Egyszer elmentem falun a körzeti orvoshoz

Jó pár éve történt, amit most szeretnék elmesélni nektek. Falun éltünk, nagy szeretetben és békességben. Az orvos, úgynevezett körzeti orvosként tevékenykedett, ami azt jelenti, hogy kb. 5-6 falu lakossága tartozott hozzá. Gyermekkoromban egy idős bácsi volt a körzeti orvos, akit Kálmán bácsinak hívtak. Mivel Ő megbetegedett, így egy fiatal kezdő vette át a staféta botot.
Az új dokinkat Zolinak hívják és kb. 30 éves. Szép, kékszemű, mindig mosolygós fiatalember, aki nem sportos, hanem inkább picit hízásra hajlamos férfi, nagyon szőrös típus. A karján és lábán göndör fekete szőr látható.
20 éves lehettem, amikor a sok téli utazás során aranyerem lett. Mint kiderült Zoli dr. urológus és belgyógyász szakvizsgával rendelkezett. Anyám, mint aggódó szülő, kért, hogy keressem fel a másik faluban rendelő Zoli Dr-t. Számomra nagyon kellemetlen volt a helyzet, hiszen a fenekét nem szívesen mutogatja az ember, és különösen nem egy fiatalembernek.
Engedelmeskedve anyám kérésének, elmentem Zoli Dr-hoz, hogy, meg tudjon vizsgálni, és tudjon gyógyszert írni a számomra. A reggeli busszal érkeztem. Már sok beteg várta. A váróban beszélgetve kiderült, hogy a fiatal doki, nőtlen fiatalember, de nagyon aranyos, kedves minden beteggel, és nagyon sok embert meggyógyított már.
Úgy gondoltam, hogy nekem ezek után nincs sok félni valóm tőle. Csak attól tartottam, hogy az asszisztens lány, akit jól ismertem, el fogja mondani, illetve mit fog szólni, hogy a fenekemet mutogatom a dokinak. Mindezért, amikor lehetőségem nyílt a dokival való beszélésemre, kértem, hogy privát szeretném, ha megnézne. Amibe Ő természetesen azonnal beleegyezett. Kért, hogy várjak türelemmel.
Az orvos lakása a rendelővel egybeépített szárnyon volt. Egy szépen berendezett valódi legénylakás.
Lassan elfogytak a betegek, amikor megjelent a doki, és mondta, hogy menjek vele, és meséljem el, hogy mi a bajom, miben tud segíteni rajtam. Nagyon udvarias volt. Ahogy terelgetett, mindig megfogta a vállam, vagy a derekam, de volt, amikor a fenekem. Számomra nagyon izgató volt. Közben, ha tehette, mindig mélyen a szemembe nézett. Olyan baráti volt az egész szitu, hogy minden eddigi félelmem elszállt, és mint valami nagyon régi jó barátnak öntöttem ki a bánatom. Elmondtam, hogy milyen kellemetlen, sőt fájdalmas, ha leülök, és, hogy a végbelemnél vannak a problémák.
Megérkezvén a szobájába, kérte, hogy vetkőzzek le, ill., hogy vegyem le a sortot, és a pólót, amit viseltem, mert meg akar vizsgálni. Ha nem haragszom, mondta, akkor Ő is levetkőzne, mert nagyon melege van, hiszen itt falun nincs légkondi és bizony, szorítja is a hosszú nadrág.
Mire végig mondta, már csak egy szál gatya volt rajta. A szekrényben keresni kezdte a nyári nadrágját, mire én mondtam, hogy nem fontos, hiszen én is csupaszon leszek.
Foglalj helyet, azonnal jövök, csak egy gyors zuhannyal felfrissülök – mondta.
Ok. Válaszoltam.
Abban a pillanatban le is tolta a gatyáját és csupaszon indult a fürdőszobába. Meg állt az ütő bennem, amikor megláttam, a súlyosan lelógó farkát. És a még a jobban lógó golyóit. A dokinak a bőre annyira szőrös volt, hogy csak kapkodtam a szemem. Sűrű fekete, göndör szőr borította a testét mindenütt. Annyira izgató volt, hogy a farkam abban a pillanatban beton kemény lett. Hú, mi lesz velem, gondoltam, ha észre veszi, hogy merevedésem van. Amíg meditáltam, megjelent a doki, talpig faszban. A hatalmas farka állt becsülettel. Gondolom, hogy a meleg víz hatására. Felhúzott magára egy boxer szerű gatyát, ami igazán nagy volt rá. Morgott is magában, hogy ezt találta meg, de e közben felém fordult.
No, mondjad, hogy mi a panaszod. Közben azért megvizsgállak. Elővette a sztetoszkópot, és szorosan mellém állt, úgy hallgatta meg a testem pontjait. Háttal volt nekem a teste, az enyémhez hozzáért, úgy éreztem, hogy a farka a fenekemhez nyomult. Közben én elmondtam, hogy (persze nagyon szégyenkezve) fáj, ill. ég a végbelem, és, hogy az ülés is nagyon nehezen megy.
OK. Mondta, azonnal megnézem. Kérte, hogy hajoljak le mélyen, hagy nézze meg a fenekem. A táskájából kivett gumikesztyűt a kezére húzta, és valami tubusos krémet vett elő, egy hosszabbítót tett a csavar helyére, amit bele dugott a nyílásomba és nyomott egy jókora adagot belém. Majd, bekente a középső úját is és az úját is belém nyomta. A bal kezét a vállamra tette, és nyugtatott, hogy mindjárt kész. Az úját mozgatta bennem, szinte úgy éreztem, hogy a kezével megbasz engem, mindez egy jó tíz percig tarthatott. A farkam, mint a beton úgy állt. Ahogy hajoltam, jól látható módon vettem észre, hogy a farka még jobban keményedik a dokinak is.
Kész is vagyunk – mondta. Jó volna, ha még ma délután visszajönnél, mert meg kell ismételni a kezelést és a krémezést. Jaj de nagyon szerettem volna megfogni, megsimogatni. Csalódottan, öltöztem fel és hagytam ott.
Délután visszamentem hozzá. Az udvaron napozott. Egy szál, alig valamit takaró pici fürdőgatya volt rajta. Szinte csak a golyóit takarta, a gyönyörű, húsos farka kiállt belőle.
Gyere, már vártalak, mosolygott. Felkelt és szerintem látta rajtam a meg lepetést, hogy az álló farkát bámulom.
Ezekkel a gatyákkal sok a bajom. Az egyik nagy a másik kicsi. Mosolygott.
Én meztelenül szoktam napozni – válaszoltam. Ki szoktam menni a patak partra.
Én is szívesen kimennék, de most ügyeletben vagyok, így nem tehetem.
No, menjünk be.
Megfogta a vállamat, és végig simított (úgy véletlenül).
Szó nélkül vettem le a sortom, a gatyám. Már is csupasz voltam.
Feküdj a vizsgáló asztalra. – Megtettem.
Doki a táskájában kotorászott, én pedig figyeltem. Nagyon tetszett nekem, nem tudtam betelni a szőrös testének látványával, amiért olyan merevedésem lett, hogy a farkam szikla keménnyé vált. Azonnal, hasra fordultam. Nehogy észrevegye. Megismétlődtek a délelőtti események. Krém a fenekembe, majd gumikesztyűs ujjával masszírozta a lyukamat. Érezhette, hogy nagyon élvezem.
Feküdj a hátadra, akkor lehet, hogy kényelmesebb lesz.
Jó így nekem – mondtam szégyenkezve.
De én szeretném, ha megfordulnál, mert úgy jobban hozzád férek.
Látom, nem okozok neked fájdalmat – mondta mosolyogva, amikor megpillantotta a kemény faszomat.
Igen ez nagyon jó, már nem fáj a fenekem, sőt élvezem. – csúszott ki a számon.
Én is nagyon szívesen csinálom. – suttogta, és folytatta a dugásom az ujjával.
Látom – csúszott ki a számon.
Éreztem, hogy most, jobban feszit a fenekemben, amikor is rájöttem, hogy most már két ujja jár bennem. Oldalra néztem, láttam, hogy a farka kő kemény neki is. Azt nem is mondom, hogy a jobb kezével járt bennem, a bal kezével, pedig a golyóimat simogatta. Nagyon élveztem.
Nem tudom merevedés nélkül csinálni – mormogta magában. Láttam, hogy elpirul.
Engem nem zavar, sőt.
Mi az, hogy sőt? – mosolygott és nézett rám érdeklődve.
Még sohasem láttam ilyen szép farkat, mondtam. A jobb kezemmel a naciját lejjebb húzva, kiugrott a farka, és mint valami fegyver meredt felém.
Oh, mondta, de jó, már nagyon szorított.
Gyönyörű – mondtam.
Ha akarod, meg is foghatod – kaptam az engedélyt.
Simogatni kezdtem életemben eddig látott legszebb farkát. Észre vettem, hogy a doki már nem a zacsimat, hanem a farkamat simogatja. Szerintem, láthatta rajtam, hogy nagyon élvezem a helyzetet, amikor megcsörrent a telefon. Kihúzta belőlem az ujjait, kezem közül a farkát és elsietett az idillünket megzavaró készülé
khez. Most láttam először a mindig mosolygós arcát haragosnak, illetve mérgesnek.
Sajnos be kell fejeznünk a kezelést – mondta, újra mosolyogva huncutul, mert sürgősen mennem kell egy beteghez a ti falutokba.
Öltözz fel és legalább haza viszlek.
Doki is felöltözött és indultunk is.
Az autóban megbeszéltük, hogy a kezelést folytatni kell. Holnap szombat révén nincs rendelés, és nem is lesz ügyeletben, így már délelőtt keressem fel. Alig vártam a másnapot. Kívántam a dokit. Voltam már fiúval, velem, egykorúval, de férfivel még soha. És a férfi nekem a doki lett. Éjszaka alig bírtam aludni. Félóránként lestem az órát. Tudtam, hogy a holnap, nagy változást hoz az életembe. Szinte aludni is alig tudtam az izgatottságtól. Korán keltem, a reggeli tisztálkodást még alaposabban tettem, mint eddig, hisz a Doki meztelenre vetkőztet.
Megérkeztem a lakására. A kapu nyitva volt. Tehát már vár, gondoltam. Vizes hajjal, egy törülközővel a derekán jelent meg.
Örülök, hogy megjöttél. Pillanat bezárom a kaput, hogy ne tudjanak zavarni, ment el mellettem somolyogva. Helyezd magad kényelembe.
Köszi – mondtam.
Úgy gondoltam, hogy levetkőzök, hisz úgy is azt fogja kérni.
Látom már készen állsz a kezelésre, mosolygott, közben talán akarattal, de lehet hogy csak újra véletlenül, de a törülköző le esett a derekáról. Elém tárult a gyönyörű szőrös ágyéka, a csodás vastag fasz, ami miatt nem tudtam aludni egész éjszaka.
Igen, már alig várom – csúszott ki a számon.
Ennek örülök – mosolygott, és megsimogatta az arcom. No akkor feküdj fel a vizsgálóra. Ha nem gond, akkor nem vennék fel köpenyt, mert már most is meleg van.
Csak kedved szerint – mondtam.
Ugyan az a műveletsor következett. Gumikesztyű, krém és ujj a lyukamba. Mivel hanyatt feküdtem, láthatta, hogy mennyire élvezem, hiszen a farkam beton kemény lett. Amíg ő a bal kezével finoman simogatni kezdett. Láttam ám, hogy a Dokit sem hagyja hidegen a művelet, mert a csodás szerszáma egyenesen meredt felém. Úgy, mint valami ágyú. Csodás látvány volt a két lelógó golyóval e gyönyörű műszer. Úgy helyezkedett, hogy a kezemmel pont elértem e gyönyörű faszt. Megfogtam, és simogatni kezdtem. Persze a Doki is egyre gyorsabb ütemben baszta az ujjával a lyukamat. Sőt, már kettő járt bennem. Annyira el voltam foglalva a gyönyörű fasszal, hogy arra eszméltem, hogy valami forróság veszi körül a farkamat.
Látom, hogy szopja a dákóm.
Hát ez Isteni – nyögtem az élvezettől.
Tudom – hangzott a válasz.
Én is szeretném bekapni a tiédet.
Mindjárt, mindjárt, ne légy türelmetlen. Sőt, be is fogom tenni neked – somolygott.
Finoman, de határozotton szopta, szívta a farkam. A garat bejáratát éreztem, amikor tövig bekapta. Ugyanakkor az ujját is mélyen belém nyomta. Fantasztikus volt. Már csurgott a nyálam, hogy a kezemben tartott csodát a számban érezhessem. Oldalra fordított, és beadta a cumit a számba. Körbe nyaltam, mint a fagyit, az öröm váladékot lenyaltam. Finom édes-sós íze volt. Golyóit simogatva morzsolgattam, és szoptam, szívtam. Nagyon élveztem, nagyon jó volt érezni a számban, e csodás ember rúdját. Érezni, hogy forró szája rátapad a rudamra.
Kihúzta az ujjait a hátsómból, kesztyűt lehúzta.
No ebből a fajtából ennyi elég. Most ki fogom próbálni rajtad az egyik legjobb gyógymódot.
Injekciót akarsz adni? Kérdeztem, mielőtt kiköptem a farkát.
Úgy is lehet mondani – mosolygott.
Gyere, ülj ide az ágyra.
Itt sokkal kényelmesebb lesz.
Mellém ült, szájon csókolt. Istenien smárolt. Nyelveink csatát vívtak. Hanyatt döntött és szinte betakart a bundás testével. Lábam közé furakodott. Nem csak a nyelvünk, hanem a farkunk is táncot járt. Úgy éreztem, hogy a mennyországban vagyok. Majd hirtelen abba hagyta, felállt és a szekrényhez sietett. Óvszert vett elő a fiókból, fogával kitépte a sztaniolt.
Hagy, húzzam én fel neked, kérleltem.
Tedd azt. Elém állt, a csodás farka pont a szám előtt meredezett. Gyorsan puszikkal halmoztam el, majd ráhúztam a színtelen gumit.
Harcra kész – mondtam.
Te is? Kérdezte.
Nem válaszoltam, mert újra hanyatt fektetett, a lábam közé helyezkedett, de egy kispárnát még a fenekem alá nyomott. Végig csókolgatta a köldököm, a mellem, a nyakam, a szám, majd visszafelé haladt, amikor a lábamat a vállára helyezte, és a farkát a lyukamhoz tette. E csodás rúd nekifeszült az Annusomnak, és milliméterről, milliméterre hatolt belém. Figyelte minden rezdülésem. Kezével úgy kitágított, hogy abszolúte nem éreztem fájdalmat. Azt viszont igen, hogy teljesen kitölt, de fájdalom nem volt. Amikor teljesen eltűnt a farka bennem, megállt, és csókkal borított el. Majd nagyon óvatosan pumpálni kezdett.
Sohasem gondoltam, hogy ilyen finoman is lehet. A pornó filmekben, durván teszik. Betakart a bundás testével, és finoman járt ki és vissza bennem. Farkam a két test között táncolt. Csókolt, szopta a nyelvemet, én mindent utánoztam. Átfordult a hátára, de a karója nem csúszott ki belőlem. Most már én lettem felül, lovagoltam a kéjrúdon. Először csak lassan, majd egyre gyorsabb vágtába kezdtem. Nem bírtam magam tovább tartani, hatalmas kéj kerített hatalmába, hogy akkorát spricceltem, beterítette kedvesem arcát, mellkasát. Élvezés közben a hátsóm is összerándult, minden spriccnél, amit kedvesem egy – egy nyögéssel köszönt meg. Előre hajoltam, hogy megcsókoljam, nedvemet, lenyaljam arcáról. Csókoltam, ahol értem, szoptam a nyelvét, Ő pedig egyre vadabbul járt bennem.
Á, elmegyek, – kiáltotta.
Abban a pillanatban még keményebb lett a farka. Éreztem lüktetését. Teljesen ráereszkedtem. Láttam a kéjtől elváltozott arcát, a gyönyört, amit az én adtam neki. Ráfeküdtem, és a fülét harapdálva:
Köszönöm – mondtam, inkább súgtam.
Boldog vagyok, még injekciómnak ennyire nem örült senki, mosolygott.
Lassan az ernyedt farka kicsusszant belőlem. Az óvszer bennem maradt, amit óvatosan kihúzott belőlem.
Hú, ennyi geci, még talán sohasem jött ki belőlem – mosolygott.
Megfordultam, és a ragacsos farkát csókolgattam, nyalogattam, meg akartam hálálni neki ezt a hatalmas kéjt, amit okozott nekem.
Boldogan feküdtünk egymás mellett. Simogattam szőrös testét, hiszen nem tudtam betelni vele. Csókoltam a mell bimbóját. De az egész testét érezni akartam, ezért ráfeküdtem. Mint egy bébi szoptam a cicit, majd a szája, illetve a nyelve következett. Éreztem, hogy nagyon tetszik neki, hisz újra merevedése lett. Farkunk egymáshoz dörzsölődött. Az enyém is beton kemény lett.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!