Itt a három ribanc

Neszeket hallottam. Mintha valakik a zárral babrálnak. Gyorsan felkaptam a selyemköntösöm. Leszaladtam az emeletről, felkapcsoltam a lámpát. A hang abbamaradt, de minden bátorságomat összeszedve kinyitottam a bejárati ajtót és körülkémleltem az éjszakai sötétségben. Visszazártam az ajtót, mikor valaki a szájamra tapasztotta a kezét és hátulról magához ölelt. Önkéntelenül is halk sikkantás bugyogott fel a torkomból. Szám, ami soha nem állt be, most elnémult. Szememmel pásztázni keztem a körülöttem lévő dolgokat.
– Kislány, most nyisd ki az ajtót. – motyogta a hajamba a férfi, aki tartott. Hangja halk és bársonyos volt, de annál több tekintély volt benne. Kicsit elméláztam, de a figyelmeztető morgásra előkaptam a kulcsom. Remegő kezekkel beillesztettem a zárba. Nem illett bele. A férfi kesernyésen felnevetett.
– Ne játszd nekem a hülyét kislány, különben felpofozlak! – fenyegetésből akrata mondani, de nekem csillogott a szemem. Gyorsan megnéztem, hol van a katicás kulcs és kinyitottam vele az ajtót. A férfi egy maszkot tett az arcomra ahogy kiléptem a teraszra. Kezemet hátul összekötötte, közben erősen szorította a vállam. Nem mintha védekeztem volna, de gondoltam rá. Letaszigált a lépcsőről de gyengéd volt közben. Jól ismertem az utat, már négy éve itt lakom. Csak a törpében estem el majdnem, mert rossz helyre tettem minap. Hallottam valami kattanást, aztán bemásztam az autóba. Valaki felémhajolt, megtapogatta a melleim.
– Vegye le rólam a mocskos kezét, buzi! – kiáltottam egyre kétségbeesetten. Az első férfi rátette a vállamra a kezét, majd szorosan magához húzott.
– Enyém. – ennyit mondott, de a többiek máris visszafogottabbak lettek. Kivéve egyet, aki odahajolt hozzám a büdös pofájával. A lehelletéből gondolva vigyorra húzta a száját.
– Csinibaba. Még ha az arcát is láthatnák. – itt susogva megállt. Óvatosan a hajamhoz érintette a kezét. – Szép kis ribancot fogtál ki, Jani. Ez meg az előző kettő is szép alak.
Hárman vagyunk áldozatok? Hirtelen elöntött a félelem. Jani levette rólem a maszkot, szemembe vakított a napfény. Ösztönösen hátrasimítottam a vállammal a hajam és a szemem összehúztam.

– Boldogulj, babám. – lehelte a fülembe, majd egy apró puszit adott a számra. Tiltakoztam volna, ha nem önt el a mámor. Elpirult arcomat látva Jani nevetett. Adott még egy puszit az orromra, majd megkért, hogy másszak hátra a lányokhoz. Kicsit fájdalmas volt az a fél méter összekötött kezemmel. Hátul két lány ült. Mind a kettő gyönyörű, nagy mellű, de viszonylag félénk fajta volt. Az utóbbit akkor tudtam meg róluk, amikor beszédbe elegyedtem velük. Eleinte ferdén néztek rám éles nyelvem miatt, de végül megbarátkoztak velem.
– Megérkeztünk, hahó, cicák! Ösztönösen a hang irányába fordultunk. A ronda, aki előbb a mellemhez ért, lesegítette a két lányt. – Gyere! – nyújtotta felém a kezét, de valaki félrelökte. Jani volt az.
– Gyere kicsim. – óvatosan leemelt a csomagtartóból. Ott, mindenki szeme láttára lesmárolt. Nyelvem végigsimította az ajkát, majd az övéhez tapadt. Forrón csókolt, nyelvét egyre beljeb tolta a számba. Dobolt a vér a fülemben, de nagyon élveztem. Elismerő fütty, gyér taps jött a közönségtől. Fülig pirulva, de boldogan nyitottam ki a szemem. Egyenesen Jani mélykék szemébe néztem. Rögtön belezúgtam. Kézenfogott, én szorosan hozzásimultam. Valahova egy házba bementünk. Leültettek minket egy székre, hozzákötötték a másik két lányt, de engem szorosan Jani fogott. Itt az ideje a kihallgatásra. Szájam vigyorra húzódott, mire újra megcsókolt. Ez már szokásos volt. Finom puszi, aztán egy kis nyelves dolog, majd belenéz a szemembe.
– Mi a nevetek? – kérdezte a pofás fickó kicsit úgy, mintha hülyéknek magyarázna. Jani felhorkant, majd újra átölelt. A szobában kiégett a lámpa. Elég viccesnek tűnne számomra ez, de mivel rablók vesznek körül, és egy idegen házban vagyok, idegesen szűröm ki a fogam között a levegőt.

– Én Kriszta vagyok. 18 éves. – hallottam az elkínzott hangját a szőke csajnak. Valahol felborult egy szék, de a lány nem sikított. Gondoltam, hogy már korábban felállt.
– Az én nevem pedig Heni , én 19 vagyok. – ő mintha élvezettel beszélt volna. Kissé félénk hangját most felemelte, hajának susogásából megállapítottam, hogy felállt. Újra csattant egy szék.
– És a tied, kicsim? – kérdezte aranyosan a fülembe sutyorászva Jani. Felemeltem a fejemet, éreztem, hogy a szemem dacosan villog.
– A nevem Fasztaliga Niki. Én is 19 vagyok. – felelem és felállok. A szék nem csattan sehol.
Valaki a hajamba nyúl, de Jani ellöki az illető kezét. Sziszegést hallok a hátam mögül.
– És most mond az igazat, kislány. – vihog fel az egyik ember. Jani leszólja a fejét egy „nem merj így beszélni vele”-vel, de azok pisszegnek tovább. Lehorgasztom a fejemet és kibököm az igazat.
– Tizenhét vagyok igazából. – a szék felborul. Jani megütközve néz rám, de gyönyörű arcát gyönyörű mosoly tölti el.
– Szűz baba jutott nekem. Soha nem eresztelek! – kiált fel. Magához húz, kibontja a kezemet, majd megcsókolt. És nem ereszt valóban. Szabad kezemet a nyaka köré tekerem és csókolom én is, ahogy tudom. Kezem bele-beletúr a hajába, egyre közelebb húzódom. Sima keze az arcomat súrolja, majd szépen halad le a nyak vonalán. Keze megállapodik a mellemen, nyögés hagyja el a torkomat.
– Akarlak! – suttogja. Megrándulok a szótól, de én is bólintok. Nem tudom miért. Tizenhét éves koromban még nem szabadna. De kitől függök? Én is akarom. Jani, ő meg engem. Ki áll az útjába?
– Fiam, ez nem működik. Mindenki kap a zsákmányból. – Érzem, hogy Jani hátrarúg még mindig csókolva.
– Én szereztem. Szeretem Nikit. – (Már meg van a becenevem. Hálásan simultam hozzá). – Ha egy ujjal is hozzáérnek, én letépem a fejét.
– No, no, no. Álljon meg a menet! – kiált fel a mester.
– És gondolj Melindára. Őt is szeretted. Nem ért hozzá senki sem. Én se értem hozzá semmilyen más lányhoz. Ő az enyém. – szájából az igazság úgy csúszik ki, mint hal a taknyos kézből. A mester felsóhajt, de érzem, hogy beleegyezik. Tifanny és Heni odajon hozzánk. Mind a két lányt két fiú tartja rabságban. A fiúk dögösek, a lányok nem panaszkodhatnak, de érzem elbújnának szívesen.
– Indulhat a móka! – kurjantja valaki. Ugyanakkor valaki átöleli a derekem és a köntösöm fűzőjét próbálja kibontani. Beleharapok a vállába, de nemsokára Jani rácsap a kezére. Mérgesen fújtat. Értem van a harc? Hát legyen! Mosolyogva megyek Jani után. Egy aranyos, színes helyiségbe érünk. Sok kanapé van benne egy köralakba tolva, középen egy tásrasjáték. Ahogy Jani húzott maga után, a férfiak mind utánam kapkodtak, megérintették a mellem. Jani ezt megelégelte, és felhúzott az emelvényre.
– Figyelem! – erős hangja betöltötte a termet. Végignéztem a közönségen. Jóképű pasik voltak, úgy hatan. – Ő itt a barátnőm, és szeretem. Ha az éjszaka folyamán valaki hozzá mer nyúlni, letépem a fejét. Beszélgetni szabad vele, de ha azt látom… – szeme szikrákat szórt. A fiúk röhögni kezdtek, majd elnémultak. Jani kihasználva a pillanatot magához húzott és megcsókolt. Belekapaszkodtam az izmos hátába és mámorral tűrtem, hogy a számban kutakodik a nyelve. Egyre simultam hozzá, éreztem a cicimnél a szíve lüktető dobogását.
– Ejj, a kis ribanc. Hány pasit fektettél már ágyba? – kérdezte egy elöl álló srác. Bátran megfordultam, és a szemébe néztem.
– Egyet sem. És még senkivel sem csókolóztam, csak vele. – mutattam Janira. – És nem is fogok mással. Én a helyedben befognám a szám, faszi. Jobb lesz ha az este folyamán nem hajtasz rám. – vigyorodtam el. Sokan fütyültek, leugrottam a színpadról Janival a nyomomban. Mindenki leült a kanapéra, mi is elhelyezkedtünk egy fotelban.

Jani az ölébe ültetett, arcát a nyakamba temette.
– Bátor kiscica vagy, szeretem benned. – éreztem, ahogy a lehellete végigcsiklandozza a nyakam. Felnevettem. Hátrafordultam. Most tökéletesen tisztán látszottak a vonásai. Tudom, hogy kis kurva vagyok, hogy egy olyan pasival smároltam aki szexi és jól nyomja, de valójában tényleg gyönyörű. Most én kezdeményeztem, bátram megpusziltam az állát és egyre följebb haladtam. Elértem az ajkát. Forrón tapadtam az övére kezemmel a nyakát körbefonva. Éreztem, hogy vesz egy nagy levegőt. Kacérkodva eltoltam tőle magam. Fekete tincsei felfedezősen hullottak a szemébe, kék szeme izgatottan villogott.
– Kezdődik a játék! Baszd meg, leöntöttél sörrel! – kiált fel valaki. Mindenki a tábla felé fordul és vihog.
– A szabályok! – veszi át a szót egy másik. – Itt a három ribanc. Ők lettek a kiszemeltjeink. – belenézett Jani szemébe, majd félénken megszólalt. – Helyesebben ez a kettő. – mutatott picsára és Henire. – Ha nem akarsz vele lenni, cserélhetsz, de ha az illető elfogadja a cserét. Egy körben egyszer kezdezményezhetsz cserét. Ha már nincs rajtad ruhadarab, de olyat húztál, akkor kapsz másik kérdést. Töki? – kérdi.
– Igen! – heten felordítanak. Jani is köztük van. Mosolyogva nézek rá. Valaki hátulról megérinti a seggem.
– Kotródj a picsába, nyalikám! – kiáltom. Mindenki engem bámul, de nem érdekel. Halálkomolyan megkérdezem: – Kezdődhet?
A játék elkezdődik.
Rajtam csak egy pár zokni van, a köntösöm, a trikóm egy bugyi és a melltartóm. Hamarosan ezektől is megszabadulok. Mindenki holtrészeg, csak én és Jani vagyunk józanok. Bár én is vedeltem, már nem érzem a lüktetést a fejemben. Új kérdés. Amikor meghallom a feladatot, majd’ elájulok. Jani is dacosan összeszorítja a fogát. Jani & Tifanny –> hálószoba.
– Átadom a helyemet Na’amah-nak – vigyorog Tifanny. Hálásan elmosolyodom és kézen fogom Janit. Ez a tipikus kurva viselkedés. Még alig vagyunk együtt, de már ágyba rángatom. A szobában beszélgetünk.
– Biztos ezt akarod, Niki? Én 19 vagyok, de te 17.
A hangja aggodalommal teli. Én vigyorgok.
– Azt majd én döntöm el. – gyorsan bekapok egy pirulát, úgy teszek, mintha jártas lennék már ebben. A pirula íze savanyú, szétmarja a torkom, de nem érdekel. Semmi nincs rajtam, Janion egy póló és egy boxer. Kezdődik a móka!
Jani be van indulva, látja, hogy a mellbimbóm az égnek meredezik. A pinám is lucskos, de csak Janira figyelek. Apró csókokkal borítom el a nyakát, lefejtem róla a pólót. Izmos mellkasa hívogatóan hullámzik. Mellemmel hozzásimulok, miközben alattam fekszik. Hagyja, hogy én kezdjem, de tudom, hogy ő fogja folytatni. Hosszú percekig csókolózunk egymáson fekve az ágyon. Mellemet nyalogatja, köröket csinál, egyre apróbbakat. Aztán szívja. Nagyon jól esik. Keze néha lejjeb siklik, de rögtön visszahúzza. Leveszem a boxerát. Hatalmas fasza megkönnyebbülten áll az égnek. Átmászok rajta, ügyelve, hogy a pinámat végighúzzam a férfiasságán. Jani mosolyog és magához húz. Hallgatom a szíve dobogását, míg ő a fenekemet fogdossa. Eltölt a mámor, már csak maga a gondolat is, hogy hozzám ér. Keze benyúl alám. Érzi, mennyire locsog a puncim, akadálytalanul bejut. Ki-be húzogatja az ujját, míg én kényesen csókolgatom. Hirtelem aprót sikkantok. Egész testem megremeg, fejemet fölvetem és vicsorgok. Komolyan, mint egy pornósztár. Veszek egy 90 fokos fordulatot, így a szám a faszához ér. Először a tetéjet borítgatom el apró csókokkal, aztán lendületesen szopni kezdek. Szerintem jól csinálom. Jani a puncimat simogatja, közben nagyokat nyögdécsel. Elélvez. A geci egyenest a torkomba megy, lenyelem. Nem tudom mit kell csinálni, de Jani elégedettnek tűnik. Aztán belehelyezi a faszát a pinámba. Óvatosan tartom a fenekem, de nagyon fáj. Amikor már háromszor ki be csúszott, megszoktam. Hamar elélvezek a lovaglós pózban. Jani vigyorog, ahogy nézi, hogy próbálok a kedvébe lenni.
– Ez nekem tökéletes, babám. Szeretlek, ennyit tudnod kell.
Még két pózt kipróbálunk. A kutyapózt, ami szintúgy fáj, de jó és a sima összebújósat. Már kezd feljönni a nap.
– Hazaviszlek Niki. Nagyon tetszett az éjszaka, remélem még vállalsz ilyet. És… Látom egyedül laksz. Átmehetek?
Kicsit félénken kérdezi, olyan aranyos.
– Persze! – felelem.
Amikor hazaérek, még csókolózunk egy sort.
– Este találkozunk, babám!

– Mindenképpen! – mondom, majd lemegyek, és zuhanyzok egyet. Hullafáradtan, de boldogan zuhanok az ágyba.
Várom már az estét!!


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!