé fogtam a tokot, s hátra húztam, amitől kolbásza jobban előre csúszott, nagyobb rész bújt elő. Addig mozgattam, masszírozgattam, míg pénisze teljes nagyságában ott nem pompázott szemem előtt. Szép nagy szerszáma volt, arasznyi hosszú és két-három centi vastag. Egyre jobban elfogott az izgalom engem is. Óvatosan megfogtam a nedves szerszámot, próbáltam húzogatni rajta az ujjaimat. Othello teste összerándult, de nem az élvezettől, inkább kellemetlen lehetett neki. Nagyon száraz a kezem, felsérthetem vele péniszének érzékeny felszínét, gondoltam. Benyálaztam az ujjaimat, most már jobban csúszott a kezemben az érzékeny testrész.
„Ez így nem lesz jó, nem tudom kézzel kielégíteni”, gondoltam, s ráhajoltam a lüktető botra. Óvatosan megnyaltam a végét, kissé sós ízt éreztem, de nem volt kellemetlen. Othellonak ez már jobban tetszett, mert nyugodtabban feküdt, lábát eltartotta, hogy jobban hozzá férjek a kolbászához. A számba vettem, elkezdtem szopogatni. Először csak a végét, majd egyre nagyobb részt engedtem a számba. Heregolyói fölött megmarkoltam a tövét, s egyre merészebben, nagyokat cuppogva szoptam Othello faszát. Teljesen beindultam, éreztem, hogy nedvesedni kezdek odalent. Egészen más érzés volt Othello farkát a számban tartani, mint egy pasiét. Kis idő múlva Othello farka megremegett, s nagy adag spermát spriccelt a számba.
Kiköptem a tenyerembe, s befutottam a fürdőszobába, hogy lemossam magamról, valamint kiöblítsem a számat. Mikor visszaértem, a kutyus még mindig ott feküdt, s éppen a kolbásza végéről nyalogatta ondójának maradványait. Még mindig fel voltam izgulva, puncim valósággal lüktetett a vágytól. Nagyon kívántam a kielégülést, nem várhattam tovább. Levettem a nadrágomat és a bugyimat, ledőltem a heverőre, és elkezdtem a puncimat izgatni. Othello a földön fekve bámulta, mit csinálok.
– Látod, hogy felizgattál?- szóltam oda neki.
Ő még mindig magával volt elfoglalva, s csodálkozva láttam, hogy kolbásza még mindig merev állapotban van. Ellenállhatatlan vágy kerített hatalmába. Éreznem kell azt a jó kis kolbászt magamban! Oda térdeltem Othello fölé úgy, hogy ágyéka a két combom között legyen, majd lenyúltam, megmarkoltam merev szerszámát, lejjebb ereszkedtem, beigazítottam szeméremajkaim közé. Teljesen ráültem, a merev kutyafasz becsúszott a puncimba. Le-föl mozogtam rajta, Othello nyugodtan feküdt alattam. Vajon tudja, hogy most kefélünk?- jutott eszembe. Úgy tűnt, szexuális késztetése alábbhagyott, talán elég volt neki az az egy kielégülés. Megadóan tűrte, hogy élvezkedjek rajta. Közeledett a csúcs, teljesen magamba nyomtam Othello dákóját, s hangosan elélveztem. Lekászálódtam róla, megsimogattam partnerem fejét.
– Köszönöm, Othello! Nagyon élveztelek!
Elindultam a fürdőszoba felé, hogy rendbe szedjem magam. Visszanéztem Othellóra, éppen punci nedvemet nyalogatta, lassan visszahúzódó szerszámáról. Éreztem, ennek még lesz folytatása.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!