Szórakozás és szex

Niki lehalkította a TV-t és hegyezte a fülét, de sem a húgát Sziszka-t, sem annak barátnőjét Sharonos Kriszta-t nem hallotta. Pár másodpercig figyelt, majd felsóhajtott. Ilyen hosszú csend sohasem jelentett jót. Felállt a kanapéról és a lányok keresésére indult. Péntek este volt és bébiszitterkedésre kényszerült. Ingyen. De remélte, hogy nyáron pénzre tudja majd váltani az édesanyja ezirányú tartozását, amikor a barátnőjével a tengerpartra megy.
Amy máris hiányzott neki. A szüleik persze nem tudták, hogy jó egy éve többek, mint barátnők, így minden további nélkül el fogják engedni őket. Jó lett volna, ha Amy itt van. A fiatalokat leültették volna dvd-t nézni és elvonulhattak volna a szobájába. Enzós Niki elmosolyodott, ahogy elképzelte szőke társnőjét az ágyán. Azután felsóhajtott, emlékezve arra, hogy Amy a hétvégén nincs otthon. Az ágyában ma este nem egy szőke lesz, hanem csak az évek óta használt, jól bevált párnája, amit a combjai közé vehet. Kopogtatott Sziszka ajtaján, majd bedugta a fejét.
-Szent isten! Mit csináltok? – kérdezte döbbenten a látványtól.
Pislogott párat, de a jelenet az ágyban nem változott. Két meztelen lány összefonódva és megmerevedve a hirtelen megzavarástól. Sharonos Kriszta Sziszka csípőjén lovagolt és hozzá dörzsölte magát. Még ha az elméje nem is akarta elfogadni, Enzós Niki tisztában volt vele, hogy mit csinálnak. A testüket borító csillogó verítékből ítélve ráadásul elég régóta csinálják.
-Mi az ördögöt csinálsz Sziszka? – kérdezte.
Sharonos Kriszta lemászott a húgáról és egy párnával takarta el magát. Úgy tűnt, hogy mindjárt sírva fakad. Enzós Niki értett a testbeszédből és azt mondta:
-Nincs semmi baj…csak beszéljük ezt meg!
-Ne mondd el anyának! – kérte Sziszka, aki közel sem szégyellte magát annyira, mint barátnője. Még csak meg sem kísérelte eltakarni magát.
-Ha te nem mondod el, én sem. – folytatta a lány.
-Pontosan mit is nem mondasz el? – kérdezte homlokát ráncolva Enzós Niki.
-Amy-t. – felelte Sziszka.
-Mi van vele? – érdeklődött óvatosan Enzós Niki.
-Ne haragudj rám! – mondta Sziszka apadó magabiztossággal.
-Semmi baj…mesélj csak!
Enzós Niki biztos volt benne, hogy a húga tudja, hogy ő és Amy szeretők, csak arra volt kíváncsi, hogy honnan.
-A szekrényedben voltam. Tudom, hogy azt mondtad, ne menjek a szobádba…Kérlek, ne haragudj!
Enzós Niki a fejét csóválva összerakta magában a dolgokat. Sziszka beosont a szobájába és elbújhatott a szekrényben, amikor ő és Amy bejöttek. A lány valószínűleg végig látta, hogy mit tettek az ágyban. Ez önmagában a kisebb baj lett volna, de rávette a barátnőjét, hogy csinálják azt, amit Enzós Niki és Amy.
-Elmondod anyának? – kérdezte Sziszka nagy, ártatlan szemekkel.
-Nem.
-Tényleg?
-Én valószínűleg nagyobb bajba kerülnék, mint te.
Sziszka felpattant az ágyról és megölelte a nővérét. Enzós Niki viszonozta az ölelést, majd elmosolyodva azt mondta:
-Az ég szerelmére, vegyél már fel valamit!
Sziszka elvigyorodott és egyáltalán nem úrinői módon elterült az ágyon. Enzós Niki a fejét rázta, de emlékezett, hogy annak idején ő sem volt az a kimondottan szófogadó.
-Sziszka! Én és Amy titok vagyunk. Nem beszélhetsz rólunk senkinek. Különösen anyának és apának nem. És ez rád is vonatkozik Sharonos Kriszta!
-Nem fogok. – mondta Sharonos Kriszta a párnája mögül.
-Én sem. – tette hozzá Sziszka.
Enzós Niki elégedetten távozni készült, amikor eszébe jutott, hogy a két beindult lány még mindig probléma. Az alapvető gond az volt, hogy Sziszka mindenben utánozta a nővérét. Csak súlyosbítja a helyzetet, ha azt mondja neki, hogy ne tegyen valamit, miután látta Amy-t és Enzós Niki-t, ahogy ezt tették. Igazából nem tudta, hogy hogyan fogja meggyőzni a húgát, hogy ne szexeljen a barátnőjével. Főleg, ha ráébred, hogy kellemes dolog és Enzós Niki tartott tőle, hogy ráébredtek. Emlékezett a csillogó bőrükre és Sziszka zihálására, amikor rájuk nyitott.
-Még valami…amit láttál…Amy és köztem. Ahhoz még fiatalok vagytok.
Sziszka arcán csintalan mosoly jelent meg és Enzós Niki tudta, hogy nem fogja meggyőzni.
-Nem fogjátok abbahagyni ugye? – kérdezte beletörődően.
-Nem. – mondta Sziszka kuncogva, majd folytatta – Tudom, hogy miért csináltátok. Jól esik. Ugye Sharonos Kriszta?
A barátnője mosolyogva bólogatott.
“Nos..ez most már hivatalos. Egy szörnyet kreáltam.” – gondolta Enzós Niki. Kilépett a szobából. Megállt egy pillanatra az ajtónak támasztva a hátát és hallotta a két lány izgatott kuncogását belülről. Arra gondolt, hogy máris folytatják. Ellökte magát az ajtótól, mielőtt lelki szemei előtt megjelent volna a kép.
A nappaliban megpróbált újra a tv show-ra koncentrálni, de pár perc múlva feladta. Elővette a telefonját és felhívta Amy-t.
-Helló!
-Szia! – mondta Enzós Niki.
A barátnője hangja önmagában jobb kedvre derítette.
-Mi a helyzet? – érdeklődött Amy.
-Egyedül vagy?
-Várj egy kicsit… – mondta Amy, majd becsukva a szobaajtót folytatta – Miért kell egyedül lennem?
-Rányitottam Sziszka-ra és éppen a barátnőjével volt intim kettesben.
-Micsoda? -tört ki nevetésben Amy.
-A képük beleégett az agyamba. Legszívesebben a szemembe nyomnám a fogkefémet. – mondta vidáman Enzós Niki.
-Hogy érted az intim kettest?
-Meztelenek voltak és az egyikük a másikhoz dörzsölte az ágyékát.
-Hát…a jelek szerint a mai fiatalok korán érnek. – mondta nevetve Amy.
-Ez nem vicces. Beosont a szobámba és majdnem lebukott. A szekrényben bújt el és látta ahogy..tudod mit csináltunk. Megígértettem velük, hogy nem beszélnek róla. Azután kidobtak a szobájukból, hogy folytathassák.
-Gondolod hogy egyáltalán élvezték? Még elég fiatalok.
-Nem tudom. Sziszka majdnem két évvel fiatalabb, mint én amikor az első orgazmusomat átéltem. De ezt inkább ne feszegessük, mert kezd még kínosabb lenni a dolog.
-Féltékeny vagy a húgodra, mert ő megkap valamit, amit te nem? – évődött Amy.
-Ha, ha. Roppant vicces. Na jó…egy kicsit.
-Vasárnap reggel megyek haza. Talán kiosonhatnánk a patakhoz.
-Megígéred?
-Már te is hiányzol nekem. De most mennem kell!
-Szeretlek Amy Shilling!
-Imádlak Enzós Niki Harding! Szia!
-Szia!
Enzós Niki visszafordult a TV felé. A csatornák közt kószálva talált egy filmet, amit már százszor látott, de úgy döntött, hogy százegyedszer is megnézi.

“Végre itt a tavasz!”- gondolta Enzós Niki, ahogy az arcát a nap felé fordította. Az erdőben haladt egy vadcsapás mentén a patak felé. Az ösvény egy diákok körében népszerű fürdőhelyhez vezetett, de ő nem oda tartott. Letért az ösvényről, amikor meglátta a masszív tölgyfát. Amikor hozzáért, északkeletnek fordult. Amy-vel közös titkos helyük még további fél mérföldre volt onnan. Néhány lépés után megállt, mert úgy érezte, hogy figyelik. Lassan körbefordult, de semmit nem látott. Vállat vont és tovább haladt. Az érzés nem tért vissza, úgyhogy elkönyvelte képzelődésnek. A telefon megrezgett a zsebében. Elővette és elolvasta Amy üzenetét:
“Hol vagy?”
“Öt perc és odaérek.” – írta vissza.
A telefon újabb üzenet érkezését jelezte. Ehhez egy kép is volt csatolva, amin Amy látszott, ahogy meztelenül nyújtózik el egy nagy törölközőn a patak partján. A mellé írt szöveg csak annyi volt:
“Siess!”
Kicsit gyorsított léptein, így három perc múlva már célhoz is ért. A patak partját szegélyező bokrokat áttörve meglátta a ruhátlanul napozó barátnőjét. A látvány élőben még invitálóbb volt, mint képen. Amy észrevette az érkezését és azt mondta:
-Na végre!
-Úgy látom elkezdted nélkülem. – mondta Enzós Niki és elnyúlt Amy mellett.
Rámosolygott, majd előrehajolt a régen vágyott csókra.
-Csodás a nap! – mondta Amy, amikor ajkaik elváltak.
-Gondolom…ha már rávett, hogy levetkőzz.
-Inkább a rád gondolás késztetett vetkőzésre. A teljes lebarnulás csak bónusz.
-Fürdőruha nélkül a végén még lent is leégsz. – mondta Enzós Niki.
Amy felnevetett és kacsintva azt felelte:
-A táskámban van naptej.
Enzós Niki előbányászta a tubust és az illatos anyagból csíkokat nyomott Amy lábaira, karjaira, majd ezeket összekötötte a törzsön. Elmosolyodott a barátnője hanyatt fekvő testére rajzolt pálcikaember láttán. Amy felsóhajtott, amikor Enzós Niki elkezdte bedörzsölni a naptejet a bőrébe. Az UV sugaraktól való védelem csak ürügy volt Enzós Niki számára, hogy felderíthesse Amy testét, bár nem volt ismeretlen előtte a terep. Ráérősen, a mozdulatokat kiélvezve dolgozott. Még messze volt a befejezéstől, amikor Amy mocorogni kezdett. Enzós Niki látta a mosolyt az arcán és tudta, hogy kezd felizgulni. Amikor Enzós Niki kezei a mellekre csúsztak, Amy hangosan felnyögött és megemelte mellkasát. A tevékenység a naptej bedörzsöléséről átváltott masszázsra. Enzós Niki ujjai kitapintották és kimasszírozták a feszültséget Amy izmaiból.
-Varázslatos ujjaid vannak! – mondta Amy elégedett sóhajjal.
-Fordulj meg! Bekenem a hátadat is!
-Mi az? Semmi happy ending?
-A happy end a végén jön. – felelte Enzós Niki mosolyogva.
Amy megfordult. Enzós Niki naptejet nyomott a tenyerére és elkezdte bedörzsölni barátnője vállait. Egyre lejjebb haladva élvezte annak kéjes sóhajait. Amikor a háttal végzett, megfogta Amy csípőjét és hátra felfelé húzta. Amy kicsit széttárta a lábai, Enzós Niki keze pedig a combjai közé siklott. A lány felnyögött amikor Enzós Niki ujjai rátaláltak a csiklójára.
-Jézusom, már napok óta erre vágytam. – sóhajtotta hátranézve Enzós Niki-ra.
Enzós Niki hasonlóan érzett. Úgy érezte, hogy örökké képes lenne itt Amy-vel együtt lenni, ha a délután soha nem érne véget és a nap nem menne le a kis titkos helyük fölül.
-Nekem is hiányzott. Tegnap végig azt kívántam, hogy gyorsabban teljen az idő. Most lassítani szeretném. – mondta.
Ám az idő könyörtelenül telt. Enzós Niki-t az édesanyja még sötétedés előtt hazavárta, de a lány ki akart használni minden percet. A szabad kezét Amy csípőjére tette és jelezte neki, hogy emelkedjen meg. Amy négykézlábra állt és kíváncsian nézett rá. Enzós Niki hanyatt feküdt barátnője lábai közé. Amy a combjaira ereszkedve meglovagolta Enzós Niki nyakát. Az felmosolygott rá és kezét Amy popsijára téve addig tolta előre, amíg annak puncija a szájához nem nyomódott. Amy felsóhajtott, amikor Enzós Niki nyalni kezdte a csiklóját. A naptejnek furcsa vegyszeríze volt, de nem volt elég rossz ahhoz, hogy Enzós Niki abbahagyja barátnője kényeztetését. Amikor Amy egy kicsit megemelkedett, a nyelvét benyomta a hüvelyébe és élvezte az ízét. Amy hátrahajolt és megtámaszkodott a kezein. A csípője egyre gyorsabb mozgásba kezdett és kéjes kiáltásokat hallatott. A nedvei lefolytak Enzós Niki nyelvén, így a lány tényleg érezhette az izgalmát. A piszkos és borzongató érzéstől Enzós Niki is kezdett felizgulni. Valahogy szexi volt egy másik lányt sóhajokra és nyögésekre késztetni. Majdnem olyan jónak tartotta adni, mint kapni. Egy kis behódolás volt abban hogy így feküdt Amy alatt és átadta neki a kontrollt. Imádta Amy-t és bízott benne. Élvezte, hogy az a nyakán lovagol és ő semmit nem tehet azért, hogy megállítsa. Amy egyszer csak hangosan felkiáltott és teste előbb megfeszült, majd vonaglani kezdett, végül tehetetlen csomóként Enzós Niki mellkasára rogyott.
Miután magához tért, lemászott Enzós Niki-ról és mellé ült a törölközőn. Enzós Niki is felült. Mosolyogva letörölte a naptejet és az egyéb nedveket a szájáról és az álláról. Amy felnevetett, megfogta az arcát és egy igen elismerő csókot nyomott ajkaira.
-Imádom amikor ezt csinálod! – mondta Amy.
-Tudom.
-Vetkőzz le, hogy megmutathassam mennyire!
Enzós Niki térdre emelkedett és hagyta, hogy Amy levegye róla a ruhát. Amy olyan arckifejezéssel vetkőztette, mintha karácsonyi ajándékot bontana ki. Enzós Niki Amy kezébe nyomta a naptejet amikor minden ruhadarab lekerült róla, majd a hasára feküdt. Amy megismételte az ő pálcikaember rajzolását. Enzós Niki szíve egyre gyorsabban kezdett verni, ahogy Amy keze megindult a testén.
-Jobb lesz, ha igyekszel, különben teljesen átáztatom a törölközőt. – mondta amikor Amy a háta alsó feléhez ért.
-Megvolt a te szórakozásod, most az enyém jön.
-Nem akarsz gyorsabban szórakozni? Már annyira felhúztál, hogy nem bírom tovább. – mondta vidáman Enzós Niki.
-Rendben…rövidre zárhatom. – felelte Amy játékosan sóhajtva.
A hátára fordította a barátnőjét. Enzós Niki beleremegett amikor Amy szája a csiklójára tapadt. Annyira felizgult a korábbi simogatástól, hogy a lány nyelvének hatása olyan volt, mintha áramütés érné. A fürge, forró nyelv sóhajokat kezdett kicsalni belőle és a csípőjét mozgatni kezdte. Enzós Niki úgy érezte, hogy elsöprik a kéjes hullámok. Megragadta a törölközőt, mintha az életéért kapaszkodna. A szorítása az anyagon még erősebbé vált, amikor Amy ujjai becsúsztak a nedves barlangba. A lány ujjai rátaláltak a mágikus pontra és Enzós Niki gyorsan elvesztette uralmát a teste felett. Megmarkolta Amy haját, a lány pedig vette az üzenetet. Enzós Niki a kéjes érzés ködén át is azt érezte hirtelen, hogy figyelik. Félrefordította a fejét és mintha egy apró alakot látott volna eltűnni egy fa mögött. Csak egy villanás volt, de tudta, hogy ki az. Megrázta a fejét és Amy-re nézett, de a lány nem vette észre, hogy közönségük van. “Az ördög vigyen Sziszka!”- gondolta Enzós Niki és nem tudott arra a csodás dologra koncentrálni, amit Amy csinált éppen vele. A húga nyilván követte a patakhoz. Eszébe jutott a korábbi érzés az ösvényen és most már tudta, hogy Sziszka volt az. “Miért pont nekem van ilyen kíváncsi húgom?” – töprengett. Oldalra nézve várt, amíg Sziszka újra ki nem dugta a fejét a rejtekéből. A lány szeme nagyra tágult, amikor rájött hogy észrevették. A majdnem komikus látványtól Enzós Niki dühe kicsit enyhült. Némán azt mondta a húgának: “Tűnés!”
A lány tétovázott és csillogó szemekkel nézte, hogy Amy mit csinál vele. Enzós Niki remélte, hogy nem kell felállnia és elzavarnia, mert nem szívesen szakította volna meg Amy-t. Azután azon gondolkodott, hogy zavarná-e, ha Sziszka mégis maradna. Sziszka végül leejtette a vállait, megfordult és eltűnt. Legalábbis Enzós Niki ezt remélte, de tudta, hogy semmi sem akadályozza meg a húgát, hogy megkerülje őket és új leshelyet válasszon. Körülnézett és látta, hogy ilyen leshely lenne bőven. Amy észrevette a nézelődését, ezért megállt és megkérdezte:
-Mi az?
-Semmi. Csak úgy tűnt, hogy hallok valamit. – felelte mosolyogva Enzós Niki.
Kiűzte Sziszka-t a fejéből. Később majd elszámol vele, de most élvezni akarja magát. Amy szája, nyelve és ujjai feledtették vele a húgát. Becsukta a szemét és csak az élvezetre koncentrált. Nem telt sok időbe, hogy vonaglani kezdjen az orgazmusától. Amy felmászott mellette, hogy megcsókolja, Enzós Niki pedig magára húzta a lányt. A nyelveik játéka hosszú volt, egyikük sem akarta megszakítani.

Sziszka látta, hogy a nővére közeledik. Felpattant a kanapéról és futva a szobája felé indult. Enzós Niki utána vágtatott és sikerült a vállát az ajtónak nyomni, mielőtt Sziszka bezárhatta volna. Negyven fonttal nehezebb volt, így Sziszka-nak esélye sem volt, hogy megakadályozza a benyomulását.
-Beszélnünk kell! – mondta Enzós Niki, amikor becsukta maga mögött az ajtót.
-Bocsánat! – mondta Sziszka és az ágyára ült.
-Miért kémkedtél utánunk? – kérdezte Enzós Niki karba tett kézzel.
-Én…én és Sharonos Kriszta…csak kíváncsiak voltunk, hogy mi mást csináltok.
Enzós Niki pont ettől tartott. A húga mellé ült az ágyra.
-Ne haragudj! – mondta remegő hangon Sziszka.
-Nem haragszom, de meg kell ígérned, hogy többet nem csinálsz ilyet. Őszintén szólva kicsit ijesztő a kémkedésed.
-Ígérem!
-Remek.
-De kérdezhetek valamit?
-Igen. – felelte Enzós Niki, bár érezte, hogy a körülményeket ismerve valami kínos kérdés következik.
-Mit csináltatok Amy-vel?
Enzós Niki elvörösödött. Valóban kínos volt a kérdés. Nem magyarázhatott a húgának az orális szexről. Sziszka még túl fiatal volt hozzá. Másrészt viszont szexuálisan aktív volt, amiről Enzós Niki első kézből győződhetett meg. Látta a kíváncsiságot a szemében és az volt az érzése, hogy így vagy úgy, de próbálkozni fog vele. Felsóhajtott és azt mondta:
-Szerintem elég nektek az, amit már tudtok. Amit én és Amy csináltunk, azzal várjatok még egy kicsit, amíg idősebbek lesztek.
Sziszka súlyos pillantást vetett rá és megvonta a vállát. Enzós Niki biztos volt benne, hogy nem fogja megfogadni a tanácsát. Megveregette Sziszka combját, majd felállt. Az ajtóban még megfordult és azt mondta:
-Nincs több kémkedés! Nincs szükségem egy idegesítő hugicára.
-Rendben!

Enzós Niki egy leckeként kapott matematika feladattal birkózott, amikor kopogtak az ajtaján. A megzavarásnak örülve felállt és ajtót nyitott. Elkomorodott amikor a folyosón Sharonos Kriszta-t és Sziszka-t találta. A félénk arckifejezésükből tudta, hogy mit akarhatnak.
-Nem. – mondta.
-Még nem is kértünk semmit! – mondta Sziszka.
-Rendben! Miben segíthetek hölgyeim?
-Arra gondoltunk…azt hiszem rosszul csináljuk.
-Jézusom Sziszka! – mondta elnevetve magát Enzós Niki.
-Nem láttam igazán, hogy Amy mit csinált. – mondta Sziszka a kezét tördelve.
-És azt akarjátok, hogy mondjam meg mit kell tenni? – kérdezte Enzós Niki.
-Ummm…igen. – felelte Sziszka nagy szemeket meresztve.
-A kiskutyaszemek most nem fognak működni. Nem mesélem el, hogy hogyan kell kinyalnod Sharonos Kriszta-t.
-Kinyalni? Így hívják?
Sziszka szivacsként szívott magába mindent és Enzós Niki azt kívánta, hogy bárcsak ne így lenne.
-Amy kinyalt téged. – mondta vigyorogva Sziszka.
-Jézusom! Nem lehetne hangosabban, hogy mindenki biztosan halljon? – mondta Enzós Niki és aggódva kinézett a folyosóra.
-Bocsánat!
-Gyertek be, mielőtt mindkettőnket örök szobafogságra ítélnek!
A két lány benyomult, Enzós Niki pedig becsukta mögöttük az ajtót. Rájuk nézett és azon morfondírozott, hogy hogy kerülhet folyton ilyen helyzetbe. Imádta Sziszka-t, de a lány néha az idegeire ment.
-Segítesz nekünk? – kérdezte Sharonos Kriszta reménykedve.
-A sírba visztek… – mondta Enzós Niki.
-Megpusziltam Sharonos Kriszta-t ott lent. Amy is ezt csinálta veled, nem? – kérdezte Sziszka elpirulva.
Enzós Niki nem is tudta, hogy mulasson vagy elborzadjon a lelki szemei előtt megjelenő képen, ahogy Sziszka becsukja a szemét és száját csücsörítve olyan puszit nyom barátnője puncijára, amilyet a rokonoknak szokott adni. Talán még olyan arcot is vágott közben, mint amikor spenótot kell ennie.
-Umm…nem egészen. – felelte Enzós Niki és örült volna, ha nem látja meg a lányok szemében ébredő kíváncsiságot.
-Akkor mit? – kérdezte Sziszka.
-Ezt akkor kérdezd meg tőlem újra, ha középiskolás leszel.
-Naaaa! Csak mondd el és itthagyunk!
-Ezt valahogy kétlem.
-Lééégysziii…!
-Neked nincs nővéred? Miért nem kérdezitek őt? – kérdezte Enzós Niki Sharonos Kriszta-től.
-Neki fiú barátja van. – felelte Sharonos Kriszta.
-Higgyétek el, hogy ennek ellenére tudna nektek mesélni! – mondta nevetve Enzós Niki.
-Úgy véled? – kérdezte elgondolkodva Sharonos Kriszta.
Amikor Sharonos Kriszta Sziszka-ra nézett kérdően felvont tekintettel, Enzós Niki azt mondta:
-Inkább ne kérdezd meg! Közös természettudomány óránk van és nem akarom megmagyarázni neki, hogy miért küldtelek benneteket hozzá, hogy beszéljen az orálszexről.
-Orálszex? – kérdezte Sziszka érdeklődéssel.
Enzós Niki nagyot sóhajtott. Sziszka-val beszélgetni olyan volt, mint aknamezőn haladni és folyton aknára lépni. A csata vesztésre állt és úgy döntött, nem éri meg többé ellenállni. A hátizsákjából előbányászta az Egészségtan könyvet. Kikereste a pubertásról szóló részt és úgy fordította a könyvet, hogy a két lány is láthassa.
-Ez a hüvely. Legalábbis rajzolva. Ez pedig a csikló, a mágikus pont, amitől egy lány megvadul. Az orális szex, vagy ha úgy tetszik egy lány kinyalása közben a száddal izgatod ezt a pontot.
-Hogyan? – kérdezte Sharonos Kriszta.
-Igen! Meg tudod mutatni? – csatlakozott hozzá Sziszka.
-Micsoda? – kérdezte meglepetten a nővére.
-Mutasd meg hogyan kell orálszexet csinálni!
-Na, ez nem fog megtörténni. Már így is túl sokat mondtam. Most pedig elmehetnétek, hogy meg tudjam csinálni a házi feladatomat.
-Mesélek anyának a patakpartról! – mondta hirtelen Sziszka.
-Megígérted, nem emlékszel? – kérdezte összehúzott szemmel Enzós Niki.
-A patakpartról beszéltem, nem Amy-ről.
-A kettő összefügg. – mondta remélve, hogy Sziszka beveszi ezt.
Igazság szerint a lány egész sokat elmondhat a partról, ahová Enzós Niki ment anélkül, hogy technikailag megszegné az ígéretét. Sziszka arckifejezését látva fájó szívvel vette tudomásul, hogy ezt a lány is tudja. Elnevette magát és a fejét csóválta.
-Te most zsarolni akarsz? Veszélyes vizekre evezel!
Sziszka zavartan félrenézett és azt mondta:
-Nem akarlak zsarolni, csak….
-Miért olyan fontos ez nektek?
-Nem olyan fontos. – felelte Sziszka kicsit túl gyorsan.
-Tényleg?
-Csak mutasd meg! – kérte elpirulva Sziszka.
-Tegyük fel, hogy belemegyek. Hogyan gondoljátok a megmutatást?
Sziszka összeráncolt homlokkal gondolkodott, majd még vörösebbé váló arccal azt mondta:
-Talán…te…tudod..Sharonos Kriszta-vel..
-Szó sem lehet róla! Egyrészt egyszerűen helytelen. Másrészt barátnőm van. Megcsalnám Amy-t.
Sharonos Kriszta-nek pont úgy nem tetszett az ötlet, mint Enzós Niki-nak.
-Egyébként sem szeretném, hogy ő csinálja. – mondta.
-Egyéb ötlet? – kérdezte Enzós Niki.
-Nem tudom. – mondta tanácstalanul Sziszka.
-Nekem lenne ötletem. Talán mi ketten csinálhatnánk, te pedig megmondhatnád, hogy jól csináljuk-e. – javasolta Sharonos Kriszta.
-Édes jó istenem! Végre sikerült kiverni a fejemből a látványotokat ahogy egymáshoz dörzsölitek egymást és most ez lesz helyette. – mondta Enzós Niki.
-Így jó lesz? – kérdezte Sziszka.
-Komolyan kérdezed?
-Tudom…nekem is ijesztőnek tűnik.
-Akkor csináljátok, amit én annak idején. Találjátok ki magatoktól. – mondta Enzós Niki, majd sóhajtott.
Amit mondott, nem volt teljesen igaz. Amy tapasztaltabb volt nála és segítette. Ráadásul Sziszka fiatalabb volt nála. Ő a saját idejére már azért szerzett információkat innen-onnan, hallomásból. Ám Sziszka eltökéltnek tűnt és nem fogja feladni. Enzós Niki úgy vélte, hogy az egész oka a kishúg-nővér viszonyuk. Sziszka felnézett rá és olyan akart lenni, mint ő. Látta, hogy ő csinálja, hát ő is ki akarta próbálni. Kipróbálta, de nem tudta hogyan kell helyesen, ezért nővéri tanácsért hozzá fordult. Sziszka-ra nézett és azt mondta:
-A fenébe is…
-Segítesz nekünk? – kérdezte a húga reménykedve.
Enzós Niki szomorúan megingatta a fejét és azt felelte:
-Igen. El sem hiszem, hogy ezt teszem. Legyünk rajta gyorsan túl, hogy aztán hipót önthessek a szemembe. Hogy akarjátok csinálni?
-Mit hogyan csinálni? – kérdezte Sziszka.
Enzós Niki elővett az asztala fiókjából egy negyeddollárost és újra az ágyán ülő lányokhoz fordult. Sharonos Kriszta-re nézve azt mondta:
-Te vagy a vendég, te választhatsz. Fej vagy írás?
-Miért kell pénzt feldobni? – kérdezte Sharonos Kriszta.
-Mert így kevésbé tűnik borzalmasnak annak eldöntése, hogy ki ad és ki kap.
-Én akarok adni! – mondta Sziszka és kikapta az érmét Enzós Niki kezéből.
Enzós Niki vállat vont.
-Úgy látszik a mai a szerencsenapod. – mondta Sharonos Kriszta-nek.
-Vedd le a farmered Sharonos Kriszta! – mondta Sziszka.
Sharonos Kriszta előbb rá, majd Enzós Niki-ra nézett.
-Rajtad múlik. A te ötleted volt. – mondta az idősebb lány.
Enzós Niki arra gondolt, hogy mégiscsak megúszhatja az egészet, ha Sharonos Kriszta meggondolja magát. A lány felállt és kigombolta a nadrágját. Enzós Niki végleg feladta a reményt. Ebből nem menekülhet. Nézte, ahogy a vékony lány lecsúsztatja magáról a nadrágot. Sharonos Kriszta az ujját a bugyija gumija alá csúsztatta és néhány zavart, abbahagyott kezdés után letolta a ruhadarabot. Deréktól lefelé meztelenül, nőiességét kezével szégyenlősen eltakarva állt a másik kettő előtt. Enzós Niki a legszívesebben átkarolta volna szegény lányt és azt mondta volna neki, hogy öltözzön vissza. Majdnem Sharonos Kriszta is ezt tette magától, de a pillantása Sziszka-ra esett és látta, ahogy az kajánul rámosolyog. Valami kimondatlan üzenetet váltottak egymással és Sharonos Kriszta kuncogni kezdett. Enzós Niki-nak fogalma sem volt, hogy mi történt köztük, de Sharonos Kriszta láthatóan felengedett és elmosolyodott. Az ágyra mászott és a hátára fekve kinyújtózott. Sziszka négykézláb a lábai közé mászott. A szeme bájosan-bajkeverően felcsillant, amikor Sziszka széthúzta a combjait. A szégyenlőssége köddé vált és kezdett izgatottá válni. Sziszka ránézett a nővérére és kérdően felhúzta a szemöldökét.
-Először is azt kell mondanom, hogy nincs igazán rossz módja, de néhány dolog jobban működik, mint mások. A kulcs az, hogy rájöjj arra, mit szeret a partnered. – mondta Enzós Niki.
-Hogyan? – kérdezte ártatlan mosollyal Sziszka.
-Több módja van. Figyelhetsz a légzésére. Amikor egy lány felizgul, a lélegzetvételei gyorsabbá és felszínesebbé válnak. Ezenkívül felsóhajt vagy felnyög, ha kellemes számára az érzés. A csípője mozgásba jön, a hasa pedig megfeszül.
-Értem. – bólintott Sziszka.
-A szórakozás felét az adja, hogy kitaláld mitől indul be a másik.
-Hogy tudom Sharonos Kriszta-t beindítani?
“Ezért most már biztosan a pokolra jutok”- gondolta Enzós Niki, majd Sharonos Kriszta testére mutatva azt felelte:
-Ez a csikló. Az idősebb lányoknál nagyon érzékeny, remélem nálatok is ez a helyzet. Most nyújtsd ki a nyelved és csinálj így!
Enzós Niki mutatta a mozgást a húgának. Sziszka nézte, majd vállat vont. A nővéréhez hasonlóan kezdte mozgatni a nyelvét, majd újra Enzós Niki-ra nézett. Az elmosolyodott és azt mondta:
-Most pedig csináld ezt Sharonos Kriszta-n!
Sziszka kétkedő pillantást vetett rá és megmerevedett. Enzós Niki-t szórakoztatta a látványa. A húga lenézett Sharonos Kriszta puncijára és az ajkát harapdálta. Enzós Niki nem volt benne biztos, hogy meg fogja-e tenni. Azután Sziszka összeszedte a bátorságát és lehajolt. Sharonos Kriszta kuncogott és a szája elé kapta a kezét, ahogy Sziszka nyelve fel-le mozgott. Sziszka visszahúzódott és kérdően nézett Enzós Niki-ra.
-Ha így csinálod, akkor csak csiklandozod. Próbáld kicsit erősebben nyomni a nyelved! – tanácsolta a lány.
Sziszka újra próbálkozott és Sharonos Kriszta kuncogása előbb meglepett levegőért kapásba, majd sóhajtozásba váltott. Sziszka abbahagyta amit csinált és felnézett barátnőjére. Sharonos Kriszta izgatottan mosolygott rá, majd bólintott. Amikor Sziszka szája újra a puncijára tapadt felsóhajtott és csípője önálló életre kelt. Sziszka szeme tágra nyílt, amikor eszébe jutottak Enzós Niki szavai. Oldalra nézett a nővérére, aki bólintott. Sharonos Kriszta sóhajai nyögésekbe fordultak, arca pedig eltorzult a kéjtől. A szeme csukva volt, ágyékát pedig ütemesen Sziszka szájának nyomta újra és újra. Enzós Niki nem tudta levenni a szemét a fiatal lány eksztázisban úszó arcáról. Sokszor látta már ezt az arckifejezést Amy-n, de egy ilyen fiatal arcon látni élete legvadítóbb élménye volt. Sharonos Kriszta nyögései egyre hangosabbak lettek és teste vonaglani kezdett Sziszka szájának munkálkodásától. Sziszka szorosan fogta barátnője combjait és igyekezett nyelvét Sharonos Kriszta csiklóján tartani. Enzós Niki továbbra is izgatottan figyelte őket. A két lány szenvedélye egyszerre volt bájos és zavaró, édes és furcsa. Mindenesetre nem tudott másfelé nézni. Korábban arra gondolt, hogy csak annyit mond nekik, ami feltétlenül szükséges és kidobja őket a szobájából, de most csendben maradt. Most már látni akarta az egészet a végéig, akármilyen perverz dolog is volt nézni a húgát, ahogy az a barátnőjét nyalja. Sharonos Kriszta kiáltásai még hangosabbak lettek és Enzós Niki aggódva nézett az ajtóra. Remélte, hogy nem hallatszanak ki. Nem szerette volna, hogy a szülők benézzenek a zajra. Semmi jó magyarázat nem lett volna arra, hogy Enzós Niki miért bámulja a deréktól lefelé meztelen Sharonos Kriszta combjai közt hasaló húgát. Egyáltalán nem vágyott erre a beszélgetésre. Felállt és bekapcsolta a rádiót. Amikor megfordult, Sharonos Kriszta pillantásával találkozott. Tudatosult benne, hogy a lány teljesen megfeledkezett a jelenlétéről. Sharonos Kriszta arca kipirult és Enzós Niki nem tudta, hogy az izgalomtól vagy a szégyentől. Az ujját az ajkára téve jelezte neki, hogy legyen halkabb. Két perccel később Sharonos Kriszta szemei tágra nyíltak a meglepetéstől. Megmarkolta a lepedőt és hátrafeszítette magát. Enzós Niki visszatartotta a lélegzetét tudva, hogy mi fog történni. Sharonos Kriszta combjai Sziszka arcára szorultak és egész teste remegett amikor elélvezett. Végül elengedte Sziszka-t és rávigyorgott. Sziszka haja kócos volt, az arcán nedvesség csillogott, de majdnem olyan izgatottnak tűnt, mint Sharonos Kriszta. Sharonos Kriszta felkönyökölt és azt mondta:
-Ez sokkal jobb volt, mint korábban.
Sziszka megtörölte a száját a kézfejével és azt mondta:
-Most én jövök.
-Ohó… Most már a te szobádban is tudjátok csinálni! – szólt közbe Enzós Niki.
-És mi lesz, ha Sharonos Kriszta segítségre szorul?
-Biztos vagyok benne, hogy meg tudjátok oldani. Nekem ez a látvány egy életre elég volt.
-Rendben. Gyere Sharonos Kriszta! – mondta drámai sóhajjal Sziszka.
A lányok az ajtó felé indultak. Enzós Niki Sharonos Kriszta csupasz popsija láttán felnevetett és azt kérdezte:
-Nem felejtettél el valamit Sharonos Kriszta?
Sharonos Kriszta megfordult és jól nevelten azt mondta:
-Köszönöm!
-Szívesen, bár én a nadrágodra gondoltam.

Sharonos Kriszta gyorsan felkapta a bugyiját, majd a nadrágját. Azután meglepte Enzós Niki-t egy gyors öleléssel. Enzós Niki viszonozta az ölelést, majd útnak indította őket. Egyedül maradva próbálta feldolgozni, hogy mi is történt. Magától kicsit meglepődve arra jutott, hogy összességében rendben levőnek találja a dolgot. A húga a segítségét kérte, ő pedig segített neki. Korábban ugyan úgy gondolta, hogy egyetemista lesz, mire Sziszka először tesz fel neki kérdéseket a szexről, de nem így alakult. Elmosolyodott amikor megjelent előtte a két lány, ahogy a küszöbén állnak és az orálszexről érdeklődnek. “Nyilván el fogok kárhozni, de Sziszka legalább tudja mit kell tenni”- mondta magának, majd megrázta a fejét és visszatért a házi feladatához.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!