Családi orgia ( Csaba x Niki X Jácint X Sziszka)

–Kérsz egy kávét Csaba? Épp főzök. – kiáltotta át Sziszka a kerítésen.
– Az jó lenne! – válaszolta a fiú.
Sziszka a szomszédja tizenhét éves fiát nézte, amint az rövidnadrágban dolgozott a kertben. Tudta, hogy randevúzik Nikoletta lányával és nyilvánvaló volt, hogy fiatalként kísérleteztek. Nem tehetett róla, de volt valami Csabában, ami őt is izgatta. Mindig kedves és udvarias volt, de huncut pillantás volt a szemében, amikor beszélgettek.
A férje alkoholista volt, és ő már évek óta gyakorlatilag az ápolónővére volt. Egy még majdnem tinédzser gyerekkel néha nagyon nehéznek találta az egészet. Csaba a hátsó ajtón jött be.
– Niki itthon van?
-Nincs. Egész napra elment valahova a barátnőivel.
– Hol van Jácint?
– Az emeleten alszik ki egy újabb ivászatot. Elég komolynak tűnt, úgyhogy azt hiszem, nem látom egy jó darabig.
– Ó! – mondta Csaba.
Leült Sziszkával szemben a konyha egyik magas székére. A nő látta a rövidnadrágját. Nem volt rajta alsónadrág, és a hímtagja lelógott a lábára.
– Tudod, hogy látom, amit nem kellene látnom? – kérdezte Sziszka.
-Ó, bocsánat! Nem szabad nézned, mert ötleteket fog adni. – válaszolta a fiú, de a lábait továbbra is ott hagyta, ahol voltak.
Ott volt megint. Az a csillogás a szemében. Sziszka lassan ismét lenézett, megbizonyosodva arról, hogy Csaba tudja, mit néz. Észrevette, hogy a hímvessző megvastagodott. “Az ilyen korú fiúknak nincs önuralmuk. Hála Istennek!” -gondolta.
Kötetlen csevegésbe kezdtek az iskoláról és egyéb dolgokról, majd Csaba meglepte.
– Lefogadom, hogy hiányzik a szex! Jácint gondolom teljesen használhatatlan abban az állapotban, amelyben állandóan van.
-A te korodban nem szabad ilyeneket mondanod! Nem is szabadna tudnod róla semmit!
-Ugyan már! Mindig figyelsz, amikor itt vagyok. Láttalak, ahogy engem nézel. Fogadok, hogy ha most odamennék hozzád és a melledre tenném a kezem, nem állítanál meg!
Csaba a nőhöz lépett és csípőre tett kézzel megállt előtte. Sziszka tudta, hogy kezd izgalomba jönni, és érezte, ahogy mellbimbói megfeszülnek a feszes pólója anyaga alatt.
A fiú felemelte a kezét, és a nő derekára tette. Az megragadta a csuklóját, mintha meg akarná állítani, és a rövidnadrág dudorát bámulta. Józan esze ellenére érezte, hogy felemeli a karját, és a melleihez mozgatja. Csaba lassan simogatta és játszott a mellbimbóival a puha anyagon keresztül. Nyögni kezdett. A fiú elhúzta a kezét, és visszasétált a székéhez.
– Szép melleid vannak. – mondta.
Ott volt megint. Az a csillogás. Sziszka odalépett hozzá, és a fejére húzta a pólóját.
– Ez jobb? Így jobban hozzáférhetsz. -mondta.
Dühös volt a fiúra, amiért megérintette, de még inkább magára, amiért megengedte. Csaba csak ült és nézett. A nő arra számított, hogy újra megpróbálja megérinteni, de a fiú csak mosolygott.
–Jól áll ez a szoknya. Kiemeli a popsidat.
– Hogy merészelsz!
-Jaj, Sziszka! Te is tudod, hogy szereted megmutatni a popsidat. Ha Niki kimegy a szobából, előttem riszálod. Fogadok, hogy most is nedvesedik a bugyid!
Tényleg nedvesedett.
– Azt hiszem, jobb lenne, ha távozna fiatalember! -kiáltotta a nő.
– Nem. Még nem. Igazából te sem akarod, hogy ezt tegyem. Ritkán van ilyen lehetőséged, és biztosítani akarom, hogy a legtöbbet hozd ki belőle! -felelte vidáman a fiú.
-Most már tényleg menj! – mondta Sziszka, de hangja kevésbé volt erőteljes.
-Itt állsz előttem, félmeztelenül. Folyton a dákómat bámulod. Ha most elmennék, soha nem bocsátanál meg magadnak.
A fiú felállt, odahajolt hozzá, és szájon csókolta. A nő megpróbált elhúzódni, de Csaba szorosan fogta. Még erősebben csókolta meg, és érezte, hogy válaszol. Keze lecsúszott a fenekére és magához húzta. A nő elkezdte hozzádörzsölni a csípőjét az ágaskodó hímvesszőnek. A fiú felemelte a szoknyáját, és lecsúsztatta a kezét a bugyija hátulján. Érezte, ahogy a fenekét kezdi markolászni. Megpróbálta rákényszeríteni magát, hogy megállítsa, de csak a lábait sikerült széthúznia.
Csaba egyik keze a feneke körül mozgott, és hátulról tapogatta a lyukat. Egy ujjat érzett magában. Nedves volt és egyre nedvesebb lett. A fiú egyszer csak megállt és visszasétált a székéhez. Sziszka csodálkozva állt ott, nem tudta, mit tegyen ezután. Csaba a szék mellett állt, vele szemben. Lassan letolta rövidnadrágját, és szabadon engedte a hímtagját. Most már teljesen felegyenesedve látszott, hogy korához képest nagy fiú volt. Intett a fejével, Sziszka pedig letérdelt előtte a földre.
-Niki val mindent megtettünk a dugáson kívül. Kiverte nekem kézzel, nyalogatott, szopott és lenyelte a nedvemet. Én tapogattam, nyaltam, szoptattam, megbasztam a melleit. De még mindig szűz. Veled tovább akarok menni! Először is azt akarom, hogy simogass meg!
Sziszka a kezébe vette a farkát. Lehúzta a fitymáját, és lassan simogatni kezdte. Azt gondolta magában, hogy úgyis csak egy fiú, és nem fogja sokáig bírni. A kézmozdulatai gyorsabbak lettek, és a nyomása is erősebb lett. Megtanítja ezt az arrogáns kis seggfejet! Verte, simogatta, csavarta. Körülbelül tíz perc múlva Csaba azt mondta:
– Most azt akarom, hogy szopj!
Közelebb lépett az arcához, Sziszka pedig az ajkához vette. Megnyalta a makkját, fel-alá nyalta a szárát, megnyalta a golyóit. Azután a szájába vette… egyre mélyebbre. Feje előre-hátra billegett, nyelve fel-le csúszott a hímtag szárán. Egyre nagyobb nyomást gyakorolt, amíg a fiú már nem bírta tovább. Megfeszült, majd a fejét megragadva mélyen a szájába kényszerítette a farkát, és lenyomta a torkán. Elélvezett. A nőt megdöbbentette, hogy mekkora mennyiségű folyadékot engedett ki. Nem tudta lenyelni az egészet, és egy része kicsordult a száján és az állán. Végzett vele, majd megtisztította a szájával. Arra számított, hogy elernyed, de csodálkozva vette észre, hogy még mindig olyan kemény, mint a kő.
Csaba talpra rángatta, és megfordította úgy, hogy a nő háttal legyen felé. Sziszka nyomást érzett a hátában, majd a szoknyája a földre zuhant. Hallotta, ahogy a fiú mögötte letérdel, és érezte, hogy lehúzza a bugyiját. Érezte, ahogy Csaba csókjai a fenekét kutatják, majd a nyelve megnyalta a fenekét. A fiú megfordította, és várakozás nélkül a puncijába temette az arcát.
Nyalta, szívta, két ujját belenyomta. Sziszka érezte a hőt és a súrlódást, és felrobbant. Két év óta ez volt az első orgazmusa. A teste megremegett, a csípőjét a fiú arcába dörzsölte, orrát a szeméremcsontjához nyomta. Úgy tűnt, a benne lévő kéjes görcsök nem érnek véget. Egy ujjat érzett a fenekében, és újra felrobbant. Nem volt befolyása a testfunkcióira. A lábai gyengék voltak, a feje pedig könnyű volt.
A fiú lerántotta a padlóra és a hátára fektette. Felemelte a lábait, és közéjük kúszott. Megragadta a férfiasságát és a bejáratához vezette. Belecsúszott. Lökött, a nő megrándult. Megint lökött, Sziszka pedig újra megrándult. Olyan intenzitással és sürgősséggel tette magáévá, amilyenre csak egy fiatal férfi képes.
A nő pozitívan reagált. Újra és újra megrándult ahogy a fiú dugta. Csaba addig folytatta női mivolta elleni támadást, míg végül ő sem tudta tovább visszatartani magát. Együtt élveztek el. Sziszka felsikoltott a gyönyörtől, Csaba pedig felmordult, amikor elengedte benne a spermáját. Utána együtt feküdtek a padlón, és szorosan ölelték egymást.
Jácintot felébresztette valami. Kitántorgott a szobájából, és meghallotta a szeretkezés összetéveszthetetlen hangjait. Dühösnek kellett volna lennie, amikor meglátta a feleségét meztelenül feküdni a földön a szomszéd fiával, de csak inni akart.
–Ti meg mi a fenét csináltok? -próbálta kiáltani, de csak nyöszörgésként hangzott el.
– Megbasztam a feleségedet! – válaszolta Csaba.
Jácint egy ütést mért rá, de mivel rendkívül részeg volt, messze elhibázta és a földre esett térdelve. Csaba megragadta a haját, és az arcába döfte a farkát.
-Szagold meg! Ez a párod illata! Ez az, amit nem adtál meg neki, mert mindig részeg vagy. Most nyald le!
Jácint nem tehetett semmit. Eleget tett a felszólításnak és lenyalta a testnedvek keverékét. Csaba magához húzta Sziszkát és megcsókolta. Jácint tovább nyalogatta a farkát, miközben hányástól és alkoholtól bűzlött.
Sziszka dühös volt. Sok mindent eltűrt a férjétől, de túl sok volt látni, ahogy térdelve nyalja Csaba farkát. Lábával a hátára lökte. Ezután a padlóra kényszerítette a fiút és ráült. Csaba hímvesszőjén lovagolt, és Jácintot nézte.
Az csak ott feküdt és nézett. Nem tudta felfogni, hogy mi történik. A felesége Csabán lovagolt. A nő ráköpött. Nem mozdult. Sziszka még vadul lovagolt a fiún, és ismét ráköpött a férjére. Hamar elélvezett és amikor végzett, felállt. Három ujját beledugta a hüvelyébe és kikanalazta a levet. Ezután Jácint szájába kényszerítette az ujjait, aki lenyalta azokat is. Erősen pofon vágta, és újra leköpte. Ezután felöltözött, és Csabához fordult:
– Öltözz fel! Most kettesben akarok lenni vele!
Csaba tudta, hogy nincs itt az ideje vitatkozni. Gyorsan felöltözött, és búcsúzóul megcsókolta Sziszkát.
– Holnap megint főzök kávét. Jácint nem bánja. – mondta a nő.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!