Egy tíz éves viszony egy vad Nővel aki a férje mellett is imádja a faszt és egyre jobban bevadul

Játszadozásaink egyre kifinomultabbak lettek, bár nagyon vigyáztunk a látszatra. Így érkezett el a nyár vége, ősz eleje és közeledett a következő év tervezési időszaka. A vállalat vezetése a következő év előkészítésére, a stratégia kialakítására megbeszélést szervezett egy vidéki kastélyszállóba. Nagy örömmel fogadtuk a hírt, hiszen két éjszakát töltöttünk ott. Már előre készültünk gyors üzenetek, e-mailek követték egymást, hogy kellően felizgassuk a másikat. Az érkezést követően már egy megbeszéléssel kezdődött a program. Edina szemben ült velem, nehezen összpontosítottam. A programnak szerencsére időben vége lett és a közös vacsoráig még bőven maradt idő. Többen a Bár felé indultak, de mi kimentve magunkat a szobák felé vettük az irányt. Ahogy becsukódott mögöttünk az ajtó, egymásnak estünk. A ruhák szanaszét repültek és hosszan csókolóztunk. Edinán csak a combfixe maradt.

Miközben a mellét a számmal kényeztettem ő a farkamat verte. Hirtelen ellépett tőlem és hanyatt feküdt az ágyon a feje kicsit lelógott az oldalán. – Gyere, baszd meg a szám! Nem kellett kétszer mondania már nyomtam is befelé a merev dákot a szájába, miközben előre nyúlva a csiklóját kerestem. Hirtelen felemelve a kezeit belemarkolt a seggembe és magába húzott. A makkom áthatolt a két mandulája között azt hittem megörülök. Folyamatosan diktálta a tempót. Ő baszta a saját torkát. Két ujjam folyamatos ki-be járt a lucskos pinában, míg a másik kezemmel a gyönyörű, kemény bimbójú melleket gyúrtam. Már majdnem elélveztem, mikor kivette a faszt a szájából és magára húzott 69 formában. Tudtam mi a dolgom, a nyelvemmel először a pinájából szürcsöltem ki a drága levet, majd a nyelvemmel a finom popó rózsát vettem célba. Ő a heréimet nyalogatta, de abban a pillanatban, mikor a nyelvem utat keresett, hogy behatoljon a popójába, Ő is belenyalt a fenekembe. így nyaltuk egymást egy darabig, majd hirtelen lefordított magáról és beleült a farkamba. Lassan vezette magába a merev rudat, miközben folyamatosan a szemembe fúrta kék szemét. A formás, kemény vádlijával szorított és közben lassan mozogni kezdett. Nem tudtam betelni a látvánnyal. A fehér teste hullámzott rajtam, a bimbói felmeredtek. – Gyere, dugj meg, Mélyebbre, mélyebbre! Búj belém Te …….! Hirtelen ötlettől vezérelve, míg az egyik kezemmel a szép vádlit simogattam, a másokkal megfogtam a kemény alabástrom feneket. Simogattam, majd az egyik ujjamat az ánuszához tettem. Éreztem, hogy egy pillanatra megmerevedik, hiszen itt még nem jártunk soha. De csak egy pillanat volt, aztán úgy éreztem, mintha egy kicsit hátrébb tolná a fenekét, miközben fokozta az iramot. Én ezt felhívásnak vettem és óvatosan behatoltam az ujjammal a fenekébe. Megvonaglott és hörgésszerű sikoltással elélvezett.

Ebben a pillanatban sültem el én is. Rám hanyatlott és csak pihegtünk percekig. Kis idő múlva megszólalt: – Kérlek, csukd be a szemed. – Rendben – mondtam Éreztem, hogy helyezkedik az ágyon, de nem nyitottam ki a szemem. Egyszerre megéreztem a leheletét az ágyékomnál. Finoman nyalni kezdte a zacskómat, lefelé haladva a gát felé, majd belenyalt a fenekembe és verni kezdte a faszomat. Kinyitottam a szemem és a gecimtől lucskos pinájával néztem farkasszemet. A lassan szivárgó gecis pinalé rácseppent az arcomra. Megnyaltam. Finom volt, gondolkodás nélkül nyalni kezdtem. Edina tovább verte a farkam és nyalta a gátat és a fenekem. Fantasztikus érzés volt, nem is bírtam soká az újszerű élményt. A nyakára és az állára lőttem az újabb adagot. Miután elélveztem Ő a számra ült s így nyalatta magát az élvezetig. Majd megfordult és hosszasan csókolóztunk. – Finomak vagyunk – mondta nevetve. A közös vacsorára a közeli Pisztráng Farmon került sor, ahová gyalog ment a társaság. A vacsora jó hangulatban telt, de mi már nagyon vártuk a végét. Edina a fülemhez hajolt és súgva megkérdezte: – Mit szeretnél ma este? – Téged! – válaszoltam – Egy meglepetéssel készültem ma neked. Remélem tetszeni fog. – Bár már indulnánk – mondtam, miközben majdnem megcsókoltam – Nana, nem vagyunk egyedül! Bár szívesen megfognám már a farkad. Tűrj még egy kicsit. Nehezen haladt az idő. A vacsora nem akart véget érni. Aztán a Főnök mégis felállt és jelezte, hogy indulhatunk vissza a Szállodába. Mi már az első csoporttal kint is voltunk a Farm előtt és szaporáztuk a lépéseket a szürkületben. A többiek gyorsan lemaradtak, bár ez nem volt a szándékunk, hirtelen még is egyedül maradtuk. A tábla egy erdei ösvényt jelzett az út szélén, melyen le lehetett rövidíteni az utat a Kastélyig. Gondolkodás nélkül rátértünk, bár az sötétség gyorsan ereszkedett. Ahogy a fák közé értünk Edina rögtön hozzám símúlt és átölelt. Én is boldogan fogtam át a vállát. A karoló kezemet a mellére húzta és kérte, hogy simogassam séta közben. Nem hagytam magam kéretni, jól esett megfogni a kemény melleket és érezni, hogy keményedik a hegyes bimbó. Érezhetően élvezte a dolgot, amit kis sóhajokkal adott a tudtomra, miközben néha végig simított a fenekemen. Néha egy-egy csókra bújtunk össze, amikor is a forró pináját a farkamhoz dörzsölve izgatott. A kezemet viszont nem vehettem le a melléről folyamatosan ingerelnem kellett. Így értünk vissza a Kastélyba. Mivel már elég későre járt nem volt további kötelező program. Volt, aki a Bárba indult, volt, aki a szobáját vette célba. Mi, ugyan nem egyszerre, kerülve e feltűnést, de az utóbbi csapathoz csatlakoztunk. A szobáink azonos folyosón voltak, de nem voltunk egyedül. Megbeszéltük, hogy egy kicsit várunk, aztán Edina szobájában találkozunk. Mikor indult, mintha búcsúzna odahajolt hozzám és a fülembe súgta: – Aztán nehogy lekonyuljon a kemény farkad. Siess, hogy mielőbb a pinámba érezhesselek. Szeretném, ha ma szétkefélnéd a forró picsámat!

Könnyedén mosolyogva hangosan „Jó éjt!” kívánt és elindult a szobák felé. Mondanom sem kell, hogy az elhangzottaktól és a ringó csípő látványától, majd szétdurrant a faszom. Negyed órával később már a szobámban voltam és zuhanyoztam. Minden másodperc egy örökkévalóság volt. Hamar végeztem és a fürdőköpenyt magamra kapva füleltem, mikor üres a folyosó. Nem kellett sokáig várnom. Az alkalmas pillanatban már ott is álltam Edina szobája előtt. Azonnal nyílt az ajtó, már ott várt és én besurrantam. A szobában sötét volt, csak halványan derengett be a kinti lámpák fénye. Csak Edina sziluettjét láttam, mely így is határozottan mutatta a gyönyörű testet, de még tartogatott meglepetést. Hirtelen felkapcsolódott a szoba sarkában álló lámpa és ott ált előttem ez a fantasztikus Szexangyal. Kék színű csipke fehérnemű volt rajta, mely tökéletesen kiemelte a szép fehér, hibátlan bőrét. Kék szeme pedig, szintén összhangban a fehérneművel, huncutul csillogott. Az első kellemes meglepetés után végig futtattam a szemem Edinán. A lábak gyönyörű formáját jól kiemelte a szintén csipkében végző combfix. A vádlijáért eddig is megörültem, sokszor kértem, az irodában, hogy ráverhessem a faszom, de ettől a látványtól teljesen beindultam. Az ölét francia bugyi fedte, mely csipkéjén átgöndörödött a pinája felett meghagyott kis pamacs szőre. A melleit a sethez illő kék csipkemelltartó támasztotta meg alulról, fedetlenül hagyva az előre meredő bimbókat. Észvesztő volt a látvány. – Na, mi az Nagyfiú, elakadt a szavad? Miért nem veszed el azt, ami a tiéd? Remélem, a látvány nem akadályoz abban, hogy valóra váltsd, amit kértem tőled!? Szóhoz sem jutottam. Edina hozzám lépett, megcsókolt és a köntösömet szétnyitva simogatni kezdte a már merev farkamat. A nyelve végig futott a nyakamon, majd miközben lesimította a köntöst a vállamról, csókolta és szívta a mellbimbómat. Hirtelen abbahagyta és hanyatt végig feküdt az ágyon, a kezeit a feje felett összekulcsolva, kérdő tekintettel nézett Rám. Álom szép volt! Alabástrom bőre kiemelte a kék csipke fehérneműt. Formás lábaira rásimult a combfixe. Térdre rogytam az ágy elött és megérintettem a lábát. Simogattam majd csókolni kezdtem a formás lábfejet, melyet a kezemben tartottam. Finoman a számba vettem a lábujjakat harapdáltam és a formás vádlit simogattam. Finom nyögés szakadt ki belőle, melyet bátorításnak vettem és a nyelvem már a harisnyás vádlián haladt felfelé. – Gyere, falj fel. Baszd szét a pinám! Élvezz belém! Tépj szét! – suttogta Edina, miközben a kezei a mellét masszírozták. A kezeim, a szám előtt jártak és elérték a combfix csipkés felső vonalát. Megéreztem a bőre forróságát és csókolni akartam a selymes bőrt. Ahogy feljebb kúsztam, hogy ezt megtegyem megéreztem Edina kutató, harisnyás lábfejét, mellyel a herémet és a faszomat kereste. Ahogy megfelelő
helyzetbe
kerültem már simogatni is kezdte lábával a merev rudat. Lehúztam a francia bugyit, feltárult az öle. Az izgalomtól alig tudtam a bársonyos bőrre koncentrálni, mely a belső combján hívogatott a csillogó szétnyílt barack felé. Az illata, mely a kifolyó kéjnedv még jobban fokozott elvette a maradék józanságom is. Végig húztam a nyelvem a combja belső oldalán és belenyaltam a kehelybe. Hosszú elnyújtott nyögés volta a válasz és éreztem ahogy a farkamat megfogja a két harisnyás lábfej és elkezdi verni. A nyelvem a csiklójára tapadt, ami kis fütyiként meredt előre. Erősen dörzsöltem, nyaltam, majd a nyelvemmel behatoltam a vaginába. Edina megemelte a csípőjét, hogy minél mélyebbre hatolhassak a lucskos pinába. Szabályosan basztam a nyelvemmel, miközben az egyik kezével a melleit , masszírozta, a másikkal pedig a fejemet szorította az öléhez. A lába már nem masszírozta a farkam, ahogy vonaglott a nyelvem alatt, erre nem volt lehetősége. Egy hirtelen ötlettől vezérelve a nyelvemet végig futtattam a gátján. Éreztem, ahogy vastagon csorog le a kéjnedv a pinájából és már eláztatta a fenekét is. Belenyaltam a rózsaszín virágba, miközben a farkamat a lábához dörzsölve izgattam magam. Edina hörögve vonaglott alattam, majd nagy sóhajjal elévezett, miközben a nedvei beterítették az arcom. Aléltan pihegett feltérdeltem mellé az ágyra és néztem a kipirult arcát, melyen a kielégülés öröme látszott. A heréim felé nyúlt és finoman masszírozni kezdte, miközben a nyelvével az ajkait nyalogatta. – Kéred? – kérdeztem. Ő csak bólintott. A feje mellé térdeltem és a szájába adtam a farkam. Végig nyalta, a nyelvét forgatta a makkomon, majd felemelte a fejét és a torkáig engedte a faszom. Megfogva a fenekem magára húzott, hogy lovaglóülésben a mellei fölé kerültem. Ki sem engedett a szájából, miközben egy párnát tett a feje alá, hogy könnyebben szophasson. Éreztem a megfeszülő hasizmát, miközben bólogatott, hogy minél mélyebben a szájába vehessen. A keze a fenekemre tapadt, így diktálva a tempót, saját magát baszta szájba a farkammal. A makkom nem egyszer érezte a mandulák szorítását. Élveztem a látványt, ahogy a farkam el-el tűnt a szájában. Az egyik kezemmel hátra nyúlva izgattam a csiklóját, majd két ujjamat feldugtam a pinájába. Ettől a szopás még erősebb lett és éreztem, ahogy az ujja az ánuszomnak feszült. Ha most bedugja az ujját elévezek- gondoltam. Edina, mintha kitalálta volna gondolatomat, kivette a farkam a szájából és azt mondta: – Verd az arcomra a kezeddel! Megfogtam a farkam és engedelmeskedtem a parancsnak. A harmadik rántás után éreztem a fenekemnek feszülő ujjat, mely hirtelen behatolt és én eléveztem. Az első sperma csík szétterült az arcán, de a második lövés már a szájában landolt és Ő gyors intenzív szopásba kezdett, hogy az utolsó cseppeket is lenyelhesse. Aléltan feküdtünk egymás mellett és csókoltuk egymás izzadt testét. Szorosan összebújva vártuk, hogy a testünk egy kicsit megpihenjen az átélt izgalmak után. Majd egy óra telt el, miközben simogattuk becézgettük egymást. A kezeink bejárták a másik testének minden zugát kifejezve a szerelmet, melyet egymás iránt éreztünk. A simogatások azonban egy idő után újra felélesztették a vágyat. mindketten vágyakozva vártuk a folytatást. Edinát a hasára fordítottam. Hófehér gömbölyű feneke szépen mutatott, selymes háta hívogatott, de a vádlija megőrjített. Simogattam a bársonyos bőrt és a fenekéhez dörzsöltem a merev hímvesszőmet, így is masszírozva a testét. Kis sóhajok hallatszottak, melyek jelezték jó úton járok. A zihálás fokozódott. Hirtelen éreztem, meg akar fordulni, de nem engedtem. – Maradj kérlek, így akarlak! Engedd el magad, hogy kívánságod szerint szét baszhassam a pinádat. Egy sóhajjal elnyúlt és elengedte magát, várta a folytatást. Leszálltam róla és letérdeltem az ágy mellé oldalt. Először a karját simogatva haladtam az ajkammal a nyaka felé. Csókolva harapdáltam a fülét, melyre mindig nagyon beindult. Nem akartam túl izgatni. Végig nyaltam a gerincét, de a testemmel nem értem hozzá. Vonaglott az élvezettől. A combját nyaltam, lassan elérve a szexi vádliig. Ettől megvadultam, éreztem, hogy mereven lüktet a faszom a gondolatra, hogy ezt a gyönyörű vádlit csókolhatom. A kezem közben visszatévedt a fenekére, melyre újabb feltörő sóhaj volt a válasz. Az ágy végéhez helyezkedtem és tovább simogattam a szép lábakat, miközben a lábujjait finoman szopogattam. Lassan felemelkedtem és a lába két oldalán feltérdeltem az ágyra. A merev farkam a vádliját súrolta, legszívesebben ráélveztem volna a hátára, de ezek most az ő percei voltak. Lehajoltam és a derekától elindulva a gerince mentén végig húztam a nyelvem a feneke vágásáig. belenyaltam a vágásba. Megvonaglott a kéjtől. Éreztem ez az, amire mind a ketten vágyunk. A két lába közé térdelve gyengéden széttoltam a lábait és hátrébb csúsztam a nyelvemet végig a vágatban hagyva. Elértem a rózsaszínben játszó ánuszt. Régóta vágytam e pillanatra. Most akartam!! Belenyaltam. Edina felnyögött. – Nyald kérlek, őrülten kívánom! – Nem akartam én sem mást. A korábbi szeretkezés során idefolyt pinalé síkossá és izéssé tette a popsiját. Élvezettel nyaltam a fenekét. A jobb kezemmel alányúltam és a csiklóját izgattam, míg a bal kezemmel széthúztam a két fenékhalmot, hogy jól oda férjek a rózsához. Bő nyállal nyaltam a fenekét. Edina vonaglott és a párnába szorította az arcát, hogy a nyögéseit tompítsa. A fenekét megemelte, hogy jobban hozzáférjek. A nyelvem már a seggében járt ki be. Néha éreztem az ujjaimat, melyek a pinájában jártak ki-be. Edina vonaglott és hörgött a párnába. A faszom keményen állt. Hirtelen megfordítottam és a csípőjét megemelve beletoltam a farkam a forró pinába. Két kezemmel a kér formás félgömböt fogtam alulról. Néha összeszorítottam őket, hogy még szorosabb legyen a hüvely szorítása. Vadul basztunk hosszú percekig. Minden előre jelzés nélkül, az egyik ujjamat feldugtam az előzetesen megdolgozott popóba. Edina ráfonódott a hüvelyével a farkamra és az orgazmus okozta rángásokkal fejte a faszom. A méhszája többször, mintegy bekapta a makkom, mely abban a pillanatban tele lőtte az imádott NŐ ölét forró spermámmal. Egymásra hanyatlottunk. Nem akartunk szétválni. Egymáshoz bújva, vesszőm az ölébe aludtunk el, teljesen kielégülve


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!