Apám és Anna

Anyám végzett utoljára a vacsorával és jóízűen kiitta a szörpöt. Én gyorsan elfoglaltam a fürdőszobát, mert már nagyon fáradt voltam. Anyám és Anna mosogattak, Apám eltörölte az evőeszközöket. Idilli kép, de valami izzott a levegőben. Megvártam Annát. A szomszéd szoba csendes volt, a szüleim már aludtak.

– Szivi, ne aludj el, mert lehet, meglepetés lesz.

– Milyen meglepetés? – kérdeztem félálomban, de a válasz már nem hatolt el az agyamig.

– Szivi, szivi – hallottam a fülkagylómat súroló ajkak sziszegését.

Mintha az ajtó nyikordult volna. Az ágy is megreccsent. Szuszogás, aztán csend. Kis mozdulat, Anna a fülembe harapott, ettől aztán végképp felébredtem, mintha csendre intene úgy susogott, majd megszorította a karomat a másik ágyfél megreccsent és Anna teste hozzám nyomult. Szívem hevesen dobogni kezdett, mert nejem torkából az a jellegzetes hang tört elő összetéveszthetetlenül, amelyet akkor hallat, amikor behatolok finom testébe. Gyors lélegzete szinte égette a fülemet.

– Csitt – suttogott.

Akkor már kapcsoltam, váratlan vendég érkezett az ágyunkba. Már napok óta láttam, hogy Apám és Anna sokat beszélgettek. Ennek nagyon örültem, hiszen így csak alakul a béke, mert hiába a kényelmes lakás, ha a hangulat nem tökéletes. Apám már láthatóan kedvesebb volt Annához.  A múlt héten Anna örömmel közölte az ágyban, miközben csendesen ringattam összeforrott testünket, hogy az öregem  megsimította a hátsóját, mikor az ajtóban előre engedte, majd mikor Anna mosolyogva visszafordult, átölelte és  csókolni kezdte. A nyelvek összegabalyodtak és a nő a hasán érezte, hogy a nadrágban valami keménység támadt. Percekig vívtak a nyelvek és a hason, combon kellemes nyomással üzentek a testek. Anyám nem volt otthon, én pedig a szobámban olvastam. Anna a fürdőszobába rohant, majd az ágyunkban egy hatalmas szerelmi csata folyt.

Ma estére kialakult a taktika, amit a kerti lugasban főztek ki, hogy a szörpbe altatót csempésznek és ha már mindketten alszunk, anyámmal, akkor átlopózik az öreg és megtörténik a dolog. Anna viszont szerette volna, hogy én is tudok mindent, hiszen ilyen téren sem volt titok közöttünk, ezért is beszélte el, mint érezte a kemény dákót és a csókokat és ezért jelezte, hogy ne igyak a szörpből, most értettem meg, miért öntötte az egyik virágcserépbe az italt, mikor apám egy pillanatra kiment a konyhából.

Az ágy kis nyikkanásokkal jelezte, hogy a dugattyú elmozdult a hüvelyben. Anna a vállamat harapta, nem mert ordítani, nekem pedig hevesen dobogott a szívem, a dákóm feszült a heréim pedig  duzzadtak, fájtak. Apám is egyre hangosabban szuszogott. Ez a hang pontosan olyan volt, mint amit tíz éve hallottam tőle, amikor anyámmal szeretkeztek. Anna nyögdécselni kezdett.

– Dugjad, kedves… kérlek, méghhh ahhh jóó!

A férfi aki hátulról nyomult a feleségembe, elvesztette az eszét.

– Kis kurva, megbaszlak…

– Basszál te kanhhh… basszdhhh széthhh a pinámatthhh…

– Ohhh ezhh … jóóó!

– Áll az uram fasza! Vele is akarok add belém…

  Fater csak nyögött, egy pár pillanatig tétovázott, mintha kijózanodott volna, megállt, mint aki hallgatózik. Anna izzadt teste rám  tapadt, én hanyatt fordultam. Anna testéből egy cuppanással kiszabadult az eddig benne vájkáló fasz és nejem máris lovagolni kezdett rajtam. Nyöszörögve borult a mellemre, én nem tudtam elélvezni. Anna teste szinte görcsbe rándulva élvezett. Mindkettőnk farka állt, azt hiszem megszoktuk a másik jelenlétét, mint később kiderült. Ezt a helyzetet izgatónak találtuk, Anna simogatva tartotta életben bunkóink merevségét, egy-egy puszival élénkített bennünket.

– Fejezd be apu!

 Popsiját és nedves punciját oda fordította imádott apósához és a dákó elmerült a feleségemben, belém kapaszodott a nőstényem és erősen nyomult ringott a dákón, egészen addig amíg apám a már évek óta jól ismert hangja nem jelezte, hogy kis menye pináját elöntötte az ondója. Amint a spriccelés véget ért, felém dugta a csodás barlangot és apósába kapaszkodva belőlem fejte ki az összes férfinedvet.

  Hajnalban ébredtünk, az öregem vissza akart menni a szobájukba, én előbb körülnéztem és láttam, tiszta a levegő, intettem, csendben lefeküdt a saját ágyába.

Ezután a vacsorához csak egy pohát szörpbe tettünk altatót és mi pedig végig szeretkeztünk sok-sok éjszakát. Nem is volt harag a családban.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!