A haverom hatalmas lila makkja

Mindig is a lányokat szerettem. Az utcán megfordultam utánuk, imádom a nagy melleket és a formás feneket, a karcsú derekat és a széles csípőt. Mindig is imádtam, de 18 évesen olyan élményben volt részem ami örökre megváltoztatta az életemet.

Régen a haverommal mindig együtt lógtunk, két házzal lakott arrébb tőlünk.
Iskola után mindig összejártunk, a hétvégét mindig együtt töltöttük. Ilyenkor általában az erdőben játszottunk. Ő az a típusú srác volt aki mindig a farkát fogdosta. Ez engem nem izgatott korábban sose, vékony és kicsi volt neki. Aztán amikor már kicsit megkomolyodtunk már nem csinált ilyesmiket. Pár év múlva (én voltam 14, ő pedig 13) a házunkban voltunk, nem tudtuk mit csináljunk. Anyámék nem voltak itthon.

– Betegyünk egy pornófilmet? – kérdeztem.
– Tegyünk. – felelte és én betettem egyet amit régebben vettünk fel a keresztapámnak (mivel ő gyűjtötte ezeket a filmeket).
Egy idő után a haverom elvett egy párnát az ágyról és leült a fotelbe. Ez történetesen az a párna volt amin anyám aludni szokott. Odatette a lába közé és olyan mozdulatokat csinált mintha a párna punci lenne. Elkezdte a nadrágján keresztül izgatni .
– Micsoda kis pöcse van annak a csávónak. Nem azért de nekem sokkal nagyobb van. Baj ha előveszem? – kérdezte.
– Dehogy baj. – feleltem kicsit zavartan.
Ekkor ő letette a párnát, kigombolta a farmernadrágját, lehúzta a sliccét és elkezdte kicsit vadul tépni lefelé az alsónadrágját.
– Miért nem tudja kivenni egyszerűen? – kérdeztem magamban.
Hamarosan megjött a válasz. Vagyis úgy fogalmaznék inkább, hogy minden egyértelművé vált. A kis pénisz az alatt a pár év alatt amíg nem láttam eléggé megnőtt. Csak néztem. Azt mondtam magamban, hogy ilyen a mesében sincs! Szemmel láthatóan is nagyobb volt a fasza mint a pornóban szereplő pasinak. Ahogy néztem a faszát és a kezét azt láttam, hogy a fasza kétszer akkora mint az ökle, míg az enyém kb lehetett akkora mint az öklöm. De ami ennél is jobban meglepett az a makkjának a formája. Én még pornóban sosem láttam ilyet. Egyszerűen HATALMAS volt a makkja. Nem akarok hazudni de a makkja a pénisz hosszának az 1/3-át tette ki. A makkja vége tompa volt, hosszú és széles (nemrég néztem csak utána milyen típusú makk ez így 27 éves fejjel és hát MUSHROOM HEAD COCK néven leltem rá). Tátott szájjal bámultam. Mivel mifelénk már 14 éves korban is égőnek számított a melegségnek még a gondolata is igyekeztem a tetszésemet leplezni. Persze ez nem volt egyszerű mert majdnem ömlött a nyál a számból. Olyan izgatott voltam, hogy szinte remegtem és kirázott a hideg is.
– Úristen! Mi. De. Mitől lett ekkora? – kérdeztem csodálkozva.
– Mit szedsz vagy hogy növesztetted meg? – kérdeztem.
Ő erre csak mosolygott.
– Mekkora? Megmérjük? – kérdeztem.
Ő erre azt felelte hogy megmérhetjük.
Ekkor kiszaladtam gyorsan a konyhába és hoztam egy centit.
A péniszét fentről mértük meg. Nagyon izgatott lettem mert a mérés következtében eléggé közel kerültem a tökéletes férfi nemi szervhez. Én ezt a gyereket mindig is csóró, esetlen kis senkinek néztem, de most ilyen közel a tökéletes faszához elkezdtem mondhatni Istenként tisztelni. Nem túlzás azt mondani, hogy 14 évesen megismertem az igazit. Szerelem volt első látásra. A szám első látásra beleszeretett abba a hatalmas makkba. Szóval hol is tartottam? Ja igen, megvan! A faszát fentről mértük meg. fentről mérve a szeméremcsonttól a makk végéig 17,5cm hosszúságú volt. De szerintem ha oldalról mértük volna vagy ha a bőrt jobban benyomtuk volna akkor a 20cm simán meglett volna. Elkönyveltük 20 centisnek. Ő visszaült a fotelbe én meg az ágyon ültem. Tovább néztük a pornót, de egyszerűen nem tudtam a filmet nézni. Hiába basztak benne egy hosszú, fekete hajú csajt, a haverom fasza jobban foglalkoztatott. Szőrös volt. nem nagyon, de a szeméremdombot sűrű, fekete szőr fedte, a herék is szőrösek voltak. Egyenes volt a szerszáma, a közepén volt neki egy anyajegy. Nem volt vastag se eres, de gyönyörű volt.

És akkor olyan dolog történt velem amit sosem bocsátok meg magamnak.
Észrevette hogy a farkát stírölöm. Rántott párat a farkán és rám nézett.
Ekkor tudtam hogy valami nem szokványosat akar kérdezni, de tettettem hogy nem izgat amit csinál.
– Ha kikapom bekapod? – kérdezte.
– Hogy mi??? – kérdeztem zavarba jötten.
– Ha akarod bekaphatod. – mondta.
Én ekkor annyira zavarba jöttem, hogy szinte rá se bírtam nézni.
– Mi? Dehogy. Nem. – mondtam és próbáltam a témát a filmre terelni.
Végignéztük a filmet és utána PS-eztünk.
Még azon a napon egész este ezen a mondaton járt az agyam:
– Ha akarod bekaphatod.
Elszalasztottam. Elszalasztottam. Önként kínálta fel a tökéletes faszt és én elutasítottam. Később még volt 1-2 alkalom amikor előállt ilyen malac kérdéssel és én mindig meghátráltam. Sosem tudtam hogy mit csináljak. Mert mi van ha csak hülyéskedik és én komolyan bekapom neki és leszopom, mi van ha arra megy ki a játék hogy kiderítse, hogy buzi vagyok és mi van ha el akarja híresztelni. Nem kockáztathattam. Ellenben ha mondjuk az erdőbe sétálva előkapja a faszát, levág a földre és lenyomja a torkomon az rendben van, mert akkor tudom hogy ő akarja ezt. De úgy hogy én kezdeményezzek az ki van csukva.

Pár év múlva az erdőben a fűben ültünk, nyár volt és melegünk volt.
– Hugyozni kell, de nincs kedvem felkelni. – mondta.
– Akkor csináld itt. – mondtam neki unott ábrázattal.
Erre elővette a farkát és elkezdett közvetlenül az arcom mellett hugyozni.
Nem zavart a látvány, sőt nagyon élveztem.

Ezen kívül még egy alkalom volt amikor láttam a farkát.
Amikor az erdőben pisált még egyszer és csak úgy hirtelen elővette.

Ennyi lett volna.
Ezen események láncolata változtatott engem biszexé.
A haverom fasza iránti szerelem az én legnagyobb titkom.
Megfogadtam magamnak nemrégiben hogy ha adódik rá alkalom akkor kőkeményen le fogom szopni őt. Úgy elbánok a farkával ahogyan még nő sose tette. Az összes gecijét ráverem az arcomra és ha kell megiszom. De nem csak az ő faszával akarom ezt megtenni. Volt egyszer egy cigány osztálytársam akinek szintén hatalmas farka volt, egyszer megmutatta nekem, az övét is akarom. Igazság szerint ha egy pasi sportos, jóképű és nagy a fasza arra rá fogok mászni a jövőben. Ezt megígérhetem. A nagy fasz mindig is jobban feltüzel mint a punci. De ennek ellenére nem vagyok meleg, mint mondtam biszex vagyok.

Ha tetszett a történet lájkold. 🙂
Ha nagy farkad van és meguntad a lányokat vagy a pasikat szereted csak dobj meg egy képet a faszodról. UI: A nagy, legalább 20 centis MUSHROOM HEAD COCK előny. :))


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!