Felcsináltam a barátnőm anyját a faluban

Sziasztok .Úgy gondoltam itt az ideje , hogy kiírjam ,-megosszam veletek életem egyik szakaszának történetét.

Még 1987 nyarán történt, 24 éves koromban . Egy kis vidéki faluban éltem , és a közeli városba jártam dolgozni. Egyetlen szórakozásom a pénteki diszkó volt ahová a városból is kijártak a csajok bulizni. És néha egy-két pohár után másfajta fordulóra is ellehetett vinni némelyiket.

Egyik alkalommal egy fiatal csaj jelent meg aki nagyon ismerősnek tűnt. Nem véletlenül. Falubeli volt. Látásból ismertem is. Azonban amióta nem láttam a cickói eléggé kifejlődtek. És a tompora is szépen kikerekedett. Ahogy ott nézelődött , látszott rajta , hogy még nem túl gyakran fordult meg ezen a helyen. Kissé elveszettnek tűnt a tömegben. Én meg úgy voltam vele , hogy ezt a lehetőséget kár volna kihagynom. Pillanat alatt melléje vágódtam. És finoman érdeklődni kezdtem, hogy kivel jött? Melyik srácra vár? És mik a tervei? Van e kedve táncolni?

Hamar megtudtam, hogy a barátnőit nem volt türelme megvárni. Most van itt először. És nincs fiúja. És szeretne táncolni. És hogy két hete volt a tizenhetedik szülinapja. Én meg vagyok neked a megkésett ajándék, amely végre rád talált. Táncoltunk, dumáltunk. Később megérkeztek a barátnői Akik közül az egyikkel már volt némi nemi élet. Ő eléggé zokon vette , hogy nem óhajtom vele folytatni amit olyan szenvedélyesen csináltunk. De ő volt a múlt. Az én szemem előtt pedig a jövő csábító csípője és mellecskéi ugrándoztak. A buli utáni hazakísérés hosszadalmas folyamatnak ígérkezett, mert folyton egymás száján voltunk. És kölcsönösen simogattuk egymást , hogy a személyes vonzalomnak is kifejezést adjunk.

De kiderült , hogy ennél tovább nemléphetek, mert a puncijában a szűzhártya még teljesen ép. És a nászéjszakáig ez úgy is fog maradni. És ezzel kezdetét vette az a több hetes tortúra amelynek legfőbb célja az volt , hogy a faszom belülről simogassa a punciját. Ekkor azonban még nem vettem komolyan amit mondott, mert addig minden nehézség nélkül döntögettem a csajokat. Így hát egyből megbeszéltük a következő találkozás időpontját. Ami egy hét múlva volt lehetséges. Gondoltam egy hét bőven elég , hogy átgondolja a dolgot és levese a gátlásait. És egyebeket. Tévedtem. Pár hét alatt smárolásnál simogatásnál , simogatásnál nem jutottam tovább. De találkoztam az egész családdal. Igaz ismertem őket látásból. Az apjával együtt szurkoltunk a focicsapatnak a pálya mellől. És a sportbüfé és kocsma pultját is támasztottuk már együtt. Miközben kitárgyaltuk a csapat eredményét. Az anyja meg mintha a csaj idősebb kiadása lett volna. Néha elnézegettem miközben a konyhában sürgött-forgott. Szép nagy cicik. Szép formás popsi. És a konyhában is segédkeztünk amikor ép nem egymással voltunk elfoglalva.

Mert időközben néhány családi ebédmeghívást is kaptam. És az anyjától is kaptam mikor először le néniztem. Mondta is, hogy még csak 38éves. Nyugodtan szólíthatom a nevén. Marika. Utána az apjával iszogatunk, az anyjával beszélgettünk. Csak épp a csajnál nem jutottam semmire. Már eltelt harminc nap. Én meg szinte ott voltam ahol a kezdet kezdetén.

Aztán egy nap sikerült úgy intéznem a dolgokat, hogy volt kégli pia. Már csak a csajt kellett megfűznöm, hogy eljöjjön. És sikerült. Már nem tudom mit adott be a szüleinek, de végre együtt tudtuk tölteni az egész délutánt. A piáról én gondoskodtam, Ő meg a jó hangulatért volt felelős.

Az első két pohár után már a meredező faszomat simogatta a nadrágon keresztül. Mintha nem is az a csaj lett volna akit már több mint egy hónapja fűzök. A kis szűzlány álcája alatt egy nimfomán csaj rejtőzködött. aki alig várta , hogy végre valaki megdöngesse. Gyorsabban szabadult meg a ruháitól , mint ahogy én valaha is elképzeltem. Én még javában vetkőztem, de ő már az ágyon feküdt pucéran és a kezével már a punciját simogatta.

Közben olyan hangosan zihált , hogy áldottam a szerencsémet , hogy csupán ketten vagyunk a lakásban. Amikor az ágy mellé álltam az egyik kezével rámarkolt a faszomra és a szájához húzta. Pedig már olyan kemény voltam, hogy attól tartottam, hogy a kezébe megyek el.

Az első adag a szájába került. De aztán a faszom a pinusát vette kezelésbe. Ami szinte habzott a nedvességtől. És olyan könnyedén hatoltam a mélyére, hogy csak a hirtelen görcsös rándulásból vettem észre, hogy a híres, őrizgetett szüzessége már nincs sehol. És amikor a faszom végre kitombolta magát az utolsó pillanatba tudtam kihúzni, és a véres ágyéka mellé lőni.

Aztán még másfél órán keresztül élveztem azokat a gyönyöröket amelyekre a kitartásommal alaposan rászolgáltam. Kiderült, hogy az apja erőltette olyan nagyon, hogy szűz csajt kísérjen az oltár elé. Hát én alaposan áthúztam a számítását mikor a lányát meghúztam. De úgy voltunk vele , hogy nem kell az öregnek mindent tudni. Utána igyekeztünk úgy megoldani a dolgokat , hogy hetente egyszer-kétszer találkozzunk. és szexeljünk ahol csak tudunk.

Ő is a városba járt tanulni. Azonban másik járattal járt oda. Így jövet-menet közben nem tudtunk találkozni. A húgom hozta vitte az üzeneteket, hogy hol, mikor tudunk talizni. És minden frankón működött, majd négy hónapon keresztül.

Amikor a fülembe jutott, hogy amikor nem vagyok a faluban van egy helyettesem aki kísérgeti a csajomat. És nem csak kísérgeti. Szóval leépíttek. És én nem is tudtam róla.

Azért még gondoltam elmegyek hozzá és tisztázom a dolgokat. Úgy hogy betáraztam egy üveg ribizlibort és elsétáltam hozzájuk. Az anyja azzal fogadott, hogy nincs félórája, hogy a csaj elment a sráccal kocsikázni.

Gondoltam is, hogy „Na félórát késtél baszd meg”. Eléggé rosszkedvű lettem . És elkeseredett. Időközben eléggé belezúgtam a kis kurvába.

Látszott rajtam , hogy azt az üveget egyedül fogom kivégezni. Még akkor is ha végig rókázom az utat hazáig. Marika odaült mellém és azt kérdezte hogy mi van az üvegbe. Aztán két poharat vett elő. És iszogatni kezdtünk. Én könnyeztem egy kicsit. De ahogy fogyott az üvegből a bor, úgy kezdtem jobb kedvű lenni. Neki is szépen kipirosodott az arca. Amikor a piától felbátorodva megsimogattam .Csak annyit mondott ” Hagyjál már!”. De az arcát nekinyomta a tenyeremnek. Így újra próbálkoztam. És a simogatás végén a mellén húztam végig a kezem amelyre a reagálás az volt, hogy „Ne csináld!”. De a felsőteste felém dőlt amíg a combjait próbálta menteni a kezeim elől.

Az ital hatása megmutatkozott. Én a melleit simogattam miközben ő igyekezett elhúzódni. Benyúltam a blúza alá, és kikapcsoltam a melltartóját. Miközben dicsértem az alakját és a bőre simaságát

Mire a szoknyáját sikerült betűrni a két lába közé, addigra én felül már majdnem minden ruháját levettem. Mikor észrevette, hogy a melltartója kivan kapcsolva és épp hogy takar valamit, azt próbálta takargatni. Én a szoknyáját szabadítottam ki a lábai közül.

Ahogy felemelkedett én már hagytam , mert a bugyiját fogtam a szoknya alatt kétoldalt. És ahogy felemelkedett a bugyi úgy csúszott le róla. Aztán már csak egy kis mozdulat kellett és a bokájánál landolt. Csak meg kellett emelnem a lábait , hogy kilépjen belőle. Visszazökkent a székre. Én meg felhajtottam a szoknyáját, hogy a számmal a pinájához férjek. Kissé előre kellett húznom. Ő akkor már nem foglakozott a melltartójával , hanem a szoknyát húzta a fejemre, hogy eltakarja magát.

Miközben én a punci falás közben a szoknyát próbáltam kigombolni és a cipzárt lehúzni, Közben olyasmit halottam , hogy „Engem csak a férjem látott eddig meztelenül”. De akkor a pinusa már tocsogott a jófajta létől.

Ekkor felálltam miközben a faszomat szabadítottam ki a nadrágomból. Addigra már a melltartó és a szoknya is lecsúszott róla. Én meg mögé lépve ráhasaltattam a konyha asztalra és hátulról toltam a faszommal a punciját. Olyan lendülettel , hogy a poharak potyogtak lefelé. Miközben a faszom ment befelé, Ő pedig tíz perc alatt a „Ne csináld”-ról eljutott a „De jó vagy”-ig.

Az első élvezés után betámogattam a szobába. És én is teljesen levetkőztem. Mire végeztem a vetkőzéssel. Ő hasra fordulva A popsiját nyomta felfelé. Az arcát meg a lepedőre lefelé. Először nem is értettem, hogy mit motyog. ” Tedd be, tedd be! ”

És én mögé térdelve betettem neki. Még soha, senki nem pucsított be ennyire nekem. El is neveztem (VILÁGBAJNOK PUCSÍTÁS). Mire jött az este háromszor lőttem teli a pinusát. Aztán kissé megvigasztalódva kifáradva bandukoltam hazafelé. Pár nap múlva úgy döntöttem, hogy beköltözöm a munkásszállóra. Amíg a városban találok valami albérletet. Ami elég hamar ment. És csaj is akadt akit lehetett nyüstölni. Pár hónapig még csak haza sem néztem. Amikor a húgom üzent, hogy toljam már haza a szőrös képemet, mert régen láttak. Akkor az új barátnőmmel el buszoztunk a faluba. Bemutattam a rokonoknak. Aztán érdeklődtem, hogy kivel mi történt az elmúlt időben. A húgomtól kérdeztem a volt csajom felől, hogy mi van vele. Kiderült, hogy keveset jár szórakozni mostanában. Mióta az anyja újra gyereket vár sok a házi munkája. Na akkor esett le az állam. Én nem védekeztem. Ő próbált , de én voltam az erősebb. És egyikünk sem volt olyan állapotban hogy erre gondoljunk. Élveztük egymást . Pár hónappal később láttam Marikát. Már eléggé látszott ügyködésem eredménye. Mikor megpillantott a szája elé tette a kezét. És jelzett. „Pszt” intett. A volt csajomnak, 18 évesen lett egy húgocskája. Terveim szerint neki akartam csinálni. De így alakult. Az után a fantasztikus délután után kilenc hónapra. Három kiló ötven dekában meg meg mutatkozott az eredmény. Aki nemsokára 24 éves lesz. És én nem sokára nagypapa. De ezt már csak én tudom.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!