Egy 21 éves srác, aki a MILF-ekre vadászik

Editnek hívták. 42 éves özvegy, igazi nagybetűs NŐ volt. Félhosszú vörös haja volt, kis cickói, de engem elvarázsolt.
Edittel az első munkahelyemen találkoztam először. Ő volt a főnök titkárnője. A melóhelyen én voltam a legfiatalabb srác. Edit mindig azt mondta, hogy emlékeztetem a fiára, aki ugyan még csak 16 és fél éves volt, de fiatalos arcomnak köszönhetően én se sűrűn látszottam 21-nek. Részben ennek tudtam be, hogy kiemelt figyelemben részesít engem. Már-már anyáskodásnak éreztem, de persze motoszkált a gondolat az agyamban, hogy „mi van, ha bejövök neki?!” Ezt persze nem találtam életszerűnek. Ugyan már! Egy 42 éves anyuka egy 21 éves muffvadásszal?! De egyik délután minden megváltozott.
Edit köszönt rám a főnökhöz menet.
-Szia Peti!- Hallottam kedves hangját.
-Szia!-Köszöntem vissza mosolyogva.
-Sietsz?-Kérdezte Edit a szokásos kacér nézésével.
-A főnök vár, de ha elszabadulok a tiéd vagyok- mondtam sietősen.
A főnök vagy húsz percig benn tartott, de Editet ez nem zavarta. Megvárt.
-Tessék. Mit szerettél volna?
-Hát most lehet, hogy a pokolba kívánsz majd-mondta a fogait szívva-, de jó lenne, ha eljönnél hozzám- Bökte ki gyorsan. Én elméláztam, hogy mit is akarhat, de még mielőtt megkérdeztem volna válaszolt.
-Elromlott valami a számítógépben és rá kellene nézni. Pisti nincs otthon, mert kiránduláson vannak az osztállyal, én meg hülye vagyok hozzá.
Több pajzán gondolat is átfutott at agyamon, de totál semleges arccal válaszoltam, hogy
-Oké, persze! Miért is ne!
-Rendben, akkor elviszlek a kocsimmal.
Az autóban mindenféléről beszélgettünk. Hobbiról, filozófiáról, filmekről és persze szóbajött a szex is, meg a pasik/csajok. Amikor felértünk a lakásába, bevallom izgatott lettem. Az összes gagyi, sablonos MILF pornó lepergett előttem, amit eddig láttam.
Beinvitált a nappaliba, ahol a gép volt.
-Tessék. Itt ez az ördögi masina.-mutatott a gépre.
-Hát nézzük mit tudok kihozni belőle!-mondtam felsóhajtva.
-Láss hozzá nyugodtan, addig én átöltözöm valami kényelmesebb ruciba.- mosolygott rám.
Hozzáláttam a program telepítéséhez. Amíg futott betöltés én kicsit körülnéztem a szobában. Az egyik felsőszekrény félig nyitva volt és amikor megpróbáltam becsukni a fejemre pottyant egy kemény gumifasz. Gyorsan körbenéztem, de Edit még nem volt sehol, ígyhát gyorsan visszatuszkoltam a helyére és visszaültem a géphez. Kis idő múlva Edit lopózott mögém és elémrakott az asztalra két pezsgőspoharat.
-Bocsi, de csak pezsgővel tudlak megkínálni- mondta kedves, magas hangon, mintha izgatott lenne. Megfordultam és elállt a lélegzetem. Edit ott állt egy pántos, mérsékelten dekoltált pólóban, meg egy melegítőben. Az látszott, hogy nincs melltartója. Kicsi mellei ugyan nem vadítottak be különösebben, de a hatalmas bimbói szemeztek velem. Azonkívül bugyi se volt rajta, mert a melegítőben egy szép nagy tevepata rajzolódott ki, nembeszélve arról, hogy kissé nedves volt már amúgyis.
-Tökéletes lesz-mondtam elbambulva. Ezt viszont ő is látta rajtam és sírásban tört ki. Erre nem számítottam.
-Bocsi!-zokogott-Bocsáss meg Peti!- sírta nekem.
-De hát miért Edit?
-Ezért az egész színjátékért! Nem gondoltam át. Azért megpróbáltam ráderőltetni magam… Hogy meg akartam dugatni magam veled, hogy ilyen helyzetbe hoztalak.- zokogott keservesen.
-Mióta Pisti egyre kezelhetetlenebb-folytatta- nekem egyre nehezebb egyedül. Nem bírom! Érted Peti?! Nem megy.
Gyengéden átöleltem és megcsókoltam. Ettől elállt a sírás.
-Ne sírj kicsim! Most nem vagy egyedül.- mondtam megnyugtatóan miközben ő szipogott nekem.
-Most csak lazíts. Most én foglalkozom veled.
Lehúztam a pólóját és kezelésbe vettem a melleit. Gyúrni nem igen tudtam, de szívtam a bimbóit. A nyelvemmel játszottam rajtuk. Ajkaim közé szorítottam és húztam ahogy csak tudtam.
-Szívd bébi, harapdáld-hangzott kéjesen. Felnéztem és mosolyt láttam az arcán. Az apró ráncai még izgatóbbá tették. Muszály volt megcsókolnom. Miközben csókolóztunk Ő előszedte a farkamat. Méretes, középvastag péniszem jól mutatott a kezében. Ránézett és egy pajzán mosolyt villantott.
-Rég vplt dolgom ilyen szép fasszal. Hány centi?- kérdezte.
-17 és fél- feleltem kurtán.
-És mennyit gecizel?
– Az tőled függ-mosolyogtam rá.
Ekkor lejjebb csúszott a kanapén én meg térdeltem előtte. Félfekvő helyzetben szopni kezdett. Játszadozott a makkommal, nyomogatta a zacsim, nyalta a farkam szélét. Mikor már árasztottam az előnedvem, akkor kapta be az elejét. A szájával húzta a bőrt a makkomra és le róla. Aztán többet kapott be keresztben. A faszom vége bökte a pofazacskóját. A szájából csorgott a nyálas, ondós keverék, csak úgy, mint a farkamon is végig, le egészen a herezacskómra. Időnként a zacsimat is nyalta, beszívta a tojásaim. Beindultam és beletúrtam a vörös hajába. Kissé tépázott lett.
-Ohh, te nimfomán ribanc…- sóhajtottam. Ekkor abbahagyta a szopást és mélyen a szemembe nézett.
-A kurvád vagyok te BIKA!!!- mondta a szemembe vad tekintettel miközben a faszom az arcához paskolta. A szája tiszta geci és nyál volt, de én megcsókoltam. A gecis nyál nyúlt az ajkaink között.
– Most keményen meg foglak baszni!- súgtam a fülébe, de egyúttal már hasra is fektettem és a combjait széthúztam. A picsája már ontotta az édes szexnedvet. Az volt a tervem, hogy keményen tövig vágom bele a falloszom, de nem hagyhattam ki, hogy belenyaljak. Az arcom teljesen odatuszkoltam, hogy nedves legyen. A nyelvemmel dugtam a nunáját és a csiklóját ingereltem közben. A képem tiszta lucsok volt és szinte folyt a számba a pinanedv. Lenyeltem. Olyan mohón és fürgén járt a nyelvem a szeméremajkain, hogy elélvezett. Egyenesen a pofámba kaptam az ejakulációját. Az egész fejem a pinájától szaglott, de nem érdekelt. Kitöröltem a szememből és nevetve kérdeztem tőle:
-Cica! Te ilyet is tudsz?
-Hát ha van valaki, aki előhozza belőlem…- nézett hátra rám a válla fölött szendén mosolyogva.
-Na várj csak te lotyó!-mondtam pajkosan- Mindjárt én is telespriccelem a lyukad!
És azzal a lendülettel már be is vágtam a dákóm a lucskos nuniba.
-Ahh!-szisszent fel a galambom- Te vadállat!
-Fájt?- kérdeztem komolysággal, mivel megjedtem, hogy fájdalmat okoztam Neki.
-Neeem…- sóhajtotta- khhurrrvaaah jóhh vohlt…
Ettől magabiztosabban tologattam Őt hátulról. Enyhe lökésekkel kezdtem. A szeméremajkai szépen felvették a farkam vastagságának méretét. Külön öröm volt nézni ahogy kihúzom, majd betolom a vesszőm. Nemi szerveink összhangban mozogtak. Nedve teljesen benedvesítette a szerszámom. Szinte beúszott a hüvelyébe. Zacskóig toltam be Neki. Ekkor már előrehajoltam és rámarkoltam melleire.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!